Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Obama is back in town

Similar Posts

99 thoughts on “Obama is back in town

  1. vrei sa faci misto de el sau de ce l-ai chemat? stie si el doua cuvinte in engleza ? poti sa-l intrebi daca americanii mai au probleme cu aviara gripa, poate aflam si noi care-i scorul intre el si boc.

  2. Singurul dicton real nu poate fi decat: Sa-l schingiuim oribil pe MARELE GUZGAN ! La propriu. Si fara nici o gluma.

  3. Si eu ma izbesc zilnic de PD-isti-basisti care nu se recunosc si acum se ascund in spatele pseudoconstatarii ca “nu se poate face poate face nimic, deoarece nici tabara adversa nu-i mai buna” si incep sa obosesc.Bat toata ziua din gura incercand sa le argumentez prostia fara nici o rezonanta. Culmea e ca la o adica,daca (asa cum visez eu sa se intample)am reusi sa schimbam in bine ceva in tara asta, ei s-ar considera eroi. Jigodii incalificabile.
    Dle Ciutacu, pentru visul meu, si cred ca sunt destui care viseaza la acelasi lucru, chiar credeti ca nu ne vom intalni niciodata in strada toti cei carora le pasa?

  4. Am vazut ca aveti un nou invitat surpriza la emisiune. Asa cum s-a mai spus pe blog cred ca va fi o emisiune de divertisment si e bine ca ne mai destindem la inceput de week-end.
    Am vazut ca in toata nebunia asta politica domnul Vanghelie a zis ca il sustine pe Oprescu la Capitala.
    Va rog sa il intrebati pe Obama de Ferentari de ce minte ?
    Toata lumea stie ca nu l-a sustinut in 2008 pe Oprescu la Primarie si nu il va sustine nici la anul in 2012. Mai ales ca Vanghelie nu a renuntat la ideea de a candida el la Primaria Capitalei, si trage toate sforile sa fie el candidatul comun al Aliantei PSD+PNL+PC.Vanghelie s-a mai rafinat dupa ce si-a tot luat tepe in politica si acum lucreaza mai organizat. Piedone-Primarul de la Sect 4 si Pres PC Buc este prietenul lui Vanghelie de 20 de ani il va sustine pe el.Chiliman-Primarul de la Sect 1 este Pres PNL Buc si il sustine tot pe Vanghelie.Chiar si Elena Udrea Pres PDL Buc il sustine tot pe Vanghelie. Din PSD singurii care il sustin pe Oprescu sunt Ponta si Iliescu. Iar din Bucuresti singurii care sunt impotriva lui Vanghelie din Bucuresti sunt Oprea si Ontanu de la UNPR. De ce declara Vanghelie ca il sustine pe Oprescu ? Ca sa ii lase impresia ca il sustine public, sa il “adoarma” si in timpul asta il lucreaza pe la spate.Daca il sustinea nu ii mai punea bete in roate in Consiliul General, unde Consilierii Generali PSD nu voteaza nici un proiect.Desigur Vanghelie si-a gasit si un candidat de rezerva daca nu ii ies cartile, il va sprijini pe Dan Diaconescu de la PP la Primaria Capitalei.
    Ca sa nu spuneti ca tot scenariul asta nu este real va spun si cum se poate verifica.
