Esti aici:
Prima pagină > Blog > Noaptea minţii > File de campanie (tot) pe interceptări

File de campanie (tot) pe interceptări

A-nceput campania. Emisia se sparge pe galben. Un membru al CSM şi consilierul lui ar fi fost ridicaţi de procurorii DNA pe motiv că ar fi făcut trafic de influenţă la Ponta, cu interceptări ale doi ş’un sfert, să-i numească pe locurile cuplului Kovesi-Morar. Fix în ziua-n care Ponta-i la Bruxelles să convingă Înalta Poartă că puterea politică nu vrea să-şi subordoneze Justiţia şi fix pe funcţiile pentru ocuparea cărora e nevoie de avizul CSM şi de semnătura preşedintelui României. Care, în momentul demarării anchetei, se numea Traian Băsescu. Se dau chiar informaţii despre nişte percheziţii la ei acasă şi în birouri. Site-urile portocalii sunt pline de detalii, un alt membru al CSM anunţă live că ştie. Cireaşa de pe tort, principalul vizat intră, tot pe galben, în direct, spune că nu l-a ridicat nimeni, că nu-i percheziţie la el acasă, că nu l-a informat nimeni că ar face obiectul anchetei penale şi că-i la birou. Unde nu-i percheziţie. Titlurile rămân neschimbate. Propaganda schimbă din mers comunicarea. De fapt, Înalta Curte nu a dat mandat de percheziţie pentru membru CSM, dar ştie el ce-a făcut. Scârbă mi-e!

UPDATE: Cum apar şi dispar subit ştirile pe surse de pe agenţiile de presă

UPDATE 2: Rezumând, doi procurori din/de prin CSM sunt urmăriţi penal pentru că au facut trafic de influenţăla Ponta, în februarie, când era MRU premier,  să-i numească Băsescu în locu’ lu’ Morar şi Kovesi. Iar scapetele de MRU e găzduit – nu se ştie dacă-n calitate de analist sau de şef de ONG – cu o generozitate suspectă de televiziunile de ştiri. O intra pe discount la contractele de publicitate ale OMV-Petrom

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

51 thoughts on “File de campanie (tot) pe interceptări

  1. Domnule Ciutacu, ati afirmat un cuvant care reprezinta, poate, cel mai bine starea de spirit actuala: SCARBA.
    Poate comenta fiecare despre un motiv de scarba vis-a-vis de ceea ce se intampla zilele acestea.
    Mie, de exemplu, mi-e scarba de declaratia lui Cezar Preda, data ieri, prin care cere nici mai mult nici mai putin sa fie pusa de urgenta in aplicarea decizia CCR de ieri, privitoare la prezenta de 50% +1 la urne, cu atat mai mult cu cat chiar el recunoaste existenta unei decizii anterioare a CCR pe aceeasi tema, contrara celei de ieri.
    Imi mai e scarba si de gestul de populism ieftin al suspendatului de a imparti jurnalistilor apa si fructe (nu gestul in sine, omenesc si laudabil, ci semnificatia acestuia in contextul campaniei electorale). Sincer, a calculat cineva cat inseamna 6% diferenta TVA la merele si apa plata consumate de fiecare dintre noi de la 1 iulie 2010 pana in prezent? Cam in asta ar consta motivul meu de scarba fata de semnificatia acestui gest in plina campanie electorala de demitere a presedintelui.
    Voua ce va provoaca scarba?

  2. La toamna va fi mai racoare, sau mai bine zis, vom aerisi clasa politica de PD. Fara L, n-au nimic astia in comun cu liberalismul. Mai jenant este ca de ieri eram incantati ca se descoperise un mare grup infractional din Monaco, despre care azi nu se mai zice nimic, toti sunt cu ochii pe acesta petarda de la CSM. PE MINE CA VOTANT NU MA INTERESEAZA “TRAFICUL DE INFLUENTA”, EU DE ABIA ASTEPT SA PUN STAMPILA CONTRA LU’ bASE.
    PS Ati observat cat era de pornit ala, Danilet? I-o fi promis baselu ca i-o da pe EBA de sotie?

