Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Opriţi-vă dracului, hiene dezgustătoare!

Opriţi-vă dracului, hiene dezgustătoare!

Gata, bă! Am înţeles, trăim într-o ţară plină de oameni periculoşi care, în an electoral, trebuie ţinuţi la zdup. Sigur, ne-am dat seama, absolut întâmplător, abia acum că locuim într-o ţară de o periculozitate feroce. Demni ca mieii de Paşte, îi judecăm noi pe toţi la televizor. Juisăm de plăcere când îi vedem cu cătuşele pe mâini, când îi filmăm dezvonovăţindu-se şi când opinăm doct, ridicând din sprâncene, că e ceva ascuns, altfel nu se mişcau autorităţile. Sigur, mai moare câte o rudă apropiată a vreunui suspect de serviciu, mai ţinem la beci câte un bolnav de cancer în refuz de medicamentaţie, da’ aşa-i la toate revoluţiile de pe Planeta Pământ, mai cad şi nevinovaţi colaterali. N-o să ne împiedicăm de atât!

Mi-e silă, bă! De ce-a ajuns meseria asta, odinioară frumoasă, pe care o practicăm. De toţi infiltraţii serviciilor secrete din redacţii, de faptul că procuratura a ajuns să fie principalul furnizor de ştiri din România, de curvele ajunse în poziţii de demnitate publică (Doamne, cum sună!) exclusiv pe motiv de copulare interesată cu cine trebuie, de toţi agramaţii împinşi către parvenirea politică de iluştrii lor părinţi, de fiii de securişti şi/sau de torţionari care împart verdicte de moralitate în piaţa publică pe bani de la partide, de vorbitul în şoaptă şi de suspiciunile reciproce. Mă doare-n cur dacă toată isteria asta generalizată-i opera lui Băsescu au ba. E ţara lui Băsescu, e regimul lui politic zgomotos şi infect, e vremea hienelor fără conştiinţă care se adapă hulpav cu sângele gâlgâind al victimelor proaspăt sfârtecate. Să vă ia dracu’ pe toţi! În Săptămâna Mare…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

183 thoughts on “Opriţi-vă dracului, hiene dezgustătoare!

  1. !!!!sri a cumparat de la duda un apartament printr-o imobiliara, el macar poate sa dem.banii, sigur in afara de cadoul primit de la statul roman.

  2. Fortele dezlantuite ale raului ii pun bete in roate guvernului Boc.

    1) Tonomatele de la Coface, platiti probabil de vreun mogul au redus rating-ul de tara al Romaniei de la A4 la B.
    http://www.portfolio.hu/en/cikkek.tdp?cCheck=1&k=2&i=17396

    2) Euro isi face de cap si se apuca sa ceasca cu 4 bani pe zi, impotriva indicatiilor domnului Boc, pe care l-am auzit saptamana trecuta afirmand serios de tot:
    “nici n-am semnat acordul cu FMI, a scazut euro”
    (sa crap daca nu l-am auzit )
    Atata ca lui nu-i spusese nimeni despre ce e vorba, si nici n-a intrebat probabil pe cineva.
    S-a bucurat ca prostu’ prematur vazand euro ceva mai jos vineri si luni,si a vrut sa puncteze electoral.
    Practic pana ieri traderii din Europa au fost in concediu de Paste(catolic), asa ca n-a avut cine sa tranzactioneze. Acum au venit la serviciu.

  3. Clar, ai dreptate.
    Toti hotii, coruptii, criminalii, violatorii, samd, care au rude suferinde trebuie eliberati!

    Si pedofilii au mamici si tatici, daca patesc parintii astia ceva cand copii lor sunt acuzati!?

    Mai, ce rau am mai ajuns, auzi, in tara asta sunt acuzati criminali care au rude ! Rusine, zic, rusine!

