Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Scurt tratat de ciumegăreală politică

Scurt tratat de ciumegăreală politică

E normal că Opoziţia vrea să puncteze electoral în scandalul corupţiei din vămi. O pleaşcă precum asta, când Puterea se sfâşie intestin şi-şi devoaleză corupţia în piaţa publică, nu ţi se iveşte de multe ori în viaţă. Aşa că, prin liderii ei şi vectorii de imagine, trage tare pe televizoare. Doar că, după părerea mea, o face prost şi ineficient. În primul rând, urlând tu, lider de partid care aspiri la Preşedinţie sau la şefia Guvernului, la Blejnar (în definitiv, un simplu secretar de stat oricând dispensabil), nu faci nimic altceva decât să-l legitimezi pe el ca adversar şi să te delegitimezi pe tine ca lider. Când îţi propui programatic să dai jos un regim, dacă ai anvergură politică, te baţi în parte cu jupânul, nu cu angajaţii lui şi în nici un caz nu polemizezi la televizor isteric cu unealta. Asta dacă tu chiar îţi propui să faci ceea ce strigi şi nu eşti o marionetă distribuită într-o scenetă proastă.

În al doilea rând, PSD şi PNL fac cea mai mare tâmpenie agăţându-se de evidenţa că Blejnar e numit cu sprijin politic de la PD-L. Fiindcă, măcar din 2005 încoace, absolut TOATE numirile în funcţiile administrative şi din deconcentrate, din TOATE coaliţiile de guvernare (deci inclusiv alea din care făceau parte PNL şi PSD), s-au făcut pe bază de hârtie cu antet, ştampilă şi semnătură de la partid. În al treilea rând, deoarece comportamentul de azi al Opoziţiei la adresa lui Blejnar e la fel de isteric, netemeinic şi nedocumentat ca acela al Puterii portocalii la adresa oricărui lider politic liberal sau social-democrat acuzat de corupţie sau malversaţiuni financiare, adică exact ce au acuzat până acum, întemeiat, PSD şi PNL că li s-a întâmplat. Să fim serioşi, dacă ne uităm detaşat la panarama televizată, nu există nici o mărturie concretă, nici măcar de la arestaţii ăia la grămadă, că i-a dat cineva bani direct lui Blejnar. Puţinii care s-au spart în achetă zic doar că ştiu ei că ajungeau banii la el, nici unul, însă, nu spune că i-a dat sau că i-a cerut ăla să strângă pentru el. Iar, strict juridic, dacă nu ies băieţii cu ochi albaştri cu imagini sau stenograme, Blejnar n-are, obiectiv vorbind (cu excepţia deficitului dramatic de imagine, care nu constituie infracţiune), de ce pleca de la conducerea ANAF.

În al patrulea rând, fiindcă, odată ajunsă imaginea lui Blejnar la nivelul fundului de mare, Băsescu – iniţiatorul în CSAT al acţiunii vămi curate, nu-i aşa – poate folosi posibilitatea nesperată oferită de Opoziţie de a utiliza o supapă pentru eliminarea suprapresiunii mediatice şi, eventual, sociale. Şi reţeaua de colectori va funcţiona la fel de profitabil şi în linişte cu succesorul lui Blejnar la vârful ANAF.

P.S. Pentru filosofii de bodegă crescuţi în eprubetă, lucrez cu DEX-ul

Comentarii

comentarii

Similar Posts

119 thoughts on “Scurt tratat de ciumegăreală politică

  1. @bigradu: hai sa spunem ca-l cunosc atat de bine pe Basescu, incat nu m-am inselat niciodata in privinta lui. restul? viitorul ne va lumina
    @john doe: a devenit un mod de viata sa vrea sa aiba pareri si interventii in orice emisiune

  2. Victor, stii cam cum vad eu razboiul asta… mareata opozitie unita ca o gloata amorfa cu o ierarhie pe orizontala si fara o strategie clara impotriva unei “armate regulate” cu o strategie cat se poate de clara si cu o ierarhie pe verticala. Un fel de rascoala de la Bobalna, ca a lui Gheorghe Doja e prea mult spus. Si hai sa spunem ca vor castiga lupta aceasta, s-au mai vazut structuri organizate dand indarat in fata gloatelor, insa, mie nu mi-e frica decat de doua lucruri. De caracterul romanesc in general coroborat cu precedentul nenorocit creat de portocalii.

