Esti aici:
Prima pagină > Blog > Noaptea minţii > Marea instigare la votare a lu’ Mazăre

Marea instigare la votare a lu’ Mazăre

Românii se numără între ei. Şi se clasifică. Unii-s parte a faimosului cvorm, unii nu. Chestie de localizare geografică. Atât, că moartea nu mai e demult un criteriu care să te scoată de pe lista electorală. Din ce în ce mai mulţi, privesc la televizor. Să nu care cumva să se culce cu un preşedinte şi să se scoale cu altul. Li s-a mai întâmplat. Aşa că stau cu un ochi pe Bolt şi cu unul pe Zegrean. Jamaicanul bate tot şi bea cu suedezele, bistriţeanul şmenuieşte hârtii şi-şi odihneşte oasele încărcate de importanţa robei purpurii. La mare, la soare, pe plaja lu’ nea Nicu de la Neptun. Instituţional, România e blocată. Un cetăţean în tricou bleu ameninţă funcţionarii şi demnitarii în direct. Procurorii, oameni şi ei, se autosesizează de la televizor. Şi se chinuie să-i umfle pe ăia arătaţi cu degetul de Marele Declarator. Ieri au ajuns la manechinele de pe litoral. Care au săvârşit gravul păcat de a fi votat. Cică le-a incitat Mazăre. Le-o fi dat şi-o masă caldă pe chestia asta. Necondamnat până acum pentru vreo malversaţiune bugetară sau pentru corupere de minore, perenul edil al Constanţei e pe cale să intre-n istorie. Şi-n Codul Penal, pentru instigare la votare.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

61 thoughts on “Marea instigare la votare a lu’ Mazăre

  1. …eu nu inteleg de ce INCA nu iese lumea in strada…Se vede clar ca USL ul din cauza marilor presiuni externe nu poate face mare lucru ptr. votul nostru.Care are curajul sa mearga? O mica scantee trebuie in acest moment.Pe ordinarul asta de base,care si-a facut o adevarata retea mafiota,nu-l putem scoate decat NOI.Hai oameni buni,inca odata sa ne adunam si sa aratam ce pot face romanii cand se satura sa fie umiliti,ignorati,calcati in picioare.

  2. @ violet
    Il apreciez pe B.Chiriac, imi plac analizele facute de el, dar in chestia cu negocierea unei demisii conditionate NU, in nici un caz. Basescu trebuie sa plece in mod rusinos, prin demitere, demisia i-ar conferi o oarecare onoare (plus ca mi se pare ca si-ar pastra si privilegiile unui fost presedinte).

    @Tataie
    In noiembrie s-ar putea sa fie prea frig pentru “o miscare de vot in budigai”. Sunt sigura ca Badea a indurat destul frig cand cu penele pe fund!

  3. Apropo de Bolt: fac furori pe net fotografiile facute de el cu camera imprumutata de el de la un fotograf. Pozele sunt bunicele, iar Blake aduce un pic cu Badea la sesiunea cu budigaii.
    Ma gindesc ca si Contador si-ar putea “actualiza” si el gestul de victorie cu ceva dotari. As avea ceva propuneri pentru cine ar putea fi in public: curteanul, pe primul rind cu tinta piept nr. 5 prinsa de tricoul bleu cu crocodil.

  4. Se pare ca unii gazetari de ,,mare forta” se folosesc si ei de cliseul ,,balci politic”. Nu e balci politic, e o tragedie intarita si de comportamentul abject al UE. Directiva este clara: Basescu trebuie sa ramana!Va ramane daca poporul acesta nu va reusi sa faca diferenta dintre balci si tragedie.
    Maine-poimaine, vom fi cercetati penal pentru ca ne uitam la Antena 3 sau ca preferam Jurnalul National.
    Atacul impotriva Romaniei este fatis! Basescu isi sincronizeaza declaratiile cu ale lui Barosso privitoare la amestecul actualei puteri in activitatea CCR-ului.
    Este incredibil cata mizerie zace in acest hominid, vulgar ca un matroz cherchelit in timp ce joaca barbut.

