Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Opriţi-vă dracului, hiene dezgustătoare!

Opriţi-vă dracului, hiene dezgustătoare!

Gata, bă! Am înţeles, trăim într-o ţară plină de oameni periculoşi care, în an electoral, trebuie ţinuţi la zdup. Sigur, ne-am dat seama, absolut întâmplător, abia acum că locuim într-o ţară de o periculozitate feroce. Demni ca mieii de Paşte, îi judecăm noi pe toţi la televizor. Juisăm de plăcere când îi vedem cu cătuşele pe mâini, când îi filmăm dezvonovăţindu-se şi când opinăm doct, ridicând din sprâncene, că e ceva ascuns, altfel nu se mişcau autorităţile. Sigur, mai moare câte o rudă apropiată a vreunui suspect de serviciu, mai ţinem la beci câte un bolnav de cancer în refuz de medicamentaţie, da’ aşa-i la toate revoluţiile de pe Planeta Pământ, mai cad şi nevinovaţi colaterali. N-o să ne împiedicăm de atât!

Mi-e silă, bă! De ce-a ajuns meseria asta, odinioară frumoasă, pe care o practicăm. De toţi infiltraţii serviciilor secrete din redacţii, de faptul că procuratura a ajuns să fie principalul furnizor de ştiri din România, de curvele ajunse în poziţii de demnitate publică (Doamne, cum sună!) exclusiv pe motiv de copulare interesată cu cine trebuie, de toţi agramaţii împinşi către parvenirea politică de iluştrii lor părinţi, de fiii de securişti şi/sau de torţionari care împart verdicte de moralitate în piaţa publică pe bani de la partide, de vorbitul în şoaptă şi de suspiciunile reciproce. Mă doare-n cur dacă toată isteria asta generalizată-i opera lui Băsescu au ba. E ţara lui Băsescu, e regimul lui politic zgomotos şi infect, e vremea hienelor fără conştiinţă care se adapă hulpav cu sângele gâlgâind al victimelor proaspăt sfârtecate. Să vă ia dracu’ pe toţi! În Săptămâna Mare…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

183 thoughts on “Opriţi-vă dracului, hiene dezgustătoare!

  1. @victor
    si inca ceva. hienele socializeaza, au ierarhii, care se si respecta,totul pe baza de performanta si de genetica.animalele n-au nici o vina si cred ca este in defavoarea lor comparatia.

  2. @victor. bai victor. ca sa zic asa. de ce nu faci tu, dragul meu, un ceva – nu stiu cum se zice – permanent care sa se cheme “basescu”. si-n care sa postezi zilnic ceva despre subiect. si unde sa intre toata lumea care are o problema cu omu’ si sa defuleze. jur ca-mi place ce si cum scrii – e ultima data cand iti spun – si mi-ar placea sa ma spurc si eu la baietii aia din presa de sport care si-au luat j’de mii de bani (euro, dolari, marci) ca sa se vada gigi sau altii la televizor macar o data pe jurnal si care acum fac stiri echidistante despre arestarea lui sau a altora (de exemplu). sau la aia care inventeaza stiri. sau la aia care le gonfleaza. sau la aia care ar face orice ca sa “apara”. da’ ma tai pentru ca vad ca toate subiectele postate de tine se duc in aceeasi zona – la nea base. si-i pacat.

  3. @magus: nu vezi ca, orice as face, intra lumea sa traga cate o flegma-n tablou? asta e, s-a radicalizat societatea peste masura. nici eu nu-l suport, da’ incerc sa abordez si subiecte care nu se refera la el. se pare ca ‘geaba

  4. “Mă doare-n cur dacă toată isteria asta generalizată-i opera lui Băsescu au ba. E ţara lui Băsescu, e regimul lui politic zgomotos şi infect” :))

    nu se refera la el ,dar apare si el pe acolo ,ca o dunga mov…

  5. @castor: momentan e presedintele Romaniei si are toate cartile-n mana. ma scuzi c-am remarcat chestia asta. cand n-o mai fi, la revedere, drum bun!

  6. @victor: iti dai seama cum ar fi sa scriu eu acum ca mie-mi place? ia! mare atentie!

