Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Scârbă, dezgust…

Similar Posts

74 thoughts on “Scârbă, dezgust…

  1. Nu stiu cum se face ca la mai toate emisiunile de la Antene, chiar si de la Realitatea dau de “intelectualii lui Gadea”cu toate ca s-a lansat avertismentul public: “Sa va feriti” de ei.Un membru marcant al acestui grup, jurnalistul V.Ciutacu, infierat cu titlul de ‘ticalos’, ‘iresponsabil’, ‘lipsit de patriotism’a ripostat la aceste acuze atat de vehement incat peretii studioului au crapat, si obiectele de iluminat tremurau.Vorbe grele!
    Glasul lui rasuna cu o rezonanta stranie, rupta din adancul sufletului plina de amaraciune, de dezgust fata de prestatia presedintelui tarii.
    Un act de mare curaj, poate unic in Romania!!
    Cuvintele lui erau la fel de grele ca ale presedintelui, cu diferenta ca ‘fiind intelectual’, si nu ‘tinichigiu’ dumnealui a mai presarat in aceasta revarsare de amaraciune un pic de oratorie, un pic de repetare obsesiva a sintagmei “ma dezgusta”, un pic de insiruire a faptelor, care fac obiectul dezgustului sau.Mai ascultati-l o data!

  2. Victore, sentimentul meu e că Băsescu, o dată cu declaraţia ta manifestă şi intens tuşată, rostită de la amplitudinea unei “scârbe” atât de viscerale, nu numai că nu te va uita niciodată, ci va căuta să se răzbune pe tine în cel mai crunt mod cu putinţă. Şi – trust me -intră aici toate resursele lui genuine de a face rău, care sunt …abisale. Aproape că mi se face mie frică…

  3. Intr-adevăr, scabros ce face Băselul în ultimul timp. Pe când legalizarea crimelor? să împlinim visul ului banc prost spre foarte prost, care se finalizaează cam aşa: SEX, DROGURI şi CRIME!

  4. Duarhia kaputt

    Dromomania Udroaicei pe ţechinii pulimii cunoaşte, de ieri, un stop-cadru butonat de Comisia Parlamentară, care o ţipă spre haznaua istoriei. O urmează Dârdală la distanţă cât o gestaţie de maidaneză ce-şi linge blestemele mai vechi către fostul Anticâine General al Capitalei.
    Se încheie cinci ani de duarhie ai Udroaicei-Dârdală, caracterizaţi prin divitism pe seama pauperizării celor ce au rămas şi fără bazoane pentru blazoanele ălor doi, stingându-se înrucâtva jarul antipatiei generale, fără prcedent, manifestată de românii veşnici.
    Geaba tămâie Eba ca o „europitagogă”, sate din nordul Moldovei, promiţând aşezăminte culturale sexuale în lanuri de cânepă ce vor pune capăt gonflabilelor necontrolate şi vibratoarelor cu geometrie variabilă, duarhia kaputt ! Urmează democraţia MG-AN sau viceversa.

    PS Dom’ şăf die trin al historii dă jos hahalerele Udroaica-Dârdală că n-au belete mai încolo!!!

  5. Până la urma urmei, nu milioanele de euro făcute din leafa de bugetar sau fostul activist ce condamnă foştii activişti sau că şi-a aranjat neamul pe viaţă mă deranjează la el, ci omul Băsescu. Omul Băsescu s-a trezit într-un scaun care nu numai ca-l face imun dar are propietatea de a îndrepta ricoşeele după bunul lui plac. Nu degeaba s-a autoproclamat jucător. Se joacă. Preşedintele ţării noastre se joacă. Cu alte cuvinte,îl doare-n cur. Am obosit să nu-mi placă preşedintele ţării în care m-am născut. Nici nu văd vreunul în următorul deceniu să-mi placă. Poate până la urmă aveau dreptate cei care strigau in ’90, monarhia salvează România.
    Dezgust simt şi eu despre preşedintele meu.

