Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Doamna Udrea, cât ziceați că mai face mandatul de interceptare?

Doamna Udrea, cât ziceați că mai face mandatul de interceptare?

ion-cristoiu-dan-andronicIon Cristoiu povestește, citând faimosul jurnal al Elenei Udrea, încercând cumva și să-și ajute unul dintre colaboratorii preferați, pe Dan Andronic (lucru altfel lăudabil), cum se dădea știrea-n piață că te urmărește statul de drept și cum ștergea Traian Băsescu pe jos cu șefii SRI dacă obiectivul era din cercul lui. Dincolo de faptul că n-avem nici un dubiu cu privire la măgăriile de acest gen, am și eu câteva întrebări de ordin legal:

1. În baza cărui act normativ putea semna secretarul de stat Alina Bica, plecată prin detașarea de la DIICOT la MJ, cereri pentru eliberarea unor mandate de interceptare?
2. În baza cărui act normativ putea afla Elena Udrea asta?
3. În baza cărui act normativ chema Traian Băsescu șefii SRI să le ceară socoteală că-i ascultă consultantul neoficial și să oprească interceptările?

Mulțumesc pentru atenție.

P.S. Altfel, perfect pertinentă mirarea privind suspiciunea de atentat la siguranța națională de care ar fi fost suspectat patronul Evenimentului zilei

Comentarii

comentarii

Similar Posts

4 thoughts on “Doamna Udrea, cât ziceați că mai face mandatul de interceptare?

  1. Suspiciunea de atentat la siguranța națională îndreptată împotriva lui Andronic ar fi putut decurge (în mod forțat, evident) din hotărârea unei ședințe CSAT (de prin 2010) care privea introducerea presei la capitolul vulnerabilități ale României în cadrul unei Strategii Naționale de Apărare. Ar fi trebuit motivată însă de o anume campanie de presă. Nu știu dacă a existat așa ceva, ca să fie măcar un capăt de ață pentru anchetatori.
    Cât privește răspunsul referitor la actele normative ce justifică cele relatate de Udrea, sigur că ele nu există. Dar nu e târziu să fim amețiți cu niște interpretări ale unor acte în vigoare, care să permită ce e clar interzis, tocmai pentru că, vorba măritului domn Zegrean, în interpretare stă măreția dreptului. Depinde care e dorința binomului SRI-DNA. Și a stăpânilor externi…
    Oricum, m-a mirat faptul că experimentatul jurnalist Cristoiu a ales să-l apere pe Andronic „înfundându-i” practic pe Udrea, Băsescu și Bica. Mai ales că, pentru primii doi, are o simpatie recunoscută. Iată încă o enigmă…

  2. Eu as remarca ca e prima pisica aruncata inspre Traian Basescu. Imi pare ca grupul a inceput sa isi piarda increderea in capacitatea/intentia boss-ului de a-i ajuta pe altii decat el insusi. Asta dupa ce au mancat o paine impreuna.

    Astept cu interes dezvoltarile ulterioare.

  3. Multi pnl-isti si pmp-isi care au luat parte la masacraarea economiei si la furtul masiv din 2008-2012 sunt acum bine mersi, in loc sa putrezeasca prin inchisori!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.