Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Reverenţă pentru un privilegiu

Reverenţă pentru un privilegiu

Da, informaţia prezentată de Mediafax e reală. Emisiunea Vorbe grele nu se va mai difuza, din luna septembrie, după trei sezoane şi jumătate, pe Antena 2. Dar ea va exista în continuare. Nu-mi cereţi să spun unde şi de când, n-am s-o fac înaintea postului respectiv de televiziune. Respect şi contractele semnate, şi cuvântul dat.

Nu-i nimic spectaculos. Nu m-a dat nimeni afară, iar eu nu am lăsat baltă pe nimeni. Vorbe grele a fost, din prima zi de emisie a Antenei 2, emblema postului. A generat interes, a produs exclusivităţi grele şi, nu în ultimul rând, bani. Cine are memorie şi măcar un vag interes pentru subiect îşi aminteşte că, imediat după alegeri, am spus de cel puţin două ori că am obosit. Mulţi m-au acuzat că mă alint. Uite că nu-i aşa. Nu-s robot, se adună toate, de la oboseală şi iritare că tragi ca boul de tine, până la blazare şi integrarea-n peisajul zilnic identic. Uneori e bine să schimbi. Asta fac.

A fost o decizie grea, luată, de comun acord, încă de la începutul lunii august. Antena 2 avea nevoie de timp să-şi caute înlocuitor, eu aveam nevoie de timp să mă hotărăsc dacă mai am chef să fiu maimuţă de stică şi, dacă da, pe ce cracă să-mi agăţ coada. N-am anunţat nimic, nici eu, nici Antena 2, fiindcă nu de mediatizare aveam nevoie, ci de linişte. Dacă reporterul Mediafax nu m-ar fi sunat să confirm încetarea colaborării şi dacă nu l-aş fi respectat pentru modul în care am colaborat de fiecare dată, aş fi continuat să tac. În fine, acum, că tot a devenit publică povestea, asta e. Mi-e tare greu să mă obişnuiesc cu gândul că n-o mai virez seara către studioul din Romexpo, fiindcă Antena 2 a fost unul dintre punctele luminoase ale evoluţiei mele profesionale, dar, odată luat cu munca, îmi va trece.

În ciuda momentelor tensionate şi a isteriilor de fiecare seară, pentru mine a fost un privilegiu să colaborez cu cei care au construit Antena 2 şi muncesc din greu pentru acest post de televiziune. O să-mi fie dificil să nu mai urlu: “nu mai ţipaţi, bă, la Jana!” Vreau să mulţumesc public echipei pentru tot. Şi să-i asigur pe toţi că, indiferent dacă ne vom mai intersecta profesional sau nu pe piaţa media (cu unii, cu siguranţă, da), uşa mea şi telefonul vor rămâne deschise pentru ei.

P.S. Pentru a tăia din start apetitul pentru teorii conspiraţioniste al imbecililor binevoitori, precizez că scriu şi public acest post din redacţia Jurnalului Naţional (parte a Trustului Intact), al cărui redactor-şef rămân.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

127 thoughts on “Reverenţă pentru un privilegiu

  1. Spune-ne macar ca te vom urmari la “Sinteza zilei”, altfel, altii vor mai bifa o asa zisa victorie!
    Numa’bine…….

  2. Respectul si admiratia din partea mea le vei avea intotdeauna, indiferent de ce schimbari vei suferi in cariera.
    Esti si vei fi demn de admirat, pt. toate eforturile de a ne lumina prin activitatile tale profesionale.
    Multa sanatate si bafta in ceea ce faci si vei face in continuare.

  3. eu imi doresc sa te mai vad la Sinteze Zilei, la fel de inversunat si plin de inspiratie….

    mersi si bafta

  4. Alta televiziune nu inseamna si alt trust,nu e asa Victor?

    Cred ca tata Gadea are putin coada bagata acolo impreuna cu tine.
    Refuz sa cred ca pleci la 0 tv,indiferent de banii care ii iei,ca nu esti muritor de foame si din ce am observat mai ai si ceva caracter.
    Pina imi iei tu “pistolul” de la timpla (gluma proasta) astept din nou emisiunea ta.