  3. pai… sa prostim poporul cu televizorul… dacă a mers pana acum, de ce n-ar merge si-acum? nu cred ca poporul s-a desteptat chiar așa mult in ultimii ani. valeu! uite cum USL vrea sa subordineze justiția! sariti! salvati Romanika! nu iesiti la referendum… bla bla bla…

    ps. dacă merge pe OUG, cred ca-si da foc la valiza USL chiar dacă e perfect legal… o sa urle UE de ne ia dracu!

  4. Tu la ce te aşteptai? Am ajuns Republica Securistă România! Spre marea fericire a coanei Iuropa, care vrea să devină urmaşa legitimă a URSS. Şi nu ştie cum. I s-o fi părut că România are toate datele unui experiment la scară. A câştigat: se poate!

  5. am spus-o demult, basescu taraste Romania in mocirla dupa el.la fel ca si Hitler , bassesscu prefera sa distruga Romania, la fel cum primul a distrus Germania.am spus-o si asta mai demult !
    cei ce azi se preteza la jocuri murdare, incercand sa denigreze Romania, vor avea de dat raspunsuri!
    psihologic vorbind, basistii nu mai judeca deloc…apeleaza la aceleasi diversiuni odioase…

  6. Daca as putea as pleca din tara in perioada asta si m-as intoarce la referendum. Oriunde te-ai uita, pe strada, pe net, pe facebook, la televizor, sunt oameni care fac campanie pentru Basescu in modul cel mai jegos. Daca USL-ul nu face ceva sa fie vizibil, si asteapta ca voturile pentru suspendare sa vina de la sine. Mi-e teama ca referendumul va fi un esec si Basescu se va intoarce la Cotroceni.

  7. Nene Ciutacule…

    Nu cred că manevre securiste bășite pot influența semnificativ rezultatul referendumului.
    Cred că, totuși, e bine să ne arăți aceste manevre. Cu calm, că vom mai avea nevoie de tine (noi, publicul) și ”după”.
    Mai cred că Băsescu ne va părăsi și că toate aceste manevre se vor întoarce împotriva celor ce le practică, mai degrabă mai devreme decât mai târziu.

    PS. Am văzut un tweet al tău către Mircea Badea în care deplângeai labilitatea internauților USL-iști față de șansele referendumului. Nu toți aceia ce postează azi împotriva lui Băsescu sunt ”USL-iști” – asta tot ca o manevră.

  8. Hai pe stalinisti..pe bloguri pe strazi pe afise pe fluturasi ..in media…pe mama lor pe toti! Astia au inceput haituiala…aveti grija sa nu va ia si pe voi mai bine discutati prin porumbei zburatori! Nu se vede de la o posta…de fapt au fost niste discutii dsp Morar si copy paste kovesi.,.,morar e la a-2a prelungire de mandat sau trebuie tinut pe viata!?
    Basescu langa Nastase sa-i tina de urat! Ca si asa a zis in 2004 ca au fost amandoi comunisti!

  9. nu imi vine sa cred ca basescu suspendat are atata putere sa ii zgaltaie pe astia de la usl din toate incheieturile. cred ca ponta nu v-a mai fi prim ministru in scurt timp. pentru ca suspendarea sa reuseasca mai trebuie o lovitura de imagine. cum a putut sa isi fidelizeze suspendatul atata lume si in asemenea hal. astia sunt o armata perfecta. daca nu il demitem acum atunci nu mai avem nici o sansa sa scapam de el si de ai lui.

  10. Asta-i inceputul, mai e pana la alegeri. Dupa cum am mai scris “joaca la distrugere”.

  11. trebuie sa scapam de basescu si de sclavii lui cu orice pret,daca se poate numai prin lovitura de sta eu sunt pt.In decembrie 1989 ce a fost?

