Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Ridicaţi şoriciu-n aer, vorbeşte N. Savin

Ridicaţi şoriciu-n aer, vorbeşte N. Savin

După ce-am reuşit să mă ţin câteva zile departe de nonştirile de pe posturile de nişă, soarta crudă şi rândul la jurna pe întreprindere mă fac să ascult peroraţiile greu inteligibile pe tema găsirii unei părţi a armelor furate acum un an la Ciorogârla. Iar pedeapsa supremă (mult peste şocul de a afla că faimosul şi aflatul în libertate clan Preda e de vină pentru toate ororile din ţara asta) este să nu scap nici azi de legendara “jurnalistă de investigaţii” Nicoleta Savin, care se pare că, între două slugăreli de Crăciun la Palatul Becali şi după încetarea detaşării în staff-ul de campanie al lui Traian Băsescu, şi-a redescoperit pasiunea de a bântui prin platourile tv. Dac-o mai văd şi pe Elodia la cumpăna dintre ani, cred că mă apucă amocul.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

160 thoughts on “Ridicaţi şoriciu-n aer, vorbeşte N. Savin

  1. @man in the mirror: voi n-aveti libere nici de sarbatori? v-au uitat in transee? incercati sa deschideti ochii si sa vedeti ca exista si texte in care Basescu e (cel mult) unul dintre personajele auxiliare

  2. Care voi?????
    Care transee???
    Sunt de parere ca decat sa incercam sa-i schimbam noi pe ei mai bine ne uitam in oglinda si sa incercam sa devenim oameni mai buni.
    de 20 de ani ii tot schimbam. si????
    ce s-a intamplat???NIMIC

  3. @ alex dumitrescu

    Vezi domnule Alex Dumitrescu, esti ceea ce spui.Imi pare rau ca nu ai o educatie corespunzatoare care sa te ajute sa-ti poti spune parerea fara sa jignesti

  4. Culmea ciudăţeniei că după 3 zile de nedeschis tv-ul, în final am vârât un A3 mic şi-am dat fix peste numita doamnă.
    Cum mai devreme vorbeam cu un preten despre marxism, capitalism şi securiştii din România. Acum ajuns în faţa calculatorui eram la un google-it despre Nicoleta Savin şi aşa am ajuns la postul tău despre care credeam iniţial că era antic şi de demult. Nu mă aşteptam să mai scrii până la anu’.
    Dar dacă tot mai eşti on line îţi urez şi eu, ca şi când ar conta, un an nou fericit.

  5. Basescu incheie anul glorios, are guvern si un caz mediatic extraordinar pentru a distrage atentia de la problemele reale.Pregatiti-va pentru ce va veni, ne sunt pregatite momente groaznice.Va rezista Basescu cinci ani la Cotroceni???

  6. @man in mirror
    maaa,tu n-ai de gand sa te trezesti din somnul cel de moarte inca?
    de unde picasi maaa.Daca tu crezi ca esti bun, du-te ma ce cauti tu alaturi de cei rai ?
    Blogul asta este pentru oameni DREPTI nu pentru pupincuristi ,NATANGULE.

  7. Buna ziua !
    Sunt un admirator al lui Mos Craciun si vreau sa-ti urez “La Multi Ani !” tie si celor dragi inimii tale !

  8. Este o performanta din partea D-lui Ciutacu ca macar la finele anului, cu ocazia sarbatorilor sa poata afirma ca “am reusit sa ma tin cateva zile departe de nonstirile de pe posturile de nisa”. De “stiri” multa lume este insetata, da cum e treaba cu “nonstiri”? ; pare a fi un “nonsens” scris cu “nonsalanta”, dar cand este folosit de D-l Ciutacu toate cuvintele primesc un sens aparte. Cum altfel putea dumnealui sa exprime stirile fara valoare decat prin cuvantul “nonstiri”, asa cum de un post de televiziune care se adreseaza unui segment de populatie, nu putea scrie altfel decat ca este de “nisa”.Acelasi lucru pot spune de “peroratiile greu inteligibile”; e greu sa dai o alta definitie modului de adresare insufletita si emfatica a lui Nicoleta Savin decat “peroratii”. Si Doamne, D-l Ciutacu considera drept “pedeapsa suprema” (bine ca n-a scris “capitala”!) sa o asculte pe “legendara jurnalista de investigatii”, care “bantuie” ca o stafie prin platorile TV.Dupa ironia aceasta abia inghitita la adresa lui Nicoleta Savin, vine fraza finala care ne face sa si zambim, dar intentia nu a fost poate sa starneasca aceasta reactie, ci transmiterea unui semnal de furie iminenta, care l-ar putea apuca pe dumnealui la “cumpana dintre ani”. Speram ca trecerea din anul vechi in anul nou, exprimat atat de plastic prin “cumpana dintre ani”, il va face pe D-l Ciutacu sa uite de ceea ce a fost doar un vis urat si va intra in Anul Nou increzator ca va avea parte de un an imbelsugat in toate privintele. Asa sa fie!

