Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Reforma statului: azi, mondializarea .ro

Reforma statului: azi, mondializarea .ro

De ce l-am condamna pe Mircea Băsescu fiindcă a pus-o de cumetrie cu Bercea Mondialu’? Doar fiindcă-i neam de sânge cu preşedintele? Păi nu ne-a anunţat ilustru-i frate că rudele nu ţi le alegi şi că nu răspunzi de nevolniciile lor? Pentru dosarele penale (azi o evaziune mică, mâine un atac gingaş cu sabia ninja) ale bunicului finuţului? Neah, prezumţia de nevinovăţia-i sacră-n statul de drept. Nu s-a pronunţat instanţa definitiv şi irevocabil că domnu’ Mondialu’ a comis ceva sancţionabil prin Codul Penal, nu se pune.

 

În definitiv, după ce-i năşeşti candidatura lui Gutău de la Vâlcea cu alai de portocalii, pitic de grădină violet şi-o blondă voluptuoasă cireaşă pe tortul de marţipan, Bercea tinde să devină chiar fracventabil. Mai ales că dăruieşte nişte salbe de aur în campania electorală de-i înnobilează doamnei Maria, modelul în viaţă al domnului nea Trăian, cosiţele mângâiate de vânt când îl călăreşte pe Hoţu’; calul, nu partenerul de viaţă, să fim bine înţeleşi.

Mai mult, aici

UPDATE: Hai că apăru și maneaua celui mai tare naș

Comentarii

comentarii

Similar Posts

116 thoughts on “Reforma statului: azi, mondializarea .ro

  1. Dupa o serie de intrebari care par a fi retorice D-l Ciutacu raspunde tot cu intrebari pe care le presara cu ironiile sale: “azi o evaziune mica, maine un atac gingas cu sabia ninja”.Dar investigatiile pornite pentru “aflarea adevarului” cu mare zel nu ajung la o finalizare pentru ca domnul Bercea Mondialu’ este in cardasie cu cei care sunt adevaratii proprietari ai tarii:Presedintele, fratele presedintelui, Bercea Mondialu, demnitari, magistrati influenti, manelisti, securisti, etc.
    Macar de ar fi tacut Bercea Mondialu’ cu privire la “alegerea accidentala” a lui Mircea Basescu pentru nasie, dar el a inceput sa debiteze basme:” ne-am intalnit intr-o benzinarie si i-am cerut sa-mi boteze nepoata”. Chiar asa de prosti ne crede? Da, nici lui si nici celorlalti in cardasie cu el nu le pasa de indignarea celor multi, ca-si permit asemenea atitudini si fapte.Mai mult de atat asemenea atitudini se mondializeaza; doar asa-i modelul.

  2. Mi-a placut mult si observatia lui Badea cu Mondialu care dadea fara numar in apa sfintita.Si ma gandesc eu asa stiindu-se omu tigan dinala de tiganie nu aia de dictionar cultural, n-ar fi trebuit sa faca ca in bancul ala cu vila romanului mai ieftina si aia a tiganului mai scumpa ca n-are vecini tigani?Banuiesc ca nu e primu tigan care pune mana pe bani igiena mai subtire or avea microbi….or avea efect la astia or nici microbi nu s-apropie?

  3. Spurcati. Toata familia Basescu e o satra oribila.
    Si daca ma uit la PSD si acolo e aceeasi treaba. De altfel, Mondialu asta a fost si pe la portile lor. Aia ocupati cu campania si cu chefurile de la Timisoara si Vantu l-au ignorat pe pisicherul asta. Am auzit ca Madalin Voicu, prezent la sediul din Kiseleff, s-a oferit el, dar Mondialu i-a raspuns: “fugi de-aici , baaaa, cioara!!” :))

  4. Mizerii umana in toate aspectele acesti BASESTI ,vai de tarisoara noastra- condusa de mafioti inculti,jegosi,ordinari,si plini de delicte infioratoare ,Bravo Basescu ce onorata asistenta,,,,,de altfel ca si voi conducatorii

