Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Obama is back in town

Similar Posts

99 thoughts on “Obama is back in town

  1. hahaha asta o fost in SUA :))))) pai asta nu stie romaneste dar mai engleza Vanghelie care este chiar o sa fie interesanta emisiunea…Chiar pe Elena Udrea cand o chemi sau o fost?:))

  2. Gadea l-a adus pe Maaaaaaazare,
    acu’ ni-l mai servesti si tu
    pe cel mai superb dintre foarte excelenti, pfffff…!
    Ati scos ce-i mai bun din PSD saptamana asta! =))

  3. Da, râdeţi voi de Vanghelie, eu zic că stă mult mai bine decât alţii care se dau şcoliţi şi intelectuali. Uite că i-a luat faţă lui băsescu şi a reuşit să ajungă pe la Casa Albă.

  4. Deci in seara asta am de ales, in intervalul 23-24, intre doua emisiuni de divertisment: Vorbe grele (A3) si Saturday Night Live (A2).
    Si, ca tot veni vorba de divertisment, am vazut azi Sinteza zilei de marti si m-a distrat momentul vesel cu pedeliciul meu preferat, Talmacean. Pacat ca n-ati folosit si secventa asta mai veche (intre 01:23:33 – 01:23:55)

  5. nenea ciutacu, nenea ciutacu….vrei sa “ne ridem” cu vanghele inamicu’ lu’ pandele?

    intreaba’l cum se pozitioneaza politic in raport cu neoconservatorii din psd, nascuti din esecul visului liberal de a construi o lume mai buna, in demersul sau de a-si restaura puterea si autoritatea intr-o era a dezamagirii ?

    vreau sa’i aud neuronu’ snguratic sfiriind precum mititeii pe gratar 🙂

    hai te rog, sa ne “simtem bine” cu vanghele. 😛 zi! vrei? 😉

  6. uite, mi-a placut iesirea lui Vanghelie pe posturile tv aseara.si, in completare, adaug ce a spus seful OLAF(”Şeful OLAF, Franz-Hermann Bruner, a spus, referindu-se la România şi Bulgaria, că NU ESTE INTERESAT SA VADA NEAPARAT OAMENI TRIMISI LA INCHISOARE din cauza fraudelor, deoarece respectă independenţa justiţiei, însă ar vrea să vadă procese şi sentinţe. Încă aşteptăm, a fost verdictul dat de directorul Oficiului Anti-Fraudă în privinţa României. “
    un om care respecta profesorii(Vanghelie a demonstrat asta) merita tot respectul meu.

  7. Eu apreciez cel putin faptul ca ne atentionezi ce invitat aduci. Te si inteleg, pentru ca este din ce in ce mai greu sa gasesti un invitat de calitate si o data pe saptamana…

  8. Credeam ca nu esti instare sa fci emisiuni de divertisment dar m-am inselat.
    Dar madam Pora cind va fi invitada.

    P.S
    Pora are dinti?

  9. 🙂 Eu pe persoana aceasta care este vreau s-o vad.Astept impresii de la americani si chinezi.

  10. “Pora are dinti?”

    Cand eram copii, faceam in cartier o gluma cretina: il intrebam pe cate unul daca are dinti. Daca raspundea “nu”, ii spuneam (hlizindu-ne ca prostii) “Atunci, suge-o !”. Daca raspundea “da”, ii spuneam “Atunci, mananc-o !” Asa ca nu prea conteaza daca Pora are dinti sau nu…

  11. Bonjurica,

    Crezi ca Vanghelie mai are ceva de spus?
    Totul balteste prin emisiuni si parca miroase tot mai tare duhoarea emanata de politicieni.
    Sunt niste zombi ce migreaza de ici-colo.Adulmeca banii si se aseaza closca pe ei.
    Politica.Putere.Bani.
    asta vedem zilnic!

  12. Intreaba-l daca a aflat cum numera americanii firele de iarba.
    L-au lasat sa iasa din aeroport fara sa-l descalte, ca pe un ex-ministru de trista amintire ?

  13. radem noi de nenea asta, io tare n-as vrea sa-l vad intr-o zi cum ne conduce – alegatori s-ar gasi cu siguranta. Desi,pana la urma, poporul are este isi merita conducatori care este.