  9. Ciocoii vechi si noi de la PDL

    Primarii si prefectii PDL asteapta ca lupii flamanzi bugetul pe 2010.

    Sunt bani multi de la FMI, din taxe si impozite, din accize marite, din TVA – toate platite de 22 mil. de romani.
    Guvernul PDL a imprumutat 20 de miliarde de euro! Pentru ce ne-a indatorat?
    Mai intai ca Basescu sa fie reales, imprumutul fiind facut in primavara lui 2009.

    In al doilea rand pentru primarii si prefectii PDL, pentru contractele si proiectele lor.
    Vor rupe cu pofta si nesimtire bani foarte multi – milioane de euro fiecare primar PDL, vor umfla devizele proiectelor ca le ramana cati mai multi bani din bugetul de stat.

    PDL = partidul delapidarii.

  10. Sunt unii care nici de/dupa sarbatori nu-si dau pace! Ce-o fi in capul lor? Indoctrinare?
    Prostie? Intunecare? Sau din toate cate ceva?

  11. pentru adoratorii furherului..

    nu pentru tot ce se intimpla rau e de vina basescu,el e o imagine reprezentativa a celora din cauza carora se intimpla toate mizeriile.dar trebuie sa fii o bovina prea mare sa nu te prinzi de aceste smecherii..

  12. ,,, mai omule , ce ti_am facut sa ma sperii BAU – BAU ,,, cine ziceai ca este travestitul din fotografie ???

  13. n-am stiut ca boc a dansat dansul pinguinului de ziua udrei,la cabana sChiorilor,mishto!
    un papagal danseaza dansul pinguinului!
    si, cică,dupa spusele pinguinului”tot românu” poate sa mearga sa se distreze acolo???!!!!
    si la sfarsit zeus i-a aratat adevarul,calea…viaţa
    cine e savin?

  14. BUGETUL PE 2010 e secret?! De ce nu e pagina guvernului sau la ministerul de finante?

    DE CE NU E FACUT PUBLIC?!!

    LA FEL CONTRACTUL CU FMI!?

  15. Elena e amanta multora; COCOS,….

    Dar merita sa fie fu….ta, ca suge si ea la buget la greu!!!

    Decat pe centura mai bine in guvern!!!

  16. Se pare ca si fara “legendara jurnalista de investigatie” baietii de la I.G.P.R., etc. se descurca, respectiv sunt pe cale sa descurce itele acestei afaceri murdare.

  17. Şi eu mă gândesc că articolele din presa străină despre întâia ţiitoare a ţării au legătură cu senzaţionala operaţiune de recuperare a armelor de la Ciorogârla. Pentru care arme am fost căutaţi în maşini la începutul anului. Acum e sfârşitul anului.Parcă am fi într-o operă literară cu construcţie rotundă…

    De fapt, eu am vrut să spun că sper să nu mai aud naibii de aceste arme şi să se mediatizeze
    ceea ce spune presa străină. Să vadă şi inteligenţii ce au votat şi, poate îşi vor da şi seama că aşa cum suntem priviţi afară, aşa vom fi şi trataţi. Şi, în aceeaşi ordine de idei, tot aşa vom plăti şi gazul.

  18. se pare ca fiecaruia ni se pune pata pe careva,desi nu inteleg mecanismul interior care ne duce la o asemenea pornire.mie,de exemplu,mi s-a pus pata pe ioan t. morar ,care mi se pare a fi echivalentul unui boier din perioada fanariota care abia astepta sa cada domnitorul ca sa pupe curul altuia de la putere.in plus,in ultima vreme ,se da mare oenolog in timp ce eu il cred doar un mare bautor de vin!!!