  7. Sunteti foarte tare domnule Ciutacu,pe zi ce trece deveniti tot mai profesionist,la un moment dat nu o sa mai aveti audienta nici la cetateni din Ferentari(bineanteles la cei analfabeti care doar privesc la televizor).

  8. @Vali-Arad: da’ la cine nu am acum audienta? ca fanii lu’ Base ma sorb din priviri. altfel, de unde ati dedus ca Ferentarii ar fi populati cu analfabeti?

  9. ca e mana lu’ basescu sau nu se va vedea mai tarziu; ca suntem o natie incapabila a se conduce singura se vede azi… vezi acordul cu fmi sau alte plecari de capete pe care le-am avut in trecut…. dar cel mai grav vad eu ca atunci cand apare unul mai rasarit mai demn si care poate sa se impuna( vezi cazurile lui c.diaconescu sau c. antonescu) repede se gasesc o mie care sa-i sara la gat…ce trebiue sa ne intereseze viata personala a lor? viata profesionala este cea care intereseaza… cu cealalta se lauda doar cei care se invart in jurul cuvintelor fara sa spuna nik…. e trist…ma intreb cum ar reactiona iorga sau kogalniceanu daca ar invia…

  10. @un om
    Cuvantul copulare a fost folosit corect in text!
    E cam greu Victor sa faci o emisiune despre un subiect politic in care sa nu apara, benevol ori nu, numele Basesu!

  11. eu cand am vazut imaginile cu becali in catuse de ieri, am avut o “epifanie” (cum pervertea cineva limba romana incercand sa spuna revelatie) – “barabas liber, iisus pe cruce”. atat. cred ca replica aia in contextul ala cumva subsumeaza intreaga situatie din romania din ultimii 20 de ani. pur si simplu m-a lovit ca o leuca-n cap. altfel spus, nu cred ca se poate devia mai mult de la firesc decat atat. mi-am dat seama ca am atins culmile aberantului. intr-un fel este linistitoare ideea ca mai departe de atat, nu ai unde merge, deci probabil ca singuul sens de deplasare pe axa posibilitatilor este inapoi spre normal?

  12. Domnule Ciutacu,anterior faceam referire la locuitorii din Ferentari care nu sunt scolarizati(ma gandeam ca fiecare padure are uscaturile sale).Ca profesionist ce sunteti, mi-ar placea sa fiti in tabara care gandesc eu.

  13. Facem pariu ca pana la alegeri o s-o tina numai in arestari ? Cand se raceste un subiect despre ultimul arestat urmeaza altul, numai sa nu se vorbeasca despre familia Basescu.Popeye TREBUIE sa castige alegerile, altfel o sa aiba 322 de dinti impotriva lui si nu-l vad deloc bine nici pe el nici restul clanului.

  14. Maria-Voastra, Vali-de-Arad, daca tot aveti impresia ca ati frecventat cu folos stabilimentul numit “scoala”, poate ar fi indicat sa folositi virgula atat inaintea unui vocativ,cat si a unei propozitii atributive, sa articulati substantivul “cetatenii” si sa scrieti adverbul “bineinteles” cu “î”, nu cu “â”. Cu infinit respect, o persoana de nivel inferior, din habitatul Ferentari.

  15. sincer…chiar sunt dezgustat…am plecat din pitesti, de la presa de morga…ca s vad ca un site care se vrea quality publica articole mortuare…victore ai s emigram…

  16. Ptr.Ad/5:59 pm
    Va rog sa ma scuzati pentru faptul ca am scris cetateni, in contextul dat in care trebuia sa scriu cetatenii,greseala de dactilografiere.Daca dvs va considerati, chiar ironic fiind, inferior, este problema domniei voastre,faceam referire la acel cartier cu trimitere la persoanele din acea categorie(cum dealtfel cred ca exista peste tot).Dupa informatiile pe care le am din media s-ar parea ca zona respectiva este oarecum rau famata.

  17. Constat fara surprindere ca, din cand in cand, apare pe aici cate un personaj de culoare oranj, care se da inteligent. Ce nu inteleg eu e ca nu s-au prins pana acum ca lucreaza la COOPERATIVA “MUNCA IN ZADAR”.

