Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Denigrarea misogină: linșajul cârnatului

Denigrarea misogină: linșajul cârnatului

În sfârșit, Narcisa e fericită. După ce a stat cinci ani la pândă să mă amendeze și a reușit să se umple de ridicol făcând-o pentru un interviu cu premierul, acum e factotum. Ea propune, ea aprobă. Detectez un soi de autofericire orgasmică. Cică, prin accente misogine, am linșat-o mediatic pe Pora arătând cum iese lumea din emisiuni din cauza ei. Cred că tot eu i-am pus și cuvintele-n gură. Și tot eu i-am îndesat denigrator cârnatul între fălci. Sper ca postul să conteste mizeria-n instanță. Un singur lucru mă dezamăgește: faptul că-mi subestimează capacitatea reală de a organiza un linșaj mediatic ca la carte. Pricepere pe care credeam că am probat-o până acum. Și pe care sunt dispus, la o adică, s-o reamintesc doritorilor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

16 thoughts on “Denigrarea misogină: linșajul cârnatului

  1. Nu cu mult timp in urma RTV acuza cu ipocrizie Antena3 de “denigrarea institutiilor statului”…de parca noi am avea asa ceva in Romania si nu niste gasti mafiote care fac abuz de putere.

    Ei, acum, postul RTV va avea de-a face cu “institutiile statului”. Narcisa e una dintre ele.

  2. Si cei care au jignit-o in direct? Au fost instigati de tine, normal…Este o persoana atata de neplacuta, ca sa fiu eleganta, incat te poti uita la poza ei sa sa iti vina rau. Insa, din pacate, cand nu mananca moca, vorbeste. Ma rog, incearca, ca de inteles se intelege mai greu. Oricum, pe unde merge, are acelasi tip de discurs, pro carnat si anti restul. Deh, daca nu e invitata peste tot….

  3. “Imagine peiorativa” ?! Si care ar fi accentele alea misogine ? Eu am vazut emisiunea aia si nu-mi amintesc vreo remarca (a ta sau a invitatilor) care s-o atace pe Pora doar pentru ca e femeie. Imaginea de victima care se incearca a i se crea acum nu se pliaza deloc peste cea de mardeias basist trimis in studiourile de televiziune sa faca ravagii printre adversarii macacului. Daca-i raspunzi cu aceeasi agresivitate cu care te ataca ea devii misogin si trebuie sa fii pedepsit ? Asta-mi aminteste de o scena la care am fost martor cand aveam vreo 14-15 ani… Ma aflam pe strada cea mai circulata din cartier, cand am auzit o voce ascutita de femeie strigand dupa un barbat: “Nenorocitule, ai plecat si m-ai lasat singura cu doi copii, te-ai dus la curva aia ca te fute mai bine, arza-te-ar focu’ si carnea de pe tine sa cada !” samd. Ala, o matahala de om, si-a bagat capu-ntre umeri si a incercat sa se topeasca de acolo, rusinat de privirile dezaprobatoare ale celor (pe putin) 200 de persoane care se aflau pe strada sau pe la ferestrele blocurilor. Muierea, incurajata de atitudinea defensiva a curvarului si de sustinerea evidenta a publicului, s-a luat dupa el si a-nceput sa-i care palme si pumni, continuandu-si seria interminabila de acuze si blesteme. Nemultumita ca nu ajunge sa-l loveasca si-n cap, nu numai pe spinare, a inceput apoi sa-l loveasca cu sacosa in care avea ceva destul de dur, judecand dupa zgomotul pe care-l facea in contact cu mecla huidumei. Ala, neintrezarind vreo sansa ca scena sa se incheie prea curand, grabind pasul, a inceput si el sa loveasca in urma, fara sa se uite, mai mult ca sa se fereasca de sacosa aia care-l tot lovea in cap. In urma loviturilor lui, femeia se opreste brusc, isi duce mana la ureche si, cand o vede plina de sange, incepe sa planga de se cutremura camesa pe dansa. Imediat opinia publica s-a facut auzita: “Huooo, animalule, dai intr-o femeie ?!”. Si s-au gasit pe loc doi barbati adevarati care, cu cateva bucati bine plasate, l-au lasat lat pe animal, in mai putin de cinci secunde, aclamati de publicul prezent atat la sol cat si la balcoane. Scena s-a incheiat cu femeia care, cu sangele inca siroindu-i din ureche, l-a umplut de scuipati pe animalul care zacea inert pe trotuar si a plecat apoi in treaba ei, continuandu-si blestemele… Dupa vreo cinci minute s-a ridicat si animalul, plin de praf, sange si scuipat, si a plecat, cu pasi nesiguri, la curva care-l futea mai bine decat nevasta-sa…