    Din staff-ul de campanie al lui Dan Diaconescu fac parte Radu Popa-fost jurnalist, unul dintre consilierii lui Vanghelie si Virgil Nicolescu-Consilier General PSD, care il alimenteaza cu informatii din cadrul CGMB.Vanghelie este prieten cu Diaconescu si l-a chemat la Conferinta PSD Buc si chiar l-a vizitat la puscarie.Consilierul de imagine al lui Chiliman este Alex Ichim-fost jurnalist, unul dintre cei care l-au ajutat de doua ori pe Vanghelie sa iasa Primar.Vanghelie stie astfel orice miscare face Chiliman si il manipuleaza la greu. Ultima iesire la rampa a lui Chiliman, aberatia cu referendumul este opera lui Alex Ichim la sugestia lui Vanghelie.In timp ce declara public ca il sustine pe Oprescu, Vanghelie il caroteaza si strange informatii despre tot ce face Oprescu. Unul dintre finii lui Vanghelie este Adrian Popescu si in calitate de Consilier General i-a stresat pe toti angajatii din Primarie cu tot felul de solicitari de informatii. Chiar daca este foarte bogat se duce saptamanal sa manince la bufetul Primarie ca sa discute cu angajatii. Vanghelie mai are un fin Stoichita, cu care oficial s-a certat si l-a dat afara din partid ca sa para mai credibil. Stoichita lucreza la Primaria Capitalei si este calul troian al lui Vanghelie. Principala lui sarcina e sa bobineze tot ce misca ca sa il tina la curent pe Vanghelie. O parte din angajatii de la Primaria Sectorului 5 s-au transferat la Capitala sub diverse pretexte si s-au angajat in departamentele de la PMB.. Dintre cele mai cunoscute sunt doamna Dumitrescu care lucreaza la Cadastru, doamna Birta la urbanism, Georgiana Zamfir lucreaza la Corpul de Control si multi altii. Unul mai cunoscut este Robert Lorenz-alt fost jurnalist, unul care ii scrie discursurile Primarului de la 5, este acum seful Administratiei Protectiei Animalelor. Din echipa lui Vanghelie mai fac parte si o serie de ziaristi si jurnaliste care servesc interesele lui Vanghelie. Fetele nici macar nu se jeneaza si au telefoane mobile platite de Primaria Sector 5 care au aceeasi terminatie ca al tutoror angajatilor: 0724 500 xxx. Simona Sofian, Mihaela Tudorache si Atena Tegnoste desavarsesc planul lui Vanghelie si arunca cu rahat zilnic impotriva lui Oprescu.Daca nu se poate sa bage soparle in presa atunci toate laturile le varsa la o agentie de stiri obscura: goodagency, care functioneaza doar pe net. Aici sunt deversate toate informatiile impotriva lui Oprescu stranse de angajatii lui Vanghelie din Primaria Capitalei. Din fericire, Anca Alexandrescu consiliera lui Oprescu s-a prins de manevra si le-a dat interzis la Capitala celor trei jurnaliste.
    Cam asta este planul lui Vanghelie si va rog sa verificati toate aceste informatii.
    Asa ca va rog sa il intrebati pe Obama de ce minte si spune pe toate drumurile ca il sustine pe Oprescu ?