  18. mai baieti, lasati-o mai moale cu cine e in frunte, ca daca erati, v-ati fi macar adus aminte de hillsbrough. astept sa ma corectati dpdv whatever!

  19. @Vali-de-Arad:
    1.Eu va scuz, dar nu cred ca o face si limba romana, mai ales ca o frustrati prin absenta virgulei, care , folosita unde si cand trebuie, da satisfaaaaactii nebanuite.
    2.Zona este “oarecum rau famata” ca in “oarecum gravida”? Adica o strada este, una nu, urmatoarea asa si asa?
    3.Putem fi “rai si fameni”, dar macar suntem in stare sa observam ca, in postul de la ora 5:59, ati accidentat limba romana de inca 8 ori.
    Cu infinit respect.

  20. nice….tare
    2.Zona este “oarecum rau famata” ca in “oarecum gravida”? Adica o strada este, una nu, urmatoarea asa si asa?

  21. Pai mai Victor daca mergem pe logica ta inseamna ca domnul Voiculescu este responsabil in mare parte pentru moartea omului repectiv , pentru ca din cate stiu Gazeta Sporturilor este parte din trustul Intact si cum spuneai si tu vina este a comandantului suprem ( care, supriza, la Intact e Voiculescu ). Cat despre sila ta la adresa colegilor tai, presa este imaginea societatii careia i se adreseaza, asa ca mai bine uita’te un pic in jurul tau cand ajungi la sinteza zilei si ia vezi cati mielusei gasesti acolo si cate hiene. E foarte urat ce faci tu acum si iti explic si de ce , un exemplu : l-ati atacat pe Basescu si pe toata familia lui timp de cateva saptamani , sa zicem ca ar fi facut infarct nevasta presedintelui, erati cumva hiene? Chiar daca aveti dreptate si au facut ilegalitati pana la cer si inapoi, erati cumva hiene? E bine sa spui de altii ca sunt hiene cand nu ai legatura cu treaba respectiva, dar daca ai fi in locul lor te-ai abtine cand ai avea ceva de spus la adresa cuiva despre care ai dovezi ca face o ilegalitate doar pentru a fi sigur ca nu produci vreo tragedie in familia acestuia? Din ce am vazut eu la televizor nu te abtii deloc asa ca lasa sila asta pentru oamenii care te privesc sau ii privesc si care nu emit pareri despre unul si altul in prime time. Pentru agitatii de pe aici nu sunt nici oranj si nici nu l-am votat sau am de gand sa il votez pe basescu , doar ca uneori sila unor oameni care se ocupa cu exact acelasi lucru ca cei spre care e aruncat acest sentiment imi provoaca dezgust.

  22. @cryas: gata, ti-ai postat mesajul insistent cu Voiculescu-i de vina si biata familie a bugetarilor milionari Basescu, te-ntorci pe IANA.org, acolo de unde ma-njurati zilnic de tot neamul si ma amenintati cu belirea dupa (re)alegere.

  23. Iana.org ? Sincer nici nu stiam de asta, si inca un detaliu sa stii ca nu am intentii de a te injura sau ce zici tu ca fac aia acolo, sa fie sanatosi, cand o sa te beleasca ei o sa fie numit Basescu patriarh. Nu trebuie sa te enervezi si nici sa crezi ca am ceva personal cu Voculescu, insa iti demonstram cum poti sa mergi pe modul tau de gandire si sa ajungi la orice concluzie:) Nu plang pt. familia basescu , are destui slugoi sa o faca, dar mi se pare ciudat ca un om ca tine, inteligent din cate am observat sa nu observi ca modul meu de a pune problema poate fi la fel de adevarat din punct de vedere logic cu cel al tau despre colegii tai. Am doar o parere diferita de a ta , care totusi nu iti poate permite sa ma trimiti in nu stiu ce loc cu descreierati care cred ca pot cu injuraturi sa emita idei. Oricum o sa mai citesc ce scrii si daca voi avea alta parere decat a ta o voi spune, fara injuraturi si aluzii de apartenenta la grupuri de interese :))
    @mirko nu mi-am permis sa iti iau in ras nick-ul sau cum se numeste, ti-as multumi si tie daca ai avea ceva mai inteligent de spus decat o gluma la adresa unui lucru total neinteresant 🙂