    Acelasi telespectator (aproape fidel) in asteptare de “Vorbe Grele” in peisajul media iti ureaza SUCCESURI si nu SCAUNE ELECTRICE.

  5. Haha: variante Antena 3, OTV si o “alta” televiziune. La OTV nu te vad sub nici o forma, la trustul concurent imi este greu sa cred ca ajungi…. sa fie Antena 3?

    Ar fi pacat sa dispari de pe sticla, era singurul talkshow pe care il urmaream si eu.

  6. Intrebarea mea e nu unde, ci de ce pleci de la A2. Oare se inchide pravalia respectiva si se inchide cercul la A3? Mi-e greu sa cred ca vei migra ca Mandruta de la Obositor la “jenibila” Paine si Circ, deci tot pe directia ta ramai.

  7. Dar poate… o! capu-mi pustiu cu furtune,
    Gândirile-mi rele sugrum cele bune…
    Când sorii se sting si când stelele pica,
    Imi vine a crede ca toate-s nimica.

  8. Sper sa nu ma dezamagesti si sa mergi la vre-un post de prost gust ca B1,DDD,Vox,etc.
    Am incredere in judecata ta si sper sa nu ne dezamagesti pe toti cei ce te urmaresc sau te citesc.

  9. Ce importanta are la ce televiziune pleaca ?
    Important ar fi ca sa ne ofere aceeasi emisiune, aceleasi dezbateri interesante, invitati, subiecte, etc.
    I-a ginditi-va, daca obosit spunea ca nu mai vrea televiziune ?

    PS: de la chestia cu Gigantu’ m-am gindit ca iar imi sari in cap. Cu toate ca nici atunci, nu bateam cimpii (tu convingindu-te mai tirziu), astazi m-am cam temut.

  10. Sa inteleg ca schimbi A2 cu A3? Nu e nici o pb!
    Te suprapuneai cu Gidea si nu prea era bine!
    As vrea sa discutam despre problema reabilitarilor de poduri pentru care CNADNR face licitatii si nu face decontarile la timp in cursul executiei! De isi pun constructorii lumea in cap! Asa ca nu ar fi rau ca la “JN” sa faceti o ancheta pe aceasta tema!

  11. te-ai ” asezat pe cur” cu spuneai mai zilele trecute.Felicitari !Ce ne facem cu sutul si cu pasii ?

  12. Nene, să anunţi din timp pe ce post va trebui să mă uit şi de la ce oră!
    Numa’ să nu fie pe reţeaua Sky că n-am bani de antene şi decodoare! Dacă-i cu .ro în coadă, nicio problemă! Tot mi-am schimbat ISP-ul şi am şi IP-TV. Mai dau nişte euroi la abonament şi-mi iau ăl mai bengos pachet!
    Înlocuitoarea lu’ matale e drăguţă… .
    “Succesuri”!
    Banzai!

  13. Te urmarim oriunde ai fi. “SUPCES”

  14. Mai scriu o data mesajul,mi s-a intrerupt netul cand am incercat sa il trimit.Succes!Era cam mica televiziunea aceea pentru tine.Sper sa nu fiu inteleasa gresit.La nivel national,antena 2 e prea putin urmarita,iar tu esti de un alt calibru.Parerea mea.

  15. Probabil doar o saaturatie de toata mizeria care se intampla. Poti lua o pauza pe care o meriti, probabil o sa ai niste seri m-ai linistite. Daca nu demisionezi de aici si nici de la JN, e ok. Vocile bune nu trebuie sa taca si asa sunt putine…
    No sa gandesti tot asa si vei spre se indreapta “ochii aia bulbucati” sau cum dreaq o is idiotul ala…

  16. Sper sa mai existe “Vorbe grele”si sper sa fie la Antena3!oricum unde ar fi difuzata o sa o urmarim cu mare placere!

  17. Am aflat si eu. E adevarat? A mai smardoit Baselu pe unu? E taaarrreee, fratttieee! Ha,ha,ha!
    Si asta, in primul an! Cum am spus, asta isi iubeste tara, dar poporul…

  18. Normal Victore, asta inseamna evolutie. Cine ramane blocat pe un post prea multa vreme poate fi banuit de limitare. Prin urmare, ma bucur pentru tine. In zilele noastre, e drept ca nu prea mai exista schimbari benefice, fara scandal si tambalau, deci si din punctul asta de vedere reprezinti o exceptie. Mult succes Batrane !