  4. Micul ecran e invadat destul cu subiecte destul de “fierbinţi”, care-şi au locul numai în emisiuni de genu’ D.D.D.(adică Dan Diaconescu în Direct). Ceea ce spunea M. Badea despre o televiziune, că a devenit otevizată, se întâmplă acum cu ajutorul “dezinteresat” al DNA. Da’ prostimea nu mai “cumpără” astfel de ştiri. Oare de ce nu mă mai miră?

  5. Iata de ce am plecat acum 20 de ani din Romania.
    Faptul ca, totusi, toata ziua, cand am timp, urmaresc la TV si in ziare viata din tara, ma face sa ma simt ca si cum as fi acolo, fara sa fiu,totusi, afectat.
    Imi este jena de ce se intampla si nu stiu daca se va putea -vreodata- schimba ceva.
    Iar faptul ca majoritatea postatorilor il gasesc pe Basescu vinovat se explica prin aceea ca el a dat tonul la marlania politica.
    Prin aceea ca s-a autodeclarat “jucator” si s-a implicat in toata serparia l-a facut mafiot sef. De aici am ajuns la ideea ca niciodata sa nu pun botul. Cu cat sperantele sunt mai mari cu atat si dezamagirile vor fi mai mari…
    Iar faptul ca in fotbal a inceput curatenia de primavara poate face numai bine…

