Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Reforma statului: azi, mondializarea .ro

Reforma statului: azi, mondializarea .ro

De ce l-am condamna pe Mircea Băsescu fiindcă a pus-o de cumetrie cu Bercea Mondialu’? Doar fiindcă-i neam de sânge cu preşedintele? Păi nu ne-a anunţat ilustru-i frate că rudele nu ţi le alegi şi că nu răspunzi de nevolniciile lor? Pentru dosarele penale (azi o evaziune mică, mâine un atac gingaş cu sabia ninja) ale bunicului finuţului? Neah, prezumţia de nevinovăţia-i sacră-n statul de drept. Nu s-a pronunţat instanţa definitiv şi irevocabil că domnu’ Mondialu’ a comis ceva sancţionabil prin Codul Penal, nu se pune.

 

În definitiv, după ce-i năşeşti candidatura lui Gutău de la Vâlcea cu alai de portocalii, pitic de grădină violet şi-o blondă voluptuoasă cireaşă pe tortul de marţipan, Bercea tinde să devină chiar fracventabil. Mai ales că dăruieşte nişte salbe de aur în campania electorală de-i înnobilează doamnei Maria, modelul în viaţă al domnului nea Trăian, cosiţele mângâiate de vânt când îl călăreşte pe Hoţu’; calul, nu partenerul de viaţă, să fim bine înţeleşi.

Mai mult, aici

UPDATE: Hai că apăru și maneaua celui mai tare naș

Comentarii

comentarii

Similar Posts

116 thoughts on “Reforma statului: azi, mondializarea .ro

  1. din punctul meu de vedere nu conteaza ca basescu mircea a nasit pe nustiuciune de-a lui bercea mapamondul. si daca nu nasea , relatia dintre ei ( el fratele lui base, si el un interlop notoriu) exista pe bune. faptul ca l-a nasit este doar pentru cunostintza publicului, ca sa stie procurorii si judecatorii ce tare e bercea. in fapt, nu se schimba nimic, intrucat, cum am mai spus, intre ei relatia exista la modul profitabil pt ambele parti.

  2. Pai amandoi sunt oameni de afaceri. Ilicite si ilegale. Acoperite de sistem. Nu de ala de irigatii ca nu mai exista. Asta mafioto-judecatoresc. Si administrativ. La cel mai inalt nivel…

  3. Dacii din „Kabul”

    De-amu hodină-şi vor găsi, pe veci, în satul „Dacii”,
    Eroii înhumaţi de-a valma-n gopa mare, la Ţiganca,
    „Cei mai viteji şi mai cinstiţi” ai vechii noastre Tracii,
    Pe unde au păscut cânate-n fluier, ţigaia şi balanca !

    PS Subscrieţi la această „acordare sentimentală” voi toţi
    fraţi du-n sânge ?

  4. Stimati compatrioti
    Agitatia care ne-a cuprins pe toti in fata nesimtirii ridicata la nivel national e justificata,Din pacate asta este tara,acestia sant cei care ne conduc si ne vor conduce mai departe.Sant convins ca nu 5 mil au votat presedintele ci infiorator de putini iar rezultatul a fost incert pana in ultimul moment cand “baietii”au intervenit in favoarea cui trebuie iar acum il au la degetul cel mic si cand va fi momentul il vor sacrifica spre deliciul “maselor”Nu este prima oara si nici ultima oara cand se intampla asa(si nu numai la noi)Asa ca cine poate sa plece s-o faca cat mai are posibilitatea!Succes!

  5. Sa traim cum am votat…sau cum ati votat:))
    Basescu&Co sunt emblema meritata a tarii noastre.Aceasta familie(…si aici ma refer si la “familia” PDL..) este mai mult decat reprezentativa pt cea mai mare parte a romanilor.Din nefericire trebuie sa suportam si noi,ceilalti,consecintele.Pacat!

  6. Şi despre pensii

    Pensia este o pedeapsă socială aplicată acelora care n-au plecat la timp.
    Arătatul frecvent al „pisicii portocalii”este soluţia decimării pensionarilor.
    Scăpaţi de şoareci cosându-le anusurile iar de pensionari cosându-le buzele
    La supărare mulţi se-nbulzesc cu “băgatul”, în pensii ca şi-n unele mame.
    Ultima pensie ţi se cuvine dar nu-ţi aparţine. Întârzierea de la grafic îngrijorează şi la pensie ca şi la ciclu.