  12. Asa cum spuneam acum o saptamana diferenta dintre propaganda basista si cea USL-ista este ca basistii si-au demonizat mereu adversarii cu orice risc pe cand USL-istii au fost pusi imediat cu spatele la zid atunci cand au incercat acest lucru. Uite-te la ce a facut Basescu in 2004 cu “frauda”. A facut pe prostul pana la capat, a transmis acelasi mesaj pana in ultima zi fara sa-i pese de nimic. Ce s-ar intampla daca Ponta ne-ar spune in fiecare zi ca Morar si baschetbalista sant sclavii lui Basescu ? Tocmai am vazut reactiile in ultimul timp. Eu sunt convins ca parchetul va oferi si alte “gloante de argint” pana la referendum. Ramane doar sa vedem cum iese USL-ul din capcana asta in masura in care poate iesi. Sigur ca personal nu-mi voi schimba votul din 29 indiferent de ce aud in aceasta perioada. Dar sunt dezamagit de lipsa de reactie si impotenta liderilor USL. Ei ar trebui sa fie tot timpul in fruntea bataliei pentru schimbare.

  13. De asta imi era teama.Astia joaca la rupere si USL-ul acum,vezi doamne ca au functii,se poarta cu manusi,cavalereste. Nu,nu,nu,gresit.Ai puterea dale la cap pina nu mai misca,altfel pierzi tot.Foloseste aceleasi arme,fara scrupule.
    Dar vad ca cei din conducerea USL-ului sint inconjurati numai de “domni” care nu se baga.O sa va para rau !

  14. Lasa, ca da Guvernul o ordonanta si ii scapa 😛

    Pe mine, sincer, nu ma prea intereseaza CAND incepe scandalul.. eu, ca cetatean, sunt interesat sa ii vad pe cei vinovati la zdup.

    Ma lasa foarte rece cine a ‘dat drumul’ la dosare. Baselu’ ii ataca pe USL, acum astia ajung la putere si o sa ii atace pe pedelisti… foarte frumos. Cata vreme ii vad la inchisoare, ma doare la basca CINE e in spate.

  15. Abjectii de neinchipuit,monstruozitati clocite de minti de-a dreptul bolnave ,care nu mai au nimic de a face cu politucl,tara,poporul.
    O adunatura de javre ceausesco-securiste spalate pe creier inca de pe atunci si pe care \\democratia\\ nu le-a schimbat cu nimic naravul,ba dimpotriva,le-a oferit beneficii uriase plus dotari tehnologice de ultima ora .
    Pe vremea lui ceausescu era dusmanul de clasa,POPORUL,care era ascultat,spionat,cautat si in gaura curului,santajat sa colaboreze,asta daca nu o facea de buna voie,stiut fiind componentul lichelistic al sangelui nostru,din pacate…subalternul il turna pe sef,colegul pe coleg,sotia pe sot,bebelusul turna la seci si tata din care sugea.
    Vi se pare ca s-a schimbat ceva in bine?NU. IN RAU.Mizeriile umane de pe vremea aia au predat stafeta si au evoluat la \\next level\\ de distrugere a natiunii.Au dat de gustul banilor fara numar,al traiului de super lux,al amantelor siliconate si dotate cu masini de lux.
    Pe vremea lui ceasca aveau gospodaria de partid de la care luau tot ce doreau in timp ce noi boii de la jug stateam cu schimbul la cozi,mama ma trimitea pe mine,venea tata si-mi lua locul,pentru ca la sfarsitul a 2 zile de coada,sa apucam 3 pungi de pui cat pumbul,fratii petreush se numeau…sau vreo cateva kile de adidasi.
    Acuma hienele astea dezumanizate au totul..putere,scoala,dotari,bani cu nemiluita.Si troneaza mot peste furunculul asta securist,cel mai abject dintre toti,baselescu traian.
    USL trebuie sa lupte crancen,dar cu intreita atentie si abilitate,pentru ca nu se stie cate din javrele astea sunt infiltrate si printre ei.Imi doresc foarte mult ca cineva din membri USL sa isi faca timp sa citeasca parerile noastre,cei care chiar dorim sa se schimbe ceva,si eventual sa gaseasca idei de combatere a viperelor oranj.Citirea siturilor baselite e o pierdere de timp bineinteles dar macar pe aici sper sa isi mai arunce cate un USList un ochi.
    Le doresc si ne doresc noua tuturor stomacuri tari,multa lamaie,si multa munitie,ca sa putem sa maturam caracatita asta abjecta,inumana oranj,de prin toate institutiile unde s-a incolacit si a inveninat si corupt tot ce a atins.
    Oamenii devin dementi si psihotici,devin din ce in ce mai saraci,mai divizati,mai polarizati,deci mai slabi si mai usor de manevrat.Hienele mafiote sunt bine instruite si vor distruge tot in caderea lor,dupa exemplul lui neica adolf baselescu,care a spus ca daca moare el,trage dupa el tot ce apuca…
    Acelasi mod de a gandi cu al unui scelerat,criminal in serie,care vazandu-se inconjurat de politie,omoara barbar toti ostatecii,nepasandu-i ca sunt batrani,femei,copii.
    Aceeasi mentalitate,cruzime,dezumanizare !!
    Pentru mine,sunt o hoarda de crimnali in serie,cu sange rece,si daca ii lasam ne vor jertfi pe toti la rand pentru binele si privilegiile lor.
    Avem ULTIMA sansa de revenire pe 29 iulie..daca si pe asta o va rata poporul asta trist si amarat,Romania nu va fi altceva decat o mare masa de sclavi,bolnavi,subnutriti,impovarati de griji,peste care va trona mot SECU-OLIGARHII PORTOCALII,bogati,grasi,aroganti,intangibili.Ne vor stropi cu noroi din masinile lor de sute de mii de euro si vor scuipa inspre noi pe trotuar,asa,ca sa se simta si mai bine acolo sus unde i-a pus propria noastra naivitate si credulitate.
    PE 29 IULIE,ULTIMA SANSA A NOASTRA.
    SA NU RISIPIM SI ULTIMA SANSA CARE O MAI AVEM.
    AVEM DE ALES INTRE A FI O NATIUNE,SAU A NU MAI FI NIMENI SI NIMIC.