  6. Incerc un sentiment de vinovatie cand ceea ce am scris pe acest blog s-a confirmat in realitate.
    Urasc cand mi-i se confirma propia perceptie.Imi place sa scriu pe acest blog atat timp cat foarte multi dintre noi avem ce spune iar domnul Ciutacu stie a ne disciplina cand o luam pe aratura.Limba romana e tare bogata in continut si sensuri, iar bunul simt si educatia trebuie sa ne stavileasca elanul de a folosi cuvinte murdare.Sa intelem adevaratul sens al notiunii de libertate asumata.
    Ne place ori nu, traim intr-o lume in care fiecare dintre noi am contribuit la cladirea ei.
    Este ceea ce meritam atat timp cat somnul ratiunii noastre a creat monstrii.
    Ne intrebam de ce acum si nu mai demult se intampla toate aceste arestari cat timp ,de existenta acestor “infractiuni”, s-a stiut de ani de zile.Ne intrebam de ce tocmai acum ne ocupam sa facem curat in ograda lumii fotbalului si nu investigam cum politicienii sau vasalii lor si-au facut averi de milioane ba chiar miliarde pe banii STATULUI.
    Motivul este unul singur si nu are nimic de a face cu statul de drept: BANII.
    Acesti politicieni s-au transformat intr-un fel de zapcii ,care iau de la alti bogati si dupa aceea isi impart prada ,amagindu-ne ca dorinta de dreptate este idealul lor suprem.
    Este o vorba: ” Ce ii se permite stapanului nu ii se permite slugii”.
    Se stie de ani de zile ca in fotbal se invart bani multi. Un club sportiv profesionist nu poate rezista decat daca se gaseste cineva sa-l finanteze, si acela NU ESTE STATUL.Performanta se face investind in infrastructura, pregatire , strategii, logistica sportiva.Fotbalul este un business nu hobby pentru finantatori.V-ati intrebat oare de ce marile cluburi din strainatate finantate de oameni bogati( vezi Berlusconi, Abramovici, etc.)nu-si leaga proprii finantatori si-i intreaba cum de este posibil sa-si plateasca atat de bine sportivii? Ei vor spectacol, iar un spectacol bun se face investind.
    In Romania ,lumea fotbalului este pe cale sa devina vaca de muls a actualului Guvern in foame teribila de bani cat timp taxele inventate nu le aduc visata bunastare.
    A facut ceva Guvernul de capul lui pana cand Boc nu s-a consultat cu Basescu? De grija lui Becali si a incidentelor de la Chisinau am uitat ca aceasta tara este condusa doar cu ordonante de urgenta.
    De unde credeti ca se mai pot stoarce multi bani? Am inteles ca FMI ne-a imprumutat cu bani.Noi ii vom plati pe strainii din Romania care sunt datori la banci si ceva maruntis catre rezerva BNR. Cat din acest imprumut intra in bugetul tarii? NIMIC. DNA-ul s-a transformat intr-un fel de arendas. Va mai aduceti aminte cand Presedintele sfatuia ca hotararile magistratilor sa tina cont de decizia procurorilor? Repet, justitia romaneasca este o prostituata care tine intr-o mana decizia politica si triseaza uitandu-se pe sub bentita cu care este legata la ochi.Aceasi parere o avea si o distinsa magistrat invitata fiind la Realitatea( a se citi judecatoarea cazului Popoviciu)dar exprimata in termeni mai voalati.Oricum cuvantul prostituare a fost mentionat.Nu cumva este una si aceeasi magistrata pe care Basescu o ameninta cu evacuarea din sedinta CSM-ului?
    Va veni curand randul celor care nu au cotizat inca la Cotroceni.
    In acest timp, domnii parlamentari motaie in fotoliile lor de alesi ai neamului, vorbesc la telefon sau isi trimit mesaje pe e-mail.Ei sunt preocupati sa faca bani si sa-si plateasca locul confortabil de politician.
    Oare acest lucru l-am aflat de la ei cand ne-au cerut votul?
    Noi stiam ca au legiferat cresterea salariilor sau pensiilor.Noi stiam ca nici o criza financiara venita din exterior nu ne va afecta. Ba mai mult daca ne intoarcem in tara devenim cu 25 de mii de euro mai bogati.Bla, bla,bla.Ne-au cumparat cu aer iar acum ne dau suturi la fund.
    Sa traiti bine! Ne tot indeamna Presedintele.
    Pai ce mai asteptam? Hai sa traim bine.
    Cand ii vom vedea pe toti acesti politicieni , deveniti multimilionari in cativa ani si care si-au facut averi personale transferand dintr-un condei bunul statului pe numele lor?
    Nu am auzit pe nici unul dintre ei sa-si dea parte din averea personala intru iesirea din criza si mantuirea poporului.Casele stau sa cada pe noi din lipsa de bani si strategii, ministrii se plimba cu masinile SPP-ului, ne gandim la crearea unor statiuni balneoclimaterice in coasta Bucurestiului , cat timp marile statiuni ,si cu renume, sunt intr-o continua deteriorare.Ne gandim la plimbari cu vaporasul pe Dunare si cheltuim bani dela Buget ,la un nou si inutil minister infiintat,numai pentru promovarea brandului numai stiu cui.
    In tot acest timp, firmele dau faliment, li se impun mai multe taxe iar noi aflam ca consilierii pe probleme de management au cele mai mari venituri in economia romaneasca!!!
    Pe locurile urmatoare sunt cei din lumea sportului ,cei din mass media si mai stiu EI care.
    Cine va urma pe lista arestarilor? Va las sa ghiciti.
    Va dati seama cati bani s-ar lua de la asa zisii consilieri manageriali? Dar sa stiti ca corb la corb nu-si scoate ochii.Inca traim bine.

  7. Ciutacule… te iubesc! Stiu ca esti urat, dar… asta e! In sfarsit TE I U B E S C! A! Era sa uit! Sa-ti spun de ce te iubesc… pentru emisiunea din seara asta. Mai… ce calm ai fost!… parca se schimba ceva! Oricum, mai bine-n dud decat in plop! Hai te iubesc!

  8. Altfel, si mie mi se pare ca cei de la GSP au o atitudine exagerata vis a vis de scandalul cu arbitrajele. Imi aduce aminte atitudinea lor de felul in care toti zbierau dupa revolutie, da’ dumneata ce-ai facut in ultimii cinci ani, ha??? ca dupa foarte putin timp sa fie toti prieteni din nou.

