Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Opriţi-vă dracului, hiene dezgustătoare!

Opriţi-vă dracului, hiene dezgustătoare!

Gata, bă! Am înţeles, trăim într-o ţară plină de oameni periculoşi care, în an electoral, trebuie ţinuţi la zdup. Sigur, ne-am dat seama, absolut întâmplător, abia acum că locuim într-o ţară de o periculozitate feroce. Demni ca mieii de Paşte, îi judecăm noi pe toţi la televizor. Juisăm de plăcere când îi vedem cu cătuşele pe mâini, când îi filmăm dezvonovăţindu-se şi când opinăm doct, ridicând din sprâncene, că e ceva ascuns, altfel nu se mişcau autorităţile. Sigur, mai moare câte o rudă apropiată a vreunui suspect de serviciu, mai ţinem la beci câte un bolnav de cancer în refuz de medicamentaţie, da’ aşa-i la toate revoluţiile de pe Planeta Pământ, mai cad şi nevinovaţi colaterali. N-o să ne împiedicăm de atât!

Mi-e silă, bă! De ce-a ajuns meseria asta, odinioară frumoasă, pe care o practicăm. De toţi infiltraţii serviciilor secrete din redacţii, de faptul că procuratura a ajuns să fie principalul furnizor de ştiri din România, de curvele ajunse în poziţii de demnitate publică (Doamne, cum sună!) exclusiv pe motiv de copulare interesată cu cine trebuie, de toţi agramaţii împinşi către parvenirea politică de iluştrii lor părinţi, de fiii de securişti şi/sau de torţionari care împart verdicte de moralitate în piaţa publică pe bani de la partide, de vorbitul în şoaptă şi de suspiciunile reciproce. Mă doare-n cur dacă toată isteria asta generalizată-i opera lui Băsescu au ba. E ţara lui Băsescu, e regimul lui politic zgomotos şi infect, e vremea hienelor fără conştiinţă care se adapă hulpav cu sângele gâlgâind al victimelor proaspăt sfârtecate. Să vă ia dracu’ pe toţi! În Săptămâna Mare…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

183 thoughts on “Opriţi-vă dracului, hiene dezgustătoare!

  1. Mie mi s-a “luat” definitiv de cand am citit stirea asta . Am vazut aseara niste emisiuni unde efectiv ziaristii se credeau procurori in interogatoriu . Tuturor gesepistilor si altor nemernici ca ei din “presa” o singura urare : MURITI !

  2. Daca ne putem “lauda” la nivel european cu zdupul nostru, de ce sa nu il folosim… mai ales pentru strangerile de fonduri…
    O zi minunata iti doresc

  3. Victore, hai sa fim seriosi! Daca tatal lui Lajos a murit de infarct inseamna ca avea o predispozitie, deci orice soc emotional s-ar fi soldat cu acelasi efect! A, ca procurorii si presarii se kk pe meseria lor e altceva, merita suturi in popou cat incape, dar sa nu exageram, punand chiar totul pe seama nesimtirii atotcuprinzatoare din societate.Mai bine te-ai gandi daca exista vreo metoda de desteptare a pulimii (cum bine i-a zis Bombo). Acolo e hiba, prostovanimea fudula si agresiva au depasit masa critica si acum ne duce de-a berbeleacul pe toti! Cum crezi ca personaje sinistre gen Basescu sau Vanghelie ar mai avea putere daca aceste mase de cretini nu i-ar sustine?

  4. In tara asta nu se mai poate omul nici doamne fereste imbolnavi nici… orice altceva!!!

  5. Si mie mi s-a luat de faze din astea…
    Cele mai tari faze sunt retinerile pentru 29 de zile ale lui Becali si Penescu pe motiv ca-s pericol public…Dar aia care au furat masina ( si au dosare in derulare pentru ucidere din culpa, cu premeditare etc) sunt liberi… si multi altii ca ei…

  6. Oare acum vor intelege cei care se ocupa cu circul, ca justitia nu se face la televizor ?

  7. la cat de mine arata tara asta,toti ar trebui sa facem infarct magar o data-n viata. acum,de ce sa fim mai catolici decat papa sau mai deontologi decat deontologii?! ii doare fix in cur de sanatatea noastra chiar pe medicii din spitalele mortii! adica,aia care sunt platiti sa se ocupe exact de sanatatea noastra,doi bani nu da pe ea. ce pretentii sa avem de la niste deontologi?! iar rationamentul asta rudimentar e valabil pt. toate structur’le & domeniile de asa-zisa activitate.

