Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Procesul etapei politice. Meciul de vineri

Similar Posts

54 thoughts on “Procesul etapei politice. Meciul de vineri

  1. Incepe sa ma puna din ce in ce mai serios pe ganduri noul ”stil” politic adoptat de ponta. Fata de premierul pe persoana fizica, cu precadere. In dimineata asta am vazut o stire in care spunea ca e solidar cu mru, ca saracu’ e bine intentionat, da’ nu-l lasa sa lucreze pedelistii…Cam multe chestii se aduna in ultimul timp. Ca sa vorbesc pe limba fostului procuror, deja se desluseste o fapta (nu-i spun infractiune :)) in forma continuata. De ce o fi facand asta??? Timpul ne va raspunde. Dar dupa ce am luat o mama de ciuruiala in decembrie 2009 parca se cam impune suflatu’ in iaurt.
    PS Daca tot fac juraminte in aprilie la desemnarea candidatilor USL la presedintie si guvern, parca ar da bine si o promisiune ca daca au majoritate il trimit pe intaiul umilit al tarii la popor.

  2. Cand am dat play, am crezut ca il aduci pe MeReU!Da-i mult mai bine asa!Sa ai o zi faina!

  3. Va asteptam diseara cu invitatul de marca BOGDAN TEODORESCU, sincera sa fiu si eu am crezut in prima faza ca il aveti invitat pe mru.O zi frumoasa si usoara.

  4. Va astept cu drag in fiecare vineri seara,pentru ca reusiti sa aduceti invitati de marca,pentru care simt o placere deosebita sa-i ascult.Felicitari!

  5. Eu il prefer pe dl.Bogdan Teodorescu …MRU e un personaj secundar…care reuseste sa nu spuna nimic..cu el emisiunea ar fi fost plictisitoare….si neinteresanta….

  6. @r

    Știi de ce mi-e teamă? Că poporul, sătul de campanii și semi-mulțumit de alegeri, nu va veni în număr suficient la referendumul de demitere.

  7. Chiar ca era nevoie de parerea dumnealui. Astept cu nerabdare emisiunea si iti multumesc pentru alegerea facuta. Pe langa analizele pertinente pe care le face, sunt foarte curios daca o sa abordeze ‘parerologic vorbind’ si Sinteza Zilei cu Ungureanu invitat. Nu de alta, dar ar lamuri multe lucruri – alaturi de CTP mi se pare ca este cel de-al 2-lea veridic formator de opinie.

  8. Buna dimineata D-le Ciutacu ,asteptam cu nerabdare emisiunea ,n-am ce face ma declar fan total Bogdan Teodorescu ,este un regal aceasta emisiune ,sint convinsa .Stiu ca lasati interlocutorul sa se desfasoare ,(la emisiunea cu Dinescu nu prea inteleg nimic ,vorbesc unul peste altul ,vai de urechile mele ) stiu ca puneti intrebari de substanta , va asteptam si succes

  9. Minunat! Mi se pare mie sau domnul profesor Teodorescu stă mai mult prin ţară, că e nevoie de el? 😉

  10. La meciul de vineri, între galacticul Teodorescu şi extraterestrul Ciutacu, nu poate ieşi decât un spectacol de mare ţinută estetică şi analiză politică.
    Problema e că se transmite doar în direct, că durează puţin şi că sunt puţini, chiar şi 500.000 de privitori, care ar trebui virusaţi în această ţară, de cele discutate.
    Dacă ar fi după mine, toată propaganda politică, o dădeam pe mina la trei oameni politici şi trei jurnalişti, adică faceam cuplaje zi de zi, pâna bizonul votant ar fi înţeles mersul trebii.
    Prima parte a cuplajului+ în deschdere, pentru a încălzi atmosfera: Gâdea – Diaconu, senatorul, că ei sunt mai umanişti
    Partea a doua + Tudor+Anastasiu, că vin cu partea legală, fără manuşi
    Partea a treia- Ciutacu+Teodorescu, pentru operaţie chirurgicală pe cord deschis
    Moderator, cel care să arate din când în când cartonaşul, dacă combatanţii se dedau la trageri de timp, sau la noncombat, să fie BADEA. El poate trage şi înjurături în direc, ca să ţină trează vigilenţa telespectatorului.
    Pentru eficienţă maximă se va transmite măcar de două ori pe săptămână.
    Ciutacu – Teodorescu

  11. imi pun si eu niste intrebari la care poate nimeresc si eu un raspuns de la domnul Teodorescu.