  3. offtopic:
    Victor,
    ce zici de o emisiune “Vorbe grele” cu Cristian Tudor Popescu?

  4. Nu par sa aiba ‘nas’ bun in politica nici Ponta nici Antonescu. Cum or sa reuseasca sa-i dea pe astia jos de pe ciolan – nu stiu. In plus, in ochii mei, inainte de 2004 Ponta era un Cristian Boureanu, iar acum incearca (si are toate sansele) sa devina un Adrian Nastase. Lasi pe dracu’, iei pe ma-sa. Vai de tärisoara asta.

  5. De aia nu o sa mai imi exercit votul nici pentru opozitie ii las sa puncteze electoral.

    M-am scarbit de oameni ca Basescu, dar sincer m-am saturat si de oameni ca Ponta care stiu doar sa bata din gura.

    Marele anti-securist iti tine evidenta cu cine te intalnesti si cu cine nu ?

    Asa ceva?

    Da-o-n sange !!!

  6. E trist. Nici asta n-a stiut sa faca pasul de la politica mica la a’ mare. Cand era sef la tineret sau vice, era destul de interesant, desi facea destule greseli si atunci. Era clontos, al dreacu’, avea verb. Acum incearca sa fie la fel, dar nu i se mai potriveste palaria. Iar cand intri special sa punctezi alaturi de Oprescu fara sa ai toate datele, te faci de cacat.

  7. opozitia nu exista de fapt voi A3 sinteti adevarata opozitie. vad ca fac numai greseli. eu una nu ma duceam neam la congresul udmr asa de al naibii.in alta ordine de idei la fiecare magarie a guvernului m-as documenta si as iesi la tv si in parlament cu argumente bine puse la punct incit sa inteleaga si cel mai prost om.tot mai des am senzatia ca de fapt s-a pus l in aplicare un plan de distrugere a ROMANIEI si de transformare intr-o colonie si un laborator de experiente in care noi cetatenii sintem niste cobai c sa vada cit putem rezista

  8. Un om simplu care are raspundere pentru faptele sale,bune sau rele,a inteles ca indiferent ce coalitie se va perinda pe la guvernare,va afunda tara mai mult decit este acum.Vor avea grija sa le fie bine lor si acolitilor lor .Nu le va pasa cum traieste un amarat de pensionar care a muncit 20-30 de ani si ara 500 de lei pe luna.Nu le va pasa cum e sa muncesti 21 de zile si sa nu iti ramina din salariu sa acoperi o parte din cheltuieli ,pentru ca am avut nesimtirea sa ne cumparam un apartament(construit pina in 89),un televizor sau un frigider.Va felicit pentru ca incercati sa deschideti ochii oamenilor,dar la 4 ani tot o pereche de bocanci , un litru de ulei si o punga de faina va face alegerea.

  9. Când i-oi vedea în Piaţa Universităţii în fruntea a sute de mii de susţinători (nu plângând pe la televiziuni că, asta e, nu au ce face, ăialalţi îs mai mulţi în parlament) voi considera că avem (în sfârşit!) o Opoziţie serioasă. Până atunci, mai că-mi vine (de fiecare dată când îi aud) să scot batista să-i şterg la nas. Ori sunt nişte pici speriaţi de umbre, ori se dovedesc a fi bărbaţi (şi una şi alta nu merge iar timpul ne presează!)