  5. E mai ușor să te lepezi de Satana decât de Bercea Mondialul…
    T. Băsescu scoate castanele din foc cu mâna fratelui său. Trebuia să plătească cumva datoriile din campanie și nu cred că se va opri aici… vom mai auzi de “carismaticul” interlop.
    “E o țară de… e o țară foarte veselă” (Adrian Năstase)

  6. citez:”iar orice prilej sa te lepezi de satana nu trebuie ratat”(…)nu va suparati dar ‘ orice prilej trebuie’ si ‘nici un prilej nu trebuie’;in rest ,de acord

  7. Ma intreb si eu ca tot romanul:Cretini din opozitie, cand au de gand sa faca opozitie? Cat despre clanul basica,e clar ca fac tot ce vorca doara sunt pe mosia lor.

  8. Eu nu vad nimic iesit din comun in acest fapt, deoarece politicienii sunt ei insisi interlopi, iar o asociere de acest gen denota faptul ca fratele presedintelui doreste sa devina mai popular.
    P.S. Isterizatii care se vaita cand il vad pe Bercea asta, nu cred ca i-ar refuza un botez de vreo 100.000 de euroi.

  9. Vai de noi! Mi-e rusine. Oare ce trebuie sa mai faca Basescu si ai lui sa se ia valul de pe ochii votantilor PDL?

  10. mie mi se pare un trucaj…un trucaj ordinar. plus ca in filmulet am vazut unul sau 2 pixeli albastrii :)) v-a surprins cu ceva?? pe mine, nu. ce ar mai putea sa ma surprinda in tara noastra cea de toate zilele?? pace si armonie

  11. ROMANIA= Basescu’s playground. Face ce vrea el si familia lui. Pentru evitarea dezamagirilor obisnuiti-va cu asta.

  12. Am urmarit emisiunea de aseara !
    Cred ca Rosia Montana poate oricind sa fie subiect principal la Sinteza zilei!
    Dna Valeanu s-a facut de cacaolu biscuili kremali (halal europarlamentar).Oare barbata-sau ce parere are ?
    Cit de hotriti sint mafiotii in reanalizarea subiectului…..Traiasca Spaga Transpartinica!

  13. D-le Ciutacu poate mai este de actualitate ,sau poate faceti o emisiune pe tema aceasta :
    Cât se mai poate minţii şi cât mai putem noi să tăcem ?
    Asistăm după alegerile prezidenţiale la o ţiganiadă tot mai mare a politicului şi nu numai .
    Că domnul frate Mircea Băsescu se cumetreşte cu rromii sau că chiar fratele Băsescu Traian face legăturii de rudenie cu etnia rromă nu mă mai miră „ Cine se aseamănă se adună ” ( proveb popular ) sau „ Spune-mi cu cine te adunii, ca să-ţi spun cine eşti ” .
    Că biserica ortodoxă este pângărită mai mult sau mai puţin nu-I o năutate sau o întâmplare .
    Mincina este la ea acasă în toate sferele de putere de după 89 atingând apogeul în anul de graţie 2009 la alegerile prezidenţiale , care pe lângă flacăra violetă pe care a folosit-o Aliodor mai avem şi o populaţie votantă de peste 20 000 000 de români cu etnii cu tot .
    Cum s-a ajuns la această performanţă poate ne spune cei abilitaţi în drept .
    Iată adevărul : Domnul Traian Băsescu a câştigat alegerile cu un procent de 50,33 % însemnând un total de 5274063 , iar domnul Mircea Geoană a pierdut la un procent de 49,66 cu un total de votanţi de 5204102 , adică au votat în total 10.478.165 alegătorii la care trebuie să adăugăm şi voturile nule . Populaţia României era de 21,5 mil. persoane la 31 decembrie2008.
    Observăm că la 22 decembrie 2009 populaţia cu drept de vot era de peste 20.5 milioane , să înţeleg că a crescut populaţia României precum Făt Frunos în poveştii . Sau să înţeleg că minciuna a atins cote alarmante . Mai am o nedumerire : Nati Meier a fost scos din cursa prezidenţială pentru probleme penale ( nu este treaba mea să cercetez ) . Constat că pe aceaşi pistă pe care pornise Nati Meier adică cu rromi a mers şi Băsescu după ce şi-a anunţat candidatura mult aşteptată . Să fie doar o întâmplare ? Ţinând cont că populaţia de etnie rromă ar fi aproximativ 7% din populatia Romaniei sau poate nu aşa dau statisticile .