  5. Frate esti absolut senzational, emisiunea Merita nota 10, tu ca moderator nota 11.As vrea sa te vad mai mult pe sticla la PROPRIA EMISIUNE.
    Mult succes

  6. domnu ciutacu ,fara suparare de regula sunteti coltos,ne place sau nu opinia dumneavoastra,dar cu astia ai’ nostri’mai subtire

  7. Vanghelie e Vanghelie ( ales )asta e !… dar, ” Citind ” deontologeala persiflanta din comentarii (probabil ” scrise de pupincuristiiii ” moralistului Mandarin “. Ma intrb domnule , cati deontologii , analistii s.a.m.d. ( care se perinda pe “STICLA” si pe net, nu cumva chiar sunt TONOMATE pe “lei grei” retribuiti de Putere. (Nici pe departe nu sunt “Fan” M.V.) dar, omul are (prin comparatie cu multi din PDL ) totii ” boii acasa ” Si nici piticii pe creier nu-l banuiesc c-ar avea precum , maimutoiul ala cu Alba ca zapada si Scufitul rosu . Priviti la un Talmacean ,Hora,Marius Andrei, Voss , Miss Rumenia ( care stie sa nemere doar,din doi in doi) si lista IMBECILILOR ” ALFABETIZATI” poate continua si sincer sunt extrem de multii ,incepand cu ” piticul Nuclear” ( eu , un om simplu ,”privitor” la emisiunii de gen ) si informanduma si din alte ” surse ” . Am ajuns s-ami dau seama de gunoiul mocirlos si meschin de joasa speta ) in care se balacesc ,tot felul de ” moralistii ” cu simbrie sau poate sunt domniii de la Servicii care , varsa tot felul de dejectii si diversiunii ( probabil si defunctul ar fii , invidios ) La cate ” Servicii are actualul Sef , de tarla “. Oricum ,ne-a Victore ai fost genial(ca de obicei,dealtfel) si mi-a placut citatul de incheiere ( NIMIC PE LUMEA ASTA, NU ESTE VESNIC ). Superb….dar, ce ne facem cu odraslele beizadele. Fiinca, astia nu vor avea soarta (dubioasa) ….celor din trecut. O zi buna ! p.s. Imi place, aroganta ta, PRAGMATICA SI OBIECTIVA ! (desi,fie vorba intr-e noi eu personal nu am observat aroganta , in sensul rau al cuvantului) SUNT ALTII, CARE DUMNEATA NU LE AJUNGI NICI ,MACAR , CU PRAJINA .

  8. Ce garantii ofera Vanghelie ca stie el sigur ca Nicolescu e unul din cei mai seriosi oameni sic a il cunoaste el foarte bine , da multi sunt ” seriosi” dar e doar de fatada in realitate ei fura de rup :)))
    am vazut interventia lui Iliescu spunand ca nu exista asa ceva sa arestezi un om inainte de a fi judecat si condamnat..ok ..dar am o intrebare pentru Iliescu , eu am doar 25 ani si is plecat din tara dar ma intreb asa lasnd la o parte faptul ca Nicole Ceausescu a fost comunist era tot un om un individ al Romaniei pe el de ce l-a impuscat fara sa fie Judecat ? aici e intrebare acum totid e la putere nu sunt decat ofsti comunisti , Basescu si Iliescu is in aceeasi oala ..degeaba sare iliescu in sus ca amandoi sunt niste hoti de natie 😉

  9. TABLOU POLITIC CU ANIMALE, 2011

    O curte, în care un ciobãnesc german mãnâcã mârâind, nelãsând pe nimeni sã se apropie, dintr-o cratiţã cu puţinã mâncare, iar un maidanez şi, un pechinez încurajaţi de un motan urduros, scheaunã şi latrã la stãpânã, sã alunge cu bãţul dulãul , ca sã poatã mânca ei ce-a mai rãmas. Stãpâna se gândeşte cum sã scape de zarvã : sã alunge dulãul care-i apãrã, de bine de rãu curtea,sau, mai bine, sã ducã motanul rãpciugos şi toate javrele la azil

  10. El “Boboru ” are ce a votat,acu sa se zbata in chinuri ce alta treaba are.E carnaval in tara asta.Azi , maine poate il vad si pe Buza de Iepure parlamentar sau ministru.Vaghelie la Casa Alba si Zeus tot la GOLDENSPRITZ ?Nu mai inteleg nimic.

  11. Supertare emisiunea de aseara. Cred ca azi-noapte i-a bagat Base in sedinta pe PDL-isti. Auzi tu, sa aiba Vanghelie super intilniri la Casa Alba si el sa se roage sa fie primit…. 🙂

  12. la amiricani a stat de vb si cu victimele cainilor maidanezi?, l-ati menajat frumos in aceasta privinta. profesionalismul la el acasa.

  13. Sper sa nu se supere fanii lui Vanghelie dar : Ai fost Gulliver in tara piticilor !!!…

  14. “Care este” nu-i chiar prost. Că nu prea ştie el să vorbeşte… O fost la uait haus? O fost! Alţii nici dacă promit că cumpăra avioane second-hand la preţ de navetă spaţială nu-s chemaţi. Şi moare de oftică. Numa’ de-ar crăpa dracu’ mai iute!
    Banzai!

