Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Popa’s între Vatican şi “Vorbe grele”. Cum devine Antena o “Europa liberă”

Popa’s între Vatican şi “Vorbe grele”. Cum devine Antena o “Europa liberă”

Înregistrarea emisiunii

UPDATE: Domnu’ Teszari de la RCS-RDS, între altele proprietar de televiziune de ştiri cu audienţe nemăsurate şi cu simţiri pedeliste, s-a gândit că, fix în an electoral, e bine să ne facă martiri. Aşa că, invocând un litigiu pur comercial, pentru care clienţii lui plătitori de abonament lunar n-au nici o vină, a scos brusc Antena 1 şi Antena 3 de pe Digi (satelit). Eu zic că-i un început bun.

Antena 3 poate fi vizionată pe Internet aici si aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

113 thoughts on “Popa’s între Vatican şi “Vorbe grele”. Cum devine Antena o “Europa liberă”

  1. roaga-l pe maestru sa-ti faca un portret in direct la emisiune bineinteles daca acest lucru este posibil si daca nu-l dereajeaza… cred ca te descurci, ca esti baiat mare.

  2. Politica noastra este plina de caricaturi.Un artist de talia invitatului dvs.are de unde alege si poate,cu creionul sau,chiar sa retuseze figurile,sa le umanizeze putin,poate vom ajunge sa inlocuim sila cu care le privim,cu ceva…mila.

  3. Cu niste ani in urma am fost la Timisoara si am avut norocul ca dl Popa’s sa-mi faca un “portret”-caricatura, toti prietenii mei mi-au spus ca este excelent (tabloul, dupa ce l-a facut, l-a si inramat cineva din echipa lui)
    O sa urmaresc emisiunea, imi place Popa’s, este unul dintre oamenii de valoare ai acestei tari.

  4. Nu prea am vazut caricaturi de Popa’s cu escrocul de Basescu si gasca de infractori.

    Mergea ceva cu tema barbut, alba-neagra, vapoare, ochi chior, curve puse in Guvern, etc.

  5. Salut. Un off topic: Antena 3 si Antena 1 au fost scoase din grila Digi TV azinoapte si au bagat Acasa Gold. Stie cineva ceva si cat va dura?

  6. A-l avea invitat pe Stefan Popa Popa`s este o idee stralucita.Felicitari!Este o personalitate prea putin apreciata in Romania(ca de obicei).Sigur va fi o emisiune speciala(ca intre ingineri).Toate cele bune!

  7. Domnule Ciutacu pentru ca va urmaresc si va respect si eu si familia mea vreau sa va anunt ca din data de 20 aprilie 2012 firma Rcs-Rds Digi Tv au scos din grila de programe Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Tv din programul de baza Digi pe motiv ca Trustul IntactMedia a refuzat colaborarea cu Rcs-Rds.Noi am renuntat astazi la serviciile lor Tv definitiv.Va multumesc si va respect pentru treaba extraordinara pe care o faceti dumneavoastra si colegi dumneavoastra.Emisiunea Vorbe grele pe care ati realizat-o cu Mircea Badea a fost exceptionala. Va multumesc ca existati !!! George de la Campia Turzii

  8. Am avut privilegiul sa-l cunosc in 2005. De atunci, am fost la cateva festivaluri de caricatura,la Gura Humorului, Fagaras, etc, la care Domnia-sa a fost presedintele juriului.

    Popa’S creeaza atmosfera. Este incredibil cum atrage publicul vorbind destul de rar, dar desenand continuu ore in sir. Cand are subiecte incitante si interlocutori interesati, povestile sale sunt demne de un film.

    Popa’S a creat Popa’S Academy pentru atragerea talentelor din domeniu si promovarea acestora.Deasemeni, putini stiu ca are in grija persoane cu dizabilitati care in general reprezinta ,,suita” lui Popa’S.

    Ar fi interesant sa-l intrebati care din personalitatile politice interne si internationale l-au inspirat prin personalitatea lor, care au transmis energii pozitive si care nu si daca a avut vreun caz in care nu a putut desena pe cineva si care a fost motivul.

    Carmen Tanu

  9. Sunt o sinaianca plecata de scurta vreme din tara si ca abonat digi nu mai am Antena 1 si Antena 3….nemaivorbind de Antena 2 si GSP pe care nu le maiam de luni….as vrea sa stiu ce se intampla….luati pozitie

  10. Scuze ca imi vars necazul off topic, dar de azi-noapte am tensiunea pana la cer. Traiesc la Londra si and RDS DIGI satelit. La miezul noptii au scos TOATE posturile INTACT din grila. Am incercat sa iau legatura cu ANtena3, 1 si RDS dar nu am reusit.
    Imi vine sa urlu din cauza ….de tara in care m-am nascut.