  14. In Republica Portocalie, care a pornit pe drumul mondio-manelo-salbalizare, „nasirea candidaturii” lui Gutau la titlul de „cetatean de onoare” este infierata de D-l Ciutacu cu o vehementa si mai pronuntata ca nasirea de catre Mircea Basescu a nepoatei lui Bercea Mondialu’. Dumnealui ne aduce „alaiul de portocalii’ in fata ochilor nostri, in frunte cu Nasul Basescu, cu premierul, transformat in „pitic de gradina de violet”,cu reprezentantii Guvernului, avand-o pe „blonda voluptoasa cireasa pe tortul de martipan”. Acest stil folosit de D-l Ciutacu de a-si exprima indignarea, revolta fata de ceea ce se intampla in tara, ne starneste la regandirea atitudinii noastre de a lua numai cunostinta de asemenea intamplari, si ne indeamna sa incercam sa contribuim cu ceva la distrugerea generalizarii acestui tip de „mondializare”.

  15. Si s-a mai spulberat un mit:d-na Valean sau mai exact, sotia fostului candidat Antonescu. Ca si in cazul sotului…doar poleiala; la o oarecare emisiune – unde erau invitati Tiriac si Felix Motanu – fiind intrebati despre omul Antonescu…ambii nu au avut nici macar juma de cuvant apreciativ la adresa ex candidatului la presedintie; au lasat atunci multe sa se inteleaga, pentru cine a avut a intelege.

  16. D-le Ciutacu,
    Incerc sa creionez un alt gand al meu vis-a-vis de stilul Dvs. care intotdeauna ma incanta prin simplitatea lui, dar care intotdeauna are o cinsistenta de admirat.Propozitiile Dvs.curg ca niste perle rasfirate, sar ironia Dvs. nu lipseste din ele. In calitate de nas de botez ati ratat sansa de a intra in lumea interlopilor,dar ati avut oportunitatea sa va lepadati de Duhul Rau, daca cumva acesta v-ar fi ademenit sa faceti ceva ce nu se cuvine. Pur si simplu va faceti mea culpa ca dintre finii Dvs.”nici unul nu-i interlop” si nu va vine sa va iertati aceasta “scapare”. Doamne, ce chemare aveti la misto. Cred ca nimeni nu va intrece.

    Am postat cateva ganduri si la 10.00 si in jurul orei 11.00 le-am repetat.

  17. S-au lepădat de Satana, nu de arme, de afaceri dubioase. Au jurat pe Biblie nu pe Codul penal. Aşa că..
    Mie,personal, mi s-a făcut greaţă, dar aşa e în ţara lui Băse. Unii se scaldă-n bani, alţii se duc în şomaj…tehnic.
    Cerd că România e puţin anormală, defazată de tot felul de culori.