  16. Dl Ciutacu va marturisesc ca ma ingrozeste ‘aparatul’ pe care Traian Basescu l-a pus la punct in ultimii 6-7 ani.

    Desi urmaresc frecvent Antena 3, citesc uneori si ziare basiste online cu speranta ca pot gasi un crampei de adevar. Incerc sa gandesc echilibrat si sincer ajung de fiecare data la aceeasi concluzie – tara asta este bolnava de cancer (stadiul 4). Iar in ultimile zile m-a cuprins o oarecare teama. Imi este frica ca acest om cu adevarat malefic nu va fi suspendat pe 29 Iulie.

    Multe institutii din tara asta danseaza dupa cum canta Basescu. Culti/inculti cum suntem noi romanii dar sper ca ne-am convins cu totii ce poate face acest om.

    Daca reuseste sa discrediteze USL-ul si liderii ei nu cred ca mai exista limita la ceea ce poate face acest pseudo-om. Sunt destule mere stricate si in USL, dar sincer se poate observa ‘normalitatea’ in ideiile si gandurile lor(speram si fapte).

    P.s. Am studiat in strainatate si urmez o cariera in finante departe de granitele tarii. Imi este in schimb frica pt Romania, pt fam si prieteni, pt tara mea.

  17. Nu stiu de ce se mira lumea. Avem de-a face cu o noua epoca STALIN-ista cere refuza categoric sa nu se dea dusa.
    Evenimentele din aceste zile sunt doar inceputul.
    Sa ne ajute D-zeu de cele ce vor urma.
    Noroc ca minele de neferoase sunt terminate.
    Mai sunt oare canale de construit ??
    Ca de nu pica …