  15. 3 chestii:
    1. nu arunca cu euro pe iarba
    2. nu are firma de ridicat masini
    3. nu a privatizat pietele

    Eu vad un program de castigat primaria bucurestiului.

  16. Victore,

    Aseara am vazut foarte putin din emisiunea ta; trei fragmente pe sarite, trei minute. In fiecare din aceste fragmente, “Obama” de Zabrauti a facut trei greseli gramaticale: doua dezacorduri si o cacofonie. La cacofonie am prins si incercarea ta de ironie (la celelalte am schimbat repede ca sa nu ma enervez).

    Stii ce este groaznic? Omului nu-i pasa!

    Dar mai groaznic este ca cei de la PSD nu numai ca il tolereaza dar il si scot in fata.

    Pai cum pot ei sa-mi ceara mie votul cand Vanghelie este un personaj atat de important in PSD? Gandeste-te ca omul asta vrea sa faca (daca n-o fi facut deja) o facultate! Si nu stie sa vorbeasca bine romaneste.

    Inainte de alegeri spunea ca el va fi cu mana pe scaunul viitorului presedinte al PSD!!! Groaznic. Noroc ca a pierdut Geoana (de fapt asocierea lui Geoana cu Vanghelie este unul din multele motive pentru care Geoana a pierdut alegerile).

    Stiu ca esti oripilat pe Basescu si altii din gasca lui, dar tipul asta nu-ti da fiori?

  17. PS. Dintre informatiile ce s-au vehiculat in media: atacul de cord, atac cerebral, lesin, pana la urma ce este mai aproape de adevar?

    L-am auzit pe Ponta cum se plangea de doua judete cele mai corupte din Romania (Suceava si inca unul). Din ce am auzit eu, nici omu’ de la Arges nu era usa de biserica. Ba dimpotriva.

    Oricum, PSD-ul are experienta unui mars pe treptele Parchetului in favoarea lui Bivolaru cand s-au facut de rahat. Macar Nastase s-a ales cu un teren in centrul orasului (si, nesurprinzator, nimeni nu i-a facut nimic inca). Dar ceilalti papagali n-au primit nimic.

    Parearea mea este ca daca il scutura bine pe Nicolescu scot multe la iveala.

  18. Cum punea Radu Tudor : CARE OPOZITIE ?… Astia care stau in fotolii caldute : timpul trece , leafa merge ?
    Ne plimbam , dam declaratii , mergem la talk – show – uri …
    Daca sunt asa de ” tari ” de ce nu reusesc sa stranga lumea si sa-i dam dracului jos pe astia care ne omoara zilnic cu actiunile lor cretine ?
    Ce sa spun : a ajuns la Casa Alba !!!…
    Si Nicoleta Luciu poate sa se duca . E program de vizitare o data pe saptamana !!!
    Hai sa fim seriosi !
    ASTEPT SA SE COMPORTE CA UN ADEVARAT LIDER DE OPOZITIE ASA CUM SE DECLARA !

  19. Buna seara d-le Ciutacu,

    Va rog frumos ,daca considerati necesar,sa postati inregistrarea emisiunii de aseara.

    Multumesc anticipat,
    IoanaP

  20. Am impresia ca astia din OPOZITIE, vor sa/l darame pe CICLOP(porecla e fff potrivita) cu manusi de dantela !Nici cu tunul nu pleaca jigodia din jiltul de prezedinte….

  21. Cei care azi rad de Vanghelie, l-au votat ieri pe marinar. Oricat de ciudat ar parea, ca unul care mai vietuiesc si pe-acolo, va asigur ca americanii l-au primit bine, tinand cont de functia ocupata. Traducerea a estompat greselile de limba, de care, oricum, un american din administratie nu se sinchiseste, oamenii fiind apreciati dupa ceea ce au facut si nu dupa ceea ce vorbesc!!!