  6. Daca tot suntem la capitolul scarba, ceea ce mi-a provocat scarba a fost declaratia doamnei Udrea cum ca scopul comisiei a fost sa o compromita pe ea, pe aceasta ” Maica Tereza” a turismului romanesc, pe aceasta salvatoare a natiunii romane. Incet incet cred ca se molipseste de la Basescu si va deveni si ea o institutie. Ca remediu pentru scarba pe care o ai Victore nu-ti pot recomanda decat asta: http://www.trilulilu.ro/marianghior/c39cb50d92bba2

    Respect and honour..

  7. ” Ideile fac masa critica si expandeaza la fel ca materia radioactiva din bombe.”(“Vasilica trasa in ciocolata”, Tudor Octavian)

  8. Dacă ar fi vorba doar de un simplu meci, la auzul acestei replici aş striga entuziast: game, set, match Victor Ciutacu.
    Dar nu e un simplu meci.
    Bineînţeles că mi-e silă de acest gen de politician arţăgos, şmecher cu gură mare, care n-a învăţat altceva decât să asmută mulţimile şi să dărâme,dar, din păcate, în joc e chiar viaţa noastră, viaţa pe care, din cauza lor, o trăim în tranşee de 20 de ani încoace. De 20 de ani trăim un război civil la fel de “original” ca şi democraţia postdecemristă, fără arme la vedere, dar cu tunuri de calibru din ce în ce mai mare la averea publică. Ne măcinăm unii pe alţii în această luptă surdă fără să vedem că în jur ruinele devin tot mai macabre. Trăim o eternă “zi a cârtiţei” din alegeri în alegeri, dărâmând tot ce ni se pare că a clădit adversarul politic de conjunctură.
    E bine că le strigăm în faţă că NE E SILĂĂĂĂĂ, dar cum am putea să şi alungăm din fruntea trebii armatele astea de aplaudaci ,pupincurişti, înjurători şi distrugători de profesie care au pustiit totul ca lăcustele?
    Atât de mult mi-aş dori un strop de pace, mi-aş dori să vină o vreme în care să mă gândesc puţin înainte de a răspunde, dacă mă întreabă cineva cine e preşedintele României.

  9. Chiar voiam sa va scriu intr-o zi sa va intreb daca v-ati dat seama de modul in care Traian Basescu vorbeste in permanenta despre el ca “seful statului”. Nu l-am auzit niciodata referindu-se la dansul ca presedintele Romaniei sau orice alt termen: “vorbiti cu SEFUL statului”. Nu e intamplator! Din pacate preferinta pentru utilizarea acestui termen oglindeste modalitatea in care presedintele se raporteaza la noi: el e SEFUL nostru! Asta a inteles dansul din functia pe care o are: ca e sef peste milioane si poate sa isi faca afacerile murdare, sa jigneasca si sa ignore. De ce? Simplu… Pentru ca e seful statului!
    Va inteleg ca sunteti scarbit si va admir ca mai aveti forta sa luptati.
    Sa aveti o zi linistita!
    Iul

  10. DACA D-LUI BASESCU II ESTE SCIRBA DE ROMANIA, TARA IN CARE SI-AU FACUT AVERI TOTI MEMBRII FAMILIEI LUI SA NE LASE SI SA SE DUCA UNDE O VREA, CACI SUNTEM SATUI DE MINCIUNI SI PROSTEALA PE FATA.NOI CEI DIN POPOR GRESIM CA LE ACCEPTAM TOATE MIZERIILE LOR SI NU LUAM ATITUDINE.INTR-UN FEL NE MERITAM SOARTA.RAMINEM DOAR CU COMENTARIILE SI EI TOT CE STIU FAC,ADICA FURA LA GREU SI II DOARE UNDEVA DE CEI AMARITI;RUSINE SI SA-I VADA DUMNEZEU PENTRU TOATA BATAIA DE JOC.

