Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Scârbă, dezgust…

Similar Posts

74 thoughts on “Scârbă, dezgust…

  1. Mi-era prea bine.Ce-mi provoaca acum scarba:referendumul lui Base,care anunta o viitoare dictatura.Un parlament mai mic e mai usor de manipulat.

  2. Scade in sondaje si umbla dupa voturi ca dupa apa rece.Acum a reusit sa ma infurie de-a dreptu`

  3. @I.I.
    Referitor la: “activist comunist, trimis in misiune in strainatate de regimul dictatorial”
    Nu stiu ce este neclar in acesta fraza.
    Si nu stiu daca Traian Basescu poate fi deranjat de un adevar.
    Sunt de accord ca poate fi deranjanta asocierea cuvintelor “activist” cu “comunist” si a “regimului” cu “dictatorial”, dar asta din cauza ca am inceput sa facem alergie la aceste asocieri, nu pentru ca n-ar fi corecte!

    Conform dictionarului explicativ al limbii romane :
    Activist = Membru al unei organizații de partid sau de masă, care se consacra (exclusiv) muncii în acea organizație
    Traian Basescu a fost membru de partid, si nu unul oarecare, ci unul care facea parte din nomenclatura, altfel nu avea cum sa asceada in functia de şef al Agenţiei din Anvers a NAVROM .
    Si acum sa ne uitam la CV-ului prezidentiabilului postat pe site-ul Camerei deputatilor :
    Activitate profesională
    1976-1981 ofiţer maritim III, II si I pe nave de mare tonaj la NAVROM Constanţa
    1981-1987 căpitan de cursă lungă, comandant al navelor Argeş, Crişana şi Biruinţa – Nava Amiral a flotei comerciale române
    1987-1989 şef al Agenţiei din Anvers a NAVROM

    Referitor la : “trimis in misiune in strainatate” – conform aceluiasi dictionar :
    misiune = Însărcinare, împuternicire dată cuiva, sarcină de a face un anumit lucru.
    Ia uitati ce zice amiralul Anghelescu: „în calitate de reprezentant al NAVROM la Anvers, trebuia să se ocupe exclusiv de transportul naval, de asistenţa navelor, de marfă şi nu era trimis pentru probleme auto sau alte instalaţii care transportau. Noi acolo l-am trimis pentru o funcţie precisă, legată de flota românească“.
    ( http://www.observatorcultural.ro/Ascensiunea-lui-Traian-Basescu-(VII)*articleID_20371-articles_details.html )
    Deci?
    Q.E.D. 😉

  4. Ce sa public mai? Informatii ale caror costuri de verifcare depaseau mult nivelul de cheltuieli pe care era dispus sa-l suporte ziarul la care lucram atunci? (remember, Basescu era cam ce-i Berceanu acum, poate nici atat)

    In rest, ar fi bine ca anchetele despre Basescu sa fie criteriu de angajare la Jurnalul National, din pacate nu cred ca e cazul, nu de alta, dar n-am vazut pe-acolo decat opinii de-astea cu Basescu-milionar ;).
    Ar rezulta ca redactia ar trebui sa fie goala, dar ce sa vezi, s-au mai ratacit cate unii pe-acolo.

    Oricum, mersi de “oferta” =)), dar actualul loc de munca e oleaca mai bun, din multe puncte de vedere. Si, in plus, nici nu ma pune Felix “pe linie” 😉

  5. A vazut ca n-a nimerit-o cu legalizarea curvelor si a drogurilor si acum ii trage in sus si in jos cu parlamentul unicameral. Parlamente unicamerale exista in Africa, Asia, China, pe cand tarile civilizate au parlament bicameral.

    P.S. Cu legalizarea curvelor n-a nimerit-o, ca a inceput lumea sa spuna ca asta vine ca o consecinta fireasca a activitatii anumitor ,,doamne”, promovate de el. 🙂

  6. @Optimvs: cand m-ai sunat sa-ti oferi serviciile, nu pareai ingrijorat ca te-ar pune Felix pe vreo linie. ce-mi plac mie oamenii astia de caracter…

  7. Pe mine ma distreaza aia care se fac ca nu inteleg ce spune interlocutorul, ca sa le iasa lor schema.

    Intre “as muri inainte sa ma puna felix pe linie” si “la actualul loc de munca nu ma pune felix pe linie” eu zic ca-i oarecare diferenta. Unii ar zice esentiala. Cam diferenta intre lupul moralist si unul care se bucura ca nu e nevoit sa comita compromisurile la care sunt nevoiti sa se preteze altii.

