Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Oratoarea lu’ tata şi coaliţia portofelelor

Oratoarea lu’ tata şi coaliţia portofelelor

– Oratoarea aia mica a lu’ Tiranu’ se scuza timid ca cica n-a priceput intrebarea lu’ una cu prune-n gura. Iar ilustratia din Cotidianu-i dementiala. Cand e, e!

– Judetul Calarasi e pe maini din ce in ce mai sigure si pricepute odata cu numirea ca prefect a lu’ Lilian Ostropel. S-a nascut mandra coalitia portofelelor

UPDATE: Va rog (deocamdata) sa nu comentati aspectul fizic, nu asta-i subiectul

Comentarii

comentarii

Similar Posts

69 thoughts on “Oratoarea lu’ tata şi coaliţia portofelelor

  1. Victor,cat o sa mai suporte tiranu criticile la adresa lui.Ai grija cum traversezi strada,cum conduci,in general cum respiri.Doar vezi ce se intampla in jurul nostru.

  2. A pus botu’ ala cu botox la intrebarea jmecherei de reportere ca o timida ce e. Misto europarlamentara o sa aibe aia la Bruxelles, or sa se tavaleasca pe jos de ras.

  3. sint destul de batrin,nu stiu daca la femei ma pricep,dar de vazut,de comparat…dar la asta ce-au gasit aia de se dau in vint dupa ea.
    Stiu ca VICTOR nu suporta ca doamnele si domnisoarele sa nu fie respectate aici,mai ales cind au raspuns cu placere invitatiei sale,dar (te rog iarta-ma)dupa ce,ca-i urita ii si proasta !

  4. @mihail: vrei sa ma faca iar tac’su, in prime time, “tonomat cu ieuro”?

  5. geniali aia de la mondeni cand o imita.totusi tasu’ nu o vede? sa-i zica dracu sa stea acasa sa nu mai dea interviuri.de fapt vorba proverbului: ce se naste din pisica tot soareci mananca.

  6. victore ce se intampla cu blogul lui mircea si de ce nu sunt toate emisiunile pe antena3.ro?

  7. Nu stiu de unde ai luat poza da e beton,pai in revistele alea lucioase… interesant,ba da cum de-o fi lasat-o tac’su sa-si strice pupatoarea?
    Am auzit una tare, la Badea, la emisiunea de la radio ZU,una i-a propus sa candideze la presedintie,n-ar fi rau,macar asa la misto,sa candideze si sa-l faca cu nervi pe basel in campanie.Iti dai seama sa vezi la tv o confruntare baselu – Badea,vorba ta: ce dixtractie ce mishteaux!
    Te-ai gandit bine la melodia aia, “Portofele,portofele”,parca asa se chema?
    Iti urez succesuri la euro clic!Ha!Ha!Ha!

  8. daca nu era fata presedintelui probabil ca ar fi terminat cu greu liceu si daca vroia ceva actiune…linia de centura i s-ar fi parut aur curat.
    De ce unii care habar n-au pe ce lume traiesc ajung asa de sus si sunt “rasfatati” de popor???(in sensul ca sunt votati)

  9. 1 la mana:ce fata are cu buzele alea:))
    2 ar trebui tinuta departe de presa pentru ca debiteaza prostii si face numele de cacao,nu ca nu ar fi facut pana la ea
    3 OPRITI-O!

  10. ce-i drept este ca esti tonomat, dar si asta-i “duda” rau…
    oricum, eu sunt de parere ca este minunata ca “politicianca”, nu a avut-o profesoara pe Udrea?
    ma astept ca la alegerile urmatoare sa imi tricoteze si mie un ciorap… eu fac calcaiul si ea restul 🙂

  11. Doamne!
    (Stă elicopteru’ cu motoarele pornite, decolăm imediat cum scăpaţi de poteră… :)) )

  12. Ce-mi place de Ciutacu asta, cand e de dat o stire, baga linkul din ziare.com – agregatori de continut si spammeri celebri – in loc sa dea stirea din Cotidianul 🙂 Esti fair-play, Ciutacule, ma jur…

  13. Domnule Ciutacu! Chiar v-ati pus in minte sa ne faceti sa trecem criza “flamanzi gi goi, far-adapost”…dar tavalindu-ne pe jos???!!…de ras, ca si lesin!!!
    Deci!! vb cuiva…sa stabilim clar! Nu reusesc sa citesc toate comentariile pana la capat!!

  14. si sa mor daca n-am citit prima oara in titlu: “Oroarea lu’ taticu…” da’ m-am repliat pentru ca te stiu totusi, destul de ingaduitor cu damele!!
    si sa ma opreasca si pe mine cineva…din ras!!!

  15. VICTOR,DEMISIA ARE LEGATURA CU PROSTIA DE LA BRASOV.
    E PE CALE SA EXPLODEZE O DUDA URATA.
    SUSANEAUA A AJUNS UNDE NU TREBUIA.

