Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Ridicaţi şoriciu-n aer, vorbeşte N. Savin

Ridicaţi şoriciu-n aer, vorbeşte N. Savin

După ce-am reuşit să mă ţin câteva zile departe de nonştirile de pe posturile de nişă, soarta crudă şi rândul la jurna pe întreprindere mă fac să ascult peroraţiile greu inteligibile pe tema găsirii unei părţi a armelor furate acum un an la Ciorogârla. Iar pedeapsa supremă (mult peste şocul de a afla că faimosul şi aflatul în libertate clan Preda e de vină pentru toate ororile din ţara asta) este să nu scap nici azi de legendara “jurnalistă de investigaţii” Nicoleta Savin, care se pare că, între două slugăreli de Crăciun la Palatul Becali şi după încetarea detaşării în staff-ul de campanie al lui Traian Băsescu, şi-a redescoperit pasiunea de a bântui prin platourile tv. Dac-o mai văd şi pe Elodia la cumpăna dintre ani, cred că mă apucă amocul.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

160 thoughts on “Ridicaţi şoriciu-n aer, vorbeşte N. Savin

  1. Multa lume, inclusiv doamna Nicoleta Savin, se intreaba cu ce scop s-au furat armele, ca aveau caracter non-combativ, si nu au avut nici munitie care sa se fi potrivit acestora? Tot Doamna Savin zicea ca de fapt ceea ce este inspatele acestei actiuni ar fi interesant de stiut; este clar ca e vorba de o lupta pentru suprematie intre servicii secundare, ca e vorba de niste reglari de conturi.
    Eugen Preda a fot numit “tatal rautatilor” si “posesor de clan”. Interesant este ca 14 persoane vor fi incarcerati, vor fi dupa gratii, dar oare Eugen Preda va mai aparea la Politie?

  2. @Man in the mirror – citez: “Sunt de parere ca decat sa incercam sa-i schimbam noi pe ei mai bine ne uitam in oglinda si sa incercam sa devenim oameni mai buni.
    de 20 de ani ii tot schimbam. si????
    ce s-a intamplat???NIMIC
    De man in the mirror pe 27 December 2009 la 11:50 pm (#) ”

    Helloooo…!!! Buna ziua….!!! Trezirea…!!!
    De unde naiba ai mai auzit aberatia ca “schimbarea prin puterea exemplului” SE FACE DE JOS IN SUS ???? Cand ai auzit tu , vreodata , de vreun sef care “l-a apucat rusinea” de corectitudinea subordonatilor ? Tu crezi ca a fost tampit poporul care a spus ca “DE LA CAP SE-MPUTE PESTELE !” ??? Parca ai scos citatul din romanele sovietice ale anilor ’50 – ’60 …
    Da!, … SINGURA solutie este SA-I TOT SCHIMBAM PANA SE VOR MAI CERNE SI VOR APAREA ALTII MAI CAPABILI !!! Iar cui e frica de schimbare MERITA SA-SI DUCA VIATA IN MOCIRLA , pana la moarte !!!
    Si pe cine dracu tot schimbam de 20 de ani…??? Ca majoritatea SUNT ACEEASI DE ACUM 15-20 de ani , IN FRUNTE CU BASESCU …! Ii tot rotim , pt. ca “prostimii” ii e frica de schimbare… “is mai buni astia ca-s de-ai nostri…!” Bleah…!!!

  3. Ce-or patit astia de la EvZ..??? Ce vor sa demonstreze…ACUMA …??? Cum de apar , mai nou asemenea articole ? Citez:

    ” “Da, doamnă ministru, aveţi portofoliu mare!”
    4 MILIARDE DE EURO ȘI O PERECHE DE BIKINI
    Elena Udrea este personajul principal al unui articol apărut în paginile The Sunday Times, care acuză în termeni duri investirea în postul de ministru a unei persoane asupra căreia planează acuzaţii de corupţie.”
    ….

    “Familia Prigoană, noul clan al politicii româneşti
    DUPĂ BĂSESCU, MAZĂRE ȘI SÂRBU
    Ca răsplată pentru prestaţia pro-Băsescu, Honorius Prigoană a fost „uns” candidat PDL la Cameră, dându-l la o parte pe Virgil Tudorache, finul lui Gigi Becali.”
    ….