  22. Fratilor mediul politic tot e corupt su nu chiar tot dar 99.99% da si asta va spun din proprie experienta.Am avut o firma de constructii si toti primari au cerut de la 10-30 %, asa ca sa o lasam mai moale cu oameni curati din politica.
    Dar nu pot fi de acord cu arestarile preventive, nu pot fi de acord cu acuzatiile care si le aduc uni altora de frauda sau de furt. Daca ai dovezi leaga-l frate, daca acuzi adu dovezi , daca nu taci si sapa.
    Eu miine pot aduce dovezi de luare de mita,
    de dare de mita in campani electorale, dar va intreb cine imi tine spatele mie si familiei mele?.
    Am mai scris, cei care au introdus coruptia si mita au fost PSD-ul, liberali au continuat-o, iar pd-listi au adus-o la nivel de arta,astia au desavirsit-o si au adus-o la nivel de politica de stat. In rest sunt poezi si literatura de doi bani.
    Nu am incredere in nici un politician, acum se fac aliante peste aliante, para aliante , dar nu vad un politician care sa aiba singe in instaletie si sa iasa in strada in fruntea unei gloate si sa nu plece de acolo pina nu pica guvernu si presedintele. Trebuie sa ne mai uitam si peste granita si sa vedem ce fac Tunisieni si Egiptenu, Ce atita garagatie ca se supara Europa sau nu stiu cine, jos cu ei si arsi pe rug in Piata Universitatii la km 0 al democratie. Daca pentru ei e democratie sa ne infometeze si sa ne distruga atunci poporul Roman este indreptatit sa sa faca tot ce este posibil sa scape de tirania portocalie.
    Prea ne-am purtat cu manusi cu tirani acestui popor. Au trecut doar 70 de ani de cind armata lui horti a omorit zeci de mi ce Romini in ardealul de nord si noi ne rugam de unguri sa ne dea voie sa schimbam guvernul, sa vorbim Romaneste. Am dat cultura, sanatatea si medium pe mina lor. Am numit al doilea om in guvern tot un ungur si vrem ca acesti tradatori sa aiba grija de Romania. Prea repede ii uitam si ii iertam pe calai acestui popor, mult prea repede ne ploconim in fata marilor puteri si uitam de insasi Maria Sa Poporul pe care acesti nenorociti ordonari il ignora.
    Prea multi analfabeti, gen venghelie, canacheu, eba, promovam si multi prea multi imtelectuali, asi fi enumerat citiva dar nu vrea sa le intinez numele scriindui alaturi de analfabati si tradatori in acelasi text, sunt lasati deoparte, Am ajuns sa facem democratie cu DNA-ul si Curtea Constitutionala, am ajuns sa luam lumina de la o vampa, al treilea om in stat e o hoata. Ce ne mei trebuie sa iesim in strada si sa ii judecam dupa dreapta judecata a inchizitiei?
    Pe rug cu ei si arsi la foc mic ca sa simta suferinta asa cum simtim si noi deznadejdea pe zi ce trece, sa simta asa cum si noi simtim umilinta si infometare la care ne supune in fiecare zi.

  23. E bine și cu primarul nostru de sector…, dar la fel de des pe cât face el curat pe-aici.

  24. @bigradu: nu ma mai inspaimanta nimic, de multa vreme. am 15 ani de prezenta neintrerupta in mediul asta si am vazut multe. iar Vanghelie nu e nici pe departe cel mai infricosator

  25. Almanahe.Foarte excelent.Le accept.Daca rabinul Vanghelie pune panouri solare chiar si pe un singur bloc, se califica pentru titlul de shalOMUL anului!

  26. @un om revoltat,

    este bine ca esti revoltat, ca-ti pasa de …tine, si ca esti gata sa-i arzi pe rug, in piata publica, pe …99,99% din politicieni, or numai pe aia pe care ai tu oftica, aia care te-au facut la parandarat ?
    ps
    meseriasule nu mi-o lua in nume de rau insa, roaga si tu un olimpic de clasa a IV-a sa te invete sa scrii, cat-de-cat, romaneste. nu te poate costa prea mult.