  10. Dle. Ciutacu, eu personal refuz sa cred ca liderii opozitiei ar fi atat de cretini incat sa nu constientizeze aceste lucruri, pentru simplul fapt ca nu sunt de ieri in politica, nici macar dl. Ponta, care a strans deja un deceniu. Or, daca dupa atatia ani inca nu-si dau seama cum ar trebui sa actioneze ca sa fie eficienti, inseamna ca trebuie sa se lase de meserie, si-au ratat sensul existentei. Eu inclin mai degraba spre varianta in care ei au de fapt 2 agende, una publica, in care se arata foarte dornici sa schimbe actuala putere cat mai rapid (de fatada) si alta…oculta oarecum, in care, probabil in functie de anumite calcule facute, se gandesc ca e mai bine sa astepte anul viitor si alegerile la termen. Doar atat sper, ca in calculele lor sa fi inclus si faptul ca tot PD-ul va organiza si anul viitor alegeri si ca exista absolut toate premisele pentru a crede ca furtul masiv din 2009 se va repeta. Cu varf si indesat. Si se va perfectiona.

  11. Mie personal mi s-a cam luat de marea forta a opozitiei,de la conresul udmr,unde antonescu le multumea ca un pres ungurilor pt ultimii 20 de ani la guvernare,iar ponta mai ca avea lacrimi in ochi sperand la niste voturi de la udmr.JALNIC.PATETIC.Si mai vorbim de demnitate si unitate,poate la ei,ca noi am fi in stare sa ne vindem si mamele pt a pune botu pe un pic de os.
    Cat despre tam-tam-ul cu S.Blejnar,este ca si cum ar trece un convoi funerar,unde rudele indoliate plang de se rup,iar tu,ca simplu privitor si necunoscator,te apuci sa bocesti alaturi de ele.Lipsa totala de maturitate,initiativa,asteapta sa le dea presa subiecte de dezbatut si aratat cu degetul.

  12. opozitia a pornit o lupta apriga impotriva coruptiei.ESTE stiut faptul ca numai puterea corupe,perverteste,fura,si imbogateste putregaiul speluncilor..in schimb ce opozitia nu si/a pierdut virginitatea morala(matusile se nasc si mor la putere..),in opozitie criticam orice si oricum, e drept ca unii si/au mai dres vocile ruginite de lideri uzati.IN timp de sindicatele asigura in comtinuare prescrierea sesizabilului si instabilitatea,unii incearca sa mai faca si politica,e drept de proasta calitate,cu diletanti si adepti a bascaliei istete,folosins” circul” ca manej adeseori…in rest si de facto si de iure,raminem consumatori de manele electorale,si asteptam ca un guivern sau altul sa ne hotarasca soarta.BLEJNAR,MARICA, si altii sunt doar simple marionete ,care fac un fel de joc pe care expectanta poporului o sustine cu atita fervoare…oricum basescu ramine un soldat ,care nu va cunoaste demobilizarea si nu se va preda niciodata(si cui sa predea ..si ce ? nerealizari,dezbinare si mirlanie de cartiere rau famate, si caror impostori?

  13. După părere mea acest om a fost ales să fie ţap ispăşitor în această ecuaţie iar reacţia opoziţiei este una palidă, ca de obicei de altfel
    Şi să fim serioşi…câtă încredere şi putere inspiră omuleţii din fruntea partidelor opoziţiei.

  14. Pai daca PSD si PNL o sa mai faca vreo gogomanie din aceea ca cea de la dezbaterea bugetului Bucurestiului se duce de ripa sandramaua numita USL….