  11. victore,azi noapte au fost scoase din grila DIGI si RCS-RDS antenele.Noi suntem in Italia si va vedem prin satelit.Cei de la RCS au dat un comunicat de presa ca ati cerut 7 mil.euro anualpt transmisia emisiunilor voastre!Noi acum ce mama naibii facem!???????

  12. voi renunta si eu la serviciile smecherilor nesimtiti de la rcs-rds. singurul avantaj era ca semnalul digital se putea receptiona si fara acel enervant set top box,daca tv-ul era dotat cu tuner digital. cam atat cu libertatea presei si dreptul la libera opinie…se practica cenzura pe fata,grosolan. de la sinteza zilei si in gura presei vi se trage,in mod special.

  13. In primul rind vreau sa va salut si in al doilea rind sa va anunt ca incepind de azi noapte de la ora 12 Antena 1,Antena3 si Euforia nu se mai vad pe programele satelit ale firmei RDS-RCS conduse de un Ungur ce prefera sa ne ungarizeze pe toti romanii din diaspora.Locuim de 22 de ani in Finlanda si pina acum nu am intilnit asa ceva;el scoate pe rind programele rominesti de stiri si le inlocuieste cu programe unguresti netitrate pe care nu ai posibilitatea sa le intelegi daca nu stii limba maghiara si de altfel de ce trebuie sa stiu limba maghiara daca eu sunt romin si limba oficiala in tara mea e romina.De ce atita timp, cit exista un contract nu este respectat si de ce pe transmisiunile pe cablu se vad incontinuare antenele toate si pe transimisiile de satelit nu se vad ;vor ca cei ce locuiesc in afara sa nu mai stie ce magarii se fac in tara de catre actualul regim?;de ce ca raspuns de la RDS-RCS la intrebarea de ce nu se mai vad antenele,ni se spune ca e vina Trustului AntenaGroup pentru ca ei au vrut sa scoatem antenele din grila si sa va contactam pe voi pentru relatii…Asteptam un raspuns sa stim ce avem de facut pt.ca noi nu vrem sa renuntam la programele dumneavoastra (toate)pt.ca pe rind au fost scoase Antena2 si GSPTv,iar acum Antena1,Antena3 si Euforia.Va salutam cu respect fam.Apostol -Helsinki

  14. Buna ziua,
    Am constatat acum ca din grila DIGI Tv a fost scos programul ANTENA 3 si ANTENA 1 .
    Ce facem???
    Ce faceti ????
    Nu puteti sa ne lasati doar cu posturi de indobitocit oamenii !!!!
    Nu avem nici alta varianta acum. E strigator la cer ce se intimpla . Serviciile lucreaza bine in spatele vostru .
    Luati masuri .

  15. @Elena: cam care ar fi masurile alea pe care sa le luam noi? sa vorbim cu primul secretar pe raion sa rezolve problema? sau sa ocupam dispeceratul RCS prin forta armelor si sa bagam semnal cu furca pe satelit?

  16. Oameni buni, nu va mai plangeti ca nu mai sunt Antenele in grila Digi satelit.

    UNU: Antenele au fost si raman gratis pe 16E. Invartiti ligheanul in directia corecta si vedeti in continuare programul preferat.

    DOI: e ilegal sa duci DigiTV in strainatate. Ei inchid ochii, fiindca stiu ca mare parte din milionul de abonamente DTH e in afara Romaniei. Dar legea audiovizualului si contractele dintre televiziuni si operatori DTH interzic receptia abonamentului in afara teritoriului tarii.

  17. @ Victor Ciutacu: Cred ca stiti mai bine decat mine ce masuri sa luati . In primul rand negociati termenii transmiterii Antenelor , apoi faceti plangeri la toate forurile abilitate sa rezolve litigiul.
    Nu cred ca o sa va puneti cenusa in cap si sa ne spuneti ca ” asta este , nu putem face nimic !”.
    Ne-ati dezamagi !

  18. Antena e o “Europa liberă” .. complet nepotrivita comparatia! E ca si cum Dana Grecu ar fi capatat brusc sange albastru. “Vocea Americii” e mai aproape de imaginea Antena3!

    Singurii prezentatori Antena3 care au eleganta in exprimare sunt: Oana Stancu, Adrian Ursu si Razvan Dumitrescu. Da, si ei sunt super agresivi – dar ei nu devin .. circari.