    Bine … , nu iau eu “de buna” acesta asa-zisa schimbare , dar ma mir ca acum CAND F. MULTA LUME SE INTRECE IN A PUPA IN FUND PDL-ul SI PE BASESCU , pe astia cica io apucat … critica …?!

  4. TIME’S UP FOR THE”FARTER”
    A TREE,A ROPE,A NOOSE!
    IT IS SO CLOSE THE REAL FREEDOM!

  5. (R)Ia de pupă-n pupă !
    (R)Ia de pupă-n provă !
    Sunt chemări armonizate, niţel diferenţiate, adresate pdl şi udmr – cualiţia la guvernare, sub puntea dintre ani, de către “blatiştii” români.

  6. Cele 5 “MILIOANE” care l-au votat probabil sant f.fericiti cu udrea,videanu,blaga,berceanu si mai nou clanul prigoana.Le doresc “sa traiasca bine”.

  7. chestia cu prigoana honorius e rasuflata..e aceasi tactica’basesco’ prin care transmite parsivul semnal ca acorda privilegii toti celor carora l-au pupat si il pupa in funduletz.un fel de..’mai e loc destul de pupat”

  8. e vremea hotilor si a oportunistilor. Am renuntat sa ma mai uit la tv , satula sumt de asemenea specimene

  9. Sa te crucesti, nu alta. Pai, daca furtul armelor s-a intamplat in ianuarie, de ce au inceput autoritatile romane sa faca ancheta in august? De ce a trebuit ca ofiterii straini sa captureze o cantitate uriasa de droguri, ca ai nostri sa faca legatura intre furtul armelor si traficul cu heroina?
    Ma intreb, oare ce ii determina sa creada 99,99% ca din cei 15 retinuti sunt 6 persoane care ar fi autorii furtului de armament?

  10. Conform recensământului din 2002, România are o populaţie de 21 680 974 de locuitori

    1- 17 ani 5.000.000

    2002 Personae cu drept de vot 16.500 000 2002

    1989 , populaţia României a fost de peste 23 000 000 de locuitori.

    Alegerile prezidenţiale din România s-au desfăşurat pe 20 mai 1990. Din numărul total de 17.200.722 alegători s-au prezentat la vot 14.826.616 (86,19%)

    Scrutin 11 octombrie 1992
    Din 16.597.508 de alegători înregistraţi s-au exprimat 12.150.728 (73,23%), dintre care numai 12.034.636 au fost validate.

    Scrutin 3 noiembrie 1996
    Din 17.218.654 de alegători înregistraţi s-au exprimat 13.088.388 (76,01%), dintre care numai 12.652.900 au fost validate.

    Scrutin 26 noiembrie 2000
    Din 17.699.727 de alegători înregistraţi s-au exprimat 11.559.458 (65,31%), dintre care numai 10.839.424 au fost validate.

    Scrutin 12 decembrie 2004
    • Alegători: 18.316.104

    2009 Total primul tur: 18.293.277 de cetăţeni cu drept de vot (54,37% prezenţi la vot)

    Concluzie

    La o populatie de 23 de milioane in 1990 aveam 17.200.722 am ajuns ca in 2009 la o populatie de 21.5 milioane sa avem 18.293.277 …ceva nu se potriveste. Inseamna ca 1 milion de votanti nu exista decat in statisticile celor de la Autoritatea electorala si reprezinta capitalul sigur al celor care se afla la putere…

    Vreau si eu o dezbatere serioasa pe acesata tema.

  11. Este groaznic ca ramanem doar cu intrebari vis-a-vis de activitatea autoritatilor, si nimeni nu ne da nici un raspuns, nici o solutie. Poate incepand din 2010 vom avea mai multe certitudini. Dar oare il apucam?