  19. Victore,
    Imi dai voie sa fac putin haz de necaz, desi nu pleci din media oricum. Cea mai tare bomba: VICTOR CIUTACU… LA B1 !!!!

  20. Victore, si tu la A3? Adica, e oarecum ok, dar prea v-ati strans toti acolo. Cum o sa va impartiti tu, badea, gadea, dumitrescu si firea timpul? Unde mai pui ca mai e si Vali Stan pe vineri seara…
    Macar sa o lasati mai in umbra pe dana grecu, imi cer scuze, dar femeia aia exagereaza deja

  21. Tata Victore… mi-ai distrus singura speranta si sens de a trai…
    Fara tine viata mea nu mai are sens…
    Ori ma sinusid (adica fac sinuzita), ori ma dau cu Boc, ajung smecher si te aduc ‘napoi la A2!
    Ca fara tine… ce suntem eu???
    Only dust in the wind….
    Cu atatea dezvaluiri care n-au dus la nimic, cu atata daruire pentru informarea fraierilor ignoranti, cu atatea si atatea fapte bune pe care le-ai facut, deci toate acestea te piedestelau ca pe un zeu in phisicul mieu….
    Cui ma lasi, Tata Victore, cui ????
    Ce ti-am facut ca sa ma tratezi cu atat de putin respect???
    De ce pleci, de ce nu pastrezi prietenia mea???
    De ce o pierzi???
    Oare nu cunosti ‘mneata ca io convertesc dusmanii prietenilor mei in dusmanii mei???
    Si ca de asta se tem aceia???
    Ramai te rog, si, in loc sa pierzi un prieten, ai putea cistiga un protector…

  22. …si inca o treaba…
    Ca cand te-au agresat aia la Moll, de ce te-ai dus la politie?
    De ce n-ai venit mai intai la mine??
    Daca veneai la mine intai, agresorii tai ar fi platit cu varf si indesat…

  23. Hai ca vad ca n-ai somn…
    Am stat la consulatul Romaniei, pe 6 decembrie,
    3 (trei) ore sa votez. M-am Crinizat. Si toata coada era contra Bashescu.
    Adica mananca lumea c**** cand zice ca afara s-a Basevotat.
    La Barcelona.
    Te respect salutandu-te.

  24. Pacat Victore
    Dupa 3 ani de urmarit din Canada antena 2 si antena 3 gestul tau ma face sa dau in spata mult de tot , adica sa nu mai urmaresc decit posturi Canadiene care la rindul lor sunt pline de mult rahat (turcesc).

    sanatate si numa bine

  25. vad ca nu mi s a dus mesajul trimis aseara, am inlemnit cand am vazut ca ne parasiti am crezut ca e o gluma ceea ce citesc, intru repede pe blogul dvs si da vad ca e adevarat, ce naiba se intampla la antene cu atatea schimbari, normal ca ma bucur pt dvs. daca o sa fiti mai bine, dar imi pare rau ca v am descoperit atat de tarziu, ca m ati desteptata de atatea ori ca la randul meu am inceput si eu sa ii destept pe unii si altii, si sper ca nu va veti duce la o televiziune sub prestigiul dvs. asa cum se vehicula in acel articol, oricum va doresc succes nu succesuri si sa ramaneti la fel de acid, si eu sper totusi ca veti ramane in ograda celor de la intact, cat despre celelalte posturi nici nu vreau sa aud.o zi minunata dana

  26. Alege corect tv. la care urmeaza sa te urmarim… NU NE DEZAMAGII…asta cu “VORBE GRELE” nu mai sunt, cred ca e mai greu de indurat decat un “DOS DE PALMA” a la base !!!

    Inca odata…NU NE DEZAMAGII !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.