  19. @Sfarma-Piatra: acu’ n-o sa ma apuc sa-ti traduc tie ce-am vrut sa scriu. si nici sa te intreb ce legatura are sula cu prefectura
    @Valentin D: deci e, aproape, un semn de dreptate divina ca le-a scos din grila. si sa puna mana clientu’ sa invarte la lighean pana gaseste ceva, ca d-aia plateste abonament
    @Elena: bine ca m-ati lamurit. ma imbrac si plec sa negociez

  20. @Victor Ciutacu: atunci e clar ca nu comunci eficient, ci doar la misteaux – curat Antena3!

  21. Eu am sunat la Dolce astazi- 0214088065 si mi-am comandat un pachet de televiziune si internet la 83 de RON pe luna, iar instalarea este gratuita. Pur si simplu pleci de la ei.

  22. @V.C.
    ce faci ? ii tragi un pumn in plex Elenei? Ala e raspuns pe care i-l dai ?

  23. >>> @Valentin D: deci e, aproape, un semn de dreptate divina ca le-a scos din grila. si sa puna mana clientu’ sa invarte la lighean pana gaseste ceva, ca d-aia plateste abonament

    Nu, nene, n-am zis asta. Sunt abonat si, daca nu-mi convine ce mi-a facut Digi, cu schimbarea grilei, sunt liber sa reziliez si sa ma abonez in alta parte.

    Ce incerc eu sa subliniez e ca degeaba se plang aici abonatii Digi. Si eu sunt abonat, dar nu vin sa ma plang la Intact, “eu acum la ce ma mai uit?”, fiindca Intact mi-a dat deja optiunea pe satelitul celalalt, unde Antena3 e la liber.

  24. Acum trebuie doar sa va faceti calculele: ce valoreaza mai mult, 7mil EURO sau publicitatea vazuta de cei 1,5 milioane de abonati

    Restul sunt detalii, daca va inchipuiti ca Antena 1,2,3 sunt motivati (doar) de iubirea de concetateni, va inselati…

    Antenele sunt posturi comerciale si primul criteriu este banul, deci oricum vor pica bine (cu sau fara cei 1,5 milioane de abonati la RDS satelit)

  25. @Harap Alb: eu zic sa nu ne canti prohodul. nice try, Sfarma Lemne. deci pa! 🙂
    @sandi: esti un bou sau, dupa caz, o vaca
    @Valentin D: aia incercam sa explic si eu unora care refuza sa gandeasca. dincolo de problema noastra de audienta si de litigiul comercial, un furnizor de servicii se pisa pe clientii care-l platesc
    @all: iar am asalt de postaci pedelisti cu lectia trimisa pe mail de dimineata. e bine, nu pot scrie ei cat pot bana eu

  26. Daca Intact a cerut intr-adevar 7 milioane de euro de la RCS, inseamna ca ei sunt pregatiti sa piarda o gramada de viewers dintre abonatii la Digi. In paranteza fie spus, comunicatul de presa al trustului nu neaga suma, doar precizeaza ca nu se poate sa fie gratis, cum ar vrea operatorul DTH.

    Prin scoaterea canalelor din grila, RCS incearca sa forteze negocierile. Se pare ca si ei sunt pregatiti sa piarda dintre abonati pe cei care se vor muta la Dolce ca sa vada Antenele.

    Razboiul continua…

  27. Solutie pentru a nu mai fi sicanati:Nu mai spuneti TOT adevarul si incepeti sa tamaiati putin UDMR(cel mai mare RAU al romaniei postdecembriste=fara “sprijinul lor”nu am fi ajuns asa de jos)putin UDREA,putin PRESEDINTE/PREMIER.Lucrurile s-ar intoarce atunci la 180 grade si veti fi laudati/apreciati, chiar si de EVZ.Trebue intotdeauna sa fii precaut cu un animal de prada ranit si pe cale de a-si pierde prada.Astia nu mai au scrupule,omenie,ratiune,bun simt,cinste,onestitate si sunt in stare de orice intrucat institutile statului nu mai actioneaza in cazul lor ( poate mai actioneaza doar in cazul populatiei amarate).

  28. De-ar fi sa emiteti de pe Marte si va gasim noi!Stiam de lipsa de respect fata de abonati a digi tv si le-am dat pas,am Dolce si sunt multumita de serviciile lor.Salutam pe dl.Popa’s,sa ne spuna si despre personalitatile lumii carora le-a facut portretele,pe-al tau e clar ca ti-l va face,ce-i un minut pentru Popa’s,bagatela!.