    1.mă tot întreb, basecu traianel mai are olecuţă de stat sus in deal.oare nu se gaseste nimeni sa i-o “traga”(scuzati limbajul licentios, dar alta rima n-am gasit)?adica,chiar o fi D-zeu pe pamant(vorba lui Badea)?

    2. in contextul scandalului “dutză”,repede ajutat de bideanu si alti nefumatori cu avere, ma tot intreb daca nu cumva acesti fosti fsnisti (de dinaintea preşului)cu acte din 1990, si-i reamintesc: bideanu, olteanou, bercheanu, bla-bla ga, rădoulescu c., camlacheu, deci, nu cumva acesti fruntasi fsnisti il conduc, de fapt,pe basecu ?

    3. ce pacat a cazut pe tara asta sa ne conduca serviciile?

  12. Un om care este logic in tot ce spune. Intrebarea este daca la alegeri PDL-isti vor juca dupa o minima logica.Vor arunca in lupta toate resursele:bani,institutii/sts/ care vor numara cum vor ei, nu cum s-a votat,minciuna/manipularea si taditionalele pungi/voturi multiple pe jos sau cu autobuze puse la dispozitie de institutile/intreprinderile de stat.

  13. desi prefer o emisiune cu domnul Bogdan Teodorescu despre calatorii in lumea mare, voi urmari foarte atent comentariile politice ale acestuia.
    cei doi interlocutori chiar au ce spune….

  14. Ploiestiul “ragaie” de panouri pe care scrie ca noi platim pt “greva de lux” a “senatorilor chiulangii” 1.2 milioane de euro si apare poza senatorului PSD Iulian Badescu.
    Cum vine asta? E normala aceasta anti-campanie electorala nu cu mult inainte de alegeri?
    Dar pt parlamentarii care nu stiu sa numere, dar stiu sa fure, cat platim?

    Interesanta emisiune; o astept, ca de obicei, cu nerabdare.

  15. Victor, te rog sa-l intrebi, te rog, pe domnul Bogdan Teodorescu despre obsesia maladiva fata de Dan Voiculescu a celor de la EVZ si B 1 TV. Pe bune, am impresia ca oamenii astia deja au ajuns la un nivel mai avansat de obsesie, tot mai mult cred ca Dan Voiculescu reprezinta centrul universului. Domnul Bogdan Teodorescu ne poate explica aceasta deraiere extrem de periculoasa pentrtu basisti.

  16. Dle Ciutacu ne oferi si in seara asta o lectie de civism, un regal de politica impreuna cu dl profesor Teodorescu? Sa vedeti dle maine spume pe toti postacii pdl, pt. ca precis le dati teme pt. acasa,sa-i vezi pe toti cantaretii puterii iesind “labeunu” sa clantane contra. Ma gandesc cu satisfactie la mutrele lor triste de caini bolnavi de jigodie latrand la luna( ma refer la acei nemernici Pora, Turcescu,popa Bichir, Boda,marele jurnalist Cristoiu si multi altii). Oricum in seara asta ma voi simti ca un om liber privind la doi oameni de buna calitate.(daca in caracterizarea celor din paranteza am fost “dur” imi cer scuze dtra)

  17. Întodeuna mafia puciştilor securişti este cu un pas înnainte. Ok, a mai căzut un premier ori vreun ministru în urma unor dezvăluiri. Însă nu a putrezit nimeni în puşcărie. Viclenii şi-au luat părduiala şi au spălat putina. Mi ar conveni si mie să iau sapte ani cu suspendare pentru delapidări zeci de milioane de euro. În trei ani jumătate m-am scos cât pentru o viaţă de om.