    Insa cruciada ziaristica bezmetica nu ii disculpa pe cei care incalca legea si, dupa parerea mea, articolul dumitale ofera un prilej de “basma curata.”

  9. la antena 3 tolontan a zis-o pe bune.
    masurile trebuie luate de frf, inainte de a astepta o hotarire a justitiei, care poate dura, si dura , fara dura mater.

  10. Buna,
    Nu am mai intrat demult,dar vreau si eu un serviciu din care in cateva luni sa-mi cumpar, prin transfer bancar,(adica achitat integral)un apartament cu mansarda!
    Sa vedeti ce bine vom da in raportul pe justitie la lupta impotriva coruptiei cu arestarile astea.Cum”noi luptam”cu coruptia!vor striga pe toate posturile.
    Daca nu mai”intru”va urez tuturor un “Paste luminos!”

  11. Eu inca ma mai intreb cum de Tolontan mai face parte din Trust. Ce Enigma Otiliei, asta enigma.

  12. Off topic, scuze

    Am vazut ca ati apreciat declaratia lui Geoana privind familia serioasa ca fiind foarte buna, pt “pt cunoscatori”… ne lamuriti si pe noi?

  13. dezgustatori mi se par de asemenea si lingaii care cultiva “geniul” proprietarului acestui blog.
    este incredibil cata ura este semanata pe asemenea bloguri unde proprietarul incurajeaza din plin acest sentiment. se vede din limbaj si din raspunsurile date celor care nu-i lauda geniul.
    mai putina patima doamnelor si domnilor. fiti un pic mai buni si poate intreaga lume va fi mai buna.
    pentru toata lumea sarbatori fericite si pace pe pamant.

  14. Problema cu toate aceste arestari e ca ,in realitate,lucrurile decurg altfel in instanta.Un profesionist adevarat nu isi face publice atuurile decat la momentul oportun ,in sedinta de judecata.Procurorul general ar trebui sa ia atitudine pentru ca sa se revina pe un fagas normal in activitatea procurorilor.E o mare bataie de joc ceea ce se intampla cu probatoriul procurorilor.Kovesi mai exista sau e doar de fatada?Cu ministrul justitiei m-am lamurit,a ajuns demn de toata mila.Imi repugna si jocul lamentabil al avocatilor,care manipuleaza un pic opinia publica,in conditiile in care nu sunt in stare sa obtina ceva in instanta.Cum sa nu fie condamnat Becali daca omul si-a recunoscut fapta?Ce mi s-ar parea acum normal ar fi judecarea hotilor si condamnarea lor deopotriva.Aici, m-am referit strict la un caz, pentru exemplificare.Probatoriile solide nu sunt facute publice decat in sedinta de judecata ,altfel ,atat procurorul ,cat si avocatul,risca sa aiba surprize unul din partea celuilalt.Probele pot fi lovite de nulitate daca nu sunt respectate anumite reguli.

  15. E prima data cand il aud vorbind pe Principele Radu Duda si spre surprinderea mea chiar mi-a placut. Ii doresc succes si la prezidentiale si in lupta cu minciunile adversarului cel mai important, aflat momentan la Cotroceni,minciuni care nu vor intarzia sa apara daca se va dovedi amenintatoare candidatura lui.Caci “structurle” lucreaza.

