Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Popa’s între Vatican şi “Vorbe grele”. Cum devine Antena o “Europa liberă”

Popa’s între Vatican şi “Vorbe grele”. Cum devine Antena o “Europa liberă”

Înregistrarea emisiunii

UPDATE: Domnu’ Teszari de la RCS-RDS, între altele proprietar de televiziune de ştiri cu audienţe nemăsurate şi cu simţiri pedeliste, s-a gândit că, fix în an electoral, e bine să ne facă martiri. Aşa că, invocând un litigiu pur comercial, pentru care clienţii lui plătitori de abonament lunar n-au nici o vină, a scos brusc Antena 1 şi Antena 3 de pe Digi (satelit). Eu zic că-i un început bun.

Antena 3 poate fi vizionată pe Internet aici si aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

113 thoughts on “Popa’s între Vatican şi “Vorbe grele”. Cum devine Antena o “Europa liberă”

  1. deocamdata, la oradea inca mai avem A3 si euforia, dar daca se va intampla sa le scoata iese scandal aici…

  2. Hai ca-i buna! am resetat aparatul digi de 3 ori in speranta ca o sa reusesc sa-mi recapat vederea , dar in zadar…sun la digi , vorbeste robotul informandu-ma ca LA CEREREA GRUPULUI INTACT antenele nu mai intra in grila de programe!
    Este adevarata informatia?

  3. Sa ceri bani si sa pierzi alegatorii in mediul rural , publicitatea, mi se pare de neconceput. Ar trebui sa cada capete avand in vedere audientele A1 fata de Pro TV.

  4. @florin: pai pe acelasi principiu cu “povesti
    cu cenzura, serviciile, teoria conspiratiei”,
    traim intr-o tara infloritoare, unde dreptul
    la libera exprimare este garantat (inclusiv
    mitingurile spontane), institutiile de forta
    nu-s subordonate politic, cna-ul “face drept
    si rezolva cazul”, iar oamenii din tara asta
    il divinizeaza pe “seful statului” pentru
    rolul sau de arbitru si tatuc al natiunii, nu ?
    oare o fi o halucinatie colectiva, apropo
    de concetatenii ce se pling, or fi mincat
    cu totii ciumperci d-alea inadecvate ?!

  5. 1.Ce surpriza !!!!!Placuta bine inteles.Daca ai avea si multe dintre caricaturile lui sa le arati pe sticla…… 2.Eu sunt pe DOLCE si ma trezesc cu neste canale …BOLLIWOOD(2buc)GIGA TV(a lui PINALTI) NASU TV a lu MORARU BBBLLLEEEAAAHHHHHH !! ORIBILE.

  6. Ma intrebase domnul Victor Ciutacu de unde stiu despre diverse lucruri daca nu ma uit la A1, A3, pro TV, Kanal D, RTV, realitatea, pai este simplu de pe internet , iar singura emisiune la care ma uit si aia rar ca sa ma adoarma este una cu Radu banciu ( in amintirea , turului Frantei )

    Fata de stilul bolovanos al multor analisti politici, omul asta este o placere. ( cine isi mai aminteste le tour cu Banciu si Naum ). Pai zici ca are doctoratul fata de alti analisti.

  7. mosule, daca stiti sa speculati momentul puteti castiga mult mai multa popularitate. sigur, vei pierde niste malai, dar il veti recupera in instanta daca e vorba de un abuz la mijloc. am facut un sondaj pe vreo 100 de oameni (cunostinte, prieteni, pe mess etc) si exceptand-o pe o grasa cu mustata care zicea ca si-ar dori ca antenele sa fie interzice pt ca, citez, “nu-i place de voi” si inca vreo 7-8 care spun ca nu se uita la tv (o parte fiind indiferenti, ceilalti spunand ca nu e in regula sa fie scoase din grila de programe), restul au spus ferm ca nu sunt de acord. taica-miu a smuls “tulumba” (ca sa-l citez pe marica) si decodorul, si a montat o antena veche ce prinde vreo 12 posturi pana luni cand se baga la o firma de cablu din cartier. probabil vor sa vada reactiile noastre pt un viitor abuz si mai mare ori s-au suparat alde shalom bombastic cohen dupa referirea la cuvantul “evreu” , “israel” si “iudaic” in ultimele emisiuni sinteza zilei. zic si eu!

