Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Ridică-te, dacă eşti în stare, Luciane!

Ridică-te, dacă eşti în stare, Luciane!

Nu m-am sculat în viaţa mea din somn să văd meciurile lui de box. Dar azi îmi pare rău. Pentru un tip mişto, care e pe cale să se prăbuşească fiindcă s-a lăsat acaparat politic de nişte lepre care i-au oferit bani foarte mulţi cu efort puţin. Ca să şi-l pună emblemă pe steagul mizerabil de partid. Toţi cei care l-au pupat în cur pe Bute-l calcă greţos în picioare. Abia acum îmi devine cu adevărat simpatic Lucian. Scoală-te, fratele meu, de jos şi suie-te cu picioarele pe ei dacă eşti cu adevărat campion!

UPDATE: Valul de postări imbecile probăsiste ale portocaliilor inepţi demonstrează, încă o dată, că trebuie să fii ori tâmpit, ori cumpărat ca să te alături acestei mizerii de partid fascistoid

Comentarii

comentarii

Similar Posts

90 thoughts on “Ridică-te, dacă eşti în stare, Luciane!

  1. las-o mai usor cu propaganda , nu ti-e mila de bietul om , ce crezi ca e robot ???

  2. Ne-am bucurat impreuna cu el, sa fim alaturi de el in continuare si sa-i tinem pumnii in viitor! Despre PDL ii iubim si pe ei…..morti!

  3. N-am putut dormi nici inainte si nici dupa meci…ceva nu a fost in regula cu meciul asta-ca abordare tactica,mental.Dar sa privim lucrurile si altfel-Lucian e supertalentat,e tanar si sunt sigur ca vom vedea multe lucruri frumoase despre el! Si daca ajuta cuiva…chiar si Muhammad Ali a fost facut KO!

  4. Cei care stiu cum arata localitatea Pechea, locul sau de nastere, il respecta fie si numai pentru “evadarea” lui dintr-un loc fara istorie si fara perspective.
    Eu cred ca are puterea sa revina, cu conditia sa isi doreasca asta.

  5. Din pacate, Bute, a luat-o rau de tot as-noapte. E inexplicabil pentru un boxer de valoarea lui, cum a reusit sa incaseze un milion de pumni in numai doua reprize.

  6. Am incercat cu disperare sa vad meciul…pe ipad nu merge MC, iar sky sport…no comment. Am prins un post de radio…mai bine ca nu am si vazut. Am fost KO nu numai tehnic. Am simtit ca o predare, detasare fata de atitudinea sa de luptator. Oricum, de la inceput m-am speriat auzind acceptul staff-ului pt meci. Locatia, plina de istorie a infrangerilor marilor campioni si favoriti. Ii doresc sa se ridice de doua ori mai puternic! Pacat.

  7. Cred ca aveti mare dreptate.Tot ce a atins “frunza udrei” s-a vestejit/distrus:romania,romanii , boxerul Bute,partii schii,buget dezvoltare,bazine inot,parcuri la sate,etc,etc.Sunt connvins ca daca Froch accepta revansa,acesta va fi invins fara drept de apel de Bute.Nu trebuia sa intre in clinciuri cu CIOLANOSUL FROCH,trebuia sa faca scrima(punctat si retragere) asa cum a facut boxerul WARD care a evitat de cateva ori maciucile lui froch(una singura daca il nimerea Ward ar fi fost la pamant).

  8. Ceva nu e in regula cu meciul asta.Nu sunt un adept al teoriei conspiratiei,dar felul cum a fost indrumat Bute e cel putin ciudat.Plus ca l-am revazut ,cu neplacere,pe Rudel…….

  9. Adevarul este ca nu a fost pregatit pentru acest meci.Nu a putut sa-si depaseasca complexul de superioritate pe care-l afisa fata de adversarul sau.Cind te consideri mult mai bun ca adversarul(sau ti se baga asta-n cap)totdeauna iese prost.Nui nimic Bute, sper sa-ti acorde revansa si sa recistigi titul.
    Nu uita insa ca in America sint boxeri cu mult mai buni decit adversarul tau de ieri.