  8. Incoltita fiara turbata ataca din toate partile.Ce nu si-a imaginat Basescu este ca foarte curand toate bombele cu toxine aruncate de el pe piata ii vor exploda la 2 centimetri de freza. Circoteca nebunului continua cu noi episoade, semn ca a intrat in panica si actioneaza haotic,a-nceput sa-mi placa pentru ca orice spectacol are si un final, n-asa?
    Intr-un razboi cu o miza atat de mare , pagubele colaterale sunt inevitabile.
    De-abia astept sa vad reactia pe fata nosferatului cand va primi nota de plata, in noiembrie. Pentru ca n-ai cum sa faci numai nenorociri si sa primesti in schimb tichete pe litoral.Poate la Techirghiol, impachetari cu namol sa se obinsuiasca cu natura.

  9. iti inteleg sila Victore, si acelasi sentiment il au multi presupun. regimul portocaliu a scos la suprafata cea mai mare cantitate de gunoaie semidocte in stare sa-si dea cu parerea despre orice oricand. clasa politica e putreda oricum, dar ‘democratia’ asta jegoasa cu isterii justitiare deja e ultima faza inaintea colapsului .. o singura diferenta intre cum gandesc eu si destui altii cu care discut – cand se va sfarsi balciul asta, trebuie ca cei care au incurajat zoaiele in viata noastra publica ,sa ajunga in beci pe bune, fara circ la televiziune,in presa etc .. si sa-i uitam acolo – ca aducere aminte pentru inca 20 de ani .. traim intr-o tara de curve in care toti sunt fete mari ..

  10. acuma apare craciunescu pe post de batranul intelept….dar…are si ala pacatele lui 😉

  11. e bine.. ca au inceput sa-i bage la zdup..si sa fie si motivate aceste retineri.. ca sa fie totul corect.Important este daca vor continua si dupa alegeri. Este de urmarit aceasta desfasurare de forte. Avem locuri destule in inchisori. Referitor la tatal respectivului.. Dumnezeu sa-l odihneasca… dar nu vad de ce reactia asta a ta.. Ce nu mai mor oameni pe planeta? Hai ca strig si eu cu tine.
    Sa nu omori..bah . sa nu omori.. e lege.

  12. O tara dementa ce trebuie dusa la spital. Mi-ar placea sa vad emisiuni in care sa se scoata la vedere solutii, sa se vina DOAR cu idei de solutii si fara prea multa vorbaraie. In rest, gargara. Ne ducem dracului cu totii…

  13. păi ai spus-o. E ţara lui Băsescu. Da’ după ultimele ieşiri, se scufundă. Cel mai mare fan al Băsescului, un prieten al meu, tocmai a deschis ochii. Presimt că de azi nu ne mai certăm pe teme prezidenţiale.

  14. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Dureros,dar aveti dreptate;nu va mai necajiti atat in Saptamana Patimilor-asta ne e soarta.Eu sper sa mai traiesc sa prind si alte vremuri…
    Menjati-va,ca va imbolnaviti -aveti o viata inainte si o familie in care trebuie sa traiti.

    Cu tot respectul,
    IoanaP

  15. noi, pulimea..ne piere saliva pe burtoi la vazul imputiciunii streine.De la canonizarea mediatica a lui Becali si pana la ex-suvite basesciene ,totul prezinta interes.O herghelie de mutzi interesati de rahatul concetatenilor(mai ales daca acestia sunt persoane publice si pline de bani) in detrimentul rahatului din proprietatea personala.

  16. ”If you’re homeless,
    destroying someone else’s house is not going to change
    your persona-sin-techo status.
    You need to build your own house.” asta ca un sfat pt hienele cu pricina.