  16. Unu. E bine ca am vazut precizarea ca “n-a priceput intrebarea lu’ una cu prune-n gura”, pt. ca suntem lamuriti intr-o masura suficienta : fata a comentat un subiect care era numai in capul ei si apoi cand s-a vazut in reluare a reusit sa realizeze, cu sau fara ajutor, ca a batut campii. Si-a tuguiat putin “buzitele” si a dat vina pe prunele ziaristei.
    Adica nu-si cere scuze pt. prostie, mai vrea si onoarea “reperata”.
    Doi. In alta ordine de idei,privind poza, Victor te rog sa le dai o veste proasta colegilor de la Stiri: e epidemie de varsat de vant in Bucuresti si ei n-au aflat inca…

  17. nu prea stiu nimic depstre asa numitul ostropel deci nu comentez.dar in partea cealalta de subiect fratilor as avea ce comenta o zi intrega .ma fratilor ioi fi io cu 10 clase ca atatea facui da asta e ‘proasta”rau.am mai zis eu vorba asta intr-o zi pe blog (ca asa imi plac vorbele din popor exprima realitatea cruda)prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.mai sa-i spuna cineva “printesei” ca e proata gramada si da in fiecare zi cu oistea in gard ca ea saraca atata de fudula e ca nu-si da seama .sa o traga cineva de manutza pana nu se face de tot de rahat.alo Maria basescu fa-o tu draga daca nu o face sotzul.

  18. si apropo Victore de cand mi-ai dat peste nas ma limitez doar la subiectul dezbatut si doar un comentariu de fiecare subiect exceptie facand postarea de fatza care iti e adresata direct fara legatura cu subiectul de fatza.ne mai auzim ne mai vedem

  19. Mai,adevarul e ca “mezina”ilustreaza cel mai bine valoarea alesilor lor,fac si o cacofonie,ca ai mei nu sunt.Pana si fiica-mea de 6 ani vorbeste cum trebuie romana (bine,mama a mancat gramatica pe paine iar taica-sau sta pe uscat,nu se uda…pe mare ).Mai face greseli,specifice varstei,dar imediat se corecteaza la acorduri…CE sa-i faci,nu toti putem sa “simtem”la fel limba romana.
    Si,ca sa citez un antevorbitor,opriti-ma din ras,ca ma ingras si mai tare.

  20. Are cineva curajul s-o invite pe aceasta domnisoara la o emisiune de juma’de ora si sa incerce un dialog? Ce spectacol !

  21. …?!?!?!…poate era o fenomen de reporter de gen feminin…poate vroia sa intrebe de fondurile primite cu clauza de cheltuire pana in anul..2012…dupa care aceste fonduri, cum orice cetatean roman din romania stie ( ???) ca dupe care necheltuitii se duc mai departe…si romanii fac byebye la fondurile -ajutor de aderare…da’ p’aci ‘ s alte probleme…nu ca fiecare ziar, fiecare foaie din romania sa ajute p.f.a.-ul , s.r.l.-ul,p.f.-ul si binenteles s.a-ul si r.a.-ul…noi s-avem uikend mumos si tontoroi pe …dimensiunea fiecarui mass-mediu.
    Nu am facut aici si acum altceva decat sa …zgaltzai un pik media, cu ajutorul blog-ului Dv.
    Scuze de deranj ! …am si eu nisteoff-uri.Si sunt convinsa ca si Dra.E.Basescu are… ” n” offfff-uri la adresa mas-medieiromanesti.
    Cred ca am sa ma uit de azi inainte la D.D.d.
    El are rabdare de titan !
    O saptamana frumoasa va doresc !

  22. poza asta ii mortala!!am zis mereu k ii urata fata asta//da in poza asta..ii hidoasa de-a dreptu’
    euro click=))

  23. Io cred ca fata a greșit cursul de școala vieții și confundă oratoria cu oraloria. Oare cum o sta cu ret(r)orica?

  24. daca nu a inteles intrebarea putea sa zica: ‘Darling, Ai dont anderstand za cueshtan!’.
    Da’ fata nu poate spune ‘nu’, asa-i?!

  25. Beton. Incredibil cat de inteligente sunt fetele lu’ tatii din astia din politica. Ele e mai multe. Succesurile sunt mai multi…
    Tare de tot!