  10. si eu m-am simtit cumplit calcat in picioare atunci cind aducea multumiri publice pt coana udrea (fara sa-i puna nimeni pistolul la timpla ca sa faca mizeria aia)…
    atunci am simtit ura si furie, acum n-am mai simtit absolut nimic, nici bucurie, nici tristete ci doar indiferenta

  11. prostii! bute a scos bani din sistem asa cum si sistemul s-a folosit de el. greseala lui a fost mandria de la sfarsit. chiar credea ca e cel mai bun. cei buni boxeaza in america unde el nu a fost niciodata.a mai luat 2,5 milioane, mai ia minim 2 la revansa si se poate retrage la pechea,isi cumpara 1000 hectare de pamant si traieste normal.

  12. Chiar si Bute-i om.. si nu robot! In asta dimineata a primit un dus rece. Sunt ferm convins ca Bute va reusi sa se treeasca din pumnii incasati, iar la momentul revansei ne va arata o noua lectie de box. Asa ca…
    Sus capul Luciane!
    PS – zi cu adevarat neagra pentru romani, infrangeri… la tot pasul! (box, tenis, handbal feminin, Eurovision…)

  13. imi e greata,oare a dat meciul?
    daca nu era beat!!!!
    nu imi vine sa cred,1 repriza sa nu ia.
    ori a vandut meciul ori asta e valoarea lui,bine ca nu m-am trezit,azi noapte.

  14. ce-i care l-au sustinut au stiut ca este campion chiar si acum cand a pierdut un meci sunt alaturi de el ! asa este in sport azi castigi maine pierzi… sa nu uitam ce ati facut cu el atunci cand a fost sustinut de ce-i pe care-i incriminezi…macar nu va mai pronuntati in cazul lui…

  15. eu am vaga impresie a unei facaturi de kkt. el de obicei alerga prin ring nu statea intr-un singur loc dar in fine. Daca intelegerea e ca englezul ala scarbos sa bata la el acasa ca sa-si refaca imaginea si bute in canada inseamna ca ne uitam degeaba la ei ca sunt doar niste hoti

  16. Nu am prea inteles ce ati vrut sa spuneti in final…Ce are faptul ca l-a imbratisat PDL-ul pe Bute pentru a da bine la imagine…cu infrangerea de azi-noapte?

  17. Imi pare rau ca Bute a perdut meciu, dar asta nu e nici o rusine. In box, sa pierzi la un moment dat e normal. Singuru lucru care a lasat un gust amar a fost modu in care a perdut. Dar nui nimic sigur are forta sa revina dupa o pregatire mai temeinica.
    Sa fie tare sa isi vada de box si va revini pe prima pozitie.

  18. este posibil ca si tovarasa Udrea sa fi avut contributia ei nefasta in evolutia absolut jenanata pt un campion mondial umflat si laudat mai ceva ca pomul laudat la care sa nu te duci cu sacul. eu niciodata n-am pus botul la imaginea lui de mare campion care i s-a fabricat. dupa parerea mea,nimic si nimeni nu poate justifica maniera absolut jenanta in care a boxat. ca mare campion mondial,nu ai voie sa te prezinti in halul asta la un meci. mi-e rusine de rusinea lui. si sa nu ma acuzati ca lovesc un om cazut la pamant. de fapt,noi suntem cei prostiti in fata. se pot invoca multe cauze pt evolutia lui penibila,inclusiv teorii ale conspiratiei. indiferent de cauze,n-ai voie sa evoluezi in maniera asta,daca te pretinzi mare campion mondial. astea sunt limitele lui… nu cred ca se va mai juca revansa. s-a demonstrat ce era de demonstrat.

  19. Poate dupa un asemenea meci ar trebui sa faca o schimbare drastica de antrenor sau de ce nu chiar de club.Eu cel putin asa as face.La 32 de ani mai are cel putin 4-5 ani in fata in care sa demonstreze ca e un mare campion.

  20. Tot respectul pentru ceea ce a facut Bute pana acum, dar meciul cu Froch a fost pregatit prost…nu poti sa bagi intr-un ring un gentleman cu un golan pentru ca asta-noapte mai lipsea un genunchi si totul devenea k1 ori lupta de strada…Lucian se pare ca nu a fost invatat sa incaseze. Sper sa aiba puterea sa se ridice, dar nu cred ca asta se va-ntampla tot intr-un meci cu Froch pentru ca nu-l vad in acest moment capabil pe Bute sa-l bata, sper sa ma-nsel.

