Esti aici:
Prima pagină > Blog > Noaptea minţii > Rămân consecvent: susțin Elena Udrea. România cea frumoasă a halatelor albe

Rămân consecvent: susțin Elena Udrea. România cea frumoasă a halatelor albe

Chiar nu comentez ieșirea lui Băsescu. Am înțeles, Ponta și Iohannis sunt mincinoși și corupți, Udrea e cinstită și bună. Iar parlamentarii sunt panarame și ziariștii de dreapta ar cam merita blestemați, dar n-o face. Nu că zice, doar vrea să spună.

UPDATE: Eu nu zic nici ca Basescu minte, nici ca Ponta e o lumina antisecuristica, da-mi explica si mie cineva de ce ar trebui sa-l cred pe cuvant pe primul ca al doilea e acoperitul? Si, daca e, cum a plecat Ponta din spionaj? Si-a inscenat moartea, cu acordul partilor, prin demisie si preaviz, dat afara cu litera i? A semnat fisa de lichidare?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

31 thoughts on “Rămân consecvent: susțin Elena Udrea. România cea frumoasă a halatelor albe

  1. Eu îl înţeleg pe T. Băsescu şi-l compătimesc… Chiar îmi este milă de domnia sa, doar suntem oameni. Să te compromiţi în ultimul hal pentru a face din Elena Udrea o stea a politicii dâbmoviţene şi ea să rămână doar o gaură neagră este frustrant.

    Acum, la final de mandat, putem trage şi concluziile: dacă pe Emil Constantinescu l-au învins structurile, pe T. Băsescu l-au învins panaramele parlamentare şi ziariştii de dreapta. După cum chiar domnia sa ne-a sugerat în seara asta.
    Altul care pleacă pe scut de la Cotroceni.

  2. Eu nu urmăresc imprecațiile unui ins care face de ocară instituția președintelui țării, dar n-am cum să nu văd ce titrează televiziunile. E clar, individul a reușit o performanță la care nici Eminescu nu gândea : să unească în propria-i persoană pe smintiți și pe mișei…

  3. Ouau… Nu prea se poate, ca e legea ca dracu’, dar daca mai continua astia in ritmul asta, iese Victor Viorel din primul tur…Democratie, te halesc!

  4. Mai urmareste inregistrarile emisiunilor la care participi. Sau ia un distonocalm inainte.

    Trebuie sa dau volumul mai incet cand vorbesti. Pardon, urli.

  5. poate e cazul sa schimbam religia nationala. alcoolul trebuie interzis in tara asta, ca uite asa ajungem sa suportam un betiv cu creierii prastie pe post de bulibasa nationala. serviciile alea multe platite din bugetul sarac al romaniei ce draku au pazit anii astia ? presupun ca sunt responsabile nu doar de integritatea fizica a bulibasei, ci si sa se asigure ca nu sunt conduse- si odata cu ele- noi toti, de un dilimache bun de pus in camasa de forta.. se apuca draku nebunu betiv si ataca tot poporul cu flacara violet.. cred ca s-au speriat si slugile sistemului de forta vazand cu cine s-au inhaitat, unii dintre ei fiind pasibili de niste ani de puscarie pentru cardasia un un diliu penal.

  6. Dom’Ciutacu, iar aveți dreptate!:) Da, e desfacere de contract cu litera i, i de la iete-te!, exclamația lui băsescu când a văzut elicopterul care-i zburlea ultimul fir de păr, elicopterul din care nu-l spiona SRI, ca pe Valer Marian, ci însuși Meleșcanu! Cum să nu-l urască pe șeful spionilor (mai e și candidat la președinție !), omul care s-a încăpățânat să respecte legea în țara lui „statul sunt eu” ? Și cum să nu-l urască pe Ponta, când mireasa vieții lui – parcă așa cântă Marcel Pavel – n-are trenă nici de 5% ?…
    Firește că-i cu litera i!… Firește! 🙂

    P.S.. Oare ce fac psihiatrii ? Lasă pacientul singur-singurel în ditamai palatul de pe deal? Nu-i dau o pastilă, o injecție, ceva de liniștire?…

  7. De ce nu ar recunoaste Ponta ca a fost ofiter SIE, chiar daca nu a fost?
    Nu e o rusine. Sa-l dea in judecata pentru incalcarea juramantului si a legilor. Ce fel de sef este daca tradeaza? Il va ancheta Codruta? Ce va spune Zegrean? Dar Monica?

