Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Parteneriat strategic de sex oral cu SUA

Parteneriat strategic de sex oral cu SUA

Când Jucătorul a zis că-i preferabil să sugi de la Licuriciul Mare, dacă tot e ceva de supt, lumea s-a strâmbat. Omul a fost doar extrem de realist. Fiindcă, aproximativ concomitent cu aprovizionarea franco-germană a frigiderului cu multă carne Schengen, mogulii ăia nenorociţi de la MSNBC i-au dat şi ei, să zacă. Să te dea ăia-n topul nasoilor, la premianţi, mi se pare de porc. Cred că-s de vină tot Felix şi cu Nuş. Iar măreţul intelectual de jacuzzi Baconschi ar trebui să ia rapid atitudine pe partea diplomatică, fiindcă-i indamisibil să te bage aliaţii-n topul proştilor.

UPDATE: Voiculescu îi răspunde jurnalistic lui Tolontan pe partea de alianţe. Am eu nişte vagi bănuieli că o să iasă curând o frumuseţe de foc de artificii.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

89 thoughts on “Parteneriat strategic de sex oral cu SUA

  1. Chiar că am rămas fără cuvinte! Wow! Şi ce mişto a făcut de noi cu “flacăra violet” de joia!
    Sper că acest film va fi dat astăzi toată ziua, cu subtitrare în limba română, pentru toţi imbecilii portocalii şi susţinătorii lor.

  2. Tipul ala era clar de la moguli, pai cum altfel putea el sa spuna asemenea lucruri de marele sef de trib portocaliu, da’ las ca vine acu DNA si ii face 2-3-5…-20 de dosare penale sa-i tiuie.

  3. “Cred că-s de vină tot Felix şi cu Nuş.”

    Bine-nteles ! L-am auzit eu pe Moise Guran la TVR (sigur, cu alta ocazie) zicand cam asa: “De parca n-as sti cum apar astea in presa straina…” Da’ si crainicu’ ala: se radea de basinosu’ nostru, da’ purta si el cravata violet…

  4. Nu fii rău nene! 😀 Omologul “tonomat” a zis că-i numa’ runner-up. Nu-i chiar primul. Mai are o ţîră. 😀
    Banzai!

  5. clar ca vom iesi din criza prin impozitarea veniturilor manelistilor si vrajitoarelor. asta e romania perceputa de gibonii portocalii – plina de manelisti si vrajitoare. il vad pe deputatul oajdea ca rupe lantul la antena3 – vorba lu’ badea, nu stiu ce e, dar e de naspa daca si ‘dizidentii’ pdl turbeaza cand aud de aliante facute impotriva lor. ori serviciile le-au comunicat abia acum ca e groasa rau, si trebe furat vreo 70% la viitoarele alegeri, fie licuriciul mare si ceilalti licurici le-au transmis in clar sa se care de la putere ca altfel ii paste soarta lui ceausescu.

  6. Am ajuns de rasul lumii !!!
    Am ajuns de rasul ” licuriciului ” !!!…
    Nici pe vremea lui Ceausescu nu ne injosea asa tot globul …
    Ceausescu s-a plimbat in caleasca Reginei , a fost primit de multi presedinti , comunisti sau mai putin comunisti … De bine de rau , pana la Basescu ne-au vizitat si presedinti americani …
    Acum , Obama nu s-ar opri in Romania nici macar sa se pise !!!…

  7. Oh My God!

    Din pacate nu e despre base e despre Romania. O tara a carei conducatori sunt asa…e o tara tare trista si singura….asta elegant vorbind.

    Am vazut stirea pe CNN in josul imaginii….aproape de breaking news….am ajunsla ciudatenii. Curand vor face o rubrica: “Ce mai fac romanii?” O sa-l traduca pe Badea.

  8. Victor,

    Intreaba-i te rog pe “comentacii” de aici cati au fost la vot sau cati l-au votat pe presedintele Partzescu. De ce dracu ne plangem??? Iti spun eu, multi! Si stii de ce?? L-au gasit nostim pe partzait. Hahait-ul lui era nostim…. in vorba populara avea coaie, pai nu?? Amanta blonda, sticluta de whisky, condusul in stare de ebrietate, pumni si capete in gura…Cand o sa ne invatam minte?? Nu intelegeti ca votand asa ne facem singuri de rusine? Nu intelegeti ca votand asa ne distrugem viitorul?? Oameni buni, vreti ori ba handicapatul asta de marinar reprezinta legal Romania!!! Nu va ganditi ca oamenii din exterior cred pe buna dreptate ca si noi suntem ca el?? Nu este normal sa creada asta?? Ce popor normal ar da macar in proportie de 10% votul unui astfel de mutant???