  8. avem o caricatura facuta de maestru baiatului nostru,la Alba-Iulia la 1 decembrie 1995,pentru care suntem recunoscatori

  9. Victor Ciutacu esti mare domnule, felicitari atat pentru tine cat si pentru maestrul Stefan Popa Popa’s. magistrala invitatia in direct a maestrului Dorel Visan. superba emisiunea…

  10. Au rămas foarte mulţi telespectatori, spre disperarea pupătorilor de băsesc, pe faţă sau mascaţi, aici, pe blogul acesta.
    👿

  11. Buna seara d-le Ciutacu,

    Va felicit din toata inima pentru emisiune!!!
    Excelenta caricatura-este expresia concreta a personalitatii dvs.!

    Eu am privit intodeauna privirea celui cu care am vorbit si o fac si acum;asa cum spunea marele artist,este oglinda personalitatii omului si i te poti adresa cu sinceritate.

    Inca o data va felicit.

    Cu mult,mult respect pentru dvs.,
    Ioanap

    P.S. Tineti-mi pumnii,ca tremur de emotii-pe 3 mai am control medical la Bucuresti.Dl doctor mi-a comunicat astazi ca pot sa merg la control,la un an de la ultimul.

  12. off topic
    un mare roman a trecut la cele vesnice, istoricul Florin Constantiniu a plecat intro lume mai buna, o lacrima pentru un om de valoare care ne paraseste, in momentul in care tara are mare nevoie de valori pentru iesirea din marasmul in care se afunda…

  13. A fost superba emisiunea, pacat ca a durat atat de putin…
    Buna a fost intrebarea domnului Popas. Exista stat? Dar si raspunsul pe masura. Platim taxe, deci exista.
    Numai asa se simte existenta statului, ca un colector de taxe. Nu putem avea increde in institutii, in aparare, in nimic… Nici in singura lui calitate nu-si face treaba bine, la ce cozi exista la platile de impozite.

    O alta problema bine semnalata de dl Popas este cea a “genocidului cultural” din Romania. Nu mai stim sa apreciem valorile, stirile si emisiunile care prind la TV sunt cele legate de asa zisele vedete care se dezbraca prin reviste sau chiar in direct si cele care trateaza crime, sinucideri, violuri etc.

    Nu pot decat sa ma bucur ca mai exista romani ca dumnealui, care este apreciat in toata lumea, dar ma intristeaza ca din lumea asta nu face parte si Romania… Oare cine este de vina pt situatia asta? Noi, romanii, educatia pe care o primim de mici, mass media, conducerea? Sper doar ca voi apuca ziua unei schimbari… Ziua in care ii vom aprecia si noi pe concetatenii care ne reprezinta cu cinste in toata lumea, precum dl Popas sau Michael Lassel, supranumit Dali al Germaniei, roman de fapt si care ne-a fost prezentat tot de Antena3. Si sunt multi altii, de care cu siguranta nu stim si ar fi si mai multi daca ar avea sprijin…

    Singura televiziune care ne prezinta adevaratele valori, luptand astfel pentru incetarea “genocidului cultural”, risca sa nu mai poata fi vizionata definitiv de milioane de romani. Revoltator! Sper sa se rezolve cat mai repede problema aceasta si ii apreciez pe cei ce ar renunta la rds din cauza asta.