    Propuneti-i domnului Ponta jocul acesta!

  8. O fi nu o fi… Daca este razboiul intre servicii e grosolan :)) sri e democrat sie e socialist … Oricum ajungem la concluzia ca tara e guvernata de servicii… Scoaterea lui melescanu ca prezidentiabil pe furis de catre sie este putreda rau… Daca se adevereste ca ponta este acoperit ( si tind sa cred ca este ) atunci este evident ca socialisti de la sie au acoperit un melescanu cu o manta de democrat pentru al face pe ponta presedinte si asta deja este o implicare directa a serviciilor in campania electorala … Ma rog show-ul este cel putin interesant si cred ca mai urmeaza… Si tare ma tem ca procurorul Panait va fi sfarsitul psd… Pentru ca daca se adeveresc multe din cele aberate pe la tv va fi jale in psd… Oricum daca ponta era si la sie si in procuratura este clar cum functioneaza si justitia in tara asta… Devine interesant… Din tanarul ponta reformator al psd in lupta cu toata lumea ramane incet incet doar amintirea… Si daca toti lideri astia sunt creati de servicii va fi jale in clasa politica… In toata clasa politica…. Asteptam cu interes serviciul atasat pnl-ului de un lucru sunt sigur nu este sts pentru ca prea multe stenograme din sedintele pnl au ajuns in presa :)) Asa ca si constatare am vazut un raspuns tardiv si timid al lui ponta la cele adresate…. Iar pe melescanu il vad disparut si sunt sigur ca si daca e in campanie la cuca macai tot afla ca e implicat si raspundea… Sincer demisul asta joaca ultima carte de pe picior mare si nu cred ca se expunea el atat de tare daca nu avea ceva in mana… Orice am spune de Basescu stim ca nu e prost si stie cum sa actioneze astfel incat cand treaba e gata sa cada in picioare… Nu stiu cine se ocupa de campania lui ponta dar saraci de ei sunt mediocri … Tot ce vad pe site urile de socializare legat de campania lui ponta este cate un photoshop cu iohannis impreuna cu basescu, cate o multumire unui scriitor pt premiul nobel care ii raspunde ca nu il suporta, si decorarile lui dragnea de stabi bisericii ortodoxe ( mai e putin si il facem sfant pe dragnea inainte de a vedea daca i se descompune cadavrul )… Iar sa bati moneda pe alianta dintre iohannis si basescu din moment ce lui iohannis basescu i-a refuzat functia de premier de doua ori si pe ponta l-a numit de doua ori este iar tardiv si fara esenta 🙂

  9. probabil ca omu era sub influenta bauturilor alcoolice, nici n-ar fi prima oara …nu? cine mai are insa timp sa se uite in gura lui? ce nu are televizor acasa si telecomanda? atunci problema-i rezolvata. cat despre basescu nu putem decat sa remarcam ca este disperat, corabia ia apa, sobolanii trec peste bord eventual la ceilalti, si el ramane fara butoane… probabil ca inca nu realizeaza situatia de cacat in care se afla…dar va avea curand posibilitatea sa constate ca prietenii de ieri au devenit inamicii de azi, iar justitiabilii lui de ieri, abia asteapta sa intre in gratiile noilor stapani, eventual prin vanzarea lui…

  10. eu nu cred o iota din ce s-a spus aseara la realitatea, a parut,cel putin asta am vazut, scenariul repetat cu calin chirita din 2000, acuzat aiurea pe un dosar gol.

  11. Filmuletul udrei : astia-s dusi cu căpuțul chiar toți?Aia,dragomir se vrea si ea diva la 40 de ani,dar in schimb băune!Astalaltă,udrea,face vocalize si are ceva din gingășia caprei.Are și asta 40 de ani,dar o arde teenage,ea fiind imbatrînita in rele.Mie,imi pare ca o seama de politicieni au comportamentul celor ce au luat credit cu buletinul,in perioada in care sparg banii.Unii,si-au realimentat veselia cu o refinanțare uitînd că vine scadența.
    Dl.Ponta o scalda șmecherește,neavînd sînge sa spuna cu litere mari,a fost sau n-a fost?
    Neamtul molfâie niste vorbe de pe prompter,ca Obama,sub ochiul vigilentului Blaga,gata sa-i smulgă microfonul la primul semn ca Werner își dă drumul la gură.
    E o școală de gîndire printre bășiști,cum ca Ponta a fost dezactivat o dată cu intrarea în n a t o. Poate ne descurcă din dilemă,Calimente.Sau,nu!

