Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Ridică-te, dacă eşti în stare, Luciane!

Ridică-te, dacă eşti în stare, Luciane!

Nu m-am sculat în viaţa mea din somn să văd meciurile lui de box. Dar azi îmi pare rău. Pentru un tip mişto, care e pe cale să se prăbuşească fiindcă s-a lăsat acaparat politic de nişte lepre care i-au oferit bani foarte mulţi cu efort puţin. Ca să şi-l pună emblemă pe steagul mizerabil de partid. Toţi cei care l-au pupat în cur pe Bute-l calcă greţos în picioare. Abia acum îmi devine cu adevărat simpatic Lucian. Scoală-te, fratele meu, de jos şi suie-te cu picioarele pe ei dacă eşti cu adevărat campion!

UPDATE: Valul de postări imbecile probăsiste ale portocaliilor inepţi demonstrează, încă o dată, că trebuie să fii ori tâmpit, ori cumpărat ca să te alături acestei mizerii de partid fascistoid

Comentarii

comentarii

Similar Posts

90 thoughts on “Ridică-te, dacă eşti în stare, Luciane!

  1. toate babele consoleaza un boxer batut(este in fisa postului)cand jandarmii au spart fete nevinovate ,patriotii maronii aveau gura plina

  2. Mi se pare aiurea, ca a fost pus sa slabeasca 2 kg chiar in ziua meciului sau cu o zi inainte de meci (asta am auzit de la TV). A intrat in meci ca mielul la taiere. Daca este campion adevarat va reveni mai puternic decat a fost. Daca nu, numai de bine!

  3. Apropo de postacii portocalii, eu tot aştept de mult timp să văd măcar unul care să aibă măcar un neuron, dar degeaba. Condiţia de aderare în partid e cumva prostia? Li se dă un test de inteligenţă sau ceva; care are IQ sub 50, admis. Aşa, pe măsura Ebei, să nu se simtă complexată.

  4. Pai nu ma duce capu d-le Ciutacu, in mod evident, daca m-am riscat sa va intreb inseamna ca nu am inteles ideea…nu textul in romana e problema, si ca sa va raspund in acelasi mod, sunt multi care scriu texte in roamna fara sa spuna nimic!! Alta data dati un raspuns asa cum vi se cere, macar unuia care se oboseste sa va citeasca, ca rautaciosi putem sa fim toti…asta nu cere nici o filosofie! Dar altfel nu stiu de ce, dar puteam sa jur ca voi primi un astfel de raspuns…

  5. Am stat si eu azi noapte sa vad meciul, si inca cateva ore nu am putut dormi dupa… efectiv nu mi-a venit sa cred. Nu pot spune ca m-a dezamagit ca a pierdut, asa e in sport unu castiga altul pierde, dar atunci cand pierzi conteaza modul in care pierzi! Si aseara Bute nu a pierdut deloc frumos. Bute si-a desconsiderat adversarul: in repriza a treia dupa ce a incasat o lovitura, a lasat garda jos, s-a retras pe corzi si l-a provocat pe Froch sa vina sa il loveasca…ghinion, acesta chiar a venit si de atunci pana la sfarsitul meciului Lucian a stat doar pe corzi… remac si faptul ca slabirea fortata care o face doar cu cateva zile inaintea meciului, ne-a arata la cantar un Bute care abia se tine pe picioare…in timp ce Froch declara la sfarsitul meciului ca el a fost foarte pregatit, fiind in categorie decateva luni….

  6. Nu imi parea rau daca ar fi luat bataie cum a luat in meciul cu Andrade…cel putin acolo a dominat meciul pana sa-l faca ala KO(bine…arbitru a vazut altceva…eu zic ca a furat-o si in meciu ala).
    Maniera in care a pierdut azi noapte ma face sa imi pun intrebari…e de neinteles.
    Oricum…aseara englezul a fost mult peste Bute.
    Sa speram ca va reveni…si ca antrenorul ala pe care il are,va mai lucra putin la barbia lui pentru ca nu duce deloc nici macar 3-4 lovituri mai serioase.
    Era mai bine daca acest “wake up call” s-ar fi petrecut in meciul cu Andrade….daca rahatul ala de arbitru’ n-ar fi gresit.