  11. Bravos domnule ! Scurt, cuprinzator si la obiect. Tare mi-e teama insa ca doar in cuvinte nu se poate descrie starea pe care o avem majoritatea la vederea lui. Poate avem noroc si ne trece in toamna asta! Doamne-ajuta!

  12. @ all: lume, lume: Raportul ala cu starea demografia o fi interesant, ca doar e public. In schimb, cu tristete vad ca Guvernoiul uita strategic cateva rapoarte mult mai importante: alea cu FMI-ul: raportul vizitei din iulie si noua scrisoare ce pregateste vizita din octombrie. Vedem si noi alea sau nu ?

    Fiara.

  13. Ciutacule,

    baga si secventa aia cand vorbesti de BMW 🙂

    Fiara.

    PS: scuze ca imi permit sa iti dau sugestii :-p

  14. trebuie accentuat: “sunt dezgustat de prestatia presedintelui Basescu” nu si “sunt dezgustat de dumneavoastra” pentru a nu se interpreta ca fiind ceva personal… pentru ca astia au impresia ca e doar o antipatie ce nu are legatura cu derapajele functiilor lor. Trebuie sa fie clara tinta – nu dai in persoana… pentru ca pana la urma, ti se falfaie de o oarecare persoana de cum se comporta in viata particulara. Dar avand o functie publica tre sa si-o asume. Asumarea merge mana in mana cu potenta/vocatia dar si cu specializarea in domeniul in care presteaza x. Stiintele politice/dreptul nu-s tocmai specializarile multora din conducere. Pai… cum imi conduci tara daca tu nu ai pregatire pentru functie? Iata problema majora. Oricat de bine intentionat esti, daca nu esti specializat, nu poti conduce avionul pentru ca te-ai specializat in conducerea unui vapor/tir/tren/tramvai/bicicleta/trotineta. Asta trebuie sa le intre bine in cap – pe langa faptul ca: dupa 60 de ani, nu mai ai ce cauta in politica. De ce? Cu toate ca senilitatea apare in mod special dupa 70 de ani, exista tendinte si mai devreme. Rahitismul intelectual, este iarasi un impediment pentru detinerea functiilor publice. Rahitismul intelectual este pana la urma, un atentat la siguranta/integritatea/stabilimentul statului. Care parte nu se intelege?!

  15. @Gherman Adrian: n-am pretentia ca revolta mea sa devina vreun manifest. nu mi-am ales inainte cuvintele, ci am spus exact ceea ce simteam
    @Fiara: masina nevesti-mii n-are nici o legatura cu dezgustul strigat

  16. Domnul Ciutacu,dv. sunteti dezgustat, va e scirba ,aveti greturi…Aveti ficatul “lenes”,nu mai mincati dupa orele 18.00…

  17. Am si eu un mic dezgust (fara a fi fan Basescu) de modul in care A3 face jurnalism. Intrebarea emisiunii nu are nici o legatura cu comentariul de dedesubtul ei. Nicaieri Base nu a afirmat ca vrea droguri si prostitutie la liber. Ce vedem in pe ecran e doar o mica manipulare securista din scoala lui Dan Voiculescu. Si as fi fost la fel de dezgustat daca in discutie ar fi fost A. Nastase, Tariceanu sau chiar mama dezinformarilor securiste, Bunicuta Iliescu. Pur si simplu, am impresia ca sunt inapoi in anii 90 cand minerii erau chemati sa apere democratia.

  18. @Catalin: e libertate totala de dezgust; deocamdata…
    @simcat: eu vreau sa mananc si dupa 18. deci imi creez un mediu propice.