  21. Parerea mea e ca a fost blat. Intr-o forma sau alta, meciul a fost trantit de coltul lui Bute. In nici un meci cu boxeri pe stilul lui Froch Bute nu a stat la bataie in corzi. Nu s-a deplasat, nu a iesit din corzi, nu a lovit ci pur si simplu a stat in garda si a asteptat loviturile. Deloc caracteristic pt Bute. Nu a fost el.
    Imi pare rau pt sport, pt spectacol (aseara nu a fost spectacol, a fost o bataie in genul K1) si pt palmaresul lui Bute.

  22. Scuze Victore pentru comentariu dar m-a prins rau flama meciului…

  23. Subscriu! Un articol dintr-un ziar (regret, dar in acest moment nu-mi amintesc ziarul)mi-a atras atentia; in care d-nul Obreja spunea ceva de genul:” dar nu se stie, un pumn venit de nicaieri…”. Am pariat cu sotul meu, ca Bute va pierde meciul.Regret din tot sufletul ca oameni de valoare sunt umiliti de un sistem bolnav.
    Cu mult respect si pretuire, domnule Ciutacu.

  24. Si mie imi pare rau de el pt ca e un tip modest si cu bun simt. M-am mirat cum a ajuns in plasa PDL, dar acolo a fost mina lui Obreja. Iar in InterBox si Obreja n-am deloc incredere. Cred urmatorul pe lista lor de “vedete” va fi Jojo Dan care va avea aceiasi soarta ca Mosu si Lucian.

  25. Bravo d-le Ciutacu!Punct ochit,punct lovit!
    In putine cuvinte ati spus esentialul.

    Va doresc numai bine,cu tot respectul,
    IoanaP

  26. Offff… cand vad fotografia asta imi trec fiori reci :(. A fost ca un soc pentru mine cand am aflat stirea. Am crezut in el si in victoria lui! Dar trebuie sa fim alaturi de el, indiferent de rezultate! Pentru mine el este un campion!

  27. Nu am vazut meciul,doar secventele de la stiri.Asta e ,nu poti castiga tot timpul,poate(sper!)isi va lua revansa.Insa eu il consider un mare campion pentru ca a stiut sa piarda,a recunoscut ca fost surprins,in principiu a fost SINCER.Inca o data insa a iesit la rampa intrigantul si ofticatul de doroftei.E un mare nesimtit.

  28. Bine zis, toti si l-au revendicat ROMANUL Bute mare campion, am castigat de parca ar fi boxat toata Romania in ring, au bagat toti politicienii capul in poza, iar acum ca a pierdut probabil intre doua injuraturi si un scuipat isi vor aminti si de faptul ca romanul este si canadian deci nu-i “de-al nostru”…gretos…

  29. Parerea mea, si sper sa nu deranjez pe cineva, e ca a fost blat! In repriza a 2-a si chiar si in a 3-a, Bute a avut cel putin 2 momente cand a legat doua lovituri si cand s-o dea si pe a treia s-a oprit, cu toate ca Froch avea garda sparta. Pana si penibilii aia care au comentat meciul se intrebau de ce nu a legat seria de lovituri, iar pe urma Mihai Leu a spus acelasi lucru in studiou, ca atunci cand urma sa mai dea o lovitura, Bute nu inainta spre el (Mihai incercand sa-l scuze oarecum, spunea ca a fost putin fricos si ca din acest motiv nu a atacat decisiv, ceea ce eu nu cred). Pe urma cand Froch l-a bagat in corzi si a inceput sa-i “care” pumni, Bute avea cum sa iasa foarte usor de acolo, pt. ca ala lasa spatiu mare pe langa el, ori prin stanga, ori prin dreapta, nefiind genul de boxer care sa tina adversarul blocat. Sincer, cota aia de 7,6 pe care Froch o avea la pariuri era prea tentanta, pui un milion de euro si scoti 6,6 milioane de euro profit (cat 3 meciuri de box castigate), iar pt. ca adversarul e unul bun, nu poate lumea sa te acuze ca te-a batut un fraier si ca a fost clar blat. Plus ca are in contract obligativitatea de revansa, deci data viitoare isi recastiga centura si gata.

  30. Oribila treaba. Habar n-am daca a vrut sa-l atraga pe ghertoi in corzi, dar impresia mea, -ticaloasa!- a fost ca s-a lasat! Am cautat explicatii. Asa cum stau lucrurile acum, urmeaza o revansa, ceva! Altfel, nu stiu ce mai era de facut in viitor!Oricum, dupa mosu’ care a baut apa la mare fix, cred ca si blocarea in corzi e din acelas film! Si ma doare. Cat priveste complicatiile portocalii, nici nu mai vreau sa ma gandesc. Am obosit si as prefera sa nu mi se mai stranga stomacul de nervi.