  7. Nu m-am uitat niciodata in viata mea la un meci de box de-a lui Bute, insa faima lui a ajuns si la urechea mea. Peste tot numai Bute, Bute. Ieri seara in premiera am facut un efort sa nu adorm pana la ora 2 cand a inceput meciul. Practic am stat 4-5 ore ca sa astept meciul, si m-am uitat vreo 15 minute in total ca sa vad o magarie. Asta e campionul despre care toata lumea vorbeste? L-a umflat Froach de nu o mai situt de el. N-am mai puttu sa dorm toata noaptea, m-am simtit umilit ca roman ca un roman a patit asa ceva. Infrangerea face parte din joc, corect..insa sa pierzi in maniera asta nu-s de acord. Adica totusi, sa piarda la puncte as fi putut dormi si eu linistit, dar sa iasa cu ochiul spart din ring prin KO da-o in colo de treaba. Nu a jucat nimic..a prins un pumn, doi dar parca numa la gadilat pe englez, in schimb ala lo servit bine. Nu ma pot pronunta daca este blat sau nu, avand in vedere ca e prima data cand ma uit la un meci de al lui. Insa impresia pe care mi-a lasat-o e ca e de divizia B. ..

  8. Pentru orice om normal, dus la Biserica, e greu de inteles de ce Bute a stat “cracanat” sa ia un milion de pumni in doua reprize.

    Instinctul spontan este sa faci apel la logica si la statistici… si atunci lucrurile nu se leaga. Deloc.

    Sa nu uitam insa ca, nu am vazut un meci de box aseara ci un “SPECTACOL de box”, organizat cu surle si trambite ca si “fabrica de bani”….E o mare diferenta.

    In asemenea spectacole, unul trebuie sa castige, iar cel care pierde trebuie trimis la podea, in sange, calcat in picioare, dat la caini, ca sa se asigure deliciul publicului.

    In contextul asta, chiar NU are importanta pentru organziatorii aia cine castiga meciul. Sunt retete de succes pentru oricine ar castiga meciul si se poate evalua dinainte care e cea mai profitabila varianta, in bani.

    Daca nu ati fost nicioadata in America, Canada, nu aveti de unde sa stiti cum functioneaza industria si care e “rolul vedetei” ca sa iasa banul.

    Vedeta poate castiga bani grei si cand pierde, in sange… si nu e vorba de blat. E doar schimbata “reteta de facut bani”, iar vedeta, daca e vedeta isi asuma precum isi asuma femeia usoara statutul. Din fata televizorului e greu de inteles.

    Blatul din etertainment nu e deloc identic cu blatul din fotbal. Are partea lui de “glorie” pe care masele nu o inteleg niciodata.

  9. Ma fratilor ce atata scandal?
    A luat omul o bataie zdravana…asta e ! se ocupa cu luat si dat pumni in cadru organizat!
    Normal ca-si va reveni!
    Si-a aparat toate rasele de centuri de 10 ori!!!
    Clar ca dupa o batuta buna…va da si el altele la randul sau.
    Ca unii s-au folosit de el…udrea trece…rezultatele ,,ramane,, si oricum orice roman cu bun simt isi va aminti de Bute-nu de o panarama care si-a facut blazon cat de-o ploaie trecatoare indesand bani in buzunarul acestui om.
    ASA CA ZIC…FIECARE CU ALE LUI…BUTE CU BOXUL…UDRE CU DNA-UL…NOI CU ANTENA 3;)

  10. Victor scoate nesimtitii astia..postaci ce dracu sunt ei….macar aici sa vorbim intre oameni.Au B1..EVZ..draci…au unde sa ponteze.
    Revenind la Bute…mai fratilor daca de azi nu ar mai fi in stare sa dea un pumn si zic ca pentru tot ce a realizat-tot respectul nostru.
    Nu pot,nu stiu si nu am luat un pumn de 30 de kg in cap ca sa pot tine vreodata o alocutiune privind cauzele infrangerii-asta pentru tot felul de doctori si doctorite care dau cu presupusul.Sa lasam baietii care se ocupa si practica sportul cu pricina sa graiasca,noi astia care nu ne indeletnicim….mai rezervat…mai rezervat.