  19. @Catalin( ma bag si eu in seama): sa inteleg ca la Cotroceni, comisia lucreaza de capu’ ei?
    N-are acordu’ prezidentului? Si atunci cum isi deconteaza “activitatea” aceasta comisie? Intreb si eu, ca e pe banii mei…

  20. In peregrinarile sale prin satele patriei, Basescu vede o batrana inchinandu-se si batand matanii in fata unei troite cu Iisus rastignit.
    Sigur pe dragostea netarmurita pe care i-o poarta poporul si oarecum contrariat,o intreaba:
    -Mamaie, de ce nu te-nchini mai degraba la iubitul presedinte al tarii?
    La care batrana:
    -Tare-as mai face-o, maica, daca l-as vedea si pe el rastignit!

  21. NE meritam soarta daca acum 5 ani alegram sa-l schimbam pe nastase cu baselu…Eu regret, altii n-o fac! asta este ironia, e este din ce in ce mai rau, o ducem groaznic…

  22. Asa o senzatie in vremurile din urma… de parca am devenit, Romania, poligon, cobai, laborator… * succesuri * dupa * succesuri * si, tot nu stim incotro,doar ca e deajuns, ca e prea mult,ca…
    Va supun atentiei si eu… dovada ca, am ajuns si la mila publica, tot datorita unor sobolani, sensibilila * dive * si alcool, parca-s trasi la xerox pedelacheii… uf !
    respecte, D-le Ciutacu

  23. Daca nu esti obligat prin contract nu mai folosi videonews. E incet si nu functioneaza tot timpul in afara Romaniei. Sau adauga un link alternativ – vimeo ori youtube(saituri pe care te poti baza).

    E pacat ca nu toti cititorii sa poate accesa continutul integral al blogului.

  24. @stelica: n-am nici un contract, dar Intact si-a facut canal propriu (nu comentez de ce si nici rezultatele, nu-i treaba mea) si a cerut tuturor celorlalti sa scoata imaginile de pe Antene. la fel a procedat si Mediapro. asa ca la ce bun sa ridic niste imagini care oricum vor fi scoase?

  25. Domnule Ciutacu ,…mai “functioneaza”insula leprosilor ?Daca da am gasit solutia de a scapa de Base’cel Betiv si de gasca lui !!!Parca vad dimineata la soare Base in hamac si Nutzi’spaima Putzi’ venind cu tava plina de bunatati….Bese’ bei ceva inainte???

    La ripa cu ei au distrus aceasata tara nenorocitii!!!

  26. Cititi cu atentie ce-a postat catalin, care “nu e fan basescu”. Acest catalin il va vota, desigur, in noiembrie, pe basescu, desi “nu e fan”. Si stiti de ce?! Pentru ca oricand, oricine altcineva ar putea chema minerii. Nu si basescu, desigur, el nu va chema nicicand minerii sa apere democratia, el insusi e democratia intruchipata, nu ca securistu’ de voiculescu ori bunicuta iliescu. Fac pariu ca catalin, si cacofonia e intentionata, n-are mai mult de 30 de ani iar ceea ce stie el despre securisti si democratie incape pe-un timbru postal. Dar e categoric si definitiv impotriva tuturor, mai putin a marinarului, care pt catalin, ca si pt patapievici ori plesu, e stindardul libertatii si democratiei, e vertical si integru, e sarac ca iov, e sincer ca un prunc, e harnic ca o furnica, e intelept ca solomon si democrat ca constitutia usa. Si lui don ciutacu ii e sila?! Sa fim seriosi, noi toti o sa ne boram fierea de greata si acesti catalini, – si sunt multi!- vor trai senini si sinceri in naivitatea lor, din cand in cand vor vota schimbarea, dar nu le va fi de nici un folos, si vor muri intr-un tarziu de batranete, dezgustati, desigur, fara sa priceapa nimic din ceea ce au trait.