  19. Bai Victore, ajuta-ma nene, nu mai pot, nu gasesc o explicatie, help!
    Ma uit la emisiunea lui Andi Moisescu de pe PRO… ai putea sa ma lamuresti daca asta i-o suge lui Basescu sau nu?
    Ma uit de 5 minute si deja imi pun intrebari daca Base nu e cumva vreun Casanova sau ceva… “spre deosebire de Iliescu care nu a reusit”.
    Ce P&$A MEA e cu emisiunea asta?
    Nu e reluare si NU MAI E CAMPANIE ELECTORALA!

  20. @ man in the mirror: 1.Base stia de actiunea asta, deci poate fi raspunzator daca se va dovedi ca a dat in vileag misiunea inainte de termen;
    2. Base nu are acces la astfel de informatii conform legii, rezulta ca a incalcat legea, pentru imixtiunea in treburile justitiei;
    3. Taie-l pe Vantu de pe lista mogulilor. El este cel care l-a sprijinit in campanie pe Base si o face si acum prin Realitatea;
    4. Daca tot esti de serviciu, cred ca d-nul presedinte ar trebui sa aduca probe solide pentru acuzarea mogulilor sau isi cere scuze fata de cetateni si fata de moguli pentru campania manipulatoare si mincinoasa prin care a castigat alegerile;
    5. Si apropo de moguli(oligarhi), ei “colaboreaza” intotdeauna cu …puterea , pentru realizarea intereselor lor si nu cu…opozitia !
    Cred ca DIICOT si DNA va lucra in direct si la anul, ca sa nu vedem cand se ma mari pretul la energie electrica ,carburanti si…mancare.

  21. o intrebare victore”daca-i atat de tare[a castigat alegerile,are guvernul[visat,nevisat,cum dracu o fi]a arestat niste prosti cu pusti de pe vremea bunicii,a rerererinstalat-o[nu-i greseala]pe tanti nuti,a ametit o natie,a……….]nu-i bun si pentru curatat piatra din baie?

  22. Buna Victore!
    Da’ de dana belciug ce zici?ce poate sa scoata pe gura fara sa aiba habar de ceva,lipsita de logica si umblata pe la tot felul de politai care ii indruga prostii!ii o exaltata rau de tot,parca plecase de la Intact?Intactul isi asuma riscuri cu podoaba asta,ascult-o sa vezi ce tampenii scoate pe gura!

  23. Se spune ca echipa castigatoare nu se schimba niciodata si probabil ca nici prosteala care a prins nu va fi shimbata.Asistam la aceeasi reteta dupa faimoasa eliberare a ziaristilor rapiti in Irak si alergarea cu pletele in vant a presedintelui Traian Basescu pe pista aeroportului sa si felicite ziaristii pe care el insusi ia eliberat la seria a doua descoperirea armelor furate sau imprumutate cine stie.Cred ca lumea a uitat ca armele au fost furate sub conducerea marelui Traian Basescu lucru care imi certifica faptul ca de asta a fost ales inca un mandat probabil pentru eficienta.Faptul ca au fost furate arme dintr o unitate militara ma face sa pun semnul egal intre Romania si alte tari daca pot fi numite asa gen Afganistan.Domnului Traian Basescu ii amintesc ca politia Romana de asta este platita ca sa prinda hotii indiferent ca sunt hoti de gaini sau de arme si nu o fac pentru laudele presedintelui asa ca iesirea dumneavoastra cu laude la adresa politiei mi se pare inutila ca multe alte iesiri ale dumneavoastra dealtfel.Ma intreb oare cand veti invata cum sta treaba intr o democratie?

  24. Am inteles ca armele gasite nu au fost folosite, dar ca sunt in stare de functionare; poate le vine ideea sa incerce starea lor tehnica in Cabana Schiorilor din Sinaia si chiuiturile sa fie inlocuite cu rafale si peretii vor trepida.
    Ar fi o experienta!

  25. Din episodul “Prosteala în direct”.
    Ţiitoarea este capricorn precum “marea chimistă”, e rea de gură, a făcut şi va face pofta cea poftit, adică va toca banii cum doar ea ştie. Ce-i aia presa din străinătate ?! Îl are pe preşedinte şi are toate variantele la ea acasă.