  12. Motivati ,concret,sustinerea lui Elena Udrea.
    Eu inteleg mai greu consecventa,acum…
    Respect.

  13. Nu, ca chiar nu pot fi toti normali pe lumea asta! La unii, dizabilitatile-s vizibile, la altii te palesc peste ochi!

  14. Am si eu cateva comentarii relativ la povestea Ponta acoperit al SIE.

    1. Nu am nici cel mai mic dubiu ca este reala. Asta fiind spus faptul ca eu nu am dubii nu inseamna ca nu trebuie si probata chestiunea. Dupa cum s-a comportat Basescu urmeaza si probele.

    2. Scandalul o sa aiba repercursiuni uriase in plan extern pt Ponta. Problema nu e ca a fost acoperit al SIE – multi au fost si multi sunt inca – ci problema e pe cine a “lucrat” in strainatate. Daca povestea cu del Ponte e reala lucrurile sunt undeva intre rau si foarte rau pt Ponta la nivel personal in relatiile lui cu lumea occidentala. Altfel era daca in loc sa lucreze fostul procuror al TPI omul avea sarcini anti-rusesti. Problema e ca e fix invers. Repet: daca e real. Oricum in plan extern zvonul pe tema asta e aproape echivalent cu un fapt probat.

    3. Daca se confirma in poveste cu Ponta si daca individul ajunge presedinte se marcheaza in fine victoria “Securitatii” asupra partidului. Asta pt PSD e o mare realizare… Cu ghilimelele de rigoare…

    4. Ponta nu e deloc un om lipsit de calitati si e probabil unul din putinii politicieni de varf de azi care are o anumita constiinta nationala. Dar in egala masura Ponta e un om sters, un individ ce nu se poate impune in fata unor personaja politice de anvergura. Asta e opinia mea si e fundamentata pe istoricul cabinetelor sale. Oamenii de baza din toate cabinetele Ponta [cei din PSD] au fost in mai toate cazurile personalitati politice sterse sau inexistente [exemplul cel mai bun e doamna usturoi…]. Mi se pare trist pt Romania ca structurile de securitate [servicii secrete in cazul asta] doresc si probabil or sa reuseasca sa conduca direct tara prin oamenii lor. Dupa un presedinte nomenclaturist, unul profesor cu veleitati de Cuza si un securist betiv, o sa avem probabil un securist de scoala noua sau un profesor de fizica pus pe invarteli imobiliare de 3 parale. Asta e Romania…

  15. PS: era sa uit, daca se confirma povestea cu Ponta acoperit pot sa tipe sustinatorii lui de pe toate meterezele insa omul e bun de incarcerat impreuna cu cei care l-au recrutat pt ca a incalcat legea penala in vigoare la acea data. Acum poate intelegem si noi de ce a dat DNA-ul lui Kovesi ca sa-si asigure om la Parchetul General [singura institutie care trebuie sa ancheteze situatia]. E bine ca ne-am lamurit si noi. Nu-i problema, dupa Basescu care se pregateste de redeschiderea dosarelor si care probabil scapa pt ca se prescriu faptele mai avem inca un penal care o sa scape la fel. Bine, daca e sa credem zvonurile 2 pt ca cica si nenea de la Sibiu ar fi comis niscaiva matrapazlacuri cu casele retrocedate…

  16. Am citit presa şi am urmărit ceva emisiuni, din ambele tabere, despre subiectul zilei: presupusa apartenenţă a domnului Ponta la SIE. Impresia mea este că T. Băsescu şi T.Meleşcanu ne plimbă… Declaraţiile lui Victor Ponta nu contează, nu poate confirma nici tras în ţeapă. Legea nu-i permite.

    Înainte de a vă prezenta analiza mea, îmi spun punctul de vedere cu privire la personalul serviciilor secrete : consider că desfăşoară o muncă deosebit de utilă pentru societate, asumându-şi nişte riscuri care nu sunt specifice altor categorii de cetăţeni. O viaţă dublă nu este la îndemâna oricui. Chiar îi suspectez de un patriotism ceva mai accentuat.