  27. @Ioana S.
    Nu vreau sa il apar pe Base si in nici un caz pe blogul cuiva care are o pronunata opinie contra.
    Voiam doar sa subliniez dezgustul in fata manipularilor din presa (de orice culoare).
    Pornind de la un enunt care defineste (zic eu destul de precis pentru un raport si nu pentru o lege) dezincriminarea consumului de droguri si a prostitutiei in anumite conditii, cei de la A3 il rescriu in 3 cuvinte si intr-un sens foarte larg astfel incat sa capete o conotatie negativa in urchile unui public in majoritate conservator si, implicit, sa creeze o asociere negativa cu cel caruia ii este atribuit enuntul initial.
    Ce ma dezgusta este ca, prin astfel de manipulari, A3 este folosita nu pentru a informa cetateanul ci pentru a il instrui ce-i bine si ce-i rau, cine-i bun si cine-i rau.
    La fel cum in anii 90 ni se spunea, tot de la televizor si, practic, de catre aceiasi securisti, ca aia din piata sunt cei rai si cei care au venit cu bata si cu violul sunt cei buni si trebuie aplaudati.
    Ce vreau sa spun este ca manipularile nu sunt gratis, intotdeauna ele folosesc cuiva dar niciodata cetateanului de rand.

  28. Alien-ul dovedeste ca nu reuseste sa gandeasca altfel decat in paradigma atat de draga comunistilor “cine nu-i cu noi e impotriva noastra”.
    El stie, nu are indoieli (la fel ca prostul), ca eu am sub 30 ani, ca il votez pe marinar, ca nu pricep nimic din ce traiesc daca nu mi se explica de catre un far calauzitor. Si dupa aia se mira ca mi se face greata de atatia atotstiutori.

  29. Nu iti scriu sa imi dau cu parerea. Iti scriu sa intreb ce ma fac eu, angajat al statului asupra caruia un nenorocit de secretar de stat de la pd face presiuni politice…numai ca nu vreau sa intru in rand cu pd-ul? De la inceputul anului a trimis controale pe capul nostru. Pentru ca astea nu au gasit nimic sicaneaza permanent. Am nervii la pamant si, sincer, imi vine sa imi iau campii. Precizez ca nu am nici o culoare politica si in nici un caz nu vreau sa o iau pe cea a pd-ului. Individul este un incompetent care vrea sa transforme in feuda tot ce are in subordine. Cine i se opune il sicaneaza pana il iau dracii. Tin minte ca la prima sedinta “intre patru ochi” mi-a zis ca “daca vrei sa faci parte din echipa intri in rand cu noi”. M-am facut ca nu inteleg si de atunci…URGIE! Cati ca mine or fi….ma simt ca in ERA STALINISTA!!!!!! Am vrut doar sa imi spun pasul…Multumesc.

  30. @ Catalin:

    As vrea sa precizez ca majoritatea telespectatorilor fideli Antenei 3 nu poate fi manipulata asa cum sugerezi, nici macar de Antena3, daca ar incerca. Avem pretentii mai mari de atat.

  31. @Catalin: e ultima oara cand mai jignesti pe cineva. poti sa-l detesti in liniste pe Voiculescu si esti liber s-o scrii, poate sa-ti placa Basescu si esti la fel de liber sa-l sustii, dar la prima jignire adresata oricarui om care posteaza aici zbori fara somatie!
    @un nenorocit: imi scrii mie pe mail si, eventual, imi dai si niste acte 🙂

  32. Interventia brusca a lui Gadea, ca acuzele trebuie sa fie dovedite ma fac sa reflectez asupra uneia, si anume ca presedintele a fost “activist comunist, trimis in misiune in strainatate de regimul dictatorial’ si sa ma intreb oare cum va putea D-l Ciutcu dovedi acuzatia ca doar Presedintele nu are nici un dosar, dara- mi-te dosar penal problema?

  33. Dar daca sunt eu cel jignit? ex. “Fac pariu ca catalin, si cacofonia e intentionata” ?

    In toate posturile mele am combatut o idee sau un principiu fara sa spun nimic despre persoanele care le-au enuntat. In raspunsul D-lui Alien sunt jignit fara a mi se combate ideea. Nu’s adeptul intoarcerii si celuilalt obraz, a trebuit sa raspund.
    Oricum, voi tine cont de avertisment.