  29. De obicei nu prea ma bag in discutii, dar nu Victor este de vina ca RCS-RDS a scos niste posturi din grila. Ce poate sa faca Victor? Doar sa scrie un articol sau sa comneteze la emisiunea pe care o modereaza.
    Dumneavostra cei care ati semnat contractul cu RDS-RCS trebuie sa-i amenintati ca rezliati contractele , trebuie sa mergeti peste ei sa spuneti ca atunci cand ati semnat, pachetul de programe era “ACELA” si nu “ACESTA”….
    Eu am abonament la alt distribuitor si cand apare o problema, le sar la jugulara si de obicei se rezolva problema, eu ii amenint cu reziliera contractului. Cred ca este mai eficient sa telefonati la RCS si sa spuneti ca nu mai aveti nevoie de ei si ca apelati la Dolce (de exemplu). Ce sa faca Victor, Mircea si altii?!Nu depinde de ei. Va urez succes in actiunile pe care le veti intreprinde si cu cat va revoltati mai multi cu atat mai bine. Parerea mea personala este ca au scos aceste programe pentru ca vine campania electorala….

  30. Hm…fructul oprit…

    “Eu zic că-i un început bun”. Şi eu.
    Şi da, cu excepţia celor care stau în vârf de munte şi care am văzut că au micile “ligheane” de la Digi, ceilalţi, slavă Domnului, mai au şi alte posibilităţi. Probabil că îl va recompensa Băsescu pe ungur pentru pierderea clienţilor. Tot din banii noştri, evident.

  31. Regrete pentru Popa’s : ACUM ajunge ca politicienii sa fie fotografiati – ei SUNT DEJA caricaturi.

  32. Ce au rasarit pupinbasistii ca ciupercile dupa ploaie. Le dati ban si posteaza mizerii pe Jurnalul National. Cred ca ar fi nevoie si acolo de asa ceva.

    Am inteles de pe pagina de facebook a Antenei3 ca e legala decizia nesimtitilor de la rds, dar tot ca pe o frauda politica o vad. De ce tocmai Antenele? A naibii coincidenta. Au grila plina de programe no name la care nu se uita nici dracu` (scuzati limbajul). Dar cred ca problema lor legata de Antene e ca le urmareste lumea, nu? Ceea ce e rau. Pentru ca cei din trustul Intact “sunt platiti” sa zica nasoale de Basescu. Unii telespectatori se vor uita pe internet, dar ce ne facem cu ceilalti? Se vor lasa ei oare manipulati de labe1 si alte d-astea? Trista situatia. Sa-i ia dracu pe cei de la rds (din nou, imi cer scuze).
    Are cineva vreun link catre o petitie online, ceva?

    Voi urmari cu interes si emisiunea din seara asta, foarte buna alegere a invitatului. Apropo de caricaturi, superbe cele de pe Jurnalul National.
    Cred ca pseudo-politicienii de la putere pot fi desenati usor cu ajutorul simbolului multimii vide, nu-i nevoie de caricaturile care sunt si ele o arta.

  33. Pai si nu puteti face nimic pentru a solutiona aceasta problema?Nu de alta , dar eu urmaresc zilnic Antena 3 ,si sunt de parere ca e unul dintre putinele posturi TV din Romania care merita urmarit.

  34. Bun regasit. Marti am mers la casieria rds-rcs si pe cuvantul meu ca, din sapte clienti care eram in incapere, eu singur nu i-am injurat, in rest, fiecare client le-a umplut frigiderul cu cele mai inspirate si mai colorate bucate!

  35. Asta tot de el e facuta ?
    Nu cumva o ai si in studio ? E sublima.

    Sint liber de RCS de citiva ani si ma felicit
    in fiecare zi pentru alegerea facuta.
    Sper sa dispara forever de pe piata, iar
    multi dintre lucratorii lor sa nu mai fie
    angajati la ceilalti provideri.
    Asta le doresc tuturor companiilor mari,
    precum si angajatilor lor care-si bat joc
    de clientii lor (pf/pj).

  36. @Victor: Pentru cei (ca mine) care prind A3 FTA pe castron, chiar daca a fost scoasa de pe Digi (deseara primesc confirmare de la un haiduc de-al nostru de sta colo sa in Pijnacker daca asa sta treaba) se poate receptiona FTA pe EUTELSAT W2 sau pe internet LA http://www.cool-itv.net/

    Nu mor caii cind vor … javrele ordinare.

  37. bai fratele meu, ce mai freamat, ce mai zbucium…hai sa stam in coor si sa plangem in cor!!! nu ma mira ca tara asta e calarita de baietii astia de la putere…de reziliere s-a auzit cumva? ca nu ar strica nici faza cu umplerea frigiderelor, vorba lui alien.
    despre popas: scrie pe wikipedia ca are un regret intrucat nu a oferit vreodata caricatura unui dictator. nici unuia luminat, vorba lui nutzi? 🙂

  38. @Victor: e superba, mie-mi place la nebunie. 🙂
    Poate-ti face una si invitatul de azi, in emisiune.

  39. Asteptarile mele sunt ca toata presa autentica, care a mai ramas sa condamne cat se poate de ferm escrocheria transferurilor din partidele de cacao catre alea care au sanse sa obtina voturi.

    E clar ca astfel de mizerii se fac PE BANI si daca astia cred ca isi pot spala pacatele de escroci cu anumite sume, ar trebui sa le fie taita macaroana intr-un fel.

  40. pt cine e interesat: A3 sau multe alte posturi se pot viziona si pe mediaplayer care se ataseaza la cablul de internet fara sa mai treaca prin calculator… e mult mai simplu, aproape la fel ca la box-urile digitale pt televizor… nu trebuie sa te complici cu un calculator

    p.s. si-au dat foc la valiza boii de la rcs… niste bagabonti basisti de rahat

  41. Victore, de cateva zide de cand UnCurul de Tzepari a scos de pe ligheane A1 si A3 am constatat ca a crescut traficul pe net la voi pe servere, adica banuiesc ca parte din telespectatori s-a mutat repejor online ceea ce e bine, vrem-nuvrem asta e viitorul. Eu traiesc in Canada de multi ani si de ieri-alataieri (habar n-am exact cu dif de fus orar) streamul pe online s-a dus de suflet buffereaza la greu. Roaga pe baietii de la tehnic sa mai suplimenteze bandwidth-ul acolo si luati taurul de coarne si veniti cu o platforma digitala noua. Eu sunt primul care as sari in sus de bucurie ca aici ligheanele nu “prind” A3 decat printr-un provider de doi lei. Eu urmaresc online ba de la voi de pe site ba prin slingbox de la maica-mea din tara. Migrarea catre online a telespectatorilor se va face rapid cu sau fara Tzepari spre nenorocul lui si in numar mare…si sa nu va prinda cu pantalonii in vine. Aici (si nu ma indoiesc si in Rom va fi cat de curand ca asta e trendul peste tot) ponderea celor vizioneaza programe pe cablu/satelit a scazut dramatic de vreun an in coace iar contentul online a explodat. Nu facem fata cu suplimentarile de bandwidth, cu tot cap traffic care majoritatea ISP-ilor au venit…tot degeaba, geme ethernetul.
    Daca se poate si nu indraznesc prea mult baga un forward la requestul meu la cei care se ocupa cu strategia de IT/networking la voi (si ca mine crede-ma ca sunt muuulti, nu vedeti voi in statisticile de audienta imbecile)…macar asa ca un strigat de anjutor.
    Sa vina cu o platforma online, cu servere daca se poate colocate macar in Europa de Vest undeva si America de Nord ca sa mai scuteasca din traficul catre si dinspre reteaua lui Tzepari, ma astept inainte de alegeri sa faca traffic shapping si sa ne faca viatza amara si cu online content.
    Multzam de ajutor
    D
    (imi pun si eu pile :-)))-fost coleg cu tine dar nu spun cine ;-), cand ne-om vedea pe la o agapa cu fostii colegi de fac o sa-ti shoptesc)

  42. Este dreptul lor sa transmita ce canale vor la fel cum in urma cu ceva timp era dreptul trustului Intact sa decida care provideri pot transmite GSP TV si care nu.

    Eu cred ca pentru telespectatorii nemultumiti cel mai bine este sa schimbe furnizorul. Un val de debransari ar fi o replica mult mai buna decat orice altceva. Prin aceasta activitate ‘poporul suveran’ ar arata ca este capabil sa ia cu adevarat atitudine si nu doar sa stea sa abereze pe bloguri si pe facebook.

  43. domnule Ciutacu, cum vedeti solutia rationala si realista in acest caz ?

    sa lasam deoparte ideiile tembelistice ala fabaticilor anti-Basescu, cu povesti cu cenzura, serviciile, teoria conspiratiei…

    eu sint contra USL, dar asta nu e bine intr-o tara ce se vrea democratica, sa inchizi gura adversarului din simple ratiuni financiare, ca la asta se reduce problema, neintelegeri financiare intre doua mari firme

    sinteti un rational, nu o trompeta propagandistica, aveti o solutie ?

  44. @florin: nu-s doar financiare neintelegerile. sunt oameni platiti in trust sa aiba solutii. eu iau leafa pentru cu totul altceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.