  11. Bute are langa el si antrenorul care ii poate da indicatii ce si cum sa schimbe tactica.Daca Bute a luat tactica strutului asteptand el sa-i aplice dreapta asta-i ceva de genul fosta-i lele cand ai fost.Ori antrenorul lui e un idiot ori au aranjat meciul ori Bute e slabut.Se stie prea bine ca in box se fac matrapalzacuri.De exemplu ridici valoarea unui boxeador punandu-l sa boxeze cu altii mai slabi ca el.Ii cresti valoarea dupa care i-o tragi in freza.Pariuri si hau hauri .O lume ascunsa mizerabila exista in Box mai ales cel de peste Ocean.

  12. Nu a fost blat.

    Bute si-a evaluat corect sansele inainte de meci si a pariat corect pe castigator, intuind si repriza in care se va produce KO.

    Promoterul lui Froch a anticipat, de asemenea, cu voce tare, ca Bute va fi trimis la podea in repriza a 5-a.

    Toti au avut dreptate. Industria a produs bani gramada din show (chiar nu conteaza cine castiga si cine pierde, tot o carutza de bani iese). Numai noi nu intelegem ce se intampla.

  13. @Crisy: daca ai si dovezi pentru ce-ai scris, esti investigatorul anului, daca nu, un farsor trist

  14. M-am uitat la meci (in viata mea nu ma mai uit )ma doare sufletul pentru el. A intalnit un bataus cu reflexe f. bune si o musculatura mai bine dezvoltata ,mai motivat (dar nu mai inteligent )Imi pun intrebarea daca nu a avut influenta slabirea lui rapida ,dezhidratare fortata cu demineralizare ? imi aduc aminte de Doroftei care a pierdut parca la cantar ,arata ca o carpa dupa slabirea fortata Cred totusi ca loviturile de “camion ” cum spune Badea pe care le-a primit de la inceput l-au naucit ,nu s-a mai putut concentra si ca un reflex de aparare s-a retras in corzi Este groaznic sa primesti asemenea lovituri in cap si fata ,D-zeule ,trebuia sa renunte mai devreme ,toate aceste lovituri vor avea repercursiuni asupra sistemului nervos. Acum sa se faca bine ,o primire frumoasa la aeroport sa duca mai usor esecul si durerea fizica Excluzind cateva esecuri vad ca odata cu plecarea portocaliilor avem norocul sa luam medalii,premii , Romania promovata asa cum merita ,nu cu frunze .

  15. Nu, nu am dovezi…

    Retractez ce am spus mai sus. Tocmai am vazut interviul dat de Bute dupa meci, la conferinta de presa si campionul nostru pare un looser autentic, din pacate. Nu cred ca a pariat ca pierde ci s-a blocat cu totul si a pierdut in cel mai penibil mod, incercand sa joace box.

    Daca staful lui Bute a pariat ca pierde, si i-a construit o strategie de joc eronata (varianta plauzibila dupa cum a aratat meciul) Bute isi va primi (cred) si el o portie de tort din aceste jocuri murdare cu atat mai mult cu cat industria de spectacol se va lepada de el.
    Nimeni nu mai pariaza, de acum incolo, pe un fost armasar devenit martzoaga.

    Cred ca e cea mai penibila iesire din scena a unui campion. Penibila si pentru industria de spectacol.

  16. @Crisy ,esti penibil tu nu Bute .Trebuie sa iei niste pumni in cap ,peste ochi si vei gandi mai obiectiv Esti plin de scenarite .