    Revenind la subiectul zilei şi având în vedere faptul că simpla rostire a numelui Traian Băsescu produce nervozitate, vă propun următorul exerciţiu: analizăm problema ignorând numele celor în cauză, ne referim doar la funcţii.

    Preşedintele află de la Aliaţi, de exmplu, faptul că ofiţeri din serviciile secrete sunt infiltraţi în magistratură, parlament şi guvern, încălcând prevederile legale. Preşedintele îi întreabă pe şefii serviciilor dacă au cunoştinţă despre aceste fapte şi, mai mult, dacă se află în asemenea funcţii foşti ofiţeri. Şeful SRI îi răspunde că NU iar şeful SIE că nu poate răspunde pentru că nu-i dă voie legea… Subliniez faptul că Preşedintele nu cere lista acoperiţilor, ci doar o confirmare din partea serviciului că acesta nu are acoperiţi care încalcă legislaţia în vigoare. La scurt timp, Guvernul emite un H.G. prin care stabileşte că foştii ofiţeri nu pot fi deconspiraţi…

    Dacă domnul Ciutacu ar fi fost preşedintele în cauză, nu i s-ar fi aprins un beculeţ? Eu cred că mai multe…

    Şi acum revenim la personaje… Traian Băsescu nu a spus că a cerut lista acoperiţilor, ci că vrut să afle dacă sunt acoperiţi cu încălcarea legii SAU FOŞTI. La data lansării întrebării, eu deduc faptul că lege îi apăra doar pe cei activi… Având în vedere faptul că doar răspunsul domnului Meleşcanu l-a deranjat, eu deduc faptul că domnul Maior a răspus clar, ferm şi regulamentar că NU EXISTĂ ACOPERIŢI SAU REZERVIŞTI ÎN ASEMENEA POZIŢII DIN SRI.
    De ce T. Băsescu a aşteptat campania electorală pentru a lansa acest scandal? Este lesne de înşeles: din motive strict personale. Îl doare-n cot de interesul naţional.

    Cu privire la domnul Meleşcanu, am multe îndoieli. Să fi decis domnul Meleşcan să intre în cursa prezidenţială după ce T. Băsescu a spus că un prezidenţiabil a fost ofiţer sub acoperire? Eu cred că da. Este mai comod să vorbeşti despre subiect din funcţia de prezidenţiabil decât cea de director SIE. Este clar că Meleşcanu ştia ce urmează. Mi s-a părut puţin hazliu domnul Melişcanu atunci cănd a afirmat că legea îi interzice să deconspire metode şi surse… Nu despre metode şi surse era vorba, ci despre respectarea legii de către SIE.

    Pe domnul Ponta nu-l afectează acest scandal, din contră… O să fie următorul preşedinte.

    Întrebare pentru domnul Ciutacu: Cum ar trebui să reacţioneze instituţiile dacă un ofiţer sub acoperire o ia razna şi intră în magistratură, guvern, parlament şi apoi candidează la funcţia de preşedinte? Legea îţi interzice să-l deconspiri, îl calci cu Volga pe trecerea de pietoni? Şi nu mă refer la Victor Ponta ci la un caz ipotetic.

    În final, eu consider că singura problemă care trebuie lămurită este dacă domnul Ponta a fost magistrat şi ofiţer acoperit în acelaş timp. Un răspuns ferm din partea SIE ar fi suficient. Dacă răspunsul este mincinos, nu am nicio îndoială asupra faptului că cel care va semna acest răspuns nu va răspune cândva. Fuga lui Meleşcau din funcţia de director SIE ne pune pe gânduri…

    Repet, nu colaborarea cu serviciile este de acuzat, ci colaborarea în condiţii de incompatibilitate. Asta-i problema pe care, cu modestie constat, nu vede nimeni…

    P.S. Am spus mai sus că preşedintele a aflat de la Aliaţi, poate greşesc. Având în vedere rivalitatea dintre servicii, este posibil ca informaţia să aibă origini interne. Cred că T. Băsescu nu a spus tot… Surprize pot apărea în viitorul extrem de apropiat.

    P.S.1 Dacă Victor Ponta nu a fost în stare de incompatibilitate, nu are de ce să-şi facă probleme. Meseria de ofiţer acoperit este una onorabilă.