  12. Despre povestea armelor furate de la Ciorogarla si gasite intamplator acum 2 zile eu cred ca este o incercare de justificare a sumelor acordate celor 7 servicii de inforamatii.
    Pentru ce ne trebuiesc 7 servicii? Nu sunt cam multe? Nu ar fi mai bine pentru societate ca o parte din banii acoradati acestor servicii sa ajunga la sanatate sau educatie?
    In proiectul de buget pe 2010 Serviciul de Telecomunicaţii Speciale va avea de cheltuit 466.5 milioane de lei adica cu 39.84% mai mult decat in anul 2009 cand a avut repartizat doar 333.6 milioane de lei.
    De ce trebuie recompensat Serviciul de Telecomunicaţii Speciale?!
    Este o poveste despre cum sa iti furi singur caciula, sa te prefaci ca o cauti, sa o gasesti chiar atunci cand „trebuie”si sa dai vina pe vecinul de la parter care face parte din alta gasca.
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/12/29/o-poveste-cusuta-cu-ata-alba-despre-arme/

  13. D.le Prigoana imi faceti o mare scarba impreuna cu fiul dvoastra.Stiu ca va vine sa radeti dar eu nu platesc taxe statului roman.

  14. Mda.Tipa nu are nici un fel de sorici…nici macar de obraz. Eu am de gand sa ma distrez cu handicapatii astia…nu 5 ani ca nu vor rezista, poate 3 ani…maxim.

  15. N-o sa fie o elodia poate doar o elodie Basescu.
    Dragi Romani va Udr..ez(Psst Bog baga sampanie!!..Sa traiti sefu!)un an nou mai bun doomnule!….In ochii lui se intrevedea o lacrima:-Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!

  16. Florine..e mai mult decat evident.Dar stii ca : Mortul de la groapa nu se mai intoarce.Adevarul e ca cealalta jumatate a FSN-ului si-a depasit profesorul in furaciuni.Dezbaterea serioasa cred ca ar trebui sa se concentreze pe introducerea sistemului informatizat de vot,interzicerea oricarei finantari private a partidelor cu subsecventa bugetului limitat si alocat de catre Guvern fiecarui partid pentru campania electorala,interzicerea traseismului politic sub penalitatea piederii mandatului.Si daca tot vom avea un parlament redus la 300 de mandate,impunerea prin lege partidelor ca selectia candidatilor sa excluda din start persoanele care nu au demonstrat competenta, decenta si moralitate in viata personala si profesionala.Stiu ca ce spun poate parea o utopie dar cred ca in utopia asta credem cu totii.Altfel sa nu ne miram ca, dupa atatea succesuri electorale marca PDL,pana si foca de la circ a domnului Ciutacu va avea sanse reale sa ajunga ministru daca e in partidul care trebuie si stie sa faca frumos, precum Honorius, dupa ce papa zahar din mana dresorului.

  17. Dragi realizatori de Antene va rugam ca de acum inainte ca si in cazul rapandulei de la cotroceni pentru parlamentul european faceti publicitate cit se poate multa acestui ‘jerk’ numit Prigoana. Gunoiul bucurestiului are bani si ii va poatea plati campania soioasa.

  18. Ati vazut putoiu’ acneic si cu rasini in cap cum o sa voteze el legile grele pt tarisoara si poporean?! E-hei, asta-i rasplata pt efortul facut in americuta de tac’su cu madam cocos sa se aleaga marinaru’! Si un carcotas zicea ca recunostinta-i floare rara! Aiurea! Mare tara, mari oameni, mari caractere, imens patriotism!

  19. @Florin: De unde stii tu ca “1989 , populaţia României a fost de peste 23 000 000 de locuitori.”?! Trimite si tu un link catre o sursa credibila. La cata puraderaraie, respectiv plodareala/puiernita vad ca a explodat in ultimii ani, cred ca am depasit numarul din ’89 de mult! Sa nu uitam ca binecuvantata criza economica o sa-i trimita pe multi dintre amaratii care au fost aruncati peste granita sa se intoarca, si in delirul lor o sa-si aduca si icrele pe care le-au turnat pe meleagurile straine, in delirul optimist provocat de integrarea aparenta in societatea de consum.