    Nemaivorbind ca o faci sa sune de parca imi ofeream serviciile la belirea nonstop a lui Basescu desfasurata in zilele noastre pe toate antenele plus JN, nu acum 2 ani, cand cat de cat se mai pastra o minima decenta, intre timp raposata.

    P.S. N-o sa ma pretez sa povestesc niste chestii discutate de noi pe vremea proletariatului de la Adevarul Economic, tocmai pentru ca intre noi se pare ca e o mare diferenta de caracter.

  8. Da,scarba,dezgust si DISPERARE! Cred ca,vorba lui Badea,”nu ne mai facem bine”.Si ce te faci cand o viata intreaga,in tinerete,ai fost scarbit si dezgustat,dar pe atunci mai aveai sperante.Ei bine,acum,ni s-au luat si acestea,sperantele .Nu poti decat sa te uiti in ochii celor tineri si sanatosi,sa astepti sa faca si ei ceea ce ai facut tu candva.Mai poti sa-i incurajezi sa faca miscarea de rezistenta,toti impreuna.Si mai poti sa-ti ridici ochii spre cer,asteptand sa fii omorat de-atata ticalosie,nepasare si inconstienta din partea unora de la Putere.

  9. Probabil Victor, Basescu este mai prost decat prostia prostiei,dar si eu la randul meu sunt dezgustat de el si din pacate toti traim in Romania asta “condusa” de el, mai degraba dezbinatasi facuta praf.

  10. @Optimvs: hai doua-trei luni, da’ treaca mearga. mie-mi plac oamenii de caracter care nu dau cu cacat intr-un loc de munca dupa ce n-au reusit sa se angajeze acolo. constiintele nu-si ofera serviciile daca intreprinderea e blamabila. atat si nimic mai mult.

  11. Buna asta cu hai doua-trei luni, da nu tine. A fost fix cand s-a apucat Sarbu sa desfiinteze acordul, si-s aproape doi ani de atunci. Cam urat din partea ta ca faci asemenea “confuzii”, dar deja nu ma mai mira.

    Apropo de onorabilitatea intreprinderii, am impresia ca nu-ti dai seama cam cum a evoluat perceptia publica (si a mea) asupra trustului Intact in astia 2 ani. Iar ca sa te lamuresti asupra motivului o sa-ti dau un exemplu simplu: eu am sustinut azi pe topicul asta despre Basescu exact acelasi lucru pe care l-am si scris la mine pe blog in povestea cu tine si Radu Moraru, si anume ca e imoral si, pana la urma, ilegal, sa acuzi public un om pe baza de banuieli dar fara nici o proba. Atunci era vorba de tine, acum e vorba de Basescu, dar punctul meu de vedere a ramas acelasi.

    In schimb, tu te-ai facut foc si para cand a fost vorba de tine (corect), l-ai reclamat pe Moraru la CNA etc, iar acum ai facut fix acelasi lucru pe care i l-ai reprosat lui.

    Daca-ti inchipui ca marea masa a publicului nu pricepe chestiile astea, te asigur ca te inseli amarnic.

  12. Apropo, tare aia cu “n-au reusit sa se angajeze acolo”, cand singurul demers intreprins a fost sa-ti dau tie un telefon.
    Ma intreb daca ti-a trecut vreodata prin cap cat la suta era dorinta nestavilita de a lucra la Felix si cat la suta era curiozitatea de a vedea cum se comporta intr-o asemenea situatie fostul coleg de birou ajuns redactor sef.

    A fost un exercitiu interesant. Pus cap la cap cu subitul interes de care te bucuri pe ziare.com, spune multe.

