Esti aici:
Prima pagină > Blog > Noaptea minţii > File de campanie (tot) pe interceptări

File de campanie (tot) pe interceptări

A-nceput campania. Emisia se sparge pe galben. Un membru al CSM şi consilierul lui ar fi fost ridicaţi de procurorii DNA pe motiv că ar fi făcut trafic de influenţă la Ponta, cu interceptări ale doi ş’un sfert, să-i numească pe locurile cuplului Kovesi-Morar. Fix în ziua-n care Ponta-i la Bruxelles să convingă Înalta Poartă că puterea politică nu vrea să-şi subordoneze Justiţia şi fix pe funcţiile pentru ocuparea cărora e nevoie de avizul CSM şi de semnătura preşedintelui României. Care, în momentul demarării anchetei, se numea Traian Băsescu. Se dau chiar informaţii despre nişte percheziţii la ei acasă şi în birouri. Site-urile portocalii sunt pline de detalii, un alt membru al CSM anunţă live că ştie. Cireaşa de pe tort, principalul vizat intră, tot pe galben, în direct, spune că nu l-a ridicat nimeni, că nu-i percheziţie la el acasă, că nu l-a informat nimeni că ar face obiectul anchetei penale şi că-i la birou. Unde nu-i percheziţie. Titlurile rămân neschimbate. Propaganda schimbă din mers comunicarea. De fapt, Înalta Curte nu a dat mandat de percheziţie pentru membru CSM, dar ştie el ce-a făcut. Scârbă mi-e!

UPDATE: Cum apar şi dispar subit ştirile pe surse de pe agenţiile de presă

UPDATE 2: Rezumând, doi procurori din/de prin CSM sunt urmăriţi penal pentru că au facut trafic de influenţăla Ponta, în februarie, când era MRU premier,  să-i numească Băsescu în locu’ lu’ Morar şi Kovesi. Iar scapetele de MRU e găzduit – nu se ştie dacă-n calitate de analist sau de şef de ONG – cu o generozitate suspectă de televiziunile de ştiri. O intra pe discount la contractele de publicitate ale OMV-Petrom

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

51 thoughts on “File de campanie (tot) pe interceptări

  1. E greu de inteles lumea in care traim in ultimii 8 ani. Este similara celei din anii 1950. Procurorii se bazeaza doar pe interceptari si declaratii ale indivizilor care pot spune orice, oamenii sunt ridicati si retinuti ca atunci, urmarirea cetatenilor prin orice mijloace s-a generalizat, turnatorii sunt la moda, justitia este aservita unor bisnitari. In alta ordine de idei, cine face stirile la Antena3? L-am revazut pe Basescu de pe TVR1 spunand ca marele Baros(so) n-a iesit cu Ponta la conferinta de presa. De acord, dar de ce nu s-a spus ca nu l-am vazut pe Basescu decat la conferinte de presa cu ziaristii romani, sau, nebagat in seama de nimeni, cu mainile in buzunare, ca un mare politician!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.