  20. Eu cred ca Basescu a pus la cale furtul armelor. Daca nu-i iese furaciunea cu voturile la alegere, avea pregatite 1). iesirea oamenilor in strada; 2). scenariu tip “teroristii din ’89” in care spunea ca dusmanii au furat armele din depozit si trag in populatia pe care el o scotea in strada in sprijinul lui. Refacea alegerile sub pretextul ca-s furate si poporul care-l sustine e atacat de mafia terorista, ii belea pe cativa pentru terorism … Cel putin a incercat sa-i ameninte cu d-aste. Asta ar explica de ce prostanacul a fost asa prostanac: a preferat sa faca pe prostanacul decat sa fie sacrificat ca un purcel de ignat.

    Acum a intors-o, se foloseste de vrajeala asta ca sa dea impresia ca statul functioneaza (vechea poveste) si sa le dea apa la moara firmelor de paza care l-au sustinut asa de bine si cu ocazia mitingului, si in ultima campanie electorala, si intotdeauna.

    A creat o situatie in care el iese castigator oricum ar da-o. Ca si cu teroristii, ca si cu “revolutia” din Moldova, ca intotdeauna. Si tradatorii incompetenti din serviciile secrete il sprijina pentru ca e cel care le serveste cel mai bine interesele de a tine populatia producatoare/proletariatul intern in saracie, teroare si dezumanizare.

  21. Las-o pe Savin……
    Cum de tanarul Honorius vrea la parlament ? ca a facut el o scoala in Chicago IL USA,poate o univeristate de mana a saptea din alea pe bani ca si cele de pe la noi , cine stie ?( Sa caute presa date !!!!}.
    Nu sant impresionat deloc , chiar daca “babacu” are bani si rezolva orice.
    Nu ma impresioneaza nici de CV -ul lui nici caracterul lui,vezi doamna casatorita cu care se intelege de minune.
    Poate presa va cauta mai adanc si vom avea surprize mari .Sa caute presa ce mai asteapta????Poate e o plata pentru “tataie” la contributia la alegeri ? ce zice presa ??? Prea se ard etapele in tara asta.Chiar asa?

  22. Hai mai, cine mai crede in tara asta in furturi de mitraliere cu sacul, peste gard?
    E o mega-prostie a escrocilor care conduc aceasta tara ca sa uite lumea de foame si de scumpirile in lant care urmeaza.

    Cine a facut armata stie foarte bine ca la depozitul de munitie si armament se verifica lacatul la fiecare intrare in post, asa ca ipoteza cu lacatul spart cade.

    E o mega-escrocherie de tip Traian Basescu. Nu puneti botul.

  23. În România totul e posibil.S-o cauţi pe Elodia, s-o votezi pe Ebba şi mai nou pe fiul Regelui Gunoaielor. Nişte arme- fără gloanţe ca nu cumva să rănească pe cineva- apar şi dispar după o logica pe care nici Dumnezeu n-o mai înţelege! Sau, poate, că nici nu-l mai interesează. Oricum, trebuie să ne ucupăm cu ceva ca să ascundem rahatul, adică criza.

  24. io nu inteleg (nu prea ma intereseaza faza cu armele, nu in asta sta problemele Romaniei) de unde vrea sa taie cretinul de boc cinspe’ mii de posturi din invatamant?!?Eu deja am clase de 27 spre 30 de insi…o sa ajung sa predau la 60 o data? Cine l-a gasit pe idiotul asta ?!?

  25. @Florin
    Io zic sa nu-ti mai bati capul degeaba!!!!
    M-am gandit de mi-a crapat neuronul, cam unde-o fi baiatul ala de-a contra/candidat cu juna basesciana pentru suprematie la “tineretul pedelist”! Am uitat si cum il cheama, si nici n-am chef sa-l caut. Era mult mai istetel si dezghetat decat odrasla preamaritului. Si? S-a pierdut in neant. Asa ca… il asteptam pe “honoriuscauza” si ce-o mai fi, presimtim.

  26. Dle Ciutacu, va uitati la Diaconescu la emisiunea cu Basescu?
    Tare omu, stie sa puna intrebari dificile, nu este ca Moraru.

