Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Se rupe-n drum șareta plină cu mălai?

Se rupe-n drum șareta plină cu mălai?

Nu vă mai rețin cu introduceri inutile. Știm (cam toți) de unde plecăm. Întrebarea e simplă: rup au ba pesediștii căruța? Aș aprecia și motivarea răspunsurilor voastre. La fel de mult m-ar interesa și cum credeți că va reacționa Traian Băsescu. Îi sucește președintele din drum pe micuții beligeranți sau nu se bagă?

[poll id=”25″]

UPDATE: La ora 13 expiră noul ultimatum al micuţului elveţian. Votarea continuă.

UPDATE LA UPDATE: Geoană cică tot nu se îndoaie, Boc anunţă că a trimis la Cotroceni propunerea de revocare a lui Nica, Blaga e (teoretic) interimar până desemnează pesediştii altul la schimb, Băsescu tace filosofic (sau, mă rog, ca ospătarul sau tinichigiul preocupat), votul rămâne deschis până văd demisiile.

ULTIMA ORĂ: Băsescu i-a convocat pe fraierii gargaragii la Palat. Dacă-i întoarce, Geoană e pa-pa-tai-tai, iar Oprescu o să iasă iar, după terminarea panaramei, erou din întâmplare. Pe cale de consecinţă, consultarea prin vot merge înainte.

DUPĂ ULTIMA ORĂ: Mircea Geoană a ieşit opărit de la Palat. Cică Traian Băsescu a venit cu propunerea de independent la Interne. Iar o dă pe responsabilitate, pe nevoia de stabilitate şi pare a face el pasul care trbuia să fie al Jucătorului. A propus el, în locul preşedinteui sau pentru acesta, guvern de specialişti condus de un tehnocrat. Altul decât Alexandra Gătej? Eu încă aştept demisiile alea demne…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

163 thoughts on “Se rupe-n drum șareta plină cu mălai?

  1. A pune un ” independent ” ca ministru de interne, e ca si cum ai lua un tigan, l-ai vopsi blond, si ai zice ca e suedez.

  2. Dom Ciutacu, nu crezi ca normal ar fi daca Nica a fost demis de Boc datorita “declaratiilor”, iar portofoliul internelor e la PSD, nu ar trebuii PSD-istii sa is puna alt om in loc?

  3. Faptic, chiar dacă toţi miniştrii PSD îşi dau demisia din Guvern acest lucru nu echivalează cu ieşirea de la guvernare. Ieşirea de la guvernare ar presupune deturnarea protocolului dintre PSD şî PD-L, acest lucru însemnând şi pierderea poziţiilor în prefecturi.

  4. Asta cu ministerul de interne mi se pare inca un scandal d-ala ieftin (ca cele de pana acum). Fiecare partid vrea sa para ca este impotriva celuilalt si Basescu, aparent, si-a gasit latura aia de “arbitru”. A inceput si el sa faca pe optimistu’, doar asa de impresie publica. PSD nici vorba nu iese de la guvernare, sunt disperatii saracii, doar sa-i dea PDL afara.
    Vorba lui Badea, pacat ca-s prosti astia de la PSD si nu zic “Bine, hai, ministru independent.”, dup-aia sa vedem reactia lui Basescu, da’ asa n-are farmec.

  5. Am urmarit declaratiile domnului Nica de aseara.Se pare ca PSD a jucat la cacealma si a muscat-o.D-l Nica,pina ieri,era in opinia mea un om echilibrat,dar ce sa faci cind partidul este condus de personaje gen Vanghelie(Vicky Pollard din serialul Mica Britanie se potriveste perfect cu tipul de discurs a lui Vanghy).Pacat ca oameni gen Diaconescu,Ponta, si sint convins ca mai exista multi ca ei,nu au putere mai mare in PSD.Sper si eu ca marninarul sa ne lase…dar Geoana nu are cojones…si badaranul il va hali cu tot cu fulgi.

  6. Nu mă pot abţine să spun
    AM AVUT DREPTATE, stimaţi analişti politici, şi am avut primul comentariu.
    Vă rămâne domniilor voastre să răspundeţi la o întrebare mult mai grea: de ce a ieşit aşa? Şi de ce doar 20% au intuit bine?
    Singura bucurie pe care o am, din toată tărăşenia asta, e că am câştigat o bere virtuală.

    Numai bine!

    Iulian Ercuţă

    (un biet cetăţean forfetat)

  7. Oameni buni, sunt eu oare singurul care are impresia ca ne indreptam spre o inevitabila dictatura basesciana? Nu-mi vine sa cred ca
    nu realizeaza nimeni care este de fapt “the big picture”…
    Cunoasteti senzatia de a avea o revelatie, o imagine clara cu toate fragmentele unui puzzle asezate? Eu asta vad si mi se pare evident.
    Nu voi incerca sa enumar toate actiunile ce fac parte din aceast plan pus metodic la cale de Basescu, toti acesti mici pasi ce-i urmeaza in scopul concentrarii puterii dar as vrea sa sugerez formatorilor de opinie sa abordeze o strategie pentru a impiedica acest lucru.
    Cred ca romanii sunt inca sensibili la cuvinte precum dictatura sau totalitarism si doar printr-o constientizare a populatiei asupra pericolul iminent spre care ne indreptam, mai putem evita inca un mandat Basescu. Consider ca acesta este singurul mod prin care electoratul poate fi condus catre orice alta directie decat Basescu, ceea ce cred ca este vital.
    Poate parea o teorie paranoida, stiu, dar… WHAT IF…? Ne asumam riscul?
    As concluziona simplu:
    Nu prea mai avem multe de pierdut votand cu orice alt candidat dar… probabil ca am pierde totul daca vom vota cu Basescu.

    PS: Sunt un cetatean independent financiar, neafectat direct de nici un factor politic si ca urmare nu sustin nici un partid politic sau vre-un candidat la presedintie.

  8. Mi se pare tot mai evident : Basesculescu o sa castige alegerile. Ne asteapta ( inca ) un cosmar de cel putin 5 ani.

  9. PSD ar trebui sa fie partid care reprezinta milioane de pensionari[fara pensie privilegiata].Pe mine ce partid ma poate reprezenta dupa 40 ani de munca [6 ani facultate, 56 examene] si circa 600000 mii de bolnavi cu care am avut de a face in 40 ani, pentru o pensie de 1344 ron???????Daca puteti raspundeti la emisiunea ;vorbe grele’.Va muntumesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.