  16. Victor,iti multumim pentru tot ce faci pentru noi.Mereu mi-am dorit sa vad pe cineva si sa aud pe cineva cum ne deschide noua si familiilor noastre aceste orizonturi de cunoastere tribidimensionale austere si levitarea intr-un univers inteligentional care ne uneste intr-o fapta si o savoare a faptei mentionate mai sus.Nu cred ca ne putem ajuta singuri sa iesim din marasmul intortocheat a unor alte mentalitati invechite despre ceea ce este si ceea ce nu este.Am inteles inca o data si poate mult mai mult ce se afla in jurul nostru dar si in jurul celorlalti.Cum am putea sa reactionam corect ,cum am putea sa intelegem atitudinea nesemnificativa pe care o deslusesti cu atata migala si desavarsism.Apreciem tot ce faci dar si ce nu faci si iata ca acum iti multumim si as vrea sa avem siguranta ca si tu si ceilalti de care noi acesti oameni corecti depindem, sa ne insufletiti sa stim si sa cunoastem mult mai mult.Inchei micile mele randuri alaturandu-ma celor mai de incredere voci ale mass-mediei si va uram succes si asa sa o duceti mereu mai departe ca un stindard comun si contemplativ pe paginile de ziar si ecranele de televizor pe care acum le intelegem mai bine si cu mai multa usurinta.Multumim ca existi si ne faci cunoscuta existenta ta.De la tine am invatat sa fiu din ce in ce mai inteligent.Multumesc deasemenea.

  17. Interesanta expunerea ta, Paratraznetul Fanica
    Ma gandesc, oare Mircea Geoana nu are si el cam aceleasi calitati? Poate ca nu este tehnocrat .

  18. Rep.: Care sînt atuurile lui Crin Antonescu, candidatul la preşedinţie? De ce l-aş vota pe Crin şi nu pe un alt candidat?
    C.A.: Voi răspunde acestor întrebări atunci cînd Crin Antonescu va fi candidat oficial la preşedinţia României.
    Ma gandesc cum suna stirea Alegerile Prezidentiale vor avea lor odata cu alegerile pentru Parlamentul European.

    Baba Chiva nu stie ce vrea Antonescu, nici nu-l cunoaste?

    Nu vrei sa-i spui?: Sarumana mamaie, am venit sa vad cum te simti.

  19. Victor, de ce nu mai participi la Sinteza zilei?? Ca si mie, cred ca le lipsesti multora! Toate bune,
    irina N.

  20. @irina203gva: tocmai de-acolo m-am intors. nu-s nici eu masina de vorbit

  21. Victor, te-a cam facut Tolo, ti-a inchis gura.
    Srry, dar cam asa shade treaba.
    Nu lui trebuia sa-i adresezi intrebarea.
    A raspuns bine. Bv lui.

  22. @Paratraznetul Fanica

    Eu cred ca nu Duda are atributele care trebuie,
    ci mai degraba sondajul ala are atributele care nu trebuie
    …if you know what I mean.

    @psihologu’

    Nu lui trebuia sa-i adresezi intrebarea.
    A raspuns bine. Bv lui.

    De ce, trebuie sa asteptam pana moare unu’ cu ziaru-n brate?
    Vorbesti (si de fapt el vorbeste) de parca presa scrisa n-ar conta.
    Pai daca nu conteaza, atunci sa se lase.
    Iar daca totusi conteaza, atunci trebuie sa accepte
    ca e pura intamplare faptul ca de tura asta a murit omul ala
    uitandu-se la teveu, si nu lecturand un ziar.

    Selectivitatea inechitabila se numeste uneori discriminare,
    alteori neasumare.

    ____________________________________
    Si un semnal dinspre PNL — doar asa,
    de amuzament negru
    in legatura cu Guvernul VinoNumaiCrizaCandSeLasa.

  23. Bine spus, sa se ocupe si de “Bugetari”.
    Ca sa se intelega, eu ma uit la inregistrarea emisiunii..si am reactii intarziate..fata de direct.;)

  24. Juranlismul in Romania! In perioada 1947-1989 nu a existat jurnalism in Romania, nu a existat scoala de jurnalism, dupa 1989 totul s-a facut dupa urecche. Ca absolventa a filologiei in 1979 stiu despre ce vorbesc. Multi dintre jurnalistii de azi sint “elevii” falosi ai lui Cristoiu iar cei care nu sint studentii lui sint cei despre care MARELE MAESTRU CRISTOIU spune ca si-au facut scoala la seral sau ce prostii mai spune el ! Vorbesc despre jurnalisti si jurnalism in general. Desigur ca avem si jurnalisti de valoare datorita talentului lor. Sint destui care s-au scolit prin strainatate, putini insa s-au reintors in tara.In rest, Victor are dreptate.
    Subliniez: nu exista scoala si traditie in jurnalism. Asa se face ca au ajuns “jurnalisti” toti pilosii, toate pitipoancele, toti lingaii, toate sub-mediocritatile. Este inca un domeniu in care sint multe de facut!