  24. Mersi Victor pentru ban , credeam ca poti sa sustii o polemica fara a apela la asa ceva. Sunt tare curios sa cunosc motivul interzicerii mele pe blogul tau , mai ales ca nu te-am jignit sau injurat cu nimic:) Daca iti trece supararea si ma poti lamuri si pe mine ai mail-ul meu. Si apropo am intrat acum pe Iana.org , pai tu chiar crezi ca m-as chinui eu sa imi schimb ip-ul doar pentru a posta pe un blog injuraturi? Ai o opinie foarte proasta despre cititorii tai. Pacat

  25. Scuze pentru ultimul post , netul meu e de vina , mersi ca mi-ai demonstrat ca nu am dreptate la partea cu opinia ta despre citori. O seara buna.

  26. da saracu tacso, nu facea infarct atunci cand odrasla lua bani ca sa arbitreze?
    sau simti ca se apropie latu de echipa ta iubita, altaturi de care te lafaiesti prin tribune(dinamo-cea mai nenorocita echipa din tara asta)?

  27. @adi: esti realmente imbecil. ai facut/crescut vreun copil in viata asta a ta puturoasa, vierme? dispari urgent de aici, gunoi ordinar! imputi atmosfera…

  28. care sunt atuurile lui Radu Duda ? este pe locul doi in sonsaje. Mai are putin si-l depaseste pe Traian Basescu. Vreau sa stiu.

  29. daca CNA ul ,nu v a interzice transmiterea de imagini cu icatusati la televizor vom mai vedea mult si bine de acun incolo si vom numara pagube colaterale

  30. SA NE IA PE TOTI, CA NU SUNTEM IN STARE SA VOTAM OAMENI POLITICI CI POLITICIENI, CARE NE SPUN CE VREM SA AUZIM, NU CE AR TREBUI FACUT. NE ESTE DRAG CAND VEDEM OAMENI BOGATI LA D.N.A., DAR DACA AM FI BOGATI AM SARI CU DREPTURILE OMULUI SI PREZUMTIA DE NEVINOVATIE. 99 DIN 100 AM FI FACUT CE A FACUT DOMNUL BECALI DACA AM FI AVUT CU CE(BANI SI OAMENI DE INCREDERE) INSA NU NE-AM FI LAUDAT LA TELEVIZOR (GURA BATE …. SPUNE UN PROVERB). CRED CA TOATA LUMEA STIE CE BANI NEGRI SE INVART IN FOTBAL SI ACUM NE MIRAM CA ARBITRII IAU MITA. FINANTATORII DIN FOTBAL O FAC PENRTU BANI SI FAIMA NU PENTRU SPORT. NU STIU UN FINANTATOR CARE SA FI SARACIT DE PE URMA FOTBALULUI. DE CE NU FINANTEAZA SI ALTE SPORTURI? CEI CARE O FAC SE POT NUMARA PE DEGETE SI SUNT EXCEPTIILE CARE CONFIRMA REGULA.

  31. tipul sau tipa asta cryas nu vorbeste prostii, subscriu, Cristoiu isi face un titlu de mandrie din a fi altfel si se lupta numai cu cei puternici. RESPECT. Domnule Ciutacu nu aveti nevoie sa vi se spuna ca aveti dreptate, aveti nevoie de dezbatere si confruntare de idei. parerea mea este ca nivelul atat de jos al societatii si al dialogului din societate a fost coborat de ce care ne conduc recte basescu cu incultura minciunile matrapalzacurile lui. Ce spune Finkelstein? prefer sa ma conduca un corupt destept decat un imbecil. subscriu inca odata. L-am vrut plecat pe nastase .am votat nemernicul asta cu bucurie spun nu eram in tara, as fi votat poate si eu sa ne spalam pe cap cu el acum el e proiectia societatii noastre si noi proiectia lui. Doamne ajuta sa dispara si sa vina oricine , as vrea sa pot face ceva mai mult decat sa mi spun parerea pe blog pana acum doar ideea unui tricou anti basescu mi sa parut buna sper sa numi sparga cineva capul. JOS BASESCU. MA SIMT JIGNIT ORI DE CATE ORI IL VAD LA TELEVIZOR.