  18. @brontorzoaica: mie mi-ar conveni sa va abtineti sa comentati off topic

  19. Unde era off topic? Încercam doar să scriu de unde cred eu că vin anunţatele măriri de salarii. Păcat, însă că imediat după aceia sa preferat, ca să ne adâncim dinnou cu recesiunea.

  20. Ar trebui adoptat, odata, frontal si subiectul tradarii lui Ponta (blat pe fatza)… Tradarea a avut loc recent – declaratiile de fratie cu MRU (ca si cand acesta nu ar fi unul din capetele balaurului de la Cotroceni), deplasarea dubioasa in America, urmata de declaratii de slugarnicie fata de FMI, atitudinea linistita din prezent, de parca ar fi castigat deja la LOTO postul de premier in viitorul guvern.

    Modelul tradatorilor care au taiat-o din partidele in care i-a votat poporul, catre UNPR.

  21. Se anunta o emisiune interesanta.Din nefericire toate adevarurile care se spun la A3 conving pe cei care sunt deja convinsi(alfel nu ar alege acest post).De multe ori as vrea ca unele cuvinte,exprimari,dialoguri ca acel din seara asta sa aiba mult mai mare putere de penetrare,sa faca cumva sa se dilieze pana la disparitie procentajul de sustinere al actualei puteri,asa mic cum este.

  22. Sunt interesata de analiza dl.Bogdan Teodorescu,sunt de parere ca testul dat lui mru de basica e apa de ploaie,prin aparitia la Sinteza zilei,sa intri in cusca leului,Antena 3,da dovada de curaj dar si de prostie,ce si-o fi zis eu nu sunt boc sa fac poc,eu sunt bond independentu’.Apreciez opozitia ca nu a dat apa la moara soparlei aruncate,cu telefonul dat lui Ponta,vezi doamne dialogul exista,joc dublu,aburesc fo’cativa tugulani ce sar opariti ca e tradare si iacata sadim samanta neincrederii.Asta se preda in Abecedarul securistilor incepatori.Salut Victor,fidel privitor.

  23. Pentru d-l Teodorescu : acorda prezumtia de patriotism serviciilor ? RUGATI-L SA ARGUMENTEZE !

  24. @fuxi
    Posibil, mai ales la gradul de labilitate si jemonfisereala al ”poporului suveran”, vorba domnului ciutacu. Eu cred ca va fi oricum, numai satul nu. Asta daca nu aflam de la mru, dupa nu stiu ce agregare a rezultatelor din aprilie, ca vom depasi (a cata oara?) criza economica.:)
    In alta ordine de idei oare ce crede domnul teodorescu despre declaratiile domnului ponta in sensul ca ”reintregirea” nu se sustine ecomomic? Pai asta nu e friendly fire? am trait sa o vad aseara pe anastase avertizand ca daca vine USL-ul la putere o sa taie salariile, ca asa a declarat ponta. Evident, era o rastalmacire plus un tupeu/cinism infinit, dar donshoara lucra cu materialul clientului. Pai dpdv al PR-ului politic cum se numeste asta?

  25. Sa luam logic lucrurile:Ungureanu fara Base care controleaza pd-ul e nimeni.Usl-ul are tot interesul sa ramana unita si inainte si dupa alegeri.Mai nou ,vad bufoni politici:Geoana,Columbeanu,Becali,Vadim,etc.O sa amintesc si subiectul Duta,de la CNAS,care ne ia de prosti.Divorturile intre avocati sunt faine cateodata,mai ales cand ei lupta unul impotriva celuilalt,ca adversari,iar BANII RAMAN IN FAMILIE.Si nimeni nu-i opreste sa fie impreuna.Duta,practicile sunt frecvente…si cunoscute…