  15. Offtopic.
    Am citit ca MoF incepe controlul averilor personale la cei din Top 300.
    Pai ar trebui sa inceapa cu Bercea Mondialul sau cu “omul de afaceri” care a fost jefuit ieri de EURO 100.000(!!!) si abia dupa aceea sa continue cu astia care sunt deja cunoscuti!
    Sa se duca in Stefanesti, Sintesti, Strehaia, Recas si in alte localitati cu case cu multe turnulete si sa-i intrebe pe aia cati bani au castigat si cat au platit impozite.
    Sa se duca la toti baietii aia cu ceafa groasa care au fost la inmormantarea lui Caiac din Craiova si care erau plini de aur si Mertzane.
    Abia dupa aceea sa-i intrebe pe moguli si pe cei din top 300 de unde au banii.

  16. “Prostul clasei” sau “cel mai prost din curtea şcolii” este cel care ne conduce acum. De la cel mai înalt nivel. Acest “prost al clasei”, cocoţat într-o funcţie pe care neam de neamul lui n-a visat-o, şi pe care n-ar “pupa”-o în veci într-o societate cât de cât normală, este dispus să facă aproape orice pentru a rămâne acolo unde este. Realitatea de zi cu zi ne dovedeşte că “prostul clasei” a devenit deja periculos pentru integritatea celorlalţi, oricare ar fi ei, în determinarea pe care o are de a-şi duce la bun sfârşit obiectivul.

    Cei care ne conduc acum nu sunt doar proşti; ei sunt, mai ales, TICĂLOŞI.Cei din Opoziţie ( şi nu le iau apărarea ), se dovedesc a fi “mici copii” în comparaţie cu portocaliii, indiferent de câte bube au şi ei în cap. Cei care au…
    Cred că trebuie să fim doar conştienţi şi să nu mai aşteptăm atâtea de la Opoziţie. E depăşită; sunt depăşiţi acei oameni care nu pot gândi nici în două vieţi la ce le-ar trece prin cap portocaliilor în câteva luni. Şi iar mă gândesc aici dacă vom afla vreodată ce minţi “strălucite” îl consiliază pe Băsescu.

  17. Aia cu “macar din 2005 incoace…” e tare de tot! Dorul de Nastase nu-ti da deloc pace…

  18. felicitari, d-nule Ciutacu! imi face placere cind le administrati asa scurt si la foc automat un “mic indreptar de comportament politic” logic, inteligent argumentat si mai ales CISTIGATOR in viitor.nu prea mai putem inghiti multa vreme postura de loseri cinstiti prin frauda astora pe care-i injuram zilnic.Ce-si mai freaca”zeus”labutele cind ii vede pe-astia cum isi dau cu stingu-n dreptu’.imi vine sa mor sau sa-mi fac bagajul intr-un moment de nervi si scarba si s-o tai unde-oi vedea cu ochii.

  19. Locuiesc in Arad si intimplator(sau din nefericire)il cunosc pe acest Blejnar.L-am avut de multe ori in control la firma unde lucram.Nivel profesional=elev de liceu economic in schimb un bun cuboscator de bancuri si barfe.Cind l-am vazut prima oara la tv.(revolta de la finante)am ramas masca.Am multi colegi de facultate care au lucrat cu acest Blejnar si toti au afirmat ca e un O din toate punctele de vedere.Imi pare rau ca mizeria din aceasta tara a plecat si de aici incepind cu anul 2005,incepind cu Seculici(nume predestinat)Falca(a cistigat alegerile ca si nasulBas….)apoi s-a lipit Udrea si caracatita a inceput ca se dezvolte…… Sper sa ajunga acest mesaj ca incec dar imi da erooaree.

  20. e si asta o arta… cand poti face din rahat bici, cand iti cresc sansele in conditiile in care ele scad pana sub doua cifre procentual, speculand mereu minusurile adversarului, cand te bati cu milioane de prosti aratandu-le pisica si cazi tot in picioare ca si ea, etc. asta numesc eu tratat de ciumegareala politica!