  27. LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE IMPLINIRI IN ANUL 2010, DOMNULE VICTOR CIUTACU!
    Acum sunt pe OTV si ma uit cu cata smechereala vorbeste TIRANUL BASESCU! As vrea sa apuc ca aceasta tara sa fie condusa de oameni gen CRISTIAN DIACONESCU sau CRIN ANTONESCU, dar , cu regret pentru generatia noastra( in jurul celor de varsta medie-40 de ani), nu cred ca vom apuca!
    DOAMNE AJUTA!

  28. Buna!
    Deci ce sa intelegem ca cine e din familie de politician ,sa se faca politician!cine e din familie de hoti sa se faca hot!cine e din familie de saraci sa se faca sarac!,cine e din familie de someri sa se faca somer!?etc…..cu asa o logica prezidentiala putem iesi lejer pe strazi,nu mai e timp de asteptat de vreo minune!

  29. @brankardierul
    Ai dreptate 🙁
    Eu sunt nepoata de tarani si fiica de muncitori. Am vrut sa ma ridic si sa devin intelectuala familiei. 🙂 Nu am reusit pentru ca daca absolvi cursurile unei facultati nu inseamna automat ca esti intelectual. 🙂 Sunt somera din septembrie… dupa logica presedinteleui ar trebui ca si mostenitoarii mei sa ajunga someri?!
    Deci cand iesim in strada?
    Cu respect

  30. @Dobitoc fara diploma

    in 1989: 24.023.133
    in 1990: 23.456.812
    in 1991: 23.185.084
    in 1992: 22.760.449

  31. Pentru @Florin

    Asa este , ai dreptate ,dar cred ca omul a plecat din tara.Intr-adevar le dadea clasa .

  32. Guvernarea lui Basescu naste monstri,mai noi sau mai vechi,dezgropati, lustruiti.Unde am ajuns? Poate in tara lui Kafca,in tara absurdului cel mai autentic.Singurul lucru pe care nu-l stim, este ce se va alege de noi, de tara,de copii nostri.Mai mult ca niciodata imi vine sa-mi iau lumea-n cap,dar n-o fac,si stiti de ce? din cel putin 2 motive:1-sunt prea batrana, si 2-pentru ca nu pot sa-i iau cu mine pe Mircea Badea, Mihai Gadea, Victor Ciutacu,Ciuvica, Stan, Firea si pe toti ca ei. Ce frumoasa ar fi viata intr-o tara doar cu ei,sau ar fi nepermisa o asemenea tara pe pamant? Visez.

  33. am primit clanul preda in loc de popa nicolae? am rabdare astept clanul basescu, am mai asteptat 45 de ani pt clanul ceausescu, rabdare si tutun, aprpos de tutun sa dea Domnul si Maica Domnului sa muriti de cancer la plamani toti care ati aprobat majorarea accizei la tutun, sugeti p… ca exista si piata paralela de tigari. Multa m… din vestul tarii.

  34. Lume buna. I-asculta la mine!
    Aseara am sunat pe un amic in Sibiu. Si ce-mi spune el? A decedat un fost coleg. Trebuia sa fie inmormantarea dar… Groparii din Sibiu erau si luni si marti liberi. Si asa a ramas familia cu mortu-n casa. Platisera si un restaurant pentru “pomana”, venisera neamuri din toata tara si nu puteau face nimic. Nu este minunata tara si locuitorii ei?
    PS
    Victore, au adus pe un jurnalist de-al vostru, care va scrie ceva despre caz. La voi, in “Jurnalul National”…