  27. Domnule Ciutacu, apelez la dumneavoastra ca stiu ca sunteti in relatii bune cu domnul Oprescu si cu alti politicieni influenti, cu rugamintea de a incepe demersuri pentru rezolvarea unei probleme grave pe care toate orasele din Romania o au: aceea a haitelor de caini agresivi din cauza carora ne este frica sa iesim din casa sau mai ales sa ne lasam copiii sa iasa din casa! Si eu sunt iubitor de animale dar s-a ajuns la cazuri in care aceste fiare OMOARA OAMENI, asa ca singura solutie pentru acesti caini e eutanasierea lor cat mai urgenta!!! Am fost muscat de 2 ori de aceste animale care nu mai sunt domestice, acestia sunt caini ferali s-au salbaticit de cand traiesc pe strada nu mai au nici un fel de afectiune fata de oameni, ii vad pe acestia ca si concurenti pentru hrana! Hrana putina pe care acesti caini o gasesc ii fac sa fie atat de agresivi!!!!

    @bigradu
    In caz ca nu stii Vanghelie ia meditatii de limba romana (se si vede progresul pe care l-a facut in ultimii ani, pentru cei care au ochi sa vada), asta e o dovada ca II PASA! In plus, ca primar a avut rezultate remarcabile, altfel nu ar fi fost ales din primul tur! Prefer oricand unul ca el, un om simplu, direct, din popor, fara prea multa carte dar in orice caz un om cu o inteligenta peste medie decat unul scolit, perfid care si-ar vinde si familia daca asta i-ar aduce unele avantaje. Cu ce-s mai buni decat Vanghelie alde Udrea, Berceanu, Videanu sau Boc? Nu cred ca ar fi stat Vanghelie sa-i urineze in gura presedintele (oricare ar fi el), asa cum a stat Boc la Basescu! Voi, cei 5 milioane de romani care l-ati votat pe Basescu dupa 5 ani in care a demonstrat tot ce era de demonstrat, sunteti redusii mintal, nu Vanghelie. Degeaba cautati pretexte ca Geoana era sustinut de Vanghelie sau ca Geoana a fost la Vantu, astea sunt nimicuri pai voi ati pus stampila pe cel care a NENOROCIT 5 ANI TARA! si astfel i-ati dat ocazia sa o mai NENOROCEASCA inca 5 ani!!!!

  28. Macar a are un plus fata de altii,a ramas cu Geoana pana la sfarsit, desi stia ca pierde,a dat dovada de caracter,ceea ce nu putem spune despre altii,am apreciat asta la el cu toate ca-i detestam aparitiile anterioare,neintelegand de ce PSD-ul poate sustine asemenea om in primul esalon.Acum recunosc ca imi este putin mai simpatic decat inainte.

  29. @coco

    E interesant ca Vanghelie ia meditatii la romana ” la batranete ” …
    Ar fi interesant sa stim si noi daca pe tine te-ar tine intr-un serviciu , daca nu stii nici macar sa vorbesti corect!!!
    Dar poate ai tu un serviciu unde nu trebuie asa ceva !

    Am incheiat sa nu -l supar pe Victor ca stau la chat !

  30. Cei 10 ani de administratie l-au facut pe Vanghelie sa fie mai prudent,in tot ce face si spune. Nu mai sare nici la un raspuns “da” nici la un raspuns “nu” atat de categoric dupa primul impuls; nu se mai grabeste pentru ca a invatat “graba strica treaba”,nu pentru ca nu si-ar fi pastrat o verticalitate apreciabila, ci pentru ca nu mai vrea sa piarda batalii inainte de lupta. Si cred ca mai are sansa chiar sa mai obtina rezultate in cariera sa de primar de sector, dar nu al Bucurestiului.

