Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Procesul etapei politice. Meciul de vineri

Similar Posts

54 thoughts on “Procesul etapei politice. Meciul de vineri

  1. Domnul profesor Bogdan Teodorescu ar trebui sa le predea lectii mult mai des liderilor USL. Basescu si sistemul care l-a creat, sunt greu de ucisi, dar nu imposibil.
    O mizerie o poti ucide doar cu un puternic antivirus.
    Am vazut emisiunea, a fost foarte interesanta.
    Ma intreb daca au urmarit-o Ponta si Antonescu.

  2. Mihaella,

    dacă intri pe un blog unde nu-i cunoşti pe oameni ( atât cât se poate cunoaşte un om numai din scris ), rişti să ajungi în penibil îndemnându-l pe unul să citească de două ori pentru a înţelege un comentariu. Te asigur că “Nostradamus” înţelege încă de la prima citire ce scriem noi aici.

    Eu nu îţi scriu acum pentru a fi avocatul lui, pentru că e “băiat mare” şi vaccinat şi îşi poate purta singur de grijă. 🙂
    Mă întreb, însă, dacă tu înţelegi ceva din ce spune profesorul Teodorescu. Iar aici îl contrazic pe colegul “Nostradamus”, care te crede capabilă de mesaje subliminale. 🙂

    P.S. Dacă, totuşi, el are dreptate, atunci sunteţi disperaţi tare să încercaţi şi aici manipulări de doi bani.

  3. Ciutacule,

    Eu zic ca “dl profesor” Teodorescu comite o mare magarie (pt. ca e suficient de informat sa stie) cand a afirma ca Miriciulica a pierdut alegerile (2-5%) la Marea Dezbatare uitand sa mentioneze faptul ca judete “traditional” PSD-iste – Botoseni, Cta sau Sibiu (acasa la viitorul PM) au votat portocaliu.

    Vespasian.

  4. RcsRds a scos antenele din program, s-a intimplat aseara, 19.04.12, dupa Mircea Badea. Voi nu ati aflat inca?????????

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.