  18. Asa cum am scris si eu si dvs. si altii ca noi v-om trai aproape 3 saptamani de stres, mizerie si manipulari de tot felul, totul e ca pe 29 sa scapam de hidra.Pe email circula fel de fel de mizerii: testamentul lui nastase, cat este de bogat, case, masini tot.Apoi un articol scrsi de cojea, despre Crin in care il face cum ii vine la gura, aud ca altyii primesc despre procurorul care s-a sinucis acum cativa ani, din vina lui Ponta despre fosta sotie a lui Crin dumnezeu sa o ierte si tot asa, pe jurnalul.ro numai basisti postaci care scriu cu o ura bolnava, cred ca scuipa si saliva cand scriu cel putin eu asa simt.Ma rog sa treaca zilele astea cat mai repede, ca altfel o luam razna cu totii.Succes

  19. ca sa fie cu mot tot rahatul portocaliu a iesit si supleantul la recitat lozinci in strada!! va fi o vara fierbinte!!!

  20. Cred mereu ca din nenorociri trebuiesc luate lucrurile BUNE. Ca de exemplu CE informatii aveau cei doi de la politistul de la Ilfov.Informatii ce pot fi publice ? Sau informatii, secrete de serviciu care nu au fost folosite la timpul lor si de ce ?
    Daca asa cum s-a spus aceste informatii au valoare , despre cine si despre ce este vorba ? Pe cine INCRIMINEAZA ? Cineva ar putea crede ca acum se pune batista pe tambalul unor dezvaluiri. Si tinand seama ca Otopeni este in Ilfov si acolo este un aeroport pe unde au plecat,posibil, destui urmariti penal sau condamnati ce sa intelegem ? De aceea presa trebuie sa ceara urgent clarificari.
    1 daca informatiile erau la adresa unor usl-isti, este santaj
    2 daca erau despre pdl-isti,pana acum de ce nu au fost folosite ?
    Oricum trebuiesc facute publice.

  21. toate scenariile sunt construite pe scenariul:geoana ,ai fost la vantu!!'(desi era posibil ca geoana sa fi avut o intalnire amoroasa aranjata de vantu)

    asa e si cu george balan-victor ponta.
    nu se lasa base atat de usor …
    cine a interceptat convorbirile nu era ‘olecutza”pedelist ,iar traian nu facea o imixtiune in DNA?eu cred ca basescu insusi este DNA.

  22. E cazul sa nu ne comportam ca o colonie, alte tari chiar mai mici nu o fac. Iar chestia cu Schengen e o falsa amenintare, parca pe vremea lui Basescu ne-au primit?

    Oficialii UE au si alte chestii mult mai importante pentru ei decat situatia din Ro. Afirmatiile lor sunt scoase din context si folosite de basisti ca modalitate de presiune.

    De fapt il vor face pe Ponta fara voie un erou al luptei pentru libertate :-D. Pe SME.sk (un site foarte citit in Slovacia si unde s-a mai scris saptamana trecuta despre situatia din Ro) a aparut un articol cum ca Barroso l-a convocat pe Ponta si ca si-a exprimat ingrijorarea. Comentariile cititorilor sunt foarte negative pentru Barroso si spun in general ca UE ar trebui sa isi cam vada de treaba lor.

    In Olanda (unde sunt ocupati cu alegerile lor) si chiar si in Belgia, nu am gasit pana acum articole si nici printre cunoscuti pe cineva care sa stie ca se intampla ceva special in Romania. Ba chiar au cautat dupa ce le-am povestit si nu au gasit nimic. Cred ca basistii vor ajunge sa scrie la mica publicitate, doar sa arate ca se scrie in occident despre lovitura de stat a lui Ponta.

    Imi cer scuze pentru postarea mult prea lunga, dar ma revolta propaganda basista.

  23. Mi se pare ca aceasta tara a ramas prizoniera in trecut.Parca as trai in perioada interbelica, in care iti loveai dusmanii politici in acest mod .
    Tot ce vreau sa spun ,ca n-am vazut pana in zilele astea ,o manifestare mai clara a rolului de unealta politica pe care-l joaca DNA….Daca avea aceste informatii,de ce le-a tinut pana acum ? Romaniei ii doresc ce-mi doresc si mie ! Averi grija cum stampilati la referendum !