  32. @ psihologul

    are atributele preferate: “să fie tînăr (40 de ani), să fie un tehnocrat venit din lumea afacerilor, să ştie să judece relaţia dintre politică şi economie, să vorbească două sau trei limbi străine şi să aibă experienţa relaţiilor internaţionale.”

  33. @adi: Mizerie umana, crezi ca moartea unui parinte poate fi bataia ta de joc? Din ce esti facut, din dejectii?

  34. care-i faza cu cristoiu? am tot auzit si citit critici si habar n-am despre ce e vb..ma lumineaza cineva?

  35. Azi ma bantuia un gand revigorant: oare la anul, in saptamana pastilor, ce scari o urca si marinaru’?! Ce recurs or face oarece avocati, ce-o mai hotari judecatorul si cat de tare s-o strofoca procurorul?! Caci viata-i ciudata, cu suisuri si coborasuri, cu cat te cateri mai sus, cu atat te lovesti mai rau in cadere, iar in an electoral pui raul inainte, vorba romanului! Zicea dimineata la tv ca s-a hotarat alegerea presedintelui la 5 ani tocmai pt ca sa nu bebeficieze de campania partidului din care provine! Sanchi!

  36. @De ion ionescu de la brad : de 2009 ani sint multi care vor sa dea exemplu in acest sens. Si rezultatul este ca daca traiesti printre oameni, esti luat la palme, tot intorcind obrazul, pina ametesti.Si ce daca e saptamina mare? E pacatul mai mare? Sau e mai mic? Din cite am citit din comentariile dumneavoastra,mi-am facut o impresie buna despre dumneavoastra. Si mi-o mentin. Insa trebuie sa avem in vedere ca traim o perioada de ameteala generala si indemnul dumneavoastra urmat i-ar transforma ,pe cei care l-ar urma,in martiri. Nu credeti ca sint deja suficienti martiri in Romania?
    Pe dumneavoastra nu va banuiesc de ipocrizie. Din contra, va admir ca inca mai ginditi si simtit asa.Dar sint atit de multi ipocriti care speculeaza aceste precepte si in spatele carora se ascund ca sa faptuiasca cele mai oribile tilharii si crime. Si crima suprema,care nici macar nu poate sa fie pedepsita, este aceea a fiintei nationale insasi.Uitati-va in jurul dumneavoastra si veti vedea citi monstrii, nascuti din nepasarea celor care erau de presupus sa vegheze tocmai la creearea tuturor conditiilor de conservare si dezvoltare a fiintei nationale, isi desfasoara,nederanjati,activitatile . Si nu numai nepasare. Iresponsabilitate, lipsa de constiinta in toate formele ei, raul in cea mai pura forma.
    Tare imi e teama ca acest proces de degradare este atit de avansat incit numai masuri radicale l-ar putea stagna ca apoi sa il reverseze.
    Va urez Sarbatori Fericite si imi cer scuze daca, prin comentariul meu , v-am necajit. Nu asta mi-a fost intentia.

  37. Ptiu… ce coincidenta! Aceeleasi cuvinte le-am rostit si eu dupa tam-tam-ul facut de tine in emisiunea Sinteza zilei de joia trecuta! Cand te-au auzit parintii mei si copilul meu… era cat pe ce sa devina si ei victime colaterale! Parintii, pe buna dreptate, ca nu apucam sa ne vedem decat de Craciun si de Paste. Copilul, ma vede eventual dimineata cand plec! Au gasit o alta solutie, mi-au luat telecomanda si nu mai am voie la TV o luna! Am gasit altfel timp sa-mi fac treaba si sa “las caterinca” asa cum ma sfatuia un coleg al tau intr-unul dintre articole publicate!

  38. e grav daca nu ati intzleles ca suntem modificatzi genetic de acumm 2000 de ani de cand aduse Traienica pe toti hitii imperiului aici asa am ramas si atia sintem : hiene

  39. @alien
    in cazul basescu se va aplica curba lui gauss, sigur el se va gindi la v in loc de b.
    @klaus steinberg
    si ce ai avea impotriva gay-lor?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.