  17. @Maria-S,

    De ce sa nu avem taria sa recunoastem ca Bute a luat-o la modul penibil, romanesc. Suferinta e si mai mare intrucat toata Romania s-a indetificat cu Bute in ploaia aia de pumni in gura.

    Un mare campion trebuie sa stie sa piarda, sa nu se sperie in ring de adversar si sa fuga de el pe unde apuca. Bute nici macar n-a salvat aparentele. Daca postul TV care-l tine in spate ar fi stiut ca o sa iasa asa, nici nu-l mai trimitea in ring, crede-ma, doar facea poze cu el si atat.

    Am trait cu ideea ca a vandut meciul pana am vazut conferinta de presa de dupa meci in care Bute incerca sa explice publicului prestatia penibila si interventia lui, in direct, de aseara de la RTV in care facea acelasi lucru. Mai bine tacea, frate. Sa te apuci cu o voce plangacioasa sa explici cum ai pierdut un meci, anuleaza o intreaga cariera de victorii.

  18. Nu cred sa fi vazut in intregime un meci de box, vreodata. N-am suportat ideea ca se numeste sport ceva care urmareste anihilarea si distrugera fizica a adversarului iar asocierea cu luptele de gladiatori nu mi-o puteam indeparta. Vazand, in reluare, bineinteles, si neintentionat, secventa prezentata in jurnale, mi s-a parut oribil,fiind vorba si de un roman de-al meu. Sa conteze mai mult banii decat gloria, onoarea si sanatatea? Poti omori pe cineva fara sa patesti nimic sau te poti lasa omorat pentru niste sume de bani, asa cum se intampla in box, k1 si alte asazise sporturi derivate? Sa produca asa entuziasm si fascinatie publica sangele? Asta inseamna progres si civilizatie? Oribil!

  19. Si eu am crezut in sansa lui Bute. Eram la fel de convinsa (ca si bunul tau prieten) ca inteligenta (bute) va invinge forta (froch) si totusi inevitabilul s-a produs, a invins forta. NU am stat nopatea sa urmaresc meciul dar am aflat duminica si nu-mi venea a crede. Dupa ce am vazut si imagini din meci (bute incasand pumni, agatandu-se de froch si strangandu-l in brate) m-am gandit ca e o gluma, insa nu, era adevarat, bute a fost umilit in cel mai josnic mod. Nu am inteles nimic si nici nu ma mai straduiesc sa inteleg ceva. Daca el este imaginea PDL, atunci mciul de sambata reprezinta exact realitatea, cam asa va iesi PDL din alegeri. Nu am sa inteleg niciodata de ce sportivii sau artistii sau alte persoane publice accepta sa fie imaginea unui clan politic sau altul?! Oare chiar atat
    deflamanzi sunt si accpta sa faca orice pentru bani?!

  20. @Maria-S…vad ca te pricepi, poate imi spui si mie inca un campion mondial care dupa ce a luat cativa pumni i s-a delansat”reflexul de aparare” si s-a retras in corzi unde a fost umilit in asemenea hal…. Eu unu nu stiu… Poate intr-o viitoare analiza vei lua in calcul si faptul ca cica Bute a boxeur profesionist, e antrenat sa dea si sa ia pumni, mai mult, ar trebui ca psihic sa fie antrenat astfel incat sa nu se piarda dupa cativa pumni ci sa caute si sa gaseasca solutii…

  21. Box Profesionist = Bani($$$$)..Unii castiga,altii pierd…
    Bute,chiar daca azi “pute”,ca si participant in aceasta Liga,nu poate decat sa joace conform regulilor….Nu uitati ,urmeaza Revansa !!!….
    Daca nu ati pariat pe Bute nu inseamna ca trebuie sa sariti la gatul lui Badea,care spre deosebire de multi dintre Dvs a inteles ce e de facut in ziua de azi ca sa nu fii BOU !….Daca nu esti frustrat si iti place orice vine spre tine,nici sa nu te mai astepti ca vreodata o sa-ti fie mai bine !! …….