  34. Victore, deschide poarta…pardon, nu asta vroiam sa-ti spun.
    Nu contest ca esti genial si arogant, pentru ca nu te stiu decat de la televizor. Daca chiar asa este, cinste tie! Ceea ce vreau eu sa remarc este starea de blazare continua pe care o afisezi. Mie mi se pare ca iti sta bine cand zambesti. Si in plus nu cred ca-ti stirbeste din vehementa sau autoritatea pe care vrei s-o ai. Limbajul tau nonverbal mi se pare ca ti se potriveste, exact cat s-a potrivit si testamentul literar pe care poetul, coleg de celula cu Petrini, l-a lasat cu limba de moarte pentru a fi transmis iubitei lui: “Iubito, ma gandesc la tine/Ca un borfas la ceasul unui lord/Si se ciocnesc in carnea mea drezine /Si caii au atac de cord!”
    Parerea mea!

  35. ,,, Domnule ! ,,,esti rau si dusmanos , vor si ei sa inceapa o mica mare afacere ,,,este clar ca basescu vrea sa le puna in legalitate pe udrea – duduia si eba – tampitica — una CU CUvasaria si furaciunile iar pe cealalta si cu drogurile si curvasaria ,,, a infiintat un minister pentru panarama asa ca restul merge de la sine ,,,armata de lingai este mare ,,,, ii infiinteaza si un borbel pentru ca sa treaca tot PD-L-ul si PSD ,,etc,,,etc,,,etc,, pe la ea ,,,,,zic si eu , nu dau (inca ) cu paru’ ,,,

  36. Un lucru e cert, prestatia domnului Basescu ca presedinte a fost extrem de slaba. A fost si este un presedinte inadecvat, ne-a peste hotare de nenumarate ori, administratia Obama i-a amanat vizita in SUA pana dupa alegeri (presupunem in mod logic ca si Obama spera ca Basescu n-o sa mai iasa din nou) si nici prin Europa nu prea-l mai primeste nimeni.

    Cum sa ne luam noi presedintele in serios cand nimeni altcineva nu o mai face, nu suntem Corea de Nord ca sa ne izolam de exterior si sa ne doara in pix de tot in afara de noi, avem parteneri europeni, facem parte din NATO si avem nevoie de o politica externa buna, nu ce ne ofera Traian Basescu.

  37. Motiunea a picat ! Iata ca marele Geoana este la cheremul Presedintelui Basescu. Chestia e ca o face pe fata. Adica ii arat Basescului ca e la picioarele lui. Daca PSD ar fi votat nu s-ar fi stiut clar ca sunt sclavii Basescului. Dar asa, cu plecaciune conasule !
    Lingaii PSD-isti sunt din acelasi trunchi comun cu PDL-ul. Cred ca pozitia de astazi face sa vedem lucrurile foarte clar pentru urmatorii ani. Clica de nomenclaturisti nu se dezminte. Practic fostul FSN s-a reunit dupa 20 de ani. Dezertorii din PSD nu fac decat sa loveasca in Geoana (de ochii lumii) pentru a-si arata servilismul fata de Matroana Iliescu. Facem Pariu ca PDL + PSD + Oprescu se raliaza intru “bunastarea” poporului?
    Oameni buni, nu ne mai scapa nici dracu’ de astia, is mai rau decat raia.
    Geoana si-a facut un calcul simplu, decat sa iasa Antonescu, mai bine ramane lacheul Basescului.
    Sa speram ca Oprescu o sa aiba un moment de luciditate si sa nu procedeze la fel, dar e greu de crezut in cazul in cazul in care batranii PSD-isti ii fac campania. Acum se va vedea daca s-a rupt de trunchi sau nu. Are sansa sa ne demonstreze ca e falsa chestia cu originea.