  14. ROMANIA : tara unde unul ca VAnghelie e intr-o functie publica inalta !!!…
    ROMANIA : tara unde daca vrei sa ai un amarat de serviciu trebuie sa stii 7 limbi straine , sa fii doctor docent si sa stii de toate !!!
    ROMANIA : tara unde s-au rasturnat toate valorile …
    MANEAUA E LA PUTERE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE !

  15. Ce am citit în comentarii până acum pare îndreptătit a se fi spus.Dar poate uneori este de preferat un astfel de personaj,mai putin sofisticat,hienelor cu pretentii,care în ultimă instantă aduc a roboti programati în privinta celor pe care le debitează.Si totul îmbrăcat în culoarea orange a interesului national.

  16. Succes la emisiune si te rog sa nu cumva sa il intrebi pe Vanghelis despre conjugarea in lb. engleza a verbelor NEREGULATE,nu de alta dar cine stie ce poate iesi si iar se ia CNA-ul de voi!!!

  17. aha, il aduci pe Vanghelie care este, da chiar asa fraier cum pare el, si nestiutor de engleza iaca ca a ajuns sa mearga in SUA, pe langa base care ii intoarce spatele toata lumea, apropo mi-a placut paralela facuta de dl.Gadea intre ceausescu si basescu si pe ala l-a primit americanii la CASA ALBA si chiar REGINA , pasta dacu cine dracu sa il primeasca, e de ajuns ca e fisa in parlament si deja si-au facut o impresie de el.

  18. Scuze de off topic.
    Este incredibil cum am ajuns sa-l aud pe procurorul Ponta afirmand:”Nicolescu trebuie lasat in libertate pentru a-si dovedi nevinovatia”. Oh Doamne!! Da-o naibii de lege, nu mai trebuie sa dovedeasca acuzatorii ca esti vinovat…vad ca au ajuns chiar oamenii din opozitie sa gandeasca precum cei de la putere. Atat de diformi am ajuns. Nu ne mai ajuta nici Obi One Kenobi.

  19. @Catalin: da, a spus o tampenie basista cat el de mare
    @Adi: si-au reactivat portocaliii echipa de postaci si au schimbat mesajul. noul hit e ceva de genu’ “nici eu nu-l plac pe Basescu, da’ cu ce-i mai rau ca altii? toti sunt o apa si-un pamant”

  20. Din punctul de vedere al societatii noastre faptul ca Vanghelie a ajuns in pozitia in care a ajuns (nu doar primar de sector , dar si seful celei mai mari filiale a celui mai mare partid de opozitie) spune multe despre noi . Astia suntem !
    Vorbind acum din punctul lui de vedere , faptul ca a stiut sa profite de conjunctura pentru a ajunge in pozitia lui , dovedeste ca omul nu e deloc prost . Din contra ! Da , nu e cultivat , nu stie limba romana , dar e clar ca are o inteligenta nativa ridicata . De fapt , suficient de ridicata pentru a trece peste handicapul lipsei de cultura de care vorbeam . Daca va imaginati ca marii oameni de afaceri ai Americii sec. 19 erau cine stie ce savanti , va inselati . La fel , oameni dintre cei mai simpli , fara pregatire au ajuns presedinti ai Americii : Zachary Taylor (care umbla imbracat prin Casa Alba ca un fermier prin sopron) , iar Andrew Johnson a fost croitor si nu a facut nici macar un an de scoala (nevasta-sa l-a invatat sa scrie si sa citeasca dupa 20 de ani) . Si sunt doar doua exemple . Se poate si asa , deci .
    Mie nu-mi place Vanghelie si ma deranjeaza ca primarul “care este” se afla in pozitia sa . Dar a rade de el inseamna a musti de frustrare . Are meritele lui …

  21. @Catalin
    Tizule, vezi că că pe Kenobi îl cheamă Obi-Wan ! One, Wan cam tot aia-i onli if iu spic băsescus ingliş. 😀
    Banzai!