  22. Prieteni,scuzati-ma,dar cati dintre Dvs ati vizionat “live” sau inregistrat meciuri de box profesionist?…”aveti putintica rabdare ,stimabililor!” …..

  23. Urat sport boxul asta. Intro lume de snobi iubitori de caini vagabonzi ma doare sa vad oameni lovinduse pana unul cade sau ramane cu sechele peste ani si cu o participare paroxistica a asistentei. Imi plac toate sporturile unede se intrec oameni uneori peste limitele inchipuite dar fara violenta. Ce intrecere teribila si supersolicitanta este ciclismul, maratonul, etc. Mai e de remarcat naivitatea lui Bute privind abordarea meciului, dar si relatia de care nu a stiut sa se fereasca de Rudel si pedelei. Poate a fost o lectie din care sa invete. Va invata?

  24. Frumos scris d’ Victor … si al dracu de adevarat.
    Nu stiu ce sa intamplat in jurul lui Bute, dar parca prea e cidata atitudinea lui, sa fi fost o problema cu mafia pariurilor, ori prin implicare directa sa piarda meciul ori prin faptul ca nu intra in categorie si a fortat slabirea pentru pentru ca i-au impus aia sa boxeze chiar daca astfel isi pierdea energia si forta consacrata. Si cu problema la degetul de la picior a fost ceva doar pe gura, poate ca el si-a dat seama de consecinte si a vrut sa mai amane pentru a putea face categoria in deplinatatea fortelor iar aia l-au fortat.
    Oricum ce s-a intamplat demonstreaza inca o data ca nu toti cei care te critica au ceva cu tine, “critica” lui Doroftei incerca sa-l trezeasca din visul Interbox petru ca si el a fost “ametit” de aia.
    Pentru mine Lucian Bute este un campion si asa va ramane oricare ar fi decizia lui pe mai departe, dar consider ca daca el vrea sa fie un MARE CAMPION trebuie sa se ridice, sa se scuture de “pleva” si sa se reintoarca la boxul pe care il iubeste, iar apoi poate arata ca asta isi doreste si pentru asta a trait clipe grele si cu multe sacrificii.

    P.S.: recunosc, preferam sa-l vad cazut la prima serie de “bumbaceala”, considerand ca un KO nu e atat de grav, fata de ce s-a intamplat

  25. Nu cred ca este vorba nici de frica,nici de lasitate.
    Cred ca este vorba doar de bani si de ticalosia sefilor lui Bute,de presiunea mafiei pariurilor.
    Faptul ca a fost macelarit in felul in care a-m vazut-o cu totii,se datoreaza faptului ca a avut adversar un idiot care n-a respectat intelegerea probabil.
    Acest Froch, nu este decit un idiot care-si foloseste bratele ca un batator de mixer.Profitand de oportunitatea oferita de sefii lui,a vrut sa-l bata pe Bute de toti banii. (in idiotenia lui,uitand ca Bute trebue sa stea in picioare cinci runde).

  26. BLAT!

    infrangere=> pariuri (cota 34-36 KO in reprizele 3 4 sau 5), bani, revansa, pariuri, bani, bilete, bani, tv, bani…

    victorie => admiratie, 1/2-1/3 bani…

    motivele-s evidente, la fel si dovezile. pentru cine are ochi sa vada si urechi sa auda (tactica, discurs inainte-dupa, atitudine staff dupa – cine petrece dupa ce sportivul tau a pierdut centura mondiala?????? cineva care a facut bani desigur…)

  27. Ieri seara in emisiune, Mircea Badea zicea ca poate meciul a fost vandut de staff nu de Bute. Ca staful a facut un plan gresit. E cevqa ce totusi nu sepotriveste: Badea zicea de Bute ca e un boxeur inteligent…pai ce faci tu ca un boxeur inteligent dar deloc un bun incasator, cand auzi de la antrenor un plan in care tu sa stai in corzi, sa incasezi sperand ca il vei prinde cumva pe contra? Eu l-as intreba pe antrenor daca a fumat ceva etnobotanice….