  5. daca fetele lui Mazare sunt culpabile si Base nu s-a dus la referendum ca nu i-au placut(pai nu era nici o blonda!!!)si era dezonorant,cum a fost-ca ati vazut-o si voi -pe tipa aia,in fundul gol votind!?s-o cheme la interogatoriu si pe ea!!!(ha,ha).vorba lui Moisil”credeam ca te intereseaza capul meu nu curul”Asa a facut si cu calculul normei la profesori!compare el ore -cap(ale lor) cu ore-cur pe scaunul de la Cotroceni cu paharul in mina(ale lui)…asta-i nivelul lui Basescu. el nu se refera la vot ca exprimare a unei optiuni, a unei gindiri ,la ce inseamna el ,ci la actiune la ce vade..oau!femei in costum de baie???

  6. Îmi pare rău, că nu pot să-l întreb direct pe barosso și pe cei din u.e ..cine dracu se cred ei , de se bagă in halul ăsta în treburile interene ale altei țări membre u.e…cine dracu ești tu ,barosso, de calci în picioare votul celor 8 milioane de romani?…membri u.e… puh,,,mai bine ,ieșim naibii din asociația asta condusă de corupți și gangsteri …sunt puși numai pe luate, pe hoție …pe înșelăciune …și o dovedeasc cu fiecare ieșire la rampă…seamănă al naibii de mult comportamentul lor cu al lui băsescu & compania…și noi stăm și căscăm gura la ce tîmpenii spun ei, de parcă ar fi ei …cei cu drept deplin în țara asta…..să ne mai scutească , barosso, reding, gittenstain, alți draci bălțați de pe acolo , că ne-am săturat pînă-n gît de ei și de uniunea asta de rahat… n-au făcut decît să distrugă pe cei mai slabi,,, ca ei, care se intitulează ..mari puteri…ne-au distrus economia prin fel de fel de metode…și-au pus corporațiile , să se infiltreze peste tot , ca noi să nu mai avem nimic și să le cumpărăm mizeriile lor hibride pline de steroizi..să le facem lor burțile mari în timp ce la noi mor oamenii pe capete din cauza sărăciei… asta este politica lor , de decimare , sărăcire, cu concursul voit al prostului de băsescu și al guvernelor lui de boccii… ceea ce face acum băsescu, blaga , etc …intră foarte bine sub incidența codului penal , la trădare de țară…și chiar la înaltă trădare…dar parlamentul nu vede nu aude, …ministrul de justiție fie el și interimar, nu vede , nu aude, csat-ul, idem…csm-ul , la fel…nimănui se pare că nu-i pasă de nimic cu excepția a ce le trimite barosso…pt ei literă de lege e barosso… cetățenii din țara asta nu contează… ce dacă au votat, / ce dacă nu mai vor , să se întîmple peste voința lor trădare și minciună și corupție și hoție…?!ce dacă ccr-ul , se face de rahat prin reprezenranții lor politici…pt că asta sunt cu toții, … e mîncătorie și între ei, la fel cum e în pdl, psd, usl, etc… peste tot , se mușcă de cur unii pe alții și se bat pt ciolan …de 20 de ani…așa este și va fi atîta timp cît li se permite…și noi suntem cei ce le permitem.

  7. domnule ciutacu,nu era mai corect ca presedintele suspendat sa poata fi demis cu numarul de voturi care l-au facut presedinte plus un vot,asta asa ca sa multumim si curtea constitutionala?

  8. Nu cred ca este instigare cand convingi pe cineva sa voteze! Este un drept constitutional!
    Peste cateva luni ii vad pe toti pe forumuri…ca a iesit .escu sau .escu, dar cand ii intrebi sunt nemultumiti. Mergand la vot realizeaza mai mult decat toate discutiile inutile inutile de pe site-urile de socializare

  9. Esti tata de fata Ciutacule, ti-ar place ca un libidinos sa ti-o expuna si sa o manipuleze?

  10. @ALEXANDRA: sunt tata de baiat 🙂 si nu cred ca-l seduce vreo libidinoasa ca sa voteze. iar daca-l convinge sa se duca la vot nu-i nimic penal

  11. care-i diferenta intre “NU votati, bah!” al lui Baxescu si “votati” al lui Mazare?????

    cine a ramas intreg la cap, sa ridice manur’le sus…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.