  26. Nu stiu, ma cam enerveaza pe mine omul asta…nu stiu de ce dar imi este foarte antipatic.Mi se pare ca atunci cand vorbeste dumnealui, toata lumea trebuie sa taca si nu accepta nicio parere contrara opiniei domniei sale.De asemenea mi se pare un tip foarte inteligent care are lucruri importante de spus,si cateodata puncteza foarte bine dar uneori conteaza si atitudinea si felul cum te faci auzit.Sunt sigura ca va fi o emisiune reusita dar cred ca ar trebui sa incerci sa faci interviuri si cu oameni noi, care nu vin zi de zi la A3, de exemplu cum a fost la Gadea cu MRU;nu stiu, ceva inedit avand in vedere ca emisiunea ta este si pe un interval orar foarte dificil.

  27. Basescu tine cu dintii de scaun, cu ajutorul unor tradatori de tara…din pacate, lucru care se vede cu ochiul liber.

    Mizele sunt majore. Niste tzepe vitale la final de mandat: privatizarea energiei, la presiunea FMI, proiectul Rosia Montana – ambele niste vaci de muls deosebit de grase in care baietii care zburda la varful politicii romanesti incearca sa ocupe deja niste pozitii strategice care sa transceada ce voteaza poporul, astfel incat actul de vot sa nu mai aiba absolut nicio importanta.

  28. @flash, ala e unul singur, un cretinoid care semneaza aceleasi lucruri intr-o zi sub diverse nickuri si pe forumurile voxpublica , adevarul, evenimentul zilei sau gandul.banuiesc ca e si ungur,am observat ca astia au obiceiul sa semneze, diversionist, cu nume neaos romanesti si sa alterneze genurile…de fapt, acelasi gen basist!!!

  29. Deci @Mihaella “emisiunea cu MRU la Gadea ti s-a parut interesanta si reusita” 😯 , in timp ce Bogdan Teodorescu , dupa parerea ta , “este antipatic si nu accepta pareri contrarea opiniei sale ” 😳 Uauuu !!!
    Deci sa sintetizez mesajul comentariului tau: Bogdan Teodorescu “e nasol” pt. ca e perimat deja (???!!!) , antipatic si reticient la parerile altora , in timp ce MRU e nou , interesant , placut si “deschis la orice pareri si opinii diferit de ale sale” (????!!!!) 🙄

    Maaaaa , voi chiar asa de dobitoci ne considerati … ???!!! ‘reati ai naibii cu mesajele voastre subliminale cu tot si cum denigrati voi tot ce-i de bun-simt in tara asta !!!!! 😡

  30. Oooo… tara trista, plina de… hormoni…
    Ungureanu este un produs al vechii/noi Securitati.
    Basesmeagol, ca exponent al acestor structuri ce din 2004 au luat puterea in Romania, practic a inceput transferul de putere in interiorul structurii, prin impingerea lui MRU in fata…
    Cei care se bucura de “prestatia” lui MRU, ar trebui sa se gandeasca ceva mai bine daca, vor si in continuare ca viata lor sa fie decisa din laboratoarele serviciilor… Poti simpatiza cu o persopana sau alta, dar cand este vorba sa-ti pui viata, la propriu, in mana celui/celor pe care-i trimiti sa te reprezinte, cred ca altele ar trebui sa fie criteriile de alegere…
    Faptul ca viitorul presedinte al tarii este creat in eprubeta, iar noua, cetatenilor, lasandu-ni-se doar iluzia alegerii, nu este motiv de extaziere.
    Una peste alta, asa zisa “modernizare a statului” va continua, cu sau fara acceptul cetatenilor, aceasta fiind de fapt foaia de parcurs pe care cei ce au luat puterea in tara noastra trebuie s-o duca la… “bun sfarsit”.
    Daca acesta este un motiv de bucurie, ori… chiar de mandrie, ca… “ce bine-mi pare ce v-a tras-o Ungureanu” cred ca nu mai avem nicio sansa de a spera la o societate normala, democratica, in care separatia puterilor in stat sa functioneze efectiv, iar legile sa fie respectate…
    Bucuria tampa de a te lasa permanent manipulat, iar viata sa-ti fie decisa din spatele unor pupitre, ori din vointa unui singur om, fie el si “polieit cu aur”, nu-ti poate rezerva un viitor prea… aurit…
    Am zis!