  24. In afara de fanaticii pedelisti, toata nebunia asta cu CSM-ul, nu mai convinge pe nimeni…Ii scarbeste in schimb, enorm…Acum stiu ca vor fi toti la vot.

  25. Ca se stropeste cu rahat pe pereti, e doar inceputul. Mi-e teama sa nu sara si oarece sange, pt ca lucrurile spre acolo se indreapta. Daca nu ne pierdem mintile si nu intram in balamuc pana la sfarsitul lui iulie, vom deveni puternici si indestructibili. Daca nu, nu! Campania e la inceput, vom vedea si vom auzi chestii tari, vom rade si vom scrasni din dinti, ne vom tine tari sa nu aruncam cu telefonul in televizor, asa cum, lipsit de modestie, ma laud ca m-am abtinut eu azi, eroic, cand vorbea mru, mai intarziat, mai onanist si mai plin de rasini in cap ca oricand, dar si muuult, mult mai ticalos si mincinos!

  26. Eu unul nu mai rezist psihic sa urmaresc toate aberatile care se intampla la noi in tara. Nu mai are nimeni bun simt, parca suntem in evul mediu cu tot felul de intrigi si jocuri murdare. Toate acestea se intampla de cand a venit Basescu cu gasca lui la putere. Inteleg ca o mare parte din populatie nu prea o duce capul dar chiar asa de fraieri, chiar sa nu aiba un pic de personalitate si mandrie si sa se lase manipulata in halul asta si sa vrea in continuare gunoaiele astea la putere…
    Un adevarat cosmar si cand vad toata propaganda asta basista facuta de cateva posturi TV si de cateva ziare si saituri. Ti se face greata cat jeg zace in unii oameni. Sper sa se termine odata cosmarul asta nebun.

  27. Oare ce e asa greu de crezut? Daca aveti amici pusi acum pe functii puteti afla foarte simplu ca totul se negociaza, uneori chiar cu banii pe masa.
    Devreme ce asa e la functii mai mici nu vad de ce nu ar fi si la case mai mari….

  28. Am o intrebare pentru d-nul Antonescu:Astia cand dracu vor incepe sa plateasca pentru abuzurile pe care le fac?
    Udrea a primit NUP tot pentru trafic de influenta,

  29. Eu cred că-i doar un micuț exemplu în legătură cu ce va urma. Conform legilor firii, orice fiară se zbate cel mai al naibii, atunci când își simte sfârșitul aproape. La noi, zbaterea asta va fi groaznică în următoarele 18 zile. Deja am amici pe Facebook care-mi argumentează polemicile pe care le avem, cu linkuri de pe Hotnews sau Mediafax. Moment în care rămân speachless, pentru că-mi dau seama de cât damage au suferit și-mi văd de treabă, pentru că unu’ care se informează și aduce că probă în susținerea argumentelor sale, materiale de pe nesfârșitele canale de propagandă PDL-ista, e pierdut…

  30. Nu mai pot sa imi fac nervi din cauza propagandei Basiste. Daca in anul 2012 inca mai sunt destui oameni care sa puna botul la asemenea manevre securistoide, atunci Romania il merita pe Basescu pe veci.

  31. e CLAR este o LOVITURA DE STAT a bautorilor de cafea impotriva bautorilor de whiskey…

    MRUngureanu reprezinta speranta rezistentei basistilor albi de dreapta in fata romanilor anti-basisti…
    SUB INTELEAPTA INDRUMARE A MARELUI VRAJITOR AL Serviciului de Informatii Externe basistii organizeaza rezistenta si recucerirea statului de drept basist sub maretul indemn basist:
    VARA ASTA SE POARTA ALB

  32. oare base ce i-a dat codrutei k. la propunerea procurorului ceausist monica?!… era si elena de fata?!!!

