Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Oratoarea lu’ tata şi coaliţia portofelelor

Oratoarea lu’ tata şi coaliţia portofelelor

– Oratoarea aia mica a lu’ Tiranu’ se scuza timid ca cica n-a priceput intrebarea lu’ una cu prune-n gura. Iar ilustratia din Cotidianu-i dementiala. Cand e, e!

– Judetul Calarasi e pe maini din ce in ce mai sigure si pricepute odata cu numirea ca prefect a lu’ Lilian Ostropel. S-a nascut mandra coalitia portofelelor

UPDATE: Va rog (deocamdata) sa nu comentati aspectul fizic, nu asta-i subiectul

Comentarii

comentarii

Similar Posts

69 thoughts on “Oratoarea lu’ tata şi coaliţia portofelelor

  1. Personajul (a devenit un personaj, nu?) plin de “succesuri”, după ce a discutat cu “unii oameni care nu vrea să stea de vorbă” este demn de imortalizat în galeria celebrităţilor neamului, între tiran, şi preşedinta Finlandei cunoscută şi ca regina parcărilor Bucureştiului.
    Imortalizarea se va face prin împăierea originalului (ori taxidermie, ca să nu înţeleagă decât prin consilieri, ăla cu privirea largă şi-mprăştiată).
    În ceea ce priveşte “prunele din gură”, individa ar trebui să-şi vadă bârna din ochii (scuzaţi) proprii!

  2. e mai blonda decat udrea. advaru’ e c-am evoluat mult de la revolutie incoace. am trecut de la tovarasa elena ceausescu cu coc,polimeri & codoi la tovarasa elena basescu cu botox,euroclic & succesuri. dac-o prindeti la vreun talkshow,s-o intrebati care-i formula dioxidului de carbon. arata foarte bine romania intre golden shlitz & bamboo! poza-i foarte suge-stiva.

  3. mi-a placut & faza aia,din emisiunea dvs,cand d-l parapsiholog v-a confundat cu d-l Gadea. umor involuntar,dar bun. pe ant.1,in jurnalu’ de la ora 19(obositor),stoiceasca spunea ca iarna Marelui Licurici,conform Cartitei,va mai dura cel putin 6 luni,pt. ca si-a vazut umbra. buna & asta. a uitat tov. basescu sa le spuna americanilor ca iarna nu-i k vara. mai ales daca tine vreo 8 luni.

  4. Tuta tatii cea nurlie

    Euro League, Euro clic, ce mi-e una, ce mi-e alta ?
    Faceti caz de confuziune, dara io stiu de la tata
    Ca si “pleinul ca si plenul”, is o apa si’un pamant
    Iara io tuta cuminte nu ies din al lui cuvant!

    Monsiur scrie, monsiur este, ce atata tevatura
    Io am luat lectii de dictii, reusind c-o piatra-n gura.
    D’aia atunci cand zic succesuri, au cand limba o pocesc
    Imi sar jurnalistii’n carca si incep ca sa bocesc.

    Tatuca’nsa’i pe’aproape si cu vorbe de dojana
    Tonomate ii numeste, iute’i pune el pe goana.
    Asa ca bai, voi prune’n gura, cand de limba mea va luati
    Aveti grija mare’as spune, pe tauca’l suparati!

  5. Cand le ai, le ai, ce sa mai zicem…
    Despre aia mica a lu’ taticu’ nu mai am ce comenta…ca sunt dintre oamenii care “nu vor sa vorbesc cu tine”…
    Da’ aia cu portofelu’ m-a ingenunchiat crancen.. In loc sa-mi vaz de munca – stau cu castile pe urechi si rad ca tuta la miriste.
    Bravos, domnule Ciutacu, halal sa-ti fie!:) Poate asta e secretul succesurilor in viata: sa te siliconezi sau sa furi. Pacat ca am depasit limita de varsta pentru amandoua…

  6. Cred ca au folosit un cititor de buze plus un dictionar basesc-roman ca sa traduca ce a zis mezina.
    La cit de interesant e fotbalul, care-i diferenta intre clic si league?

  7. E normal ca Nitzika Base sa inteleaga Click. Doar asta e una din revistele in care ea a aparut cu ciupercutza ala, Hrebe. Dup aia, ea nu are nevoie sa stie ceva, e fata marinarului si e tot ce ii trebuie la cv. In ultimul rand, ca nu ma pot abtine, daca e interesata numai de aspectul fizic, de ce dracu nu si-a epilat mustata?

  8. Despre fata lu’ Tăticu’, io unu’ am o părere bună. Nu-i lipseşte bunul simţ. Da’ gafează destul de des. E ghinionistă. Şi poate şi “blondă”.
    În comediile de situaţie, cred că ar putea fi un pwersonaj reuşit, precum de altfel şi “ieste”.

  9. nu sunt inspaimantat de fata lu’ tata,cat ma infioara tineretul pdl-ist.nu inteleg cum pot accepta atata prostie.sunt toti la fel?

  10. Problema nu este infatisarea d-soarei.Este o fata ca multe altele…minus botox-ul…Ce ma nedumereste, este explicatia data de ea, cum ca este nu-stiu ce la Parlamentul European ?! Ce poate sa faca acolo ? Cum este, sau nu, platita ? Pe cine reprezinta, si in ce fel ? Asta mai ingrijoreaza…Fata este total pe dinafara…De vina este tatal si lingaii tatalui care au pacalit-o si o pacalesc inca, mintind-o ca ar avea stofa de politician…Prin asta, prin faptul ca este adusa mereu in prim plan nu face decit sa-si arata limitele si sa devina penibila. Pacat !

  11. Din pacate, in Romania nu sunt promovate valorile.Fata lui tata e atat de limitata ca nu-si da seama de cate ineptii spune. Ar trebui sa se ascunda .Apropo ce face in Parlamentul European? Si in ce limba o vorbi? Ca nici romaneste nu stie.

  12. Si, totusi, aceasta cetateanca a absolvit Stiinte politice cu o licenta, apreciata de ‘impartialul’, de ‘respectabilul guru al democratiei’ romanesti, PARVULESCU cu nota 10!!?? Cum altfel sa fie evaluata aceasta adevarata capacitate ? Pai, daca astuia nu-i este rusine de sine, de ce-ar trebui sa se rusineze ‘fata tatii’?

  13. Cand incep ziua prost, recistec toate comentariile de aici!
    Habar n-aveti cum brusc, imi creste buna-dispozitie:D
    Multumiri!

  14. Daca tot voia sa raspunda, nu o tinea nimeni sa intrebe inca o data despre ce “Euro click” e vorba.Daca jurnalista avea prune’n gura atunci ea avea vata in urechi.

  15. Este ca si cum profesorul te intreaba de Burebista si Tracia iar tu ii raspunzi de Traian imperator. Oricum nu cred ca stie care-i diferenta inter imperator si presedinte precum nici madam avocat Udrea nu stie istorie!!!Totusi este mare diferenta intre cele doua feblete ale presedintelui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.