  22. @Victor Ciutacu: In legatura cu ce i-ai spus lui Adi, sunt convins ca asa e pentru ca am sesizat la Realitatea chestia asta. Mereu spunea Badea ca Realitatea e post Basist mascat, si nu intelegeam de ce, pana cand am sesizat nuanta asta. Il ataca pe Basescu cat de cat dar in acelasi timp arata mereu ca si de la PNL si PSD sunt tot la fel cu totii. Cred ca observand ca nu mai au cum sa dreaga buba, vor sa mearga pe chestia asta care in general prinde la Romani cum ca daca tot sunt toti o apa si-un pamant, lasa-l tot pe asta ca-i de-al nostru. Ceea ce nu e intru totul fals, pentru ca fiind oameni toti sunt subiectivi si toti au hibele lor intr-o mai mica sau mai mare masura, dar e greu pentru Romanu de rand sa inteleaga in ce hal de mult rau a putut sa faca si face in continuare Romaniei, Basescu si PDL. In comparatie cu Basescu cred ca si Satana ar fi mai bun, dar cum nimeni nu are timp si chef sa explice pe intelesul gibonilor chestia asta, s-ar putea sa le dea roade noul slogan.:(

  23. Catalin, Ponta si-a facut o facultate pe bune, la stat, nu la privat, cind se dadea admitere, chiar cu 15-18 pe loc, nu ca-n prezent,la una dintre cele mai bune universitati din tara (nu una cu o “istorie” de 10-15 ani, omul a muncit pentru cariera lui (exceptind avantajele actualei casnicii, cu fiica unui important pesedist, exceptind simpatia pe care Nastase a nutrit-o pentru el, ca student, inca din facultate)…
    el a inceput si a terminat facultatea dupa 90, cred ca aici nu incape expresia lui Boc: “Ponta procuror comunist”.

    crezi ca acel mosulica de 65 de ani e pericol public? pentru niste fapte din 2005-2006?
    crezi ca nu mai trebuie sa functioneze PREZUMTIA DE VINOVATIE?

    cit despre Vanghelie, remarc ca-n ultima vreme si-a luat meditatie la gramatica si a inceput sa se descurce mai bine… 🙂
    nu mai locuiesc de 5 ani in Bucuresti, si cu toate astea, nu am vazut in media, mega scandaluri legate de numele lui Vanghelie, ca primar.
    in schimb despre primarii Basescu, Videanu, Poteras, Negoita, da.

    🙂

  24. O face el Marean gafe verbale dar macar asta-i mai simpatic decat buzata de EBA…si-apoi, cum o fi, cum n-o fi, uite ca el intra prin Casa Alba fata de Basedinte care…pauza!

  25. Habar n-am de ce ne izmenim atat pe tema vanghelie, e si el unul dintre multi altii, e drept ca ne-a dixtrat de-a lungul vremii cu tot felul de tampenii, da’ sa gandim contructiv: a fost la licurici acasa, l-a omenit licuriciul ca pe orice politician, deci sa-l lasam sa-si depene impresiile si sa ne crucim de cat noroc au unii in viata! Pe persoana fizica, desigur!

  26. scuze, am scris comentariul pe fragmente, incercind sa mai fac si altceva, in acelasi timp
    🙁

    PREZUMTIA DE NEVINOVATIE

    🙂

  27. Mie imi place Vanghelie. Evident, acum cativa ani , as fi zis altceva, Dar de la stupida proba cu verbul “a fi”, mi-a castigat simpatia. Decat Canacheu (la fel de nescolit, dar cu pretiozitati pe care le gasesti numai la autodidactii complexati de lipsda studiilor universitare), Vanghelie are tot ce ii trebuie pentru a fi un personaj interesant:
    – umor involuntar:

    Sunt atât de nervos şi de supă¬rat, încât nu vorbesc decât adminis¬trativ

    Eu am să-l scot pe Gigi Becali din politică, pentru că Gigi Becali m-a scos pe mine din sărite

    – gandire sucita intr-un abis de un absurd hurmuzian (din categoria “flori, fete si baieti”):
    Cum mama dracului mai mon¬tează el rododendronii? Asta-i problema mea!

    Nu există fiinţă umană, fie că locuieşte în Africa, în Asia sau în Rahova, care să nu fi văzut un film, să nu fi rupt o floare, o fată sau un băiat, după cazul care este fiecare.

    – filosofie politica:
    În România, dacă n-ai un dram de putere şi un pic de bagabonţeală, nu rezolvi nimic.

    – Autoreflectie:
    De când mă ştiu eu copil, mă urcam în pom şi mâncam corcoduşi.