  18. CE reforma a statului ?
    Pai multi impreuna cu Basescu nu inteleg ce este statul. Ei cred ca dstarul este statul in cur pe saaun, cum sta Mircea Badea si prietenul sau Basescu cu a carui fiica s-a intalnit. Daca ar citi “CONTRACTUL SOCIAL” al lui Jean Jacques Rousseau ar sti ce este statul. Acelasi STAT defaiamat astazi, maine se va razbuna. Cand ? … Nu stiu. Dar sigur se va razbuna pentru ca asa e STATUL, ca e de drept, de stang, comunist, burghez, slavagist, PLATESTE CU VARF si indesat. De aceea indiferent de tema EMISIUNII pe care o aveti aparati STATUL si veti fi linistiti. E prea metaforic sa spun ca STATUL se metamorfozeaza si vegheaza. O sa vedeti ca am avut dreptate. Istoria STAULUI e scrisa in CARTEA STATULUI.
    [email protected]

  19. Domnule Ciutacu, un mic banc daca imi permiteti, in legatura cu “mondializarea” Romaniei de catre clanul Basescu, sau mai exact despre cum vede Basescu relatia cu poporul roman:

    “O furnicuta, mergea acasa si in drumul ei, intalneste un rau, in care se scalda un elefant. Amabila aceasta il roaga:- Draga elefantule, esti dragut sa ma treci si pe mine raul asta cu trompa ta puternica si musculoasa? Zis si facut: o ia elefantul pe trompa de pe un mal si o duce dintr-o miscare pe celalalt mal. Furnicuta politicoasa ii zice: -Vai draga elefantule, nici nu stiu cum sa iti multumesc pentru fapta asta buna… La care elefantul:- Hai, hai, lasa vrajeala si dezbraca-te” 🙂
    Intelege fiecare ce vrea…

  20. Spunea cineva mai sus ca e vorba de frati-su si ca nu se pune. L-as intreba pe distinsu’ daca atunci se poate pune cumnatu’ de la Eximbank ?

  21. lasa, ca infectia e veche in cadrul statului terorist rroman: nu se zvonea ca unii consilieri ai lu’ Milica Constantinescu primeau saci de bani de la infractori tigani? si de ce oare o fi decis Iliescu si gasca lui sa le dea aurul tiganilor? Si cred ca s-ar mai putea pune multe intrebari d-astea discriminatoare.

    Daca romanilor li se pare ca e mai cu motz sa devina tigani, cine s’tem noi sa ne cacam in gusturile lor?! Cum spunea un comentariu la un articol anterior, poti doar sa te caci in gurile lor, sa le schimbi gustul. Asta o face Istoria de vreo 2000 de ani, cel putin, si cui nu i-a placut a disparut d-aci, intr-un fel sau altul. Cat timp nu emigrezi, ba mai mult, mai faci si copii aici ca sa duca mai departe corvoada de a fi roman in tara asta, nu prea inteleg cum ai putea fi nemultumit. Sau poate nu iti place neaparat, dar nici nu te deranjeaza prea tare…

  22. Trucaj ordinar! se vede clar ca Mircea Basescu nu era acolo sa-l naseasca ci sa ne atraga atentia asupra nelegiuirilor pe care le face acest Bercea. Ar trebui sa va cereti scuze domnului presedinte!

  23. Ce aveti dom’le cu Mircica Base,aaa?
    Rapandula aia negra ca intrerupatoru’ Formatia dupa numele din buletin,zicea ca nashu’ stie sa danseze…la pericol.
    ‘ra ti ai dracu de simpatici!

  24. Delicventi odata, justitiari acum;
    Sclavi odata, boieri acum;
    Numai roman sa nu fi in tara ta.

  25. O cumetrie e mai scandaloasa decat sentinta de la CEDO favorabila lui Nutu Camataru?

    Pana la urma ce a facut dl. Mircea Basescu (caruia nu-i iau apararea)? A crestinat un pui de om…

    Ce s-a intamplat in cazul Nutu Camataru? Justitia Romana a primit o palma pe obraz dovedind incompenenta crasa a celor ce ar trebui sa ne apere interesele…

    In rest, numai de bine…

  26. pt. Vali Badea
    La ce te poti astepta de la ei? Prigoana a spus ca pramatia a castigat (cum sa piarda??!!) Orice le iese din gura sfideaza bunul simt!!
    Dupa cum am mai spus prin alte locuri , eu le propun pedeleilor un os drept sigla

  27. ion ionescu de la brad
    unde ai vazut, bre, matale, pui de om? ca masa si cu tasu erau negrii…tuci, ca o formatie din mozambic…poate vrusi sa zici un pui de…
    si apoi, daca naseste nea mircea, de ce nu veni sa dea daru” si traienel, sa fie langa frasu la marea bucurie a natiei rromane? ca asa-i la romani. ori ei nu-s romani?