  35. Vedeti si in alte meserii!
    Arbitrii de fotbal isi fac copii arbitrii,doctorii isi fac copii doctori ,profesorii universitari isi fac odraslelel profesori universitari si is toate adevatate noi le vedem pe cele din bucuresti,da’ ce ii prin provincie?te crucesti!imi cer scuze ca nu m-am putut abtine dar vad ca la tampeniile ce le-o indrugat base la otv nu se scandalizeaza nimeni!!asti or sa ne calce pe cap si atunci nu mai miscam deloc,n-am sa ma plang dar in provincie daca nu lucrezi la stat esti nimeni sau esti somer 100%!eu lucrez din 1985 cu intrerupere de vreo 2 ani de nesomer si inchidere de firma care a falimentat !dar acum fac tusa din luna mai si multe perspective nu sunt desi am 18 ani de sectie de productie,si ce o sa fac?ma framanta chestia astazi zi de zi!si poate as ignora problema ,dar ce fac cu ala micu?cu restul din casa?sa merg sa culeg capsuni?in niciun caz nu voi merge ca nu sunt facut pentru asa ceva,m-am profilat pe tehnica si productie si acum nimic!oare nu de aia se pensioneaza unii?!si sincer spun nu e usor sa stai acasa daca ai fost invatat sa faci tot timpul!
    Va urez la toti La Multi Ani!

  36. hahaha! nu vi se pare ca pute? nu vi se pare ca prea a fost scoasa asa in prag de sfarsit de an chestia cu armele, ca si cadou de moshu’ gerila? (probabil ca acolo vrea sa ne duca nenea zeus si compania… la mosh gerila taticu!!! prea vi s-a urcat democratia la cap!!!) ce dreaq, nu ne-am nascut azi… ce se coace in spate????

    de ce credeti ca am scris “nenea zeus si compania”…? pai “compania” asta contine foarte multe “personagii” non-democratice, incluzand si idependenti, si pnl-ei… si culmea!!! si psd-ei… de tip vechi… comunist… genul madam katerinuta care face ce o doare-n buze noaptea intre nefutere si acelasi lucru la politehnica ei (ca se crede pe tarlaua personala)… cea care da bonuri de cadouri numai angajatilor care au cel putin 2 (DOI) copii… restul ce sunt retardat-o? nu tot copii??? atentie mare nenea geoana, mai pierdusi niste procentute cu tanti in capul mesei!!!…
    revin… deci pe madama cu pricina la ce tip de discriminare o bagati???
    pai hai sa va mai dau una belea tot despre madam… sunt cad(av)re care au depasit de mult varsta pensionarii si ocupa un birou fara greturi multumita lu’ tanti menopauza… pentru a face nanica mai bine si mai la cald… in timp ce “tinerii” care vor sa va invete si sa va educe puradeii in spiritul inginerului adevarat cu expresivitate de catelus inteligent… stau pe unde apuca un loc’shor caldut printre studenti, pe caloriferele din hall-uri… iar cei mai sus mentionati dorm linistiti in sala de curs sau in timpul aplicatiilor (fara bancuri)!!!
    VICTOR, sti bine ca te stimez, te apreciez, si de fiecare data te “injur” exact asa cum iti place tie – arogant si geniu… avand in spate acest bagaj de aroganta si genialitate… da tu un raspuns la intrebarea: PENTRU CE AU MURIT PRIETENII, RUDELE, CUNOSTINTELE NOASTRE ACUM 20 DE ANI????

    Sa va ajute Dumnezeu!

  37. Buna seara d-le Ciutacu,

    Suntem la sfarsitul anului 2009,un an nelinistit,cu multe probleme,framantari,cu mult prea multe intrebari fara raspuns si nu stiu daca trebuie sa ne bucuram sau nu ca a trecut;nu stim ce ne va aduce anul urmator,poate vom fi mai dezamagiti,mai tristi,mai nelinistiti,sau poate bucurosi si fericiti.
    Poate o fi un an mai bun,cine stie…Imi doresc si doresc tuturor sa fim sanatosi,sa avem multe bucurii si mai ales liniste.
    Sper ca la sfarsitul viitorului an sa nu regretam ca a trecut,pentru ca a fost,poate, totul pe masura dorintelor noastre.

    Va doresc un Nou An luminos,cu multe impliniri si foarte putine dezamagiri,sa aveti parte numai de bucurii in munca Dvs.,o casa plina de satisfactii , fericire si sa fiti SANATOSI mereu,atat Dvs.,cat si familia.

    SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!

    Cu mult respect si pretuire,
    IoanaP&familia
    De IoanaP pe 30 December 2009 la 7:18 pm (#)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.