  17. @IoanaP: poate binevoiti sa apasati si pe linkuri. s-ar putea sa va luminati

  18. Mai este ceva de subliniat. Dacă Maior a spus ferm că în SRI nu sunt asemenea probleme iar Meleşcanu că…NU VĂ POT DA LISTA :),ne aflăm în faţa unui răspuns de tip Geoană: Nici nu mai ştiu câţi suntem…

  19. Vad in sfarsit pe fata lupta intre noii si vechii ceausistii securisti. Pana la alegeri este care pe care.Dar ce sa vezi, suntem mai putin manipulabili ,suntem mai informati ,nu ne este frica si balonul lui basescu -tulburatul tulburat de tulburel a facut fas !
    Poate sa se dea peste cap ,sa aduca dovezi peste dovezi ce a facut el mafiotul in acesti 10 ani cu tara ,romanii nu pot ierta .Trebuie sa dea socoteala si vreau sa-mi beau cafeaua cu placere vazandu-l dimineata dand cu subsemnatul la diferite institutii .Dintre toti candidatii numai Ponta poate duce pana la capat dorinta celor 7,4 mil de romani,Poate sa fie Ponta acoperit ,descoperit ,desbracat ,imbracat va fi presedinte si matrafoxatul tulburat de tulburel, basescu la brutarie .Chiar pot sa spun AMIN.
    Sunt convinsa ca Ponta face parte dintr-un serviciu secret romanesc (sper sa nu se prosteasca si sa pactizeze cu altii) ,este bine ,l-a transformat enorm ,mai atent la spuse ,la reactii ,mimica, sensuri ,acuns adevaruri ,asculta , asa cum trebuie sa fie un om din servicii .Crin Antonescu nu a rezistat si probabil serviciile l-au marginalizat ramanand doar sotul sotiei . Multumim pentru emisiuni , ne uitam cu totii cu drag .Felicitari.

  20. Totusi, daca presedintele delireaza (aducand acuzatii grave primului ministru si sefului pana mai ieri al unui serviciu secret si scotand la vedere fotocopii ale unor documente secrete) nu ar trebui suspendat sau ceva ?!?

    Pentru ca daca nu va fi suspendat nu pot sa cred altceva decat ca presedintele are dreptate.

    Ce inseamna ca Ponta a fost ofiter acoperit? Pentru electoratul PSD nu inseamna absolut nimic.
    Dar sunt anumite persoane (unele din afara tarii, iar altele chiar din interiorul PSD) care acum asteapta raspunsuri referitoare la activitatea lui Ponta din acea perioada.

  21. RADU ALEXANDRU- ce bine ca esti o persoana care nu are dubii.Din aceasta cauza avind un punct cert poti sa-ti construiesti ipoteze de lucru si sa le urmezi.Problema este daca “punctu cert”-in cazul de fata ofiterul acoperit nu exista, nu se duce dracu toata sandramaua si atunci tot ce ai scris este egal cu O ? Macar puteai sa-ti lasi o varianta de rezerva.

  22. Si daca mai avea careva dubii ne-a lamurit SIE … Comunicatul de presa transmis celor de la Realitatea TV este elocvent… In comunicat ei scriu ca nu pot deconspira un ofiter acoperit… Aceeasi intrebare adresata SRI a venit cu un raspuns clar: Nu avem ofiteri acoperiti in structurile guvernamentale! Concluzia e evidenta: Ponta a avut legatura cu SIE… Sunt ferm convis ca TB se bazeaza pe “altceva” si aceasta informatie venita atat de devreme in campanie va atinge apogeul inainte de alegeri… Smenar cum il stim pe TB sigur nu va bate moneda pe situatia de incompatibilitate a lui Ponta ci se va axa pe cine si pentru cine a adunat informatii ofiterul… si cum erau vremuri tulburi in perioada aceea as paria ca legatura cu Rusia va fi usor de facut daca ne uitam pe langa cine a stat in aceea perioada Ponta… Se deschide o cutie a Pandorei pentru PSD…

  23. Victore,
    1. Eu cred ca Basescu a gresit grav cand l-a “desconspirat” pe Ponta (asta daca e adevarat ca Ponta a fost agent acoperit). Nu cred ca este treaba sefului statului sa stie cine sunt agentii acoperiti; dupa cum nu cred ca este treaba sefului SIE sa stie aceste informatii.
    2. Nu cred ca faptul ca Ponta a fost spion este ceva ce ar trebui sa i se reproseze. Ba dimpotriva. Mai mult, nu stiu daca Ponta, in calitate de agent acoperit, a fost angajat cu carte de munca la SIE, ceea ce inseamna ca nu si-a incalcat statutul de procuror.