  28. Am crezut si eu o perioada in teoria conspiratiei cum ca Bute ar fi pus botul la un blat. Numai ca Bute este terminat din punct de vedere psihic. Asa a fost si in ring iar starea i s-a agravat dupa meci.
    Daca era debutant in liga profesionista de box era OK, dar dupa ce ai o caruta de meciuri in spate (cu adversari mai mult sau mai putin marioneta- dar asta e alta discutie) n-ai voie sa te sperii in ring in maniera in care a facut-o Bute. Spui antrenorului sa arunce prosopul la primii pumni si e ok.

    Nu-ti faci imaginea varza imaginea de campion intr-un singur meci.
    Mai ales cand in ecuatia asta e vorba si de Interbox si Showtime.

  29. @victor
    dincolo de chestiunile politicianiste in care un profesionist in orice poate fi usor atras de niste jeguri, am ramas cu impresia urmatoare :
    Bute a clacat psihic. Oboseala, fusul orar, slabitul drastic de cantar, plus o sala complet anti, cateva lovituri zdravene, si l-au trecut in “negru” (nu rosu). Nu conspiratii, nu nimic. pur si simplu a pierdut psihologic

  30. Apropo de sport.Simt nevoia sa povestesc cum sunt tratati copii care vor sa faca performanta atat in sport cat si in invatatura.Ieri seara m-am intors de la concursul tinut la Constanta,de pe data de 25 pana pe data de 27,certamen covidianum ponticum(pentru cine nu stiu,concurs de comentarii despre viata si opera lui ovidius),faza nationala,eu facand parte din lotul din Bucureti.Dupa o calatorie obositoare pe strazile groaznice ale minunatei noastre tari,am ajuns la Constanta unde am fost cazati,spre surprinderea mea,intr-un camin sportiv.Holurile caminului erau tixite cu pozele marilor sportivi si campioni care au stat si au invatat aici sporturile care au adus medalii tarii care nu da 2 lei pe ei.O cladire ramasa din vremea comunismului,nerenovata,camerele avand doar o urma de var ingalbenit de timp si cu 5 paturi vechi si murdare in camera,singurul lucru decent fiind faptul ca macar baia nu era la comun.In timpul noptii,datorita faptului ca am venit noi,o siguranta nu rezista la energia elecrica de care aveam nevoie,din 10 in 10 minute cineva fiind nevoit sa se duca sa dea drumul la lumina,iar cantina,oferea mancare prost gatita,in farfurii si cu tacamuri aproape nespalate.Si,cu toate astea copii nu se plangeau de conditiile infecte in care erau nevoiti sa traiasca.Putinii copii,3 baieti,cu care am vorbit,visau bucurosi la medaliile si premiile pe care le vor lua,unul din ei,ce provenea tocmai din Craiova, fiind foarte fericit de faptul ca in cateva zile va veni in Bucuresti la un concurs de alergare pe stadionul Lia Manoliu,si,cu toate ca nu cred ca cei 3 baieti cu care am vorbit in cea de-a 2a seara aveau foarte multi bani,ne-au facut cinste cu suc,vorbind bucurosi si incercand sa ne ridice moralul sau felicitandu-ne pe noi,cei ce nu am luat nimic,sau au am reusit.Ce m-a marcat a fost ca la masa,in timp ce eu ma plangeam de calitatea mancarii,o fata a zis incet alteia ca este multumita ca painea nu mai este uscata.In cele 2 seri in care am stat la acel camin auzeam copii razand si facand glume,realizand pentru prima data prin ce chinuri(asa se vede viata lor prin ochii mei)trec acesti copii zilnic,dar nu renunta la a zambi sau la visul de a deveni mari campioni.In schimb pentru noi,cei ce merg la concursuri si olimpiade,statul nu este in stare decat sa dea 20 de lei pe cap de copil.Asa am realizat de ceea ce face statul pentru noi,copii care vrem sa facem performanta de orice fel.Sper ca cineva va citi ceea ce am scris pentru a intelege ca nu este asa usor sa inveti si sa ajungi in frunte,ca trebuie sa faci slalom printre multe greutati,sacrificii si nedreptati,si ca acesti copii care vor sa devina adevarati sportivi nu au conditiile fotbalistilor platiti cu mii de euro.