  21. D-le Ciutacu, ca bine ziceti! Pana mai deunaseara eu va consideram un adevarat inginer! Aseara cand v-am vazut, mi-am dat seama ca bagati ca un adevarat muncitor! Parca erati pe strung, intr-un halat albastru! Bagati muncitoreste-asa, nu stiu cum… Sper sa imi apreciati sinceritatea. Inca ceva, aveti dreptate si cu bagabonzii din PSD. Aveti dreptate. In rest ce mai ramane? Sa ne dam dreptate unii altora. Atat. Tocmai au anuntat ca o sa elibereze un magraun din pushjkerie din cauza ca-l strange cazemata. Cica el e claustrofob. Cand a dat cu cutitu’ a fost la-nghesuiala, tot de la claustrofobie, ca s-a bagat ala in el… Sal

  22. @Trax: pe vremea lui Nastase nu era nevoie sa dea partidele hartie, ca nu era coalitie si nu erau atat de tampiti incat sa-si numeasca oamenii cu plaivaz. era unul singur, se chema PSD, da-i greu sa pricepi asta cand te munceste portocalita.

  23. Din pacate e foarte greu sa nu ii acuzi pe cei din opozitie ca fac jocul “jupanului”. Poate chiar il fac… ce sa mai crezi cand vezi mingi ridicate la fileu si ratate in toata splendoarea actiunii! Nasol moment!

  24. Din punctul meu de vedere, liderii formatiunii nou nasita sunt niste domni cu pene pe spate. Nici macar unul dintre marii barbati de stat nu au fost capabili sa se ridice si sa plece de la congresul de la Oradea. Nu, au stat acolo cu scuipatul pe fata, poate ca au si cantat toate imnurile din deschidere.
    Nici ei nu mai au vreo vorba de spus. Ma refer la o vorba demna de a fi crezuta. La televizor…. vorba este la liber!

  25. dl ciutacu

    as dori sa insistati cu dl ponta sa ne spuna ce masuri a luat iimpotriva consilierilor psd de la primarie care au votat alaturi de pdl-isti

    sa ne spuna in emisiunea dl gadea de saptamana asta daca se poate, ca altfel “se uita” si ramane asa…

  26. @stoicescu daniela: sa insiste cine-o mai avea chef sa stea de vorba cu el. mie mi s-a luat
    @theone88: deocamdata se lucreaza la varianta pentru android

  27. @CROCODILUL: Ai intrebat daca stie cineva cate licitatii s-au facut in 2010 intre privati. Incerc sa-ti raspund eu: in OUG 34/2006 cu modificari si completari, la art. 8 se defineste exact “autoritatea contractanta”. Se specifica clar ca o autoritate contractanta este un “organism al statului” (lit. a) sau orice alt organism fara caracter comercial sau industrial care depinde de stat (este finantat, este subordonat sau are in consiliul de administratie majoritatea membrilor numiti de stat) (lit. b), etc. Practic, un operator economic privat nu reprezinta o autoritate contractanta in sensul legii. Exista situatii in care anumite firme primesc fonduri de la buget sau de la UE si organizeaza licitatii prin publicarea pe SEAP. Sunt OBLIGATI sa respecte OUG 34/2006, dar nu se intampla asta. De ezemplu, in perioada 2009-2010 au fost cca 90 firme din agricultura care au primit fonduri si de la buget si de la UE pentru dotarea laboratoarelor de analize, iar contractele au fost atribuite in proportie de 98% aceleiasi firme Nitech (direct sau prin alte firmulete ale directorilor si asociatilor din Nitech). Se poate verifica: invitatia de participare nr. 231124. Sunt multe alte exemple asemanatoare, dar degeaba le spunem ca nimeni nu ia atitudine (nici CNSC, nici ANRMAP).