  28. In atentia domnului PREDA

    Propun ca sigla PDL sa fie…doua prune.

    Are semnificatii multiple,simbolizand:
    1. Ceea ce nu are Boc
    2. Ochishorii Nutzicai
    3. Ceea ce i place lui Base,adica zama ce se scurge din ele(asta o stiu de pe surse, de la licurici).

    …si uite ase toata lumea e multumita.

  29. LUMEA INTERLOPA SA ADUNAT LA UN LOC. BERCEA MONDIALU’ SI GASCA CONDUC ROMANIA. NU VA E SCARBA DE SITUATIA DIN ROMANIA? E FOARTE SCARBOS FAPTUL CA UN TIGAN, CARE AR TREBUI SA STEA DUPA GRATII, ESTE IN LIBERTATE. SI IATA CU CINE APARE IN PUBLIC? PAI CU FRATELE PRESEDINTELUI! UN OM SI MAI SCARBOS DECAT TIGANUL INTERLOP. LA FEL DE SCARBOS E SI FAPTUL CA NISTE JUDECATORI SI PROCURORI IMBECILI SI INCAPABILI SUNT LA FEL DE APROPIATI DE ACEL TIGAN CA SI FRATELE PRESEDINTELUI SI SUPERSCARBOSUL TEODOR STOLOJAN. JIGODII CARE SEAMANA SE ADUNA!

  30. Nu cred ca Elena Udrea ar trebui implicata atat de des in toate scandalurile politice. Ea trebuie sa isi faca treaba in liniste.

  31. Cumetriile lui Rdzi

    haha! Poi liderii PDL fac asta mereu fara rusine. La Petrosani exista Bercea Mondialu_Universalu, cununat de familia Ridzi. Puteti vedea ce bine ii sta fostului ministru Monica Iacob Ridzi ca nasa, imbracata in alb precum mireasa http://www.valeajiuluipress.com/arhiva/491.pdf Cine conduce Primaria Petrosani? (Pingelica, Ciangali sau Bercea Mondialu’de Petrosani?)

    http://www.valeajiuluipress.com/arhiva/500.pdf Sub protectia nasilor Ridzi, Bercea Mondialu’-universalu’ face legea la Petrosani

  32. Clanul Basescu era si normal sa boteze un copil din clanul lui Bercea Mondialu deoarece sunt rude de sange.Daca spitalele ar avea bani pentru analize ADN…s-ar demonstra acest grad de rudenie.O monstra este pretioasa Elena Base care prin vocea ei demonstreaza ca face parte din aceasta mare familie de rrromani

  33. sa-i fie rusine lui traian basescu? de ce?
    mai degraba voua celor care nu l-ati putut bate in alegeri.
    atunci toata lumea statea la taclale, o ardeati cu sampanie si topaieli si acum va plangeti.
    nu e totul sa stii sa scrii corect gramatical, si sa citesti o caruta de carti, mai e nevoie si de alte lucruri pentru a castiga.
    voi cei de la antene stiti sa scrieti ca la carte , sa vorbiti ca la carte dar de vreo cativa ani voi, pc-ul si psd-ul o cam luati pe cocoasa de la o singura persoana. si aia e basescu.
    daca erati asa buni in campanie precum sunteti in critici acum geoana era presedinte acum.