    Soarta mea a fost hotărâtă de destin (,asta e favorita mea, .imbina totul: absurd, gandire fracturata semantic cu o aroma de panseu din “Oracolele” copilariei mele)

    (citatele le-am extras de pe un site dedicate cugetarilor vangheliene, asta ca sa nu ma acuze nimeni de plagiat)

  28. Sunt curios cum va decurge discutia, mai ales din partea celui care este. Daca regulile deontologige iti permit, poate il vei intreba despre gafele pe care le’a facut la sosirea din SUA. Astia de la Realitatea au spus de exemplu ca primarul Washington’ului l’a confundat cu primarul Bucurestiului, iar Vanghelie spunea ca:”Domnee, nu te cheama astia in SUA daca nu au auzit de tine!”.
    In fine, nu e asta o chestiune importanta, poate doar pentru amuzament.
    Ai grija sa ii pui intrebari la care raspunsul sa fie contruit din propozitii simple gen:”Eu mananc”…nu mai mult, caci altfel…comedie!

  29. @piatra de plastic: Daca te intereseaza ce parere am eu despre cazul Nicolescu iti sugerez sa citesti ce am postat la ora 01:47 in topicul anterior intitulat “Buza de Iepure a colaborat cu potera.Omul Nou al lui Ceausescu a-nviat!”
    Cat despre Ponta, se pare ca ai inteles cu totul altceva decat ce am vrut eu sa spun, lucru pentru care nu-s eu de vina.

  30. @mihaela
    Deoare pentru mine nu reprezinta nici un interes astfel de speciment. Nu este nici o diferenta intre Vanghelie si Base, in opinia mea . Deoarece pentru astfel de oameni am fost nevoit la alegeri sa pun stampila pe Gioana, desi am strans din dinti fiind un antiPSD-ist convins, neavant o alta alternativa.

  31. Sper sa-l intrebi ce parere are marele licurici despre PSD. Pardon, am vrut sa spun despre alegerile viitoare. 🙂

  32. Pai daca-i bal,bal sa fie!GOOD LUCK!Ma uit.Oricum,pana si asta e mai bun decat toate leprele portocalii la un loc.

  33. Nu stiu daca am observat bine,Cosmin Gusa l-a insotit in U.S.A. pe Vanghelie?
    Daca da,in ce relatii e Gusa cu cei 150 de generali care sunt prietenii lui Vanghelie?Pt. ca Gusa a avut o pozitie dura fata de pensionarii militari-privilegiati,lasi,obedienti,etc.

  34. Te salut Victore.Am si eu o nelamurire cu privinta la faptul ca ori de cate ori vreau sa dau pe Antena3 imi intra TVR CULTURAL.Nu-mi explic de ce tot sare frecventa postului dvs.Aseara am obs prima data,dar am zis ca e o eroare,am cautat postu Antena3 si l-am memorat pe toate cele 3 tv-uri pe care le am.Dupa un timp(cam 2 ore)a intrat iar saracia aia de TVR CULTURAL.Nu stiu cine e la butoane dar sper din tot sufletu ca nu e Incrucisatoru ca asa o sa dispara de tot Antena3.Cred ca s-a intamplat la mai mula lume,caci eu cu cine am vb asa era.Cu respect.

  35. Asta este sfarsitul, sfarsitul unei tari frumoase, numite in alte timpuri Romania.

    Curand, foarte curand frati si surori veti asista neputinciosi la distrugerea unei tari la care voi ati participat activ.

    Ma doare sufletul si imi e sila de voi ca ati calcat in picioare sacrificiul unor tineri care in 89 au murit pentru libertatea voastra.

    Mascati neputinta voastra dand viina pe niste politicieni pe care voi i-ati acreditat si voi le-ati permis sa isi faca de cap.

    Sunteti exact cum Basescu va spus ca sunteti, niste oi.

    Puteti sa va amuzati de Vanghelie, Eba, si de ceilalti clovni, care se folosesc de banii vostrii sa duca o viata la care voi doar visati sau pretindeti ca o s-o aveti.

    Acest mesaj Victore nu ar trebuii cenzurat pentru ca este opinia mea despre oamenii care pana de curand ii consideram fratii mei.

    Un mesaj dur dar trist, de la un cetatean banal si trist.

  36. @paul: nu te cenzureaza nici dracu’, da’ n-am inteles ce fapte de eroism ai comis tu ca sa te califici la a certa pe toata lumea in afara de tine.
    @all: au aparut iar postacii pedelisti agresivi. nu mai am nici rabdare, nici toleranta, asa ca-i banez din prima

  37. Ma cert pe mine zilnic, nu cert pe nimeni prietene sau straine ma confunzi cu Basescu.

    Inteleg ca doar cei de la TV sunt eroi, si doar ei pot critica poporul.

    Imi cer scuze atunci.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.