Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > O famiglie creștină de mare calitate

Similar Posts

106 thoughts on “O famiglie creștină de mare calitate

  1. Nu stiu cum e la tigani…Si nici la tatari… Dar, la romani, dupa un botez, urmeaza intotdeauna o inmormantare!!! 🙂

  2. Am auzit de ce l-au votat pe Traian Basescu 5 mil de rromani ! raspunsul a fost dat de o piranda pe un post tv national:”Basescu e de sprit nene,e de omenie”,asa si cu frasu acuma :”e tare nasu ,e da viata numai cu el am dansat” pe sistemul fara numar,fara numar!!
    Intrebarea mea pentru voi este:credeti ca se poate oare sa fie cineva mai popular decat clanul Basestilor!! eu nu cred!!

  3. pai, pdl oricum nu e peste 20%, nici cu traienel, nici fara… nu moare ala, il tin impaiat ca doar slugaresc pentru asta 20milioane de sclavi. si ceausescu era, cica, “bolnav”, da’ n-au asteptat sa se curete de la sine, tot a trebuit sa faca cineva un gest ca sa grabeasca deznodamantul. de murit, toti murim; problema e ca o sa apuce sa mai faca multe blestematii pe pamantul asta amarat pana sa se duca.

  4. Am plecat acum 25 ani dar cu coada ochiului m-am uitat mereu spre ROM-anica. N-am crezut ca ceea ce se intimpla va fi posibil. E nevoie de barbati? Cum a fost suportat Ceausescu e suportat Baselul si va fi oricine vine la putere. MAMALIGA nu face nici macar fis! Romanii sint fricosi de felul lor iar daca nu sint infractori! Popor lipsit de nuante.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.