  17. Corect. Ai dreptate.Dar ce ma seaca e ca un lingau infect, ingroasa randurile hienelor: Cristoiu. Un rahat si mosu aista. Un lup moralist care suge ca un miel de la tzatze dolofane.,Si isi ataca virulent si pe fatza colegii. Pfuii, unde dracu am ajuns, incredibil. Nu mai stiu ce sa ma fac cu mine si cu tzara asta de cacat. Mi-e scarba.

  18. @cecauteuînviaţamea: te rog sa nu-l mai jignesti pe Cristoiu. colegii atacati pot riposta; daca au cuvintele la ei si tupeul necesar. iti inteleg scarba…

  19. In privinta circului mediatic care se desfasoara in aceste zile cu retinerea unor persoane din fotbal(seful arbitrilor si niste arbitrii), tot ceea ce pot sa spun este faptul ca asemenea actiuni ale D.N.A.-ului, altfel destul de binevenite, vin intr-o conjunctura menita sa abata atentia de la scandalul despre bogatia familiei prezidentiale(fatucile lu’ Base si palatele lor, fratiorul care te pune sa alegi: ori iti fac vila la mine pe pamant, ori te bag la mine-n pamant, dar iti fac cavou, s.a.m.d.), sper ca acest gunoi de Sindbad marinarul sa dispara de la Cotroceni dupa alegerile prezidentiale de la sfarsitul acestui an. Slava Domnului ca nu l-am votat si n-o sa-l votez niciodata, as fi avut mustrari de constiinta daca-i dadeam votul si vedeam ce face mizerabilul asta in Romania timp de 5 ani de zile.

  20. Domnule Ciutacu si stimati forumisti, nu credeti ca toata mizeria iesita la suprafata in ultima vreme, respectiv pe vremea lui Basescu, exista de mult mai multi ani? Nedumerirea mea este de ce este scoasa la iveala de abia acum. Care este rostul tuturor actiunilor din ultima vreme? Nu cred ca basescu are vreun castig din aceasta treaba. Cine sunt cei din umbra si ce vor acestia? Ce se doreste sa se ascunda in realitate?

  21. & Dracu’ ia & el pe cine poate. in principiu,ii ia tot p-aia mai fraieri,mai pampalai,mai neajutorati,etc. hienele,smecherii(adaptatii)sunt capabili sa se fereasca singuri de orice & oricine,inclusiv de Dracu’. la cat de bine o duc Smecherii din tara asta de rahat,vi se pare c-o sa-i ia Dracu’ vreodata?!

  22. asta-i tara in care traim,o tara devenita mizerabila din cauza politicienilor care au furat miliarde de euro,si folosesc puterea in scop numai si numai personal.

  23. Foarte corect… Cu un mic amendament :

    “…e vremea hienelor fără conştiinţă care se adapă hulpav cu sângele gâlgâind al UNOR HIENE MAI MICI, MAI BOLNAVE SAU MAI PROASTE proaspăt sfârtecate. Să vă ia dracu’ pe toţi! În Săptămâna Mare…”

    Caci p-astia de-i ia acuma nu puteti a le spune “victime”… Victima sunt eu, un cetatean care doreste sa ii fie respectat doar dreptul la viata… al lui si al copiilor lui, care nu au nici o vina ca s-au nascut in mizeria asta ordinara…

    SI INAINTE SA VA IA SCARAOTZSCHI…

    TREZITI-VA CRETINILOR CA MURIM DE FOAME SI DUPA AIA O SA VENITI CU TINERII DIN R. MOLDOVA SA VA VOTEZE !

    VOMELOR FARA MINTE !

  24. @mitza : cum nu are castig basescu din circul asta ?? intr-o luna fii-sa nu a aratat macar o declaratie de venituri legat de ‘apartamentul si mansarda’ modeste din baneasa .. nimeni nu explica optiunea pentru forfetar, si nu suprataxa pe lux de exemplu .. de ce sunt bani de tichete de vacanta si nu pentru scoli ? e evident un lucru – daca ne afecteaza direct ceva pe toti , nu este ca se fac blaturi in fotbal, ci ca s-au cheltuit zeci de miliarde euro din banii publici in ultimii 15 ani (taxa de drum, accize benzina, rovigneta) si mare parte din banii astia s-au furat – se vede cu ochiul liber, ca drumuri nu avem.. cfr-ul e in colaps, etc .. astea sunt subiectele evitate, fiindca toate au incarcatura penala pentru basescu si multi portocalii..