  14. Splendid personaj.
    Cind il inviti pe “D-zeu” (maestrul Visan) din nou ?

  15. Problema este ca nu multa lume are acces la o alternativa cand vine vorba de firmele de cablu. Petru ca nenorocitii astia au monopol pe multe regiuni. Si cumpara firme mici de cablu, daca apar, pentru a-si pastra monopolul… Ca sa nu mai zic de intelegerea tacita intre firmele de cablu mai mari de a-si imparti regiunile din tara.

  16. Hristos a inviat ! multumesc pentru emisiune d-le Ciutacu ,felicitari .Ma bucur ca invitatul d-stra este sanatos ,timisorenii il iubesc ,respecta si se mindresc cu el Cei vremelnici din puterea locala este adevarat ca-i pun piedici sa-si faca o expozitie personala intr-o anumita locatie Nici el nu a fost prea blind cu ei ,nu au scapat de remarcile sale ,de satira lui.(nu-i usor de dus )
    Important pentru el si pentru noi este ca-i gasim lucrarile in toate holurile de hotel .spitale ,cabinete medicale ,institutii ,colectii personale,etc. .Ne mindrim cu el ,un talent iesit din comun ,un roman pe cinste ,un talent admirat in toata lumea
    Multumim ca existati maestre Popa’s .

  17. @dana: adevaru-i ca Internetul e un mediu extrem de riguros de informare. si ca Banciu e un mare spirit 🙂

  18. Cred că cei de la RDS îşi vor pierde mulţi clienţi ca urmare de scoaterii antenelor din pachetul de programe

  19. @Victor: am uitat sa te-ntreb, cind postezi
    desenul ce ti l-a facut in emisiune d-l Popa ?

    Cind citesc lamentari retorice, imi vine sa-mi vir
    toate cele cinci deste pe git si sa dau la rate
    (apropo, taranu’ de Badea e mai plastic cind imita
    vocile chiorlaitoare “da noi ce ne facem ?!”). 😀

    Banciu e… o chestie… de mare respiratie, zau asa =))

  20. Dupa cum vezi postez de pe mac, ipad , am acces la emisiuni live ( dolce web tv ), la news am cnn, new york times, cnn news, mai citesc mediafax.

    Ba ca si tine fara sa fiu jurnalist am acces cu cateva minute inainte de stirile Reuters.

    Sincer, Banciu a luat-o pe aratura cu PDL-ul si atacurile la adresa trustului intact fiind plictisitor, fara umor, dar in numele turului Frantei se vede ca are ceva in cap. Nu se uitau toti ca nebunii la le tour fara cei doi Radu. ( fenomen din nefericire disparut )

    Iar cu RDS care nu are rival pe piata cu internetul ( eu am internet de la ei si tv de la UPC ) si care cumpara in draci tot ce este de vanzare nu este bine sa intinzi coarda.

    bafta la negociat cu rds , informatiile despre rds vs intact le-am luat de pe paginademedia.net. (sunt doar comunicatele celor doua parti )

  21. @Victor: merci, foarte reusit, te-a scos
    nitel melancolic.

    @dana: scuze, nu are rival la ce capitol,
    la cel al extinderii fara masura ?
    Am vazut la tv ca in Ungaria nu stau foarte
    bine, vezi trebsoara cu licenta de telefonie
    mobila si cea cu HirTV.

  22. Victore,
    Nu sunt expert in business-ul de televiziune (sau de transmisie de televiziune), dar de ce se cer bani pentru niste posturi care oricum sunt distribuite pe gratis? Inteleg ca daca imi pun o “antena de camera” sau daca am cablu TV nu platesc pentru canalele must carry. De ce ar trebui sa platesc daca am DTH?

  23. Scoaterea “Antenelor” din grila in prag de alegeri locale este ESCROCHERIA lui Basescu ce are drept scop diminuarea drastica a incasarilor acestor posturi din publicitate electorala.

    Daca romanii nu se trezesc urgent din “somnul cel de moarte”.. s-ar putea sa ramana un singur post TV in grila, pe care sa apara strict Primul barbugiu al tari.