  4. Sa votezi aplicarea unei amenzi pentru imagini difuzate de alte emisiuni,emisiuni care nu au fost sanctionate tocmai pentru astfel de imagini, trebuie sa fi TIMPIT. Membrii aia care au votat sint timpiti asta este cert.
    In instanta Victore va fi circ,vei cistiga la pas dar macar auditoriul din sala o vor revedea pe Pora cu cirnatu-n gura.

  5. Off-topic – Ce mentalitate de birocrat comunist are Pricopie, care, mai nou, cere sa nu se mai faca publice tampeniile de la examene. Cu alte cuvinte sa bagam totul sub pres…

  6. (Hotu’ (intotdeauna) striga “hooootuu’!!!!”)

    buna ziua,

    mai stiti ca era un film,”Actorul si salbaticii” parca…si era o scena acolo unde Nea Toma Caragiu era tintuit pe scaun de legionari si pus la interogatoriu, iara, Ovidiu Moldovan,care juca pe legionarul sef,ii adreseaza lui Nea Toma “deci va rooog domnule Caratase de miscarea legionara sa nu va atingeti NICI MACAR CU RASUFLAREA” la care asta-i replica “e CHIAR ASA DE SENSIBILA? CA O MIMOZA?”
    Asa sa fie si cu aceste do-uo doamne? Cuuuuum mah?
    “Postul România TV a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru linşajul mediatic la Andreei Pora din emisiunea Tonomatul lu’ Ciutacu, din 20 iunie.”
    10000 de lei??? cum e posibil asa ceva?…….
    Minim 30 minute daca faci o scurta retrospectiva a catorva emisiuni “onorate” de prezenta doamnei Pora veti observa cel putin 4 forme de “linsaj mediatic” pe care le face dansa la adresa altora…

  7. Narcisa ataca din nou…RTV a fost amendata cu o suma babana pentru schimbul de cuvinte infecte intr-o emisiune in direct, intre Corneliu Vadim Tudor si Miron Cosma – 2 personaje sinistre care stau la baza audientei posturilor TV tabloide.

    Ca moderator ce variante ai sa eviti o astfel de amenda? Ori sa nu-i mai inviti deloc sa deschida gura – caz inc are scade doza de suspans, ori sa te implici si tu, in direct, intr-o cearta de mahala.

  8. Victore, Narcisa-ti este “prietena” de mult.
    P.S. Stau, ma mir si ma bucur ca exista unu’ ca “bubulea”, cum de nu-i inca primit in Academia Romana? “Vaz” ca-i tot pe A3, aia neterminata.

  9. @adrian: Daca nu m-as teme de severa cenzura ciutacista, ti-as spune eu ce sa-mi sugi… Sper totusi ca – oricat de hain ar fi tiranu’ – n-o sa bage pumnul in gura unor copilasi cu sufletele curate, asa ca o sa-i las pe ei sa te lamureasca.

  10. Pentru draga de Pora!!!!!!!!Astia se fac de ras.Daca era vorba de Base,mai intelegeam,dar Pora…Sunt profund dezamagita.Normal ar fi ca ei sa conteste in instanta amenda.S-o luam si pe partea cealalta:bun venit in lumea buna!

  11. Auzi,zi si mie,Pora e mai mare in grad decat Narcisa?Ca nu inteleg de ce sare asa din tufe s-o apere pe Pora.Si apoi,Pora nu pare ca nu e in stare sa se apere,in caz ca se simte atacata.Dar n-am vazut-o pe Narcisa sa ia vreo pozitie vis-a-vis de denigrarea sistematica a lui Crin Antonescu si a PNL(daca-mi amintesc eu bine,s-a spus pe postul asta c-ar fi bolnav psihic,de exemplu).Norocul lor cu tine ca le mai ridici audientele…ar trebui sa-ti pupe cipicii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.