  26. Ieri, la masa oficioasa de familie unde s-au reunit toti cei plecati sa-l caute pe Mos Craciun si spiritului lui aiurea prin lumi:
    – la tv “magnifica” Elena Udrea cu un imens buchet de trandafiri, cu Base si Boc in juru-i, chichoteli, ocheade, fraze aiuristice si sfidare la multikil…pentru poporul suveran
    – liniste totala
    – nepotul, unicul simpatizant basescian, renegat de familie dar acceptat la masa comuna unica in an, sta, rumega, inghite si slobozeste:
    – Fir’ai a dracului de taratura!
    Scurt si la obiect.
    Discutia se relanseaza pe teme de sorici de porc si obiceiuri de sarbatori 🙂

  27. Domnule Ciutacu
    Ce parere aveti dumneavoastra despre faptul ca oricine poate sa deschida un cont pe Twitter sau Facebook pe numele unei alte persoane?
    Sigur ca poate sa fie un om bine intentionat, un admirator care nu urmareste altceva decat sa isi arate admiratia si stima dar daca este o persoana este rau intentionata?
    Cum ati reactiona?
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/12/28/cum-ati-reactiona-daca-cineva-ar-deschide-un-cont-pe-numele-vostru/
    Cu deosebit respect

  28. Daca stii sa faci diferenta intre oamenii rai si oamenii buni, inseamna ca stii sa decelezi adevarul de minciuna cu “o precizie matematica”(N.Savin).De ce oare oamenii rai urasc cel mai mult oamenii buni?

  29. @
    all si mai ales ciutacu victor

    “Vezi domnule Alex Dumitrescu, esti ceea ce spui.Imi pare rau ca nu ai o educatie corespunzatoare care sa te ajute sa-ti poti spune parerea fara sa jignesti

    De man in the mirror pe 27 December 2009 la 11:54 pm (#) ”

    N-a fost o parere a fost un apelativ.
    Imi cer scuze, daca nu ziceam crapam.

  30. Vrajitoarea asta neagra se producea pe la radio actualitati, duminica dimineata, tin minte indignarea furibunda ce-o incerca o data, acu’ vreo doi ani cred, la adresa lui mircea badea care-si declarase ateismul frenetic iar madama asta il considera un pericol national, ca vezi Doamne de-aia nu avem noi mot la basca, ca mircea badea e vinovat de halul in care e natiunea, ca-i ateu si recunoaste, pur si simplu, pe post. Era veninoasa si vizibil dusmanoasa si-am ramas uimit de cat se intrebuintase mititica pe tama asta. Ulterior m-am lamurit.

  31. De acord cu cele scrise , dle. Ciutacu, dar am totusi o obiectie : mi se pare ca “jurnalizda” e ceva mai potrivit persoanei in cauza, nu de alta, dar trebuie facuta o separatie intre specimene d’astea si Oana Dobre, de exemplu. In rest, “la multi ani !”, si mai ales mult, mult noroc tuturor, ne asteapta vremuri interesante carora trebuie sa le supravietuim.

  32. Domnule Ciutacu
    Stau si ma minr deb tupeul unor ziaristi din tabara basesciana,care se fac pres la piciorele iubitului cirmaci.Culmea tupeului ina o are odrasla lui Prigoana care intors de la inalte studii din America vrea sa candideze ca deputat din partea Pdl.Acest tinar obraznic si tupeist la fel ca taticutu lui candideaza si cu banii tatucului sau e posibil sa cumpere multe voturi si sa reuseasca. Eu zic sa candideze si coana Bhmutan si va fi prima familie in care toti membrii sunt in parlament.
    Pentru ajutorul acordat Ioanei Basescu in campania pentu europarlamentare merita si saracul Honoriu un loc in parlament.Nici un membru pedelist nu comenteaza se vor mobiliza sa mearga la vot si posibil sa cumpere si ceva voturi ca are prigoana bani.Nu trece mult timp si alegatorii lui Basescu vor regreta.Nu trece mult pana se va face si Basescu de minune.

  33. Oare cine face de “jurna” acum la Palatul Cotroceni? Cred ca nu mai e nevoie de serviciile “legendarei N. Savin”.

  34. @APOSTOLUL PAVEL: ca ziarist, tupeu ai daca te dai la Basescu, nu daca-l sustii. aia-i slugarnicie. la Honorius, vinovatiile si, mai ales, complicitatile care-i fac partie spre Parlament trebuie sa se caute in alta parte.

  35. Il avem pe HONORIUS PRIGOANA deputat !!!
    DOAMNE CE TARA NENOROCITA !!!
    Cum dracu sa ne fie bine cand ne conduc doar curve si gunoieri !!!… de lux !!!