  24. mai victore…m-a apucat o melancolie referitoare la fostii si ma uit ce se intampla cu actualii! poate ii impaci pe serghei si pe voicu! stateam si ma uitam la tine cum vorbesti despre astia, la modul general ma refer, si ma gandeam ca poate o emisiune dintre fostii si vechii poate merge! esti prea genial sa nu stii sa scoti la iveala anumite chestiuni. ma uitam la emisiunea, printre altele, cu tine, serghei si voicu de la rai da buni. fratele meu este o diferenta covarsitoare de intelect cu ce este acum! poate avem nevoie si de altceva decat basescu mru etc

  25. decizia nu ma surprins ,am anticipat demult aceasta miscare a puterii.ceea ce ii tine prizonieri pe oameni alaturi de rds sunt drepturile de televizare a meciurilor din liga 1.daca gsp ar fi cumparat drepturile de televizare ale meciurilor din liga 1 rds nu ar mai fi contat in aceasta ecuatie .de aceea majoritatea oamenilor pe care ii cunosc au ales antenele digi ,pentru fotbal.

  26. @All
    Mai oameni buni , va tot lamentati ca v-au scos Antenele din grila 😡 si le cereti celor de la Intact sa faca ceva … , dar voi , VOI CE FACETI ??? 🙄
    De ce nu faceti ca @Petrisor pe 20 April 2012 la 14:12 (#) , dar nu asa unu , doi , trei dintre voi , ci in masa, si ARDETI-I LA BUZUNAR , prin renuntarea la serviciiile lor , in favoarea altora !!! 😉
    Stiu ca este nitzica umblatura , dar ce-ati vrea , voi sa stati comozi in fotoliu si doar ALTII sa lupte cu “japitzele” astea ? 😳

    Este EXACT LA FEL ca si in politica: dupa parerea multora “doar Opozitia si presa ar trebui sa lupte pe baricade cu aceasta Putere nesimtita si abuziva” in timp ce noi “boborul” ar trebui sa fim doar spectatori si sa ne luam , eventual , plasele cu mita electorala.

    Ia , hai sa nu ne mai lamentam de cate ori “ne-o trag” GUNOAIELE astea care ne conduc (inclusiv leprele care-i sprijina) , si sa iesim din comoditatea si letargia noastra romaneasca , ripostand FIECARE dupa puteri , imaginatie sau posibilitati , dar IN NICI UN CAZ “stand cu mainile in san” !!!
    Iar in cazul de fata solutia e simpla (chiar daca nu foarte comoda) : RENUNTAREA LA SERVICIILE RDS&RCS in favoarea altora ! 😛

    PS: uite , eu , am renuntat deja la o buna parte din serviciile RCS&RDS in favoarea altora cu o calitate mult mai buna si MAI STABILA , ramanand doar cu cablul , dar , in cazul in care si de pe cablu vor fi scoase posturile Intact , deja am in vedere varianta renuntarii TOTALE la serviciile acestora !!!
    Pt. aceasta “am ochit” o antena performanta , un spliter (distribuitor) cu 3 iesiri (exista si cu mai multe) , urmand sa vad doar regimul de achizitie (sau custodie) al receiverelor , in functie de firma la care o sa ma abonez si de oferta acestora ; poate va fi ceva mai scump si putin deranj , dar deja m-am cam saturat de tupeul si toanele celor de la RCS&RDS ! 😡
    Momentan stau in stand-by si astept sa vad ce au de gand pe cablu. 🙄

  27. Din cauza lui,pe de o parte si, pentru mine, datorita lui,sunt acum eu fericita!!! Asa ca, indirect, ii multumesc,dupa multi,multi ani! Un caricaturist genial si un om foarte generos!!!