  28. Esti printre putinii ziaristi care spune cu subiect si predicat ca intre pdlisti si psdisti nu e prea mare diferenta -au cam aceleasi apucaturi si atunci cind sunt la putere devin atotstiutori si aroganti.Ce e mai grav e ca psdistii,in frunte cu Ponta,deja sunt aroganti,ei fiind doar prezumtiv viitori guvernanti.
    O eroare in articolul tau e aceea ca Ponta urla la Blejnar,mie mi se pare ca se alinta.Tot intra pe la emisiuni si nu stiu de ce.Nu ramine nimic din discursul lui.Chiar nu ii invata nimeni sa gestioneze o situatie in care au 1-0 din minutul 1?Nu au un discurs liniar,uneori se vede ca Antonescu e pus in incurcatura de iesirile lui Ponta si de trecutul unor psdisti.
    Tare ma tem ca la pauza intra in teren Cristian Preda,M.Macovei,Cotoi virf impins si mai cu 11m si un gol in min. 109 le ia cascavalul de sub nas.
    Vom trai si vom vedea!

  29. Victore, m-ai dezamagit! Ai fost prea furios pe Victor Ponta. Nici vulpoiul de Iliescu nu si-a putut tine partidul in mana. Dovada ca a si-a bagat de 2 ori ( de fapt de 3 ori partidul in opozitie). Azi am fost la marsul si mitingul rezervistilor. Nota 10 pentru organizare. Nota 2 pentru imbecilitatea bucurestenilor, care au stat ca boii pe coada. Basescu va domni pana crapa de prea mult alcoohol! Vorba lui Shogunu: Banzai!

  30. dle Victor Ciutacu..va dati seama cate parale ar face USL daca mass media nu i ar mai sprijini?ce veti face cand alte ponta vor ajunge -inevitabil- la putere?cand domnul krin va fi presedinte , domnul ponta premier si mass media isi va fi incheiat misiunea de-ai aduce la putere?daca vi s-a “luat ” de pe acum de dl ponta..exista posibilitatea sa vi se “ia” si dupa ce va ajunge premier.si atunci daunele de catre cine vor fi platite?de catre presa aservita?

  31. Ponta ,cu cit trece timpul si vorbeste mai mult, se indeparteaza cu sirg de modelul votabil al alegatorului roman. Cit despre Blejnar,acum trei zile a spus ceva: stie ca multi vamesi au declarat ca spaga era trimisa la el,dar sa intrebat cineva daca banii au ajuns la el ? Dragut ,nu ?

  32. @Cristian Pop: e imatur si plin de el, hai sa nu exageram.
    @Un cetatean dezgustat: deci trebuie sa fiu furios exclusiv pe Basescu. probabil ca tot el e de vina ca PSD voteaza cu PNL impotriva lui Oprescu, pe care cica-l sustine.
    @ zigzag: esti mai prost decat permite legea. dispari!

  33. Nu pleaca cainele de langa Macelarie…
    De fapt…poate el ar pleca…dar nu cred ca-l lasa cainele ala mare… tartorul…

  34. wow esti suparat rau pe tizul tau Ponta. e foarte adevarat ca ai si primit o gramada de motive sa fii suparat.

  35. sa nu se inteleaga gresit ceea ce am scris :si ultima intrebare tot Blejner a pus-o.Cred ca ne pregateste de o concluzie.

  36. Eu (mi)-am promis că nu scriu un cuvânt – cu nume şi predicat – despre acest ins care a căzut într-o pălărie cât un ghizd cu prilejul luptelor dintre concursurile de împrejurări din PSD. Credeam că mai rău decât Geoană nu se poate. Aştept să se lămurească toţi CheGuevariştii.