  36. Individa în discuţie nu vrea decât să “trăiască bine” şi pentru asta este dispusă să lingă orice. De la chelia lui Băsescu până la “jumătăţile lui de lună” şi poate chiar mai mult. Nu merită nici măcar o ceapă degerată din partea unor oameni oneşti.

  37. Pentru nişte fătuci cu microfoanele înfipte în cavitatea bucală, cazu’ Ciorogârla pare spectaculos. Ei sau ele devin nişte eroi. Da’ pentru o ziaristă de experienţă… să mor io!
    Aş vrea să ştiu un singur lucru: de ce au fost furate acele arme? Teoriile şi ipotezele mă freacă rău la nervi şi încep să cred că oamenii chiar se uită prea atent la nişte producţii cinematografice americane.
    Despre activităţile clanului Preda se ştiu atât de multe, încât era nevoie ca ei să fie-n puşcărie de mult şi pentru mult timp. Cine n-a mai avut nevoie de ei sau n-a primit ceva care credea că trebuie să primească i-a dat în gât şi… punct.

  38. Ma uit la stirile de la A3 si nu-mi vine sa-mi cred ochilor si urechilor,Honorius parlamentar!!Astia de la PDL au un tupeu incredibil.Dupa ce ca fura de rup isi pun si beizadelele(euro)parlamentari.Poate ca nu sunteti de acord cu mine ca cel care v-a facut cadou tonomatul este si hot,dar cu siguranta nici lebada nu este.De cand a intrat in gasca asta,Prigoana(batranul)nu mai are pic de onoare.Cat despre Prigoana j.r.se manifesta ca si cum el este buricul pamantului(zici ca el a pus coada la pruna),este prezent la 0tv(zero tv)mai des decat Diaconescu insasi.Este posibil sa fiu un frustrat(am si eu “vreo” 20 de ani de scoala la “stat”ci nu la “particular”,este adevarat ca in “Romanica” ci nu in America),dar cu siguranta ca Honorius are stofa de Bamboo,nu de Strasbourg sau Bruxelles.

  39. Victor, ce se intampla cu stirile de la antena3?Nu-mi miroase deloc a bine. Cred ca intelegi la ce ma refer.

  40. Eu stau si ma intreb ca bolovanca: Cum dracu sa furi arme??? Si asta din clipa in care le-au sparlit. Cum sa furi arme?? Dintr-o unitate militara?? Pai ce facea Ceausescu cu ei…ii impusca pana’n zori pe toti. Asa?! Comentarii, pareri, presupuneri si gata! Vax albina cavaler pasta. Sa mor de nu-mi doresc o dictatura. Ceva de genul, nu misca nimeni in front, cine’a gresit l-a luat dracu. Si criteriile sa fie simple. Fara furt, minciuna si prostie.

  41. Bai fratilor! (Re)citesc o carte buna de tot.
    “Istoria tradarii la romani”, in doua volume, scrisa de Mircea Balan. Care ati citit-o deja stiti; care nu, cititi-o! Vom intelege mai bine cine suntem, cum suntem, de ce suntem asa si daca mai exista (daca exista) vreo cale de scapare.
    Este -din pacate- atat de actuala. Ca si Caragiale impreunat cu Eugen Ionesco. Satira si absurdul. Agonie si extaz. Nebunie si clarviziune. Pro si contra. A fi sau a nu fi…
    Romania…

  42. Asta e doar inceputul. Scenariul pe urmatorul cincinal este scris, rolurile sunt date. Nu le ramane decat sa gaseaca multimea de figuranti.
    “Totul pentru om si pentru nevoile sale”, cum suna asta acum Victore? Am ajuns pana la urma multilateral dezvoltati …

    Sanatate, un an bun si bafta multa!

  43. @cornel -ce e mai grav e faptul ca modelul sau de politician e t.bas. si… “incerc sa explic de ce”.
    dumnezeule mare,daca si tinerii astia…
    am trait 23 de ani in comunism, dar mi-e mai greatza acum(cand suntem in libertate) decat atunci in ceea ce priveste tipul asta de pupatincur de la mic la mare.daca dupa 5 ani de SUA vii si spui ca modelul tau de politician e traian basescu inseamna ca ai o cultura politica de kkt si nu mai esti decat o mare basina sâsâită ce de+abia asteapta sa parvina…gata, mi-e greatza, de la ridyi,boc, prigoana, toti il poopa-n cou…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.