    In ceea ce priveste “foamea” din presa scrisa, nu se intimpla altceva decit ceea ce se intimpla si cu bancile. Prea multe! Dupa ce va trece tornada asta , vor ramine citeva banci, sa le numeri pe degetele de la o mina si tot atitea ziare. Cei mai buni vor rezista. Asta nu e un efect al crizei economice mondiale , ci al supra-aglomeratiei pe pietele respective datorate asa-zisei “oportunitati” oferite de virgina piata economica romaneasca.

  25. @ psihologu’ : bre, esti pe post de Gica Contra sau ce?
    Tolontan si-a luat-o si de la Mitica Dragomir si de la Ciutacu. Sau nu ne uitam la celeasi emisiuni?

  26. Mihaela, spune-mi un editorialist pe care il apreciezi? Exclus Ciutacu.
    Stii cum imi sunt intiparite mie in minte, aceste postari ale tale? Ca niste argumente aduse de sotie, pentru apararea sotului. Il iubeste, il vede perfect..este normal. Iar eu stiu ca VIctor are sotie si un copil minunat. Sa-i traiasca.
    Banuiesc ca nu ai dorinte ascunse fata de Victor, dar a lua cuvintele lui si doar sa le pui intr-un alt ambalaj, mai roz..ma dezgusta. Vreau si eu propriile opinii. Nu cred ca esti in total deacord cu el mereu. Ce a mai facut Cristoiu de data asta? Sa nu-mi spui ca Ciutacu este un om impecabil, sau poate este dar nu mi-am dat seama.
    Stii cum imi pari tu? ca aceea multime care striga pe la proteste..unul da tonul si ceilalti repeta dupa el. Sau ca plutonul din armata..
    Sa fim seriosi…

  27. @psihologu’: incearca sa faci abstractie de persoana mea; zau, nu eu sunt subiectul acestei postari. in plus, daca vrei sa chat-uiesti, nu te impiedica nimeni s-o faci pe mess cu absolut oricare dintre cei care posteaza aici, dar nu la mine pe blog.

  28. @ psihologu’: esti imposibil!Vrei discutii, intra la mine pe blog, ca ai mai intrat, sau nu te tin baierele sa duci un dialog ?
    In ceea ce-l priveste pe Ciutacu : schimba repertoriul! Il apar ca o mama! Esti multumit?

  29. greu ii face cineva fata intr-o dezbatere lu mitica…cel putin astia din presa sportiva sunt mult pe dinafara. ma uit acum la emisiune in reluare, saracu tolontan e sters, n-are nicio retorica, se cam gudura degeaba pe langa subiect

  30. @psihologu’

    Am inteles, ai nevoie de atentie,
    poate esti si plictisit, e in regula.
    Nu-i nevoie totusi sa umbli cu bulina rosie in permanenta.
    Sunt dispusa si sa-ti acord atentie,
    in masura in care imi starnesti interesul,
    insa nu pe blog-ul lui Victor,
    pentru ca ne transformam in paraziti de comunicare.

  31. Lasa,
    Nu e problema – Mr. Lajos poa’ sa-si mareasca tarifele per meci deturnat ca sa ii treaca supararea…
    E OK, il intelegem.