  28. Teszari pretinde ca i s-au cerut 7 milioane de euro pentru difuzare si ca asta a fost factorul. Este adevarat?

  29. Dle Ciutacu, cand se va spune adevarul in legatura cu acest subiect ?
    Daca se dorea scoaterea Antenelor din grila RCS-RDS de ce nu s-a procedat la fel si cu grila de cablu ??
    Cati euro au cerut Antenele pentru retransmisia pe satelit ??
    Daca Antenele sunt asa de puternice de ce nu au negociat un pret zero pentru retransmisia pe DigiSatelit ??
    Dar, pun atatea intrebari, la care nu va raspunde, ca de obicei, nimeni din conducerea Antenelor !!!

  30. Antenele pot fi receptionate in continuare pe Digitv satelit. Cautati satelitul EUTELSAT W2 16.0 grade est, FRQ: 11131, polarizare verticala, SR; 14815, fec: 3/4.

  31. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Uiti-va acum,va rog,pe TVR!(desi nu stiu ca va place),dar il revedeti,in direct pe Stefan Popa Popa’S.

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  32. DACA NU SE REIAU PROGRAMELE ANTENEI 123 O SA RENUNTAM LA DIGI FINDCA NU SE RESPECTA CONTRACTUL PE CARE IL AVEM CU DIGI NU AM NEVOIE DE 2 PROGRAME PRO TV SI 2PROGRAME ACASA FARA PROGRAMELE ANTENEI 123 NU SE POATE ASA CA O SA INTRERUPEM SI NOI CONTRACTUL CU DIGI

  33. chestia asta cu scoaterea A3 din grila de programe a fost scarboasa rau. noroc cu netul care merge destul de bine.

  34. Imi cer scuze daca acest comentariu nu are legatura cu postul tau, Victor, insa voiam sa te intreb daca Antena3 va hotari sa-si repare propriul Youtube/videosharing, astfel incat sa vedem si noi video-urile, nu merge niciodata.

  35. Pai fiind an electoral, si antenele facand munca anti-putere domnu da la Digi stie ca antenele nu or sa isi permita sa nu fie pe scena. Asa ca negociaza dur si vrea sa obtina cat mai mic pret cu putinta.
    Asa ca o sa trebuiasca ca antenele sa lase din pret sau sa piarda din piata.
    Asa se face domnu ciutacu, se negociaza, daca nu-mi place pretul iau de la altul punct. Nu poti forta pe nimeni sa-ti cumpare un produs.

  36. Stiu ca o sa ma injurati 😉 , dar eu va propun sa fim cu totii o secunda “zen” 😉 , sa uitam de divergente si sa ne bucuram de vremea frumoasa de afara. Cand o sa fim batrani, o sa vedeti ca lucrurile care ni s-au parut acum de o importanta capitala, nu au avut nici o importanta.

  37. Pai Victore, eu daca eram in locul vostru puneam banda mare de jumatate de ecran:

    “Antena 3 nu va mai putea fi urmarita pe RCS/RDS. Pentru a receptiona in continuare Antena 3, va rugam sa schimbati compania furnizoare de servicii tv”.

    Si la revedere. Eu oricum ii schimb din solidaritate, astept sa vina Romtelecom sa instaleze toate cele si dupa aia la RCS/RDS basisti ordinari le tai cablul si le dau si foc la cutia aia de pe scara.

    ########

  38. In reactia viitoare a publicului privitor se va vedea atasamentul pentru A3. Daca milioanele care nu mai pot beneficia de A1 si A3 raman impasibile, e clar…

  39. 1.rds e stat in stat, scoate posturi bune si baga posturi slovace, sarbesti, unguresti nu mai spun…