  25. In ziua de azi romanul primeste stirile gata sortate, mestecate si pline de adaugirile intelepte ale presei. Suntem o tara a talkshowului unde de la 6 la 12 ni se explica ce vedem, ni se spune cum sa gandim si care-i defapt adevarul.
    Nu pricep de ce a mers Lajos la tv sa-si apere nevinovatia. Pana la urma astea se discuta in justitie daca-i cazul si nefiind politician, parerea poporului nu conteaza.

  26. Iubesc Romania dar sunt plin pana la refuz de greata cand vad pe ce maini a incaput.O gasca de criptocomunisti si securisti de cea mai joasa speza, niste diletanti in conducerea unei tari, a ministerelor si a celorlalte institutii fundamentale ale statului. Procurorii sunt sursarii numarul 1 ai presei, dau cu noroi in cine se nimereste pentru ca ei nu au studii de drept, au doar studii de mahala. Pentru ei prezumtia de nevinovatie nu exista, totul este doar imagine falsa de lupta impotriva coruptiei.Iar adevaratii corupti se lafaie si hahaie ca gascanii inecati cu boabe frecandu-si mainile si soptindu-si in falcile umflate: l-am facut si pe asta, altul la rand…Si totul sub bagheta unui grobian cu studii facute in cine stie ce spelunci portuare, cu halba de rom in fata si cu nespalatele porturilor pe genunchi.

  27. iubesc Romania,dar ii detest pe romani! pai,daca iubesti Romania,tre’ s-o iubesti exact asa cum e ea. iar asta-i aproape imposibil. sentimentul de iubire nu se masoara,nu se poate diminua,nu se conditioneaza. de aceea, exista doar in masura in care-i posibila & existenta lui Dumnezeu. eu nu cred in existenta Lui &,implicit,nici in existenta iubirii. iubirea e mai mult o caterinca,vrajeala,libiodosenie amestecata cu ipocrizia in stare pura.

  28. “TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA”. Chiar nu ma intereseaza ca sta gigi sau penescu la inchisoare. Aceste “perdele de fum” gros, ne impiedica sa vedem ce se intampla in realitate. Probleme grave din punctul meu de vedere: “impozitul forfetar”…kkt, e o taxa in plus, nu are cum sa fie numit impozit. nedeductibiliatatea tva pentru masinile folosite in interes personal: aici s-a lasat un maaaaaaaare loc de spaga, este foarte interpretabil “interesul de serviciu”. Mare minune de nu s-o ajunge la crime politice…

  29. @Mos Califar: Tolontan nu mai are nici o limita in razboiul cu Dragomir, atat

  30. Sunt ultimile gesturi de disperare ale unui PRESEDINTE DICTATOR AVID DE PUTERE.
    Sunt ferm convins ca pentru inca un mandat, mai bine zis pentru inca 5 ani de IMUNITATE, BASESCU este in stare sa-si sacrifice chiar si UNII MEMBRII AI FAMILIEI! Sa nu va mirati daca va fi arestat MIRCEA BAESCU!
    GANDITI-VA ce il va astepta pe Basescu daca va pierde imunitate de presedinte?!GANDITI-VA cate nelegiuiri a savarsit acest om in ultimii 19 ani?!
    TRAIAN BASESCU, asa cred eu , VA AJUNGE CU SIGURANTA IN PUSCARIE si nu LA MISTO cum o face el acum cu altii!
    Sunt ferm convins ca a savarsit foarte multe infractiuni pentru ca sa poata fi condamnat la ani grei de inchisoare.
    Sper ca DUMNEZEU sa dea INTELEPCIUNE ELECTORATULUI romanesc, pentru ca acest MOSTRU-TRAIAN BASESCU-sa nu poata reusi sa faca din aceasta tara ULTIMUL BASTION AL UNEI DICTATURI COMUNISTE!