  32. …D-zeu sa-l ierte!…ca atat i-o fi fost firul…
    …Cat despre “implicati” si “vinovati” pt aceasta moarte…multi sunteti paranoici. Oare tot Basescu o fi de vina ca si-a aruncat vecinul de bloc varza murata pe ghena de a imputit tot blocul? Cum stim noi sa gasim tapi ispasitori mereu! Maine ne revoltam in piata mare pentru garurile din talpa pantofului,,,, Ca doar altii sunt de vina pt ele, nu nimicnicia noastra!
    …Urlati prefacuti ca vreti o alta lume, o alta Romanie…ca apoi, in tacere, sa mai ciorditi si voi un os de ros de la unul care va da un pumn de arginti ca sa latrati frumos.
    ..Domule Ciutacu esti oripilat de toti si toate. Te-ai gandit vreodata sa schimbi lumea incepand cu dumneata? Atata vreme cat citesc pe blogul unui ziarist expresii ca: “gata, ba!” si “ma doare-n cur”…nu pot sa cred ca ziaristul respectiv vrea sa schimbe raul din tara…pentru ca inca nu a schimbat raul si infamul din el.

  33. stii ce ma enerveaza cel mai mult? ca in romania oricine are o opinie. chit ca esti un simplu parlamentar sau un simplu ziarist, esti invitat la realitatea (si la antena 3, k sa nu fiu partinitor) si esti intrebat sa judeci despre moldova, despre becali, despre arbitri… de cand, domle au ajuns toti experti? din cate stiu eu, ultima persoana care s-a apropiat de a avea cunostinte in majoritatea domeniilor a fost leonardo da vinci… asta a fost demult!

  34. ..hai sa punem de-o revolutie..sa-i dam jos, sa-i impuscam, asa la intimplare, din considerente umanitare..

  35. Victore esti un pic cam ipocrit, acuma ca-i vezi cu catusele la maini nu e ok, cand nu erau cu ela la mine nu era ok.

    Cand e bine? A da, la tine nu o sa fie niciodata bine.

  36. @ Costin Tanasescu
    Stati linistit, nu sunt niciun procuror. Dar si daca as fi, tot nu ar trebui sa va simtiti in pericol, ca pe-astia ca dv. nici nu-ti permite legea sa-i arestezi.

  37. Apoteotic sfarsit ! Era mai valabil sfarsitul asta: Asa sa va ajute Dumnezeu !

  38. ne intoarcem la subiect? pe martorii lui crin ‘dupe bloguri’ ii inteleg, au consemn, da’ restul?
    e clar ca cineva ii toarna pe arbitri si urmeaza aproape sigur si sefi de cluburi. de ce? pentru aici se dau lovituri de imagine. se construiesc cariere de politisti sau procurori, se dezvolta deontologi de doi bani. si voi, jurnalistii, beneficiati de subiect, nu trebuie sa va ascundeti. nimeni nu e nevinovat in toata afacerea asta, nici macar noi care suportam totul fara reactie sau reactionam anonimi in spatiile virtuale.
    eu nu mai cred de mult timp in justitie asa cum nu mai cred nici in jurnalism obiectiv
    te mira ca sunt securisti infiltrati? acum ai aflat, victore? de ce nu le spui numele?
    te mira ca sunt analisti si editorialisti care se recomanda doar cu vreun curs obscur prin state? uita-te la domnul chiriac, prins cu ocaua mica. a stat pitit 2-3 luni si acum ne da lectii de morala pe la fel de fel de emisiuni deontologice. si mie imi este sila de ei

  39. Va dati seama ce zic astia care intra aici pe blog si si-o iau cu gratie…pe toate planurile!
    Baaa, acolo la Ciutacu pe blog sunt numai lingai care-l apara pe ala cu o obedienta iesita din comun.
    @psihologu’
    Lasa tata ca iti intelegem opinia putin contrara fata de ceea ce gasesti aici, insa acest lucru nu trebuie sa te irite si sa-ti trezeasca ura(in pareri) pentru adversari.
    Din moment ce-ti impartasesti parerile cu cineva…da e ok sa-i aperi pozitia, deoarece, indirect, e si pozitia ta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.