  9. Victore, am si eu o intrebare: astia pana la urma scad pensiile militarilor sau nu? Din cate am vazut, guvernul a pierdut batalia in sala de judecata, dar daca au pierdut-o ei tot pot sa impoziteze pensiile? Si daca tot fac ce vor unde doamne iarta-ma e democratia in tara asta?

  10. Ar fi trebuit sa intre in direct artileria grea;Talmacean,Murg,Vass,Pora toti minuitori de limbi catifelate, sa le explice aliatilor sa nu dezinformeze alegatorii,telespectatorii sa nu creada tot ce vad la televizor si in ultima instanta sa le atraga atentia ca e usor sa stai pe margine sa comentezi. Dar, solutii au?Sa le vedem , unde sunt?Eh,asa e usor sa critici. Ce stiu yankeii despre reforma statului, salarii si pensii nesimtite,mineri,sare,posta. Vai de capul lor, daca se mai tin mult de prostii in loc sa faca reforma,vor plinge ca nu au aplicat si ei masurile de relansare economica ale lui Boc.

  11. Chiar asa?Va lasati pacaliti de asemenea trucaje?Sigur au vrut sa afirme contrariul si s-a interpretat gresit :))

  12. Exact, trucaj.
    Nu pot comenta,nu ma mira, cate vor urma… mi-e sila si rusine de prostia oamenilor din jurul meu.
    Am ajuns de rasul lumii,dar nu conteaza, fericiti cei saraci cu duhul din tara, care s-au bucurat iar de pomana portocalie de sarbatori. Nu m-a uitat, m-a chemat la birou si mi-a dat un cadou, a discutat cu mine…Cat timp sistemul de uniformizare a saraciei, foamei si prostiei va continua,vom ajnge vedetele posturilor de televiziune,prin imaginea reprezentativa a poporului de ratati care este,sunt, suntem, nu mai conteaza, chestii subsidiare, de gramatica.

  13. …”fiindcă-i indamisibil să te bage aliaţii-n topul proştilor”; era de mult da’ nu s-a prins !

  14. Mai lipseste Funeriu, sa calculeze ceva, nu stiu ce, nr. de cadre per minut. Ca s-or fi inteles tonomatu american cu al’ roman sa-l oropseasca pe bietu’ base.
    Subscriu la “rusine Dinu Patriciu!” si ma uit cu nesat dupa pixelu albastru.

  15. Asta ca sa nu mai avem vorbe. Flacara violet se vede si dincolo de ocean. De-acu’ sa vedem cine-l mai spala de laturi pe Marinar. Pana si pe Licurici il cam doare la carburator de prezidentul nostru. Cine-ar fi crezut ??? Intre noi fie vorba, mai toata lumea cu scaun la cap.

  16. Mie mi-a plăcut şi aia cu zilierii care trebuie să-şi noteze într-un carneţel câştigurile şi să le declare lunar pentru a fi impozitaţi. De vrăjitoare, ce să spun: o fi ştiind omu’ ceva, or fi făcut ceva,or fi zis ceva, n-au infirmat pixelul albastru… . Trebuia să ieşim şi noi în lume cu o bombă care să mute atenţia de la eşecul cu neadmiterea în spaţiul Schengen. Numai că am ieşit de-a-ndărătălea. Bomba a făcut doar poc, fâssss de s-au istericat americanii. Mă şi plictisisem de manelişti şi orfelinatele groazei, e mai mişto cu ghicitoarele.

  17. Deci; el ia de la licurici iar Romanii de la el. Cat de tare… 🙂
    PS – Au venit primele pensii recalculate la militari si politisti: ex: 3000 la 1100. Apropo se preconizeaza inca o scadere de salarii de 15% in vara.

  18. Vorba lui Paler, “deschid televizorul sa vad cu ce i-am m-ai uimit pe occidentali”. Am revenit la vremurile alea…

  19. Si uite cum facem economie la cheltuielile cu “frunzele turistice” ,printr-o televiziune cu multa audienta. Noroc cu topul prostilor !

  20. Ce se intampla acum cu Basescu&CO nu e nou, dar ca avem o clasa politica varza si o opozitie inexistenta in realitate, e si mai nasol. Adica ce atata Schengen si partide politice, culori peste culori, doctrine una si una, bai fratilor noi nu avem ce manca, suntem pe nicaieri.Deci putem caricaturiza aproape toata clasa politica (socotind ca exista si exceptii, pe care eu nu le vad)…
    Io vreau sa vad care porneste primul o adevarata forma de prostest (a nu se intelege scandal si sange), hai sa miscam si noi ceva zic…dar nu se intrevede nimic…
    Salut!