  31. asta cu propaganda facuta prin intermediul lui bute este o chestiune secundara in momentul de fata
    bute se afla intr-un moment de cumpana al carierei, a pierdut neasteptat si categoic in fata lui froch
    si eu doresc ca el sa se ridice dar nu inpotriva acelor jegosi despre care vorbesti, ci pentru el pentru cariera lui

  32. Bine spus , urmatoarele sau urmatorul meci va fi decisiv pentru intreaga cariera . Poti Lucian ?!

  33. Vine o vreme cand, unii, trebuie sa invete sa mai si piarda …, imi pare rau dar sta in firea lucrurilor, la un moment dat toti pierdem ceva, iremediabil, lupta cu viata!
    Inteligent, pragmatic si subtil, ca de obicei!

  34. Am stat special treaza sa vad meciul…nu mi-a venit sa cred..practic s-a lasat batut..sustin ideea lui Mircea Badea..ori a fost vandut meciul ori i-au facut ceva..incredibil..
    p.s sper sa isi ia totusi revansa

  35. Nu mi s-a intamplat sa mai fiu asa dezamagit de la ratarea calificarii in finala UEFA in 2006, dupa dezastruosul 4-2 de la Middlesborough. De azi-noapte sunt amarat de un meci de box pierdut de un roman intr-o maniera tipic romaneasca. Imi doresc sa ceara revansa pentru a demonstra ca nu e un campion de carton si ca ce s-a intamplat azi noapte e doar un episod inevitabil in viata oricarui sportiv.

  36. mister KO este om, nu masina. in viata oricui se poate intampla, si chiar se intampla sa aiba si esecuri, asta este… important este cum gestionezi situatiile de criza. rar mi-a fost dat sa vad, o cadere atat de mare, dar sunt sigur ca Lucian Bute va sti sa-si linga ranile si sa revina. regret enorm ca Mircea Badea a gresit in aprecierile sale, poate pentru prima oara…asa a vrut Dumnezeu. pacat…

  37. Si inca ceva: toate victoriile lui Lucian nu le-am simtit ca fiind cumva si ale mele. Infrangerea asta crunta o simt, insa pana in ficati si stomac. Iar sangele siroind pe fata lui Lucian il simt in gura.

  38. În viaţă trebuie să ştii să şi pierzi. Cred că ar trebui să fie prima lecţie pe care orice sportiv s-o primească. N-am să înţeleg niciodată de ce unii şi vor să piardă un meci pentru alte câştiguri. Nu vom şti sigur cum a fost cel de aseară.
    Eu nu obişnuiesc să mă uit la box, însă aseară am rămas trează; prea toată lumea vorbea de marele meci şi toţi erau convinşi că Bute va fi câştigător. Se vehicula o singură întrebare: “va câştiga pe puncte sau prin KO?”.
    Păcat, prea mari speranţe/convingeri au generat şi mai mari dezamăgiri. Aşteptăm totuşi revanşa…

  39. In box e foarte greu sa revii de unde ai cazut. Iti trebuie un boxeor de valoare sa vrea sa boxeze cu tine. Asta nu se intimpla des. Bute va fierbe in suc propriu pina sa va plictisi si va sfirsi punindu-si minusile in cui. E trist dar e adevarat. Daca mizerabilii portocalii l-au implicat politic atunci asta e o mizerie de nedescris iar Bute a fost un prost.

  40. D-le Ciutacu, cred ca ati fost f. nervos sau necajit cand ati scris de v-a scapat o asemenea greseala de ortografie.

  41. Am asteptat cu sufletul la gura acest meci…din pacate s-a vazut inca din runda 3 ca o sa pice destul de repede 🙂 NU are nici-o sansa cu Ward..Ward este mult peste Froch!

  42. @tavi: eram usor matol, da’ merci oricum 🙂
    @teodor: just did it!
    @cristu: ce treaba sa aiba Udrea cu prestatia mizerabila a lui Bute? l-a dat ea jos? hai sa nu exageram!
    @Mirela C: ar trebui sa te duca olecuta capu’, nu mult, sa intelegi un text scris in romana
    @anka: du-te-n pizda ma-tii de proasta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.