    Acestea fiind spuse raman, totusi, altele:
    3. Nu cred ca o persoana care a spionat pentru tara lui poate (sau ar trebui) sa ocupe functia de presedinte; cei pe care i-a spionat s-ar putea sa nu se fie prea bucurosi, ceea ce i-ar crea probleme presedintelui care nu si-ar putea reprezenta tara la capacitate maxima.
    4. Ponta ramane un mincinos (vezi masteratul) si un hot (vezi plagiatul de la doctorat).
    5. Ponta s-a dovedit a fi un incompetent in functia de prim-ministru, un populist care nu a stiut sa gestioneze in mod corect si eficient tara.
    Ultimele trei sunt, din punctul meu de vedere, motivele pentru care Ponta n-ar trebui sa fie ales presedinte.

  24. Acum urmeaza pasul doi: scoaterea lui Johannis din joc, ca sa-i faca partie Udrei in turul 2. Ca sa fie si mai clar, Johannis retras, da consemn de vot pt Udrea.

    Acest scandal a avut rolul sa o faca pe Udrea mai digerabila electoratului de dreapta (raul cel mai mic, in turul 2), care majoritar stramba din nas la idea de o vota.

    Pasul 3 este fraudarea alegerilor, ca in 2009, prin STS. Deci, cosmarul se adevereste.

  25. Dupa mazilirea din pozitia de sef al PSD a masonului Nastase in 2005, sef al PSD a devenit acoperitul Geoana.

    Dupa mazilirea acoperitului Geoana de la sefia PSD in 2010, au candidat la sefia PSD , acoperitul Ponta si acoperitul Cristi Diaconescu (ulterior ajuns sef al Cancelariei lui Basescu, si mare PMP-ist).
    Chiar nu mai era nimeni capabil in tot PSD-ul ? Cum de alegerea sefului PSD a fost in 2010 o afacere interna a SIE ?

    La alegerile prezidentiale din 2009, acoperitul Geoana primeste ordin sa se sacrifice, si se intampla sceneta cu Vantu.
    Cum dracu de candidatii PSD ajunsi in turul 2, sunt din start vulnerabili ( pe motiv de SIE), si se autodetoneaza ca niste kamikaze ceceni spre binele lui Basescu ?

    Din cate se vede, acoperitul Ponta se screme vizibil sa repete sacrificiul acoperitului Geoana din 2009.

  26. off topic- Daca veti cauta imagini cu Lazaroiu,de pe vremea cind era consilier,veti sesiza acelasi tremur al miinilor.Se pare ca a incercat sa tina ritmul insa nu l-au mai tinut balamalele.

  27. Aseară spuneați că ați ajuns, pentru scurt timp, în nordul frumos al Europei. Nu știu dacă în periplul dvs. ați avut răgaz să vedeți fascinanta operă de artă care este metroul din Stockholm. Cineva mi-a povestit despre el, mi-a trimis și un video cu câteva din stațiile de-acolo: un fel de uriașe peșteri Altamira transplantate în nordul înghețat, cu piatra ca principal material de construcție și decor. Sunt „grote” decorate cu picturi, sculpturi, fresce ce ilustrează istoria civilizației noastre, sunt coloane ionice și dorice, sunt tuneluri pictate cu păsări și flori și chipuri de oameni, e un carnaval de culori vii, roșu strălucitor, verde luminos, albastru glacial… E o lume subpământeană de începuturi, prin care trece vijelios trenul modern al prezentului și, lucru greu de înfăptuit, armonia e deplină…

  28. hai sa nu ne mai amagim,clientii balamucului sunt poate nebuni dar a fi nebun nu inseamna sa fii si prost!ori ce se intampal acum este mai degraba prostia fudula a unora care acum realizeaza ca se apropie funia de par.ca nu-i b asescu singurul caruia i se face pielea de gaina la clinchetul de catuse care se aude…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.