    2.cu defectarea lui filip(e curios cum aproape toti defecteaza la pnl)imi pun serios intrebarea daca nu sunt ‘programati’ cum ai intuit tu !
    caracteristica acestora, dupa mine, e ca nu sunt de genul lui oltean sau bercean sau videan, au fost mai putin vizibili pe ecrane si , ma tem, totusi ,sa nu alcatuiasca impreuna un viitor cal troian…e ciudat , oricum!!!pe filip asta, il intereseaza mai mult afacerile, tace si face…pamanturi, inchirieri de spatii centrale in …deja, parca s-a instalat in pnl un organism parazit.daca nu-s paranoic, incerc sa conturez ideologicul in jurul lui frunzavrde, banu’ la filip si p.r. la mihaele popa!
    astia ar trebui urgent la debriefing!!!

    in rest, il citez pe cotoi boinescu,adresandu-se azi presei, “stati linistiti la locurili voastre”!

    p.s.hopa, de-abia scrisei, ca mai e unul nitza, care va trece la pd!

  40. Sunt mai multe necunoscute:
    1. cat a platit pana acum Digi pentru Antene?
    2. cat plateste acum Dolce pentru Antene?
    3. ce pierde Digi daca nu mai are in grila Antenele?
    4. ce pierd Antenele daca nu mai ajung la cei cu Digi (cu precadere rural)?
    5. ce castiga PDL?
    6. ce pierde USL?

    Rezolvand sistemul de ecuatii de mai sus aflam de ce Digi nu mai transmite Antene si cum se va rezolva problema. Din ultimele doua e posibil sa aflam si cand se va rezolva problema. Cat priveste abonatii, atat pentru Antene, cat si pentru Digi, acestia nu fac nici cat doua cepe degerate.

  41. Badea o tine pe a lui cum ca oamenii ar avea o posibilitate contractuala sa se revolte impotriva RCS&RDS… Nu e tocmai asa.. in contract scrie ca furnizorul isi rezerva dreptul sa umble la programe fara niciun preaviz si sa le furnizeze “in limita posibilitatilor” tinand cont de conditiile comerciale, starea vremii, etc.

    deocamdata in Bucuresti se prind Antenele… pana o stinge cineva lumina si aici.

  42. Astia n-au auzit de reziliere unilaterala? Bre, ce mult ii iubesc eu pe astia de formeaza “bulimea” cu “b” de la “bobor” … ei intotdeauna vor avea solutii pentru altii si nevoie de o solutie pentru ei insisi. Fie ea si acida ….

  43. Intrebare: la celelalte companii de cablu cati bani le-a cerut Intact Media? Tot 7 milioane de euro, mult mai putin sau zero lei? Spuneti ca e manipulare… eu cred ca e un plan orchestrat de voi. Ati cerut multi bani doar celor de la RCS, evident ca nu i-ati primit si acum tipati ca sunt manevre politice… nu mai zic nimic despre faptul ca voi le-ati cerut sa va scoata din grila de programe daca nu va platesc, iar acum spuneti ca v-au scos abuziv. Ce oameni. Voi chiar credeti ca toti sunt prosti?

  44. Coaneeeee , ai plecat si ne-ai parasit fara sa ne avertizezi macar …!!! 🙁
    La buna distractie macar ! 😛

  45. asta e maxima: sa urmaresc antenele online! dupa 10 ore de munca exact asta mi-ar mai trebui! nu sunt partizan nici al puterii, nici al opozitiei-toti sunt la fel! tin insa sa punctez:
    -gsptv ar trebui inchis-nu stiu cine ar putea sa priveasca mai mult de 2 minute fara sa comute;
    -euphoria wtf;
    -antena 2 wtf;
    -antena 1-un post care nu deranjeaza pe nimeni-ar putea la fel de bine sa nu fie in grila mea de programe ca tot nu i-as observa lipsa;
    -antena 3-cand badea nu are vreo cadere nervoasa mai arunc un ochi;

    concluzia mea: daca as fi abonat la rcs prin satelit m-ar lasa rece scoaterea din grila a oricarui program de mai sus!

    europa libera- “si ala micu’, cu manuta aia a lui…”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.