  34. Ca Basescu s-a facut de cacao,inca de cand l-a pus pe”boc” si ca ,perseverand,isi continua, impreuna cu familia,”basismele”,nu este nici un secret (lasa ca si “gionismele” sunt la fel),dar ma intreb :
    Cum pot Catarama,Tiriac,Patriciu,Casuneanu,Cucos,etc..,sa nu isi bage “en gros plan” mustatile,iar Voiculescu&”famiglia” sa nu se pensioneze “pe bune” ?

  35. Pai, a fost reales, tot de noi, romanii… Asta inseamna c-am fost multumiti de guvernarea lui, nu? Ne-am făcut-o cu mana noastra

  36. Domnule Ciutacu,

    Ce poate fi mai fara speranta pentru o tara decat sa fie condusa de un partid-stat structurat pe fosta securitate in simbioza cu calnurile tiganesti?Aceste zile devoaleaza o relitate mai inspaimantatoare decat cea pe care o intuiam.Daca stiam ca un securist dintre cei mai venali este presedintele “reales” de structuri,ca PD-Lul este fosta securitate reorganizata ca partid,ca in Justitie,in presa,in societatea civila aceleasi structuri bine camunflate de pe vremea lui Ceausescu s-au reactivat puternic in decembrie 2009,nu banuiam amploarea implicarii mafiei tiganesti in stucturile de putere!S-a facut asa fel incat sa se bagatelizeze ,prin transfer al subiectului asupra PSD-ului,faptul ca “realesul”este un “credincios”.Da,crede in flacara violet,in paranormali(nu doar Aliodor Manolea,ci si dr.Ovidiu-Dragos Argesanu care s-a declarat”lucrator”in tabara acestuia),dar si mai grav,in vrajile tiganesti,la care credeam ca are acces prin”casa de productie”pRIGOANA(dragile manele przidentiale),dar se pare ca legaturile sunt mai profunde,prin dosarele penale cu NUP ale lui bercea mondialu’!De salba de aur de 500 gr. primita de Maria bASESCU la vizita de”lucru”a presedintelui in vara lui 2009,in fieful”asociatului”sandu anghel(nume de partid(?)bercea mondialu’),nu pot sa spun nimic pentru ca nu am date suficiente.Dar ca mIRCEA bASESCU vinde armament si boteaza puardei nu se poate nega!
    Trist popor intr-o tara trista,fara scapare.Nu cred ca se va mai repeta o explozie a”mamaligii”si chiar daca ar fi,vom sti de cine sa curatam societatea?
    Cu stima

  37. Acesta este rezultatul apatiei presei, poporului (la asa popor asa conducator!), politicienilor, etc. la modul fraudulos cum a ajuns PRESEDINTE!
    De ce va mai mira ce se intampla, nu stiati toate scenariile?
    Pregatiti-va sufleteste pentru minim 9 (noua) ani de BASESCU (5 presedentie si 4 prim ministru).
    Ne multumim sa cometam ceea ce face si face din 3 in 3 zile cate ceva pentru a ne da subiecte si a nu observa ce hotarari se mai iau!
    In epoca “CEAUSESCU” tot mai existau opozanti, acum exista doar colaboratori!

  38. Nu stiu ce va mira toate aceste lucruri.E ceva normal.Romania e tara tuturor posibilitatilor.Pe mine unul aceste fapte nu ma mai mira deloc.Acum pt cei 4 milioane de romani care l-au votat intr-adevar pe marinar[pentru ca 1 milion au fost voturi furate(mai mult ca sigur)],noi restul populatiei acestui maret stat vom suporta consecintele.Banuiesc ca incuscrirea lui Basescu cu Bercea e doar inceputul….App am vazut la cineva care a comentat mai sus cum ar trb sa arate sigla PD-L.Cred ca cel mai bine s-ar potrivi urmatoarea imagine.. http://flavourcafe.ro/images/jackdaniels.bmp

  39. Ce popa ahtiat dupa bani,asa ceva nu am mai vazut.Daca Bercea Mