Esti aici:
Prima pagină > Blog > Corespondentii Ciutacosferei > Peştele’n baltă: am învins! 203 voturi…

Peştele’n baltă: am învins! 203 voturi…

“În ziua alegerilor, eram destul de pesimist, habar nu aveam dacă o să scot şi alt vot în afară de al meu, eventual de cele ale domnului Florian Oprea, cel cu care am făcut  echipă la  Senat, şi al soţie sale. Mi-a mai venit sufletul la loc duminică seara, când m-a sunat un proaspăt amic din Căciulaţi să-mi spună că m-a votat. Ieri am aflat de la BEC că am scos 203 voturi, adică 0,9%.”
Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

13 thoughts on “Peştele’n baltă: am învins! 203 voturi…

  1. E bine!
    Cunosc un cetatean ce a candidat pentru functia de consilier din partea unui partid.Nici familia si rudele apropiate nu lau votat.Deci esti peste.

  2. bravo, tomita! faptul ca ai candidat e suficient ca sa-ti spui ca ai cunoscut si lumea asta, cea politica. n-ai intrat acolo? cred ca nici nu-ti doreai? pai ce om normal ar vrea sa se bage-n rahat. si sa mai si inghita…

  3. I-am urmărit traseul şi nu-mi vine să cred… 203 voturi?!
    Pentru un jurnalist “sub acoperire” care şi-a depus candidatura în băşcălie, se poate considera un învingător… 😉
    (Acuma, că ăştia (cine, totuşi?) repartizează locurile pentru Parlament, nu ar fi cazul să fie reprezentaţi acolo şi cetăţenii care l-au votat pe “Întâicandidatu’ la plesneală”? Întreb, nu dau cu paru’… =)) )

  4. Hai buna ziua la Tonomatu’
    Votul uninominal, idiotenia secolului la romani – de parca am fost in stare sa face ceva bun vreodata- ii face pe unii sa isi aroge merite pe care nici nu le visau vreodata in viata lor. Exemplul de mai sus este unul dintre ele – marele candidat Toma Roman Jr.(parca am fi in celebrul Dallas)crezand ca cele 208 voturi le-a luat sigur de la Tariceanu(ma mir ca nu a scris de la oligarhul petroliberal).
    Un alt exemplu celebru este “plici man” Silviu Prigoana, milionar in euro din contracte cu statul PD-L-ist din sectorul 3(acolo unde bradul de Craciun nu se aprinde nici la inceputul postului, nici la 1 decembrie ci fix cu 2 zile inainte de alegeri)care ii va da cu mult flit dlui Blaga Vasile, care lua cu mult mai putine voturi de la electoratul roman decat domnia sa.
    In categoria “celebritatilor” as include si pe domnul Codrut Seres – care desi a fost ministru al economiei in guvernul Tariceanu ne spunea pe toate ecranele tv ca ultimii 4 ani au fost ani de “haiducie fiscala” si care nereusind sa iasa primar la Baia Mare, s-a dat drept candidat la…Giurgiu(habar n’am daca a intrat sau nu in parlament), sau chiar pe dl. Voiculescu Dan, cunoscut si sub numele de cod Felix Motanul, care pana mai ieri se retragea din Parlament(nici nu mai stiu de ce)pentru ca acum sa isi doreasca postul de sef al Senatului, (desi intr-o confruntare directa cu electoratul nu cred ca PC ar fi luat mai mult de 2,22222%) si danseaza dimpreuna cu Piedone ( cunoscut sub numele de cod de “purtatorul de multiple abilitari auto de Pitesti”) pusca si cureaua lata.
    Scuteristului manechin ii tremura chilotii pentru postul de deputat, dar se vrea viitor premier…
    “Tata Hrebe” a trecut “en fanfare” prin colegiul 9 din Bacau si s-a intors “cu treburi” la Bucuresti, promitand celor din colegiul bacauan sa mai treaca pe la ei prin..2012.
    Mishto tara( vorba lui Irinel Columbeanu, pe care abia astept sa il vad la europarlamentare), pacat ca-i locuita.
    Salutare taica si noroc
    PS. Inainte de a ma injura, priviti va rog – cu amabilitatea lui Victor – mai jos si vedeti cat de lung este drumul:
    a) la ei:
    http://www.youtube.com/watch?v=QpZhugomNJE
    http://www.youtube.com/watch?v=dQ3WJRvZeN8
    b) la noi:
    http://www.youtube.com/watch?v=KItG3kZ5M9s
    http://www.youtube.com/watch?v=tjL_GN3N0qc

  5. E bine ca domnul a luat voturi, insa eu nu pot sa inteleg de ce a candidat. Mai ales cand era convins ca nu va castiga. La fel cum candideaz ain fiecare an partidele minoritatilor (gen bulgare, tatare, turce etc.) si se situeaza sub 0.1%. Care e motivul pentru care ai intra intr-o cursa in care sti foarte bine ca o sa pierzi.

  6. Da culmea tampeniei e urmatoarea ;candidezi din partea unui partid care face procente sub 5 %iar tu degeaba castigi 55%in colegiu ca tot nu intri.

  7. pai moncher, buturuga mica rastoarna caru mare. adica lu tariceanu ii lipsesc 84 de voturi parca. si tu ai luat 203. adica, in traducere libera, l-ai facut pe oagar. asa ca daca te uiti la cele 203 voturi prin perspectiva asta o sa vezi un paradox: ele raman tot 203, dar sunt 203 de voturi mari 🙂

  8. daca cei votanti 203 sunt FEMEI, cu siguranta e un succes cu bataie lunga…au sa te caute, tot pentru vot fireste, si live…asteptam, cu sufletul deocamdata la gura, prezentarea acestor potentiale cu siguranta viitoare experiente in rubrica atat de cunoscuta..bafta

  9. În urma votului din 30, nu a câştigat nici “dreapta”, nici “stânga”, a câştigat clasa politică şi a pierdut poporul – pentru a câta oară?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.