  31. buna dimineata, si un inceput de saptamana cat mai buna

    cata dreptate ai avut Victore, cand ai scris un coment prin care spuneai ca 100% la 100% Nicolescu v-a fi operatm, iata ca nu te-ai inselat am vazut dimineata la stirile voastre ca a iesit cu bine dintr-o operatie ce a durat 6 ore si ca doar 10% din inima mai functiona normal, si ca da a avut sansa sa vedem ce mai zic portocalii acuma, aud ca de maine incep alte scumpiri, ma gandesc ca ceea ce se intampla in egipt acuma, nu mai e mult si probabil ca asta ne v-a astepta si pe noi, atat ca la noi sper sa nu evadeze nimeni si sa nu fie jaful si haosul care s-a instalat deja la ei. cu stima dana

  32. “ciutacu – @all: au aparut iar postacii pedelisti agresivi. nu mai am nici rabdare, nici toleranta, asa ca-i banez din prima”

    minunat :)) au aparut in ultima vreme parca mai multi ca populatia romaniei :))

    evident ca-ti vor sari in cap pe motiv de cenzura :))

  33. Poti si sa ai dreptul unei pareri avizate numai daca ai bunul simt sa parcurgi enuntul problemei puse de Victor, si, in aceeasi masura sa citesti parerile celor care participa la tema propusa.De ce scriu toate acestea;
    – constat ca majoritatea opiniilor au un contnut marginal, legat de aspecte minore, satisfactii sordide legate de un presupus pleonasm al d-lui prof. Marga, de aprecieri puerile si repetate privindu-l pe d-nul Vanghelie, si nelipsitele ironii ieftine, din topor, care n-au nimic de-a face cu ironia fina,intelectuala la adresa lui Victor. Despre ultimii stim bine si destule…Dar; gasesc mult mai degradant un fapt petrecut nu demult pe scena Ateneului, cand d-nul Liiceanu, cu notitele in mana incerca sa dea discutiei cu d-na Herta Muller, conotatii intelectuale cu parfum de pretentiozitate filozofica. O incercare sortita esecului in fata unei persoane care opera cu adevarul frust fara concesii facute realitatii si care intamplator e si detinatoarea unui amarat premiu Nobel. Esecul total al d-nului Liiceanu era copios subliniat de aplauzele celor aprox. 1000 de spectatori, pe care ii suspectez de-o oarecare cultura…Se impunea o masura reparatorie, de calibru. Ori cine o putea face mai bine decat d-nul Plesu, in aula(?) “Dilemei” in fata asistentei de vreo 200 de admiratori. Ni sau explicat bilbiielile d-nului Liiceanu drept concesii facute bunului simt, obisnuit ( d-nul Liiceanu) sa puna batista pe tambal, in loc sa le smulga precum d-na Herta Muller!. Specific rominesc! Asa-i d-le Plesu! Sa creasca productia de batiste!
    Pentru mine ,cel putin, intimplarea are valente de simbol. Cu ei defilam…si in viitor.

  34. Buna seara d-le Ciutacu,

    Multumesc pentru inregistrare.

    Cand o sa aveti reale motive si daca am avut dreptate cu dl.Nicolescu,va rog sa imi spuneti,cu tot respectul.

    Numai bine va doresc,
    Ioanap

  35. reteta VANGHELIE ,este una care suna A DEZINFORMARE ,sau daca nu este sigur este o manipulare concertata comandata , o galvanizare care incearca o dregere a vocii ruginite deja,der vinturi si de valuri ,oricum uniui lideri de psd sufera de o nevroza de adinca penetratie pe care o tyrateaza cu ceaiuri portocalii,stam si ne miram,daca mare e gradina domnului ,oare cita prostie incape in ea,,

  36. Te rog mult nu mai aduce maimuta asta la tine in emisiune.
    Iti strici reputatia si pierzi audienta si timpul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.