    Pensionari veţi lua-n mână ce aţi votat acum mai bine de o lună !
    Pensionarul ca şi fecioara trăiesc clipa adevărului doar prin palmare.
    Economiile = bani albi pentru zile negre: Pensiile = bani negrii pentru zile numărate.
    Legea sistemului unitar de pensii este o fărădelege făcută în numele legii dc către nelegiuiţi.

  7. M-am gandit asa cum se face ca fetitza botezata poarta numele sotiei lui Mircea Basescu din moment ce ,certificatul de nastere al copilului se face aproape imediat dupa nastere,iar Bercea si nenea cu mustatza s-au intalnit doar cu o saptamana inainte de botez din intamplare la peco.Atata m-am gandit ca ma doare si capul.

  8. Sandu Anghel sau Bercea Mondialu’,asa zisul Bercea Mondialu’ e un mafiot de prima clasa , o mizerie, un om de nimic care stie sa faca numai rau.Pana acum nu a invatat sa aiba demnitate si onoare, crede ca banii si aurul lui poate sa cumpere totul.Nu ma mai mira nimic in tara asta de 2 bani,numai mafioti numai lume corupta iar de domnul basescu ce pot sa zic multa sanatate si cat mai multe petreceri cu domnul Anghel…. -am scris pentru voi pentru ca sunt un fan al emisiunii si al lui victor ciutacu, cat si despre bercea care il cunosc foarte bine(doar sunt din slatina) ….multa bafta in continuare si emisiuni cat mai intresante

  9. Ce legătură are Bercea cu Băsescu? Întâmplător unul colectează metale,vechi sau noi,feroase sau neferoase si celălalt cară cu ce poate ,cu vaporul,cu trailărul,cu trenul,pe la vecinii noștrii,ba de comunitate ,ba de ocean si poate s-au ciocnit întâmplător si în loc să se certe s-au nășit,așa cred eu ,o fiii,no fii.ei știu.

  10. Domnule Ciutacu daca aveti amabilitatea cind aveti parlamentari invitati sa-i intrebati la legile proaste pe care le dau si statul pierde o gramada de bani .Ce ce nudau o lege ca guvernanti care au dat legea aci parlamentari care au votato sa plateasca ei daunele din averile lor .Si atunci se vor gindi zeceori ca sa scoata o lege buna

  11. de ce nu faceti o emisiune cu cei ce lucreaza in armata ca sgv sa vedeti ce salarii de mizerie au iar cand ajung la pensie nu au nici un drept nu au un statut sunt nimeni

  12. Comentam comentarii.Raul e facut ,Basescu & co sint la putere.Le dau dreptate si celor care credeau ca Geoana nu e bun de presedinte.Totusi dintre 2 rele unii au ales-o pe cea mai rea.Adica pe Basescu.PSD-istii s-au culcat pe o ureche si in virtutea inertiei credeau ca-s cei mai buni la “smenuit” alegeri.de data asta au dat chix.Vorbesc ca unul din interior.PDL-istii s-au mobilizat exemplar,au avut targeturi bine definite,pe oameni,case,cartiere ,localitati.Au mers din om in om.PSD-istii acum trebuiau sa-si arate “talentele”.Au pus in sectii oameni care sa ia un ban si ei acolo.Nu au fost atit de atenti incit sa nu le fie furate cite 2-3 voturi in fiecare sectie.Au scos o noua metoda neuitilizata pina acum,foarte elaborata la prima vedere,facuta in asa fel incit nimeni sa nu creada ca ar putea merge.Dar mergeeeee ….Peste 5 ani PDL va pierde fotoliul de la Cotroceni.PSD in buna lor maniera vor veni cu minime masuri populiste dar care dupa 5 ani de saracire a populatiei ,vor prinde.Cred ca va fi cam tirziu.P.S repet,am fost in “interior” la citeva scrutinuri din partea PSD,si inca o data spun stiu ce vorbesc.

  13. Numai mafioti in tara asta, Basescu si-a facut un renume de tot rahatul. Nas la Bercea Mondialu halal presedinte avem.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.