  37. Ma mustra constiinta! Ura impotriva unora m-a facut sa fiu un cretin si,mai cu seama las. Nu-l suport pe Gadea fiindca e pocait(am aflat asta la emisiunea Nasul…. Nu stiu ce l-a suparat pe Moraru de l-a criticat,iar eu m-am bucurat). Numai ca lasitatea mea e ft scabroasa! M-am apucat sa scriu la 2-3 Biserici adventiste urat la adresa lui Gadea si,in loc sa ma semnez cu numele meu(adica sa am curajul de a ma semna cu numele meu),m-am semnat cu numele sorei mele de suferinta;mai bine zis cu pseudonimul ei,profitand ca sora mea(de suferinta) e mare,scriitural vorbind. Ei,da; e vorba de sora mea Armand D.-deci cu numele ei m-am semnat…. Si acum,regret ca stiu ce bolnava e ea si ca,anul trecut era sa se omoare ptr,problemele vietii,,,, Ma mustra constiinta ca mult rau am facut. Suntem multi frati de suferinta si stam in acelasi bloc cu ea,iar ea ne-a ajutat prea mult. Dar eu am fost las. Sa sti ca,nu ptr Gadea fac gestul asta,ci pentru sora-mea de suferinta(Narcisa O cheama,mai exact). Nu suport pocaitii sub nicio forma.
    Of,trebuie sa-mi spal pacatele si fata de ea,dar n-am curaj. N-astept sa ma blagosloviti,nu merit nimic,dar trebuia sa ma eliberez.Daca Gadea nu ma iarta,nu-mi pasa,dar vreau sa ma ierte Narcisa(Armand Dusovski,adica). acum e la Bucuresti(azi-noapte a plecat) dupa un act medical….dracu stie…. Injurati-ma,eu nu merit nimic…

  38. @Violet
    100%deacord cu tine: ponta si crin = doi papagali mici de colivie (unul rosu , celalalt galben), basescu e vulturul plesuv pe linga ei.
    100% interesat de cine-l ghideaza pe base. Ala/aia da consilieri.

  39. @Adrian Belke: n-ati vrea sa va smeriti pocait sau sa va pocaiti smerit exclusiv intre voi?

  40. @ Adrian Belke ……Ha Ha Ha Amin….efectul etnobotanicelor te-a facut sa deraiezi de pe Ortodoxie.ro pe aici?

  41. Acum, ca sa fiu sincer, nu portocalita ma munceste (?), ci sila de toti astia care deodata au devenit un fel de simpatizanti liberali, desi sunt fesenistoido-pesedisti de mici. Si nici macar nu ma refer la Ponta…

  42. @Trax: daca-ti urez un sincer si calduros tempulamea, zici ca-s magar. deci n-o fac

  43. @ Liviu:
    Legea compensaţiei s-a dovedit că funcţionează. Mai devreme sau mai târziu, Băsescu şi gaşca şi- de ce nu- acei consilieri VOR PLĂTI. E doar o chestiune de timp. Cu cât mai târziu, cu atât mai mare va fi preţul. Şi poate noi nici nu vom afla, în unele cazuri.

  44. Eu cred ca inca nu suntem pregatiti pentru tragerea cortinei. Daca cineva ar avea curajul sa o traga pana la capat am putea ramane inmarmuriti. Ceea ce se intampla acum este doar un simplu joc de scena. Intrebarea este daca vom reusi sa vedem cu adevarat intreg scenariu. Insa, aceasta nu cred ca ne este rezervata noua, muritorilor….

  45. Inca o data,felicitari pt. dl. Gadea-nu are invitati politicieni in seara asta!De abia astept.

  46. As vrea sa vad si eu ” O data in viata” cand, intr-o saptamana, in care Basescu se sparge in figuri pe la alte televiziuni si cele 2 televiziuni de stiri, Realitatea si A3, il ignora. Nu sufla o vorba despre jucator. Ma refer la emisiunile de dezbatere politica.
    Singura concesie facuta, poate… asa… o stire de cateva propozitii intr-un jurnal de stiri.
    Exercitiul ar merita sa fie verificat.
    Nu cred ca audienta ar avea de suferit pt ca si realizatorii ar fi mai inventivi in gasirea unor subiecte interesante.
    Ar fi cel mai mare afront pe care l-ar suferi nesuferitul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.