  31. @elena
    Inteleg ca iti place emisiunea lui Victor (si pe mine ma incanta, in cele mai multe cazuri) dar sa spui ca, te citez “…reusiti sa aduceti invitati de marca, pentru care simt o placere deosebita sa-i ascult” mi se pare mai mult decat o lingusire aiurea. Habar nu am daca dl. Ciutacu are nevoie de asa ceva. A propos, cat de “deosebita placere” ti-a facut sa-l asculti pe DD seful LPF? (Victor, sa nu crezi ca am o obsesie cu acest ins, dar, fiind un mare iubitor de fotbal, acest personaj pare foarte dubios, privit de aici de departe, prin prizma a ceea ce citesc in ziarele romanesti).
    In rest, sa-l ai invitat pe profesorul Teodorescu nu se poate transforma decat intr-o emisiune de succes! Imi permit sa-l asez alaturi de regretatul dl. Paler.

  32. Motivul pentru care v-au blocat astia accesul la situl guvernului e simplu si e legat de rolul presei:presa are rolul sa dezvaluie toate matrapazlacurile puterii,iar populatia sa ia act de asa ceva.Pentru asta presa trebuie sa existe .Abuzurile puterii nu trebuie sa ramana secrete ci ele trebuie facute publice.

  33. Felicitari pentru emisiune. Care e totusi faza cu imaginile alea din fundal cu muste, fulgi… chestii care zboara prin aer… care-i treaba? E ceva esoteric sau ce?

  34. Foarte tare emisiunea. Data viitoare cand il mai ai invitat lungeste emisiunea spre doua ore.

  35. am incercat sa ma uit , in paralel, si la emisiunea lui dinescu…dupa cum a vorbit despre Crin in ultimele minute, facand asocierea cu d-nul Voiculescu, cred ca cineva-i va plati poetului ‘portofel’,datoriile.

  36. @Crisy: e fundalul emisiunii de la infiintarea ei
    @why: n-am inteles ce-i in neregula sa te uiti cu placere la Mitica

  37. buna seara Boier Ciutacu ,un regal , gindurile mele in gindurile D-lui Teodorescu ,raspunsurile mi-au uns sufletul. Prea scurta emisiunea ,putea sa va mai dea macar 1/2h.Ati vazut de ce nu puteti scapa de noi ,stam ca martisoarele la revierul D-stra ,unde sa stam ,mai are cineva grija de noi ,de bolnavi ,de pensionari ,handicapati , copii etc,etc,?Care ziaristi sint de partea noastra cu sufletul si toata priceperea lor ?Sintem o stire la alte posturi ,dar citiva buni ,inimosi cu dragoste de romani ca voi ne sint suficienti .Eu cred ca acest MEREUTZ (MRU)cum am aflat de la d-na Grecu se va lua de toti basistii hoti si tradatori de tara ( hai sa fim seriosi nu poate dintr-o data ,aici e treaba multa sint legati cu lanturi unul de altul )si citeva celule tot umple cu ei Daca ramine asa moale ,incetinel ,mereutz cum spun bihorenii il bat si eu la prezidentiale .Ce nu inteleg basistii este ca ii vrem dusi, au fost mizerabili ,fara profesionisti ,fara inima ,fara caracter ,hoti pina la D-zeu ,sint orbi ?Cu mina lui basescu si-au facut-o Il vor pe MRU dalmatian ca ei dar …mirare ,are venin si primii ei vor murii,altfel moare mereutz din viata politica Pina la toamna cind se vor termina si alegerile parlamentare aveti mult de lucru ,cine stie cite impedimente vor mai fi ,doresc sa aveti sanatate , sa le depasiti pe toate ,sa ne informati ,explicati ,aparati, sinteti a nostru si (repet de mii de ori )si noi a D-stra Multumesc din suflet pentru emisiune ,Week-end placut. noapte buna.