  31. Anul ăsta, 2009, pare blestemat, dar realitatea e ca tot ce se întampla este efectul societaţii de consum care distruge conceptul de moralitate. Luxul de a accepta orice fără a-ţi pune întrebari este prea costisitor, iar în România mizeria iese de peste tot, agravându-ne situaţia.
    Ce mă miră pe mine în cazul multor jurnalişti şi analişti (mulţi dintre ei buni, mulţi dintre ei supraapreciaţi) e refuzul constant al dialogului social (menţionez aici reticenţa unor domni din presa – CTP, Ion Cristoiu – la internet ca mijloc de interacţiune cu cititorii) şi felul în care îşi susţin ideile devenite axiome, tocmai pentru ca le-au rostit ei.
    Poate ma înşel dar nu cred că dvs., domnule Ciutacu, vă referiţi în prezentul post la dreptul democratic al presei (ca şi al meu ca cetăţean) de a comenta modul în care îşi desfăşoară activitatea instituţiile statului (spre exemplu cele din domeniul justiţiei) ci la acuzele, nefondate de multe ori, care li se aduc terţilor în presă şi mai niciodată în justiţie. Am impresia ca de aici ni se trag multe rele inclusiv asta cu Băsescu; din manipularea, intoxicarea şi dezinformarea şi lipsa unei reacţii împotriva lor.

  32. Crăpa-v-ar sistemul care plăteşte la cap de bou în faţa televizorului!

  33. @ Costin Tanasescu
    Vedeti sa nu va inecati, mai luati o gura de aer!

    @VC
    Ce faceti la Antena 1&3 nu e hinghereala, se cheama iubire de oameni si de regulile meseriei…

  34. @Adrian Bujenita: in caz ca nu v-ati prins, ma refeream la toata presa. in plus, eu la Antena 1 nu(-mi) fac decat nevoile fiziologice absolut necesare

  35. Domnule Ciutacu!

    Citez un contemporan in viata
    “Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”

    E saptamana patimilor… Sa fim crestini si sa dam noi primii exemplul…

  36. si inca ceva, baietii din presa sportiva sunt cele mai mari tonomate dintre toti, de foarte multe ori l-au liftat pe gigi, si pe altii, numai pentru paraii sau euroii luati de acestia.

  37. M-am prins ca va refereati la toata presa, dar totusi, imprecatia din final a sunat “sa va ia dracu pe toti…” OK cu Antena 1, dar Antena 3, cu Sinteza Zilei in frunte, e “femela alfa”, ca sa zic asa, printre hienele alea de care vorbeati. Sau nu se pune daca e vorba de Basescu si ai lui?

  38. @Adrian Bujenita: am luat act de parerea proasta pe care o aveti despre Sinteza zilei si deduc ca Basescu ar trebui sa fie tratat ca un tip OK. cu tot regretul, cererea dumneavoastra se respinge. aveti 30 de zile pentru recurs.

  39. Avem abonament pe perioada nedeterminata la “Saptamana Patimilor”. Nu l-am solicitat, ne-au abonat altii – aceiasi care au impresia ca ar trebui sa le fim recunoscatori, desi plata o facem noi. Tot ei au senzatia ca ar fi indicat sa ne simtim popor ales, intr-un film in care ei sunt Dumnezei.
    Stim ca ne fura,scuipandu-ne intre ochi, pentru ca le lipseste rafinamentul. Stim ca se cred nemuritori, de sange albastru si dincolo de judecata umana sau divina, doar pentru ca au adunat uriase sume de bani.
    Eu nu imi doresc sa ii vad saraci, ci paraplegici si lucizi. Sa astepte sa ii intoarca cineva de pe o parte pe alta, stiind ca altfel se vor cangrena si descompune inca din viata. Sa astepte sa ii hraneasca cineva, cu spaima mortii prin inanitie. Sa astepte sa ii curete cineva de propriile excremente, cu groaza ca ar putea fi uitati in ele. Si mai presus de toate, sa ajunga sa isi cheme moartea, pe care acum o dispretuiesc, iar ea sa nu mai vina. Sa traiasca mult si sa vedem si noi atunci cat de bine.

  40. sunt si in asa-zisa presa “sportiva”, deontologi incurcati cu casele de pariuri si de ce n-ar fi, daca pina si frf are asemenea sponsori?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.