  31. Cu fiecare noua aparitie in public pe la posturile TV, ca sa explice lumii ce si cum…. Bute se ingroapa mai rau si mai rau in penibil.

    Ajutati-l cu un sfat.. sa fie cat mai tacut posibil… poate lumea uita.

  32. @radu si Crisy
    vreau sa ne detasam de politica si diferite scenarii,privim fenomenul sportiv ca un eveniment frumos ce delecteaza ,aduce admiratie ,performante si de ce nu ,bani . Nu vrem lupte de gladiatori .Am facut sport (nu de performanta )imi place sa urmaresc competitiile sportive ,ma bucur de performante
    La meciul cu Bute s-a vazut clar ,aveau stiluri diferite , nu a primit pumni ci a primit o multime de pumni puternici in locurile care te scot din uz ,iti produc dezechilibru :barbie ,ureche ,piramida nazala ,a fost naucit Cred ca au fost momente cand nu se putea orienta .Putea staful lui Bute sa reclame intrarea stafului lui Froch in ring si obtinea victoria .Hai sa-l lasam sa se refaca .

  33. PRIETENE aminteste-i lu’ Badea, ca sigur a uitat, cine e publicul caruia i se adreseaza, si ca ma simt jignit de sinucideri gen Bute.

  34. Sunt care dintre postacii de acilea stie cum e sa primesti atatia pumni in cap cati a luat Bute. Ceva pute aici,ceva a fost in neregula cu meciul asta .
    Bute a fost macelarit la propri, in mod normal nu putea pierde asa meciul.

    O zi buna

  35. eu il sustin pe bute mai ales acum. are nevoie de noi, asa cum pe meine m-a bucurat cu victoriile sale. si acu mai vad balele unora care se laudau cu el. de parca erau ei in ring. va invit sa faceti macar o runda de box. fac pariu 1:1000 ca multi postaci nu rezista nici 30 sec. asa ca ciocu mic. da, nu o sa fie campion o viata intreaga, dar cand si cum va sfarsi asta decide el, pt ca el incaseaza.

  36. si mai am si o sugestie, subliniez, doar sugestie. langa poza aia victore… pune si pozele cu centura deasupra capului, pls. alea 9-10 pe care le-a castigat. sa vada postacii de duzina ca nu se vorbeste de portaru de la brutarie.

  37. si da, a fost ceva care nu mi-a placut. cand arucandu-i drapelul romaniei din tribune… l-a lasat pe jos, dar nu pot sa il condamn pt asta. cu ce l-a ajutat romania? acu mai toti arunca cu laturi in el. se uita rapid ce a facut pt tara, tabaram pe el ca a pierdut. hagi a fost vesnic? nop… pacat ca ne pricepem toti la toate si mai ales in a da cu rahat in altii. rusine.

  38. Am fost foarte dezamagit de prestatia lui Lucian insa sunt cel putin doua elemente care ma fac sa ridic serioase semne de intrebare asupra corectitudinii meciului.Primul element este faptul ca i sa permis englezului sa boxeze cu manusi albastru inchis sau negru ceea ce a fost un handicap pentru Bute deoarece nu a putut observa eficient miscarile bratelor lui Froch si doi,faptul ca nu s-au verificat manusile invingatorului dupa victorie asta fiindca forta loviturilor a fost suspect de mare pricinuind dealtfel leziuni serioase lui Lucian. PS.Eu stiam ca manusile de box au culoarea rosie respectiv albastra nu culoarea sortului pugilistului!?

  39. Am auzit o explicatie dupa bataia luata: chipurile Bute s-a smardoit in sfarsit cu unu din top 5 in lume si asta a fost cauza…adica Bute ar fi cel mult pe locul 6 in lume si pana acum ar fi dat-o parte-n-parte doar cu niste muciosi…asa sa fie?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.