  33. Armata de propagandisti a primului derbedeu al tarii,este uriasa,sustinuta cu fonduri enorme de la bugetul de stat.
    Eu personal sunt pesimist,nu cred ca vom scapa curand de ciuma bubonica numita traian basescu.
    Tara va scapa de el decat prin forta si cu unele victime…oameni prin puscarii,ridicati de procuratura,batuti,ruinati etc.
    Imi spunea cineva in urma cu cateva ceasuri,unul care aseaza scaunele pe la pdl,ca blaga este disperat ca basescu poate fi demis si se va intoarce in fruntea partidului.Abia s-a instalat si el sef si vine stapanul si-i da un sut in cur!D-aia este atat de disperat si-a plecat prin lumea larga sa-l sustina pe chiombalau ! Draguta tara !

  34. A aparut la tv,cu o fata trista si o mina de om preocupat,cu o tunsoare militareasca si cu o atitudine acuzator/indignata Cezar Preda.Cu un discurs de tip Catavencu care plangea vorbind despre “tarisoara lui,Romania”,dl.respectiv plangea pe umarul oamenilor “simpli”(muncitori,ingineri intelectuali,lipsea doar sintagma “si alte categorii de oameni ai muncii”) cum se declara si d-sa,despre ce pot pati daca supara vreun penelist sau vreun pesedist!Statul nu ii va mai apara pentru ca a fost acaparat de penelisti si pesedisti.Si da-i si plangi.Impresia mea era ca totusi omul isi luase o figura incruntata pentru ca sa nu izbucneasca in ras…

  35. A aparut si MRU,la fel de ingrijorat ca si CP in legatura cu cetateanul carui i se fura avutul si nimeni nu-l apara dom’le!Ma duc chiar acum sa-mi sumpar ciste lacate si o bata de base ball,lacatele ca sa-mi incui avutul si bata ca sa inlocuiesc statul furat de usl-isti…oarecum off toppic,sunt fericit sa vad ca TB este la sediul de campanie iar ziaristii sunt bine tratati.Desi in locul colegului dvs.as protesta pentru sacoul cu care sunt imbracat pe caldura asta.Asteptm noi informatii de la sediul de campanie si noi informatii despre cat de injurat este Ponta de catre presa straina.Iar USL tace malc…

  36. Nu ar putea Ponta si ceilalti intai sa faca lucruri si apoi sa povesteasca? Avand in vedere cat de bine au pregatit si lansat securistii basisti noua perdea de fum, nu era mai sanatos ca Ponta sa povesteasca despre Bruxelles la intoarcere?

  37. Cu cat fac basistii mai mult tapaj, cu atat vor iesi romanii mai multi la referendum, si, din 9000000 si… prezenti, se va vota in proportie de aproximativ 80% pro-demitere. Parerea mea.

  38. Voi intelegeti cum o sa votam pana la urma? Io nu mai inteleg nimik.

    Tre sa venim 9 milioane la vot si sa fie peste 4 milioane jumate care-l ard pe Base sau pot veni cinci si-l demit 3 ??

  39. Sper ca USL-ul sa reactioneze mai ferm. Am senzatia ca au convingerea ca basescu-i deja demis si ca e suficient ca un Ciutacu, un Radu Tudor si inca cativa scarbiti de maleficul marinar, reactioneaza asa cum considera ei sa o faca.
    Senzatia mea e ca pute urat in jur. Atat de urat incat mi-e scarba.

  40. Domnule Ciutacu,din cei plecati in strainatate eu cred ca cel mult 10-15 % au posibilitatea de a vota.De ce ? Foarte simplu.Majoritatea celor ce muncesc se afla la distante apreciabile fata de locurile unde se poate vota (150-200 km. poate si mai mult).Banuiesc,ca cei din strainatate sunt trecuti pe listele de vot din Romania unde au domiciliul.ACUM URMEAZA HOTIA!!!La tara in comune,in sate cei de la sectiile de votare cunosc foarte bine familiile plecate si zonele unde lucreaza(stiind ca nu prea au posibilitatea de a vota).In locul lor voteaza cei din sectia de votare.In ce priveste semnatura si C.N.P.-ul sa fim seriosi,doar s-a facut un recensamant care prevedea amenda daca nu-ti declarai si CNP.-ul. EU AS PROPUNE CA TOATE LISTELE DE LA SECTIILE DE VOTARE SA FIE AFISATE DUPA VOTARE (dupa ce este scos CNP.-ul,dar sa ramana semnatura).Asa eu cred ca daca stiind ca vecinul meu PIXULESCU este plecat in strainatate si totusi vad ca el a semnat(deci a votat)el nefiind in tara,as putea face sesizare pentru Fals in inscrisuri oficiale iar cei care fac asemenea hotii ar putea face puscarie,altfel………