  38. Pe cand o ancheta serioasa cu conturile lui Basescu? Poate ne lumineaza jurnalistii de investigatie ai trustului Intact cati bani are Basescu, unde/pe numele cui sunt bagati etc.

    Nu de alta, dar a spune “sunt dezgustat de faptul ca un bugetar vreme de 20 de ani de zile a ajuns milionar in euro” valoreaza fix cat spusele lui Radu Moraru despre “securistul” si “jurnalistul vopsit” Ciutacu. Nexam probe, pac amenda de la CNA.

    P.S. Sa nu inteleaga apucatii de aici ca as fi vreun simpatizant al matrozului, vorba aia, am auzit povesti despre firma de shipping din Norvegia pe vremea cand multi nici nu auzisera de Basescu. Dar cred sincer ca are si el dreptul sa fie judecat pe probe, nu pe banuieli.

  39. @Optimvs: asteptam s-o preluam cu link de la tine. si, dupa aceea, eventual, sa-ti facem o oferta de angajare. pentru ca vei dovedi ca meriti 🙂
    P.S. de ce simti nevoia sa te justifici? de ce n-ai publicat de atunci?

  40. @ Optimvs: apucat esti tu! Ce probe mai vrei? Ceea ce poseda(el si academicienele lui, frate-su , docentu’) nu-ti sint suficiente? Ca toate costa bani. Sau crezi cumva ca o hahaiala face cam vreo 1000 de euro? Ai invatat-o pe asta cu probele, dovezile…Putin discernamint, neapucatule!

  41. Azi sunt binedispusa,a vorbit cineva la parlament cand s-a votat motiunea,de parca as fi vorbit eu.Asa ca Base ,repede,repede,iese si el cu un speech ca sa nu fie mai prejos.Nu de alta ,dar a fost receptionat mesajul si a cam avut efect,contrar tuturor analistilor de serviciu care sustin ca ar fi fost vulgar.(vulgus=popor)

  42. Acest personaj odios, mult mai odios ca Ceausescu, numit Basescu, ne crede tampiti si handicapati chiar pe toti?!
    Am cateva intrebari pentru pupincuristii si talibanii clanului Basescu: DOMNILOR DE VOI NU VA ESTE SCARBA? De cel pe care ii ridicati osanale, pe banii nostrii, a fraierilor, NU VA ESTE SCARBA SA-L TOT PUPATI IN FUND? N-ATI FACUT ICTER?!
    Ce-ati face fara noi, fara pulimea asta care a construit cat a putut in aceasta tara, ca sa aveti voi ce fura de 20 de ani?
    SA VA FIE RUSINE, IAR TOVARASULUI BASESCU II TRANSMIT, CA MIE , FOARTE SINCER, IMI VINE SA VARS NUMAI CAND II VAD FATA AIA BUHAITA LA TELEVIZOR. ATATEA MINCIUNI SI ATATEA ACTE TEATRALE, ATATA NESIMTIRE SI ATAT LIPSA DE CEL MAI MIC RESPECT FATA DE CETATENII ACESTEI TARI, N-A VAZUT NEAM DE NEAMUL MEU LA UN “PRESEDINTE”!
    SI SA STII TOVARASE TRAIAN B. CA FAC PARTE DINTR-O FAMILIE SI UN NEAM FOARTE NUMEROS SI ONEST, NU BETIVANI, HOTI,SARLATANI, TARFE, ADICA ADUNATURA CARE V-ATI DAT MANA PESTE TARA SI ATI PRADAT-O MAI CEVA CA HOARDELE TATARESTI!
    SA VA FIE RUSINE SI SPER SA VA LUATI PLATA LA TOATA ACEASTA BATJOCORA SI NEMERNICIE DE CARE DATI DOVADA FATA DE POPORUL ROMAN.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.