  13. Atitudinea dumneavoastra este una normala intr-un astfel de sistem, dar cred ca a venit momentul sa nu mai acceptam politicul (75% din populatia tarii nu se duce la vot, lumea si-a pierdut de mult increderea in politica) si sa incepem sa ne autoguvernam. Ce nevoie mai avem de politicieni? cand tot ceea ce fac politicienii e sa calcuzele bugete si sa declare raboi – cand raman cu dacia in drum, nu vine politicianul sa imi sufle in jiglere sau sa imi perie bujiile, vine un mecanic, deci tehnologia este cea care imi imbunateste viata, nu politica (rau religia). Hai sa ii lasam pe “ei” cu “statul” lor si cu “democratia” lor, iar noi sa incepem sa ne desprindem cat mai mult de sistem, pentru ca acest sistem (corupt de altfel, pentru ca doar banii contureaza comportamentul uman in zilele noastre) trebuie sa cedeze si sa lase loc lumii civilizate, bazata pe autoguvernare si abundenta, sa iasa la suprafata, creand o societate durabila, autosustinuta. (avem resurse necesare la noi in tara pentru energii nepoluante, cum ar fi cea geotermala si cea solara, pentru a nu mai arde combustibili fosili niciodata).

  14. D-l Ciutacu.
    D-l I. Cristoiu, “maestrul” ( vezi Arghezi, moralul şi moralistul, deontologul, etc., nu vă provoacă scârbă ? Cât îi mai oferiţi paginile “J.N.” pentru ca, indirect, să-l înjure pe cel care îl plăteşte, să lingă acolo unde a scuipat ?
    Totul îl recomndă pt. apelativul MUMIA DIN FEREASTRA CASEI PRESEI LIBERE

  15. Mi-as dori sa vad o masa rotunda cu cei carora intr-adevar le e scarba de Basescu si pot sa o spuna pe fata, cum a spus-o Victor. Sa se cutremure masa. Dar unde sunt pizmasii astia care fac spume pe la colturi si infiereaza doar cu berea-n fata? Or fi pe sub masa. Ce fac ei sub masa?

  16. RUSINEEEEEEEEEEEE BASESCUUUUUU JOS JOS TOT GUVERNUL TAU DATRI VA DEMISIAAAAAAAAAA IN LANTT—–CAND APARI LA TV IL INCHID CA PE VREMEA LUI BASESCU RUSINE RANJITULE NESIMTIT FUGIIIII

  17. nu m a platit nimeni sa scriu aici dar sincer as umple paginile numai cu injurii la adessa monstrului basescu

  18. nu mai minti ca nu vei face nimik basescu nimik daca ramai la conducere va fi o noua revolutie —-ai distrus economia definitiv pleaca da ti demisia cu bocul tau cu tot cu parlamentari si guvernanti tainesimtiti si nerusinati ve ti fi gunoiul societatii in curand

  19. este un exemplu de necontestat ce inseamna parlament uni cameral inseamna inceputul tiraniei unor nemernici

  20. de ce sa taie din pensiile mai mici de 15 milioane?? de ce ne a mintit pina acum ca tara nu este in pericol??de ce a mintit si basescu si boc sa dormim linistiti ca nu este nici o problema cu ceconomia tarii sunt niste criminali pe la spatele poporului au tot furat
    acxum nu renunta la viata lor de huzur cu masini scumpe cu tablouri de mare valoare cu cantitati uriasa de aur in ce tara traium cu asemenea nesimtiti

  21. nu se incearca nimic sa se stopeze desfraul fiinanciar nenorocitii au pus in functii clienteala lor politica care fura mint cat pot de mult pt bunastarea lor si a famiilor lor !ar trebui daca ar fi onesti sa plece in grup de la putere !!!basescuuu du te nesimtitule nu mai ranji cu ironie cand tii vreun discurs la tv rusineeeeeeeeeeeeee

  22. buna seara d le ciutacu si tuturor invitatilor dv—-pensiinarii galateni sunt niste eroi pacat ca nu au fost toti pensionarii din tara trebuie sa stie ca toti din guvern mint cum puteti sa i mai credeti?????nu a fost suficient cart au mintit cu basescu in frunte??

  23. basescu cu toata sleahta lui este un monstru sunt corupti minciunosi si sa plece urgent ca nu mai avem incredere in el este o catastrofa pt romania iar cei care il sustin vor cadea cu el

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.