  26. Nu! Nu se cade se facem haz de infatisarea unei fiinte omenesti oricat de indrepatatiti am fi! Sincer chair nu e cazul! Fiecare poate sa judece dupa cum crede poza de pe ecran fara comentarii aditionale. Cred ca persoanele pot fi judecate doar prin actiunile lor si prin gandurile care si le exprima si atat. Doar atat. In fine poate sunt eu demodat. Legat de situatia creata cu finala “Euro Clic” este inca o demonstratie asupra calitatii persoanei politice Elena Basescu. Cu o gratie demna de ruda dumneaei, Elena Basescu si cerut scuze ca nu a inteles intrebarea datorita faptului ca ziarista ce a intrebat-o avea “prune in gura”. Probabil ne aducem aminte episodul cu telefonlu mobil in care si presedintele ne-a aratat lingvisitc de ce este in stare. Da, ea este viitorul unei clase politice slabe, limitate si neputinciaose insa sa nu fie urma de indoiala noul val reprezentat de Elena Basescu va fi mai jalnic din punct de vedere moral in plan politic fata de cel vechi. Trebuie tras un semnal de alarma astfel incat acesti oamnei sa ramana ceea ce sunt – niste non-valori – si sa nu ajunga sa ne guverneze destinele.
    Cat despre Lica Ostropel ce sa mai spunem – inca un hot ajuns sus – parca mai stim cazuri. Uitati-va pe listele din PNL, PSD sau PD-L si putem juca “Ghici ciuperca cine-i”.

  27. Nea’ Victore, las-o dracu’ eşti în criză de subiecte? Tu vorbeşti de prefectul de Calarasi, Ostropel, cand mai are putin si va fi inlocuit cu Doru Ioan Taracila?! Acum, dacă zice unul pe un forum că tu ai făcut si ai dres… e credibil. Pe forumuri, stii bine ca se spun tot felul de prostii sub protectia anonimatului. Zau ca nu pricep ce ai vrut sa faci/arati cu prefectul Ostropel. Cred că-mi dau seama: te-a cam luat valul şi te-ao cam dezinformat singur. Ostropel e de la liberali, bre, iar din coalitia PSD-PDL se pregăteste Taracila. Daca nu crezi ami citeste si tu ziarele din Calarasi. Pe net, nu bate drumul pana acolo. 😛

  28. intelegem ca Ostropel dadea cu jula in Germania si acum e bine-merci, prefect de Calarasi? Foaaarte elegant!
    Cotidianuuuuuu’, meriti un premiu pentru poza!

  29. Intradevar fotografia este dementiala !
    Urata lu’ tata se intoarce si pentru asta a scos prunele din gura .

    Update : In loc de prune era sa scriu altceva ! 😉

  30. Faptul ca ta’su o promoveaza si o sustine in functii politice la cat o duce mintea, ne spune de fapt( daca mai era nevoie) cine este traian basescu . Ca sa te prefaci ca nu vezi cat e de tuta , cat e de penibila , doar ca sa-ti satisfaci ambitia cu orice pret, chiar daca sti ca se vede de pe luna ca e “paralela si la dreapta” nu poate decat sa ne ingrijoreze la maxim viitorul nostru ca popor, macar a celor care se mai incapataneaza sa se mai agate de o farama de speranta ca-si va ma revenii vreodata tara asta.Asta e in stare de ORICE ca sa-si atinga scopul, fara nici un fel de scrupule.

  31. a e futomodeala? asta nu avea “neste” aere de modeala?are fata hidoasa ca a lu’ base, daca se uita cu un ochi intr-o parte o confundam cu presedintele fi-mi-ar scarba.scuza-ma dar nu m-am putut abtine sa nu comentez.

  32. Rautaciosilor!
    Nu mai poate omu sa o dea de gard ca repede va luati de el!
    Puneti-va putin in locul ei! Cum credeti ca v-ati descurca? Mai ales ca aschia nu sare departe.
    Btw. Sper ca faceti distinctie intre ironie si … 🙂

  33. Iarta-ma Victore da chiar e necesar sa-mi calc pe inima si sa mai postez aici inca un comentariu fratilor nu va mai legati niciodata de fizicul unui om indiferent de cine-i vorba nu e de vina nimeni pt cum arata asa l-a facut D-zeu legati-va de mentalitatea lui sau a ei dupa caz ca aici persoana e de vina D-zeu ne-a dat minte ramane la latitudinea noastra daca o folosim sau nu, daca o slefuim sau nu.Totdeauna am zis ca omul nu e de vina pt infatisarea sa fizica dar se face vinovat ca e prost ca nu a invatat sa se comporte.P.S inteleptul cand nu stie tace iar prostu urla in gura mare in mijlocul targului.ne mai auzim ne mai vedem

  34. Da’ răspunsu’ l-a priceput ? Înghî-înghî. Hai cu succesurile la ministerul de interne. Că e pe specific. Fata are profil de Garcea.

  35. Acest copil a fost aruncata in fata de propriul tata! E socant si incredibil, pentru cei ce sunt parinti! De aceea intreaga vina o poarta Tiranul si sunt ferm convins ca Elena Basescu face ceea ce nu-i place, fiind chiar fortata de a se afirma cu orice pret.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.