  21. Salut Victore. Daca ma mai primesti , eu iti propun sa vizualizezi linku urmator despre unul dintre cunoscutiimei care au murit in Noiembrie.

    Cat despre Basescu, nu-mi pierd vremea cu ramele.

    Cristian.

  22. Tocmai mi-am amintit: cred că CNA e băgat în şedinţă specială, nu? Băsescu nu poate rămâne dator, deci va găsi el o soluţie să iasă cu faţa curată şi de aici. Narcisa, dă-i la cap lu’ nenea de la televiziunea americană, nu te lăsa! Nu-l lăsa pe Băse la greu! Ce, el e CLOVNUL americanilor? 😆

  23. nu’l apar pe basescu!
    Victore, americanii ca si mental sint w.a.s.p.(White Anglo-Saxon Protestant). au un alt bord cultural, au nevoie ca sa’si confirme imaginea hipertrofiata despre sinele lor, de derizoriul nostru… asta nu ii impiedica insa sa mulga si vaca moarta de la noi daca asta le aduce profit.
    pentru ei, europa este “exotica”.la fel, calificativul de “exotic”, il dau si unui concetatean de al lor, ca sa dau primul exemplu care’mi vine in minte, specialist recunoscut, profesor la o universitate din top ten, care brusc deraiaza de la dogma corect politica a lumii stiintifice si se decide sa publice ce el crede in baza dovezilor stiintifice, ma gindesc la Peter Duesberg… la o a doua gindire, l’as mentiona pe Kary Banks Mullis, cistigator al premiului Nobel.
    cauta sa vezi despre cine vorbesc… 🙂
    televiziunea la ei se adreseaza esantionului de piata dominant si semnificativ pentru advert, redneck’ul.
    redneck’ul face audienta, redneck’ul are nevoie de derizoriul a tot ce nu este american.
    de asta a si aparut stirea legata de basescu… nu te imbata cu apa chioara, ii doare fix in pix, nu dau one dime pe noi si pe framintarile noastre…
    adu’ti aminte de Theo Peter…

  24. Adica a devenit oficial ceea ce stiam numai noi, cateva milioane de romani. Rusine Dinu Patriciu !!!
    Si acum vor iesi toti mujahedinii cu limbile catifelate sa explice prostilor cum moguliana internationala a dat mana cu mana sa o puna de-un complot (compot).
    P.S. Punem pariu ca daca Tolo ia o sbierla nu boceste nimeni de mila ? Vorba lui Mirciulica : de te crezi prea deont-olog sa tratezi cu mogulul, macar nu ii manca banii ca sa il injuri, ca nu asa se face.

  25. Winter’s Bone (2010)

    Victore, urmareste filmul asta despre americanul obisnuit (fara efecte speciale, fara sex sau top-modele, fara stralucire, fara propaganda Hollywood)

    pe mine altceva azi m-a agitat: stirea ca Boc isi va asuma raspunderea pe legea sigurantei nationale (sub aceeasi comanda se vor afla SRI si Serviciul de Informatie Externa, adica “liberalul” Mihai Razvan Ungureanu)

  26. Nu este adevarat.Preamaretul este cool,este dastept ,este cel mai cel.Televiziunile si mogulii americani sint de vina ,deformeaza realitatea .Pentru noi chelul chior este cel mai frumos si cel mai ochios .

  27. Ca pe licurici il doare fix in rima de noi, nici nu mai e nevoie sa amintesc.
    Ca marinaru’ la randul sau n-are greturi apropo de ce misto fac aia de el, iarasi n-are rost sa vorbim.
    Mai nasol e sentimentul de jena care ma incearca pe mine, biata furnica fara importanta in ecuatie, jena care ma face sa rosesc la vederea chicotelilor licuricesti pe seama ipochimenului care reprezinta tara mea si pe mine, desi eu nu vreau, n-am vrut si-i urasc pe cei ce-l vor!
    Am mai trait rusinea asta pe vremea lui ceausescu!
    Am iesit pe strada in 89 ca sa scap de ea si am fost pacalit crunt ori m-am amagit grav, ca nu mi se va mai intampla!
    Oribil.

  28. Ce se face Base ca nu poate sa ii inchida televiziunea, nici sa-l faca comunist, nici sa-l aresteze, etc?
    Dar sunt convins ca nici nu a vazut acest clip pentru ca nu este interesat de asa ceva.
    NU uitati ROMANIA este TARA lui BASE… de ce? Ca asa vrea el. PUNCT.

  29. Bingo: Ca sa poata suge la Licariciu mare, Basexu se sprijina pe organe ; nu pe armata nu pe politie;
    Casa de pensii SRI n-a operat scaderi in penzia baietilor cu ochii albastri. Si mama nu se supara…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.