  41. Am o idee, poate e buna de ceva:
    – in locul lui Crin eu as convoca CSAT pt scurgerile din dosare (presa e o vulnerabilitate, nu?)
    As hotari in CSAT anchetarea imediata a ziaristilor implicati, poate retinere 29 zile. In paralel l-as tine la curent pe Gittenstein asta care e atat de sensibil…
    La 3-4 zile de la ridicarea ziaristilor l-as demite pe Morar, cu argumente evidente.

  42. Presedintele tuturor romanilor a avut o premonitie in legatura cu incercarea USL de a fura Justitia din bratele poporului. Uite ca acum se adevereste.

    /sarcasm

  43. Intai, la subiect : asta cu interceptarile am cunoscut-o in epoca basescu… oare ma-nsel ?! Ca nu-mi amintesc sa-mi fi stat Nastase cu urechea la telefonu’ meu (si-aveam si atunci mobil, cum avea si boc ipad… sau ceva…); nu sunt prieten cu vreun “preacinstit”, nu complotez la subminarea economie nationale… da’ am senzatia ca o ureche e langa mobilu’ meu (d-aia nu-mi iau cu camera si cu internet, sa nu fie si-un ochi si un bit micut, planton…); ascultam Europa Libera cu patura-n cap langa calorifer prin “88 (in “89 ascultam plenara lu’ ceasca, ca era in programu’ de lucru la “servit patria”), acu’ ascult stenograme despre ce-a vorbit “”ala cu ala”… care-o fi diferenta ?!
    Dupa, in afara subiectului : recunosc, mi-am plagiat singur lucrarea de diploma cand am vandut-o altuia, care avea aceeasi tema… o fi de rau pentru mine, sau pentru ala de-a luat-o ?! Sau sunt evazionist, ca trebuia sa platesc drepturi de autor si n-am facut-o ?! Bine, atunci, dau acu’, cu majorari si penalitati.. ca nu-i mai dau acolitilor basescului…
    Serios vorbind, da’ tot in afara subiectului : m-m cam saturat de “asaltu’ plagiatelor”…stiu doctoranzi care si-au luat facultatea ue genunchi… Chiar nu ma mai intreseaza… De la Ponta astept un singur lucru : sa-i dea peste bot basescului si, in fundal, sa faca cate ceva pentru tarisoara… in rest, e demagogie…

  44. Despre prosteala de azi cu procuroii… Lămuriți-mă: un procuroi e virgin dacă e numit de Zăus și e curv dacă e numit de Ponta sau Antonescu??? Zăus are între alte atribuții atribuirea ceferticatelor dă virjinitate, el întâiu’ mascul al țărei??? Pffffffffff! 😳

  45. Băsescu are dreptate când afirmă că nu apără un scaun!
    El apără o structură mafiotă, o grupare de criminalitate organizată care-și spune PD-L, structură bine protejată prin luări de poziție chiar de către ambasadorul SUA m. Gitenstein.
    Astfel că ar trebui să ne întrebăm foarte serios dacă T.B. este pe statele CIA!!
    Așa ar justifica și apropierea de MRU, cu simbrie de la un alt serviciu.

  46. Evidet ca a inceput “sportul national”, aruncarea cu kakatul (sport practicat de basisti in ultimii 8 ani)iar pedelistii se pricep foarte bine la asta in frunte cu conducatorul lor, betivanu’ din capu’ statului.
    Atat de ordinar este acest Basescu incat mi-as dori sa dispara de pe fata pamantului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.