  38. Cu un invitat ca Bogdan Teodorescu emisiunea nu putea iesi decit FAIN si asa a iesit.S-a vazut ca si tie ti-a fost comod si erai relaxat.Imi este drag Bogdan Teodorescu.Poate trebuia sa-l mai intrebi pe unde a mai fost in lume.

  39. Deci @Nostradamus:Daca nu ai inteles nimic din ceea ce am spus eu, macar nu te mai baga in seama.Nu am voie sa nu imi placa un om?Nu imi place, nu ma uit , vreo problema?Nu am spus ca ar trebui sa il aduca pe MRU, am spus ca ar trebui sa incerce sa aduca si alti invitati pe care nu ai vedem zi de zi pe la televiziuni, adica sa realizeze emisiuni care sa capteze interesul oamenilor…sau vrei sa spui ca tu nu te-ai uitat la emisiunea lui Gadea?Nu poti sa negi ca a fost o emisiune interesanta, nu ma refeream la MRU, ma refeream la tipul asta de emisiuni.Asa ca citeste si tu de doua ori un comentariu inainte sa vorbesti.

  40. Da! Si parerea mea este ca a fost o emisiune interesanta,dar….. prea scurta.Ma asociez celor care spun,ca,atunci cind il invitati pe domnul Teodorescu,emisiunea sa fie de cel putin 2 ore.Multumim Antena3 ca existati! Singura televiziune “frecventabila” in epoca basista!

  41. Am o intrebare pentru liderii USL , la care sigur nu voi primi nici un raspuns. De aceea te rog , daca ti se pare o intrebare logica si de bun simt,pe care o poate pune orice om fara speranta, celor care se lauda , ca ne vor readuce speranta, sa o transmiti tu mai departe. Multumesc!

    “Domnilor, va rog sa-mi raspundeti la o intrebare, care sigur v-au mai adresat-o si altii. Cum doriti ,sa schimbati situatia din Romania, sa salvati Romania, propunand ca si candidati aceeasi oameni, care au in ingropat-o? Ma gandesc la Braila, de acolo sint, …
    Nu ati auzit ca bunea stancu este cel mai mare hot din Braila, un mitocan ,care de cand a pus ghiara pe judet, a furat tot? Nu ati auzit de simionescu, care pe langa faptul ca este un fost comunist de frunte al judetului, este sluga lui stancu, ????? Cum vreti sa convingeti lumea , ca puteti sa schimbati viata oamenilor in bine , sa schimbati societatea propunindu-ne sa ne votam calaii??????? Ce sa intelegem domnilor?, ca de fapt trebuie sa lasam capul in jos si sa acceptam mizerabila sintagma “pleaca ai nostri, vin ai nostri”. Sint total bulversat si dezamagit. Sint convins ,ca nu-mi va raspunde nimeni la mesaj, pentru ca e din ce in ce mai clar ca nu mai avem nici o sansa sa fim respectati si bagati in seama.”

  42. @mihaella ,de ce esti nervoasa cind nu intelegi un lucru Exact asa ai inceput postarea ” nu stiu ..” Ai dreptul sa ai o opinie dar masura ..vezi la cine te raportezi ca te faci de rusine
    Invata politica de la comentatorii pregatiti ,cu un cuvint de spus ,asa nu o sa te mai vinzi pe o plasa cu mincare sau haine la mina 3
    Sint convinsa ca d-nul Ciutacu o sa-l invite la un dialog dar sa avem putina rabdare ,nici D-zeu nu a facut lumea intr-o zi .Sa mai vedem daca MRU se desprinde de tagma jefuitorilor ,sa fie mai putincios ,sa dea cu duta si cu alti ca el de pamint , (pina acum sta cu pumnul portocaliu in gura si sula-n coaste )abia atunci merita ascultat Pina acum …un om inteligent si instructie aparte …
    Hai sa recitim amindoua Toffler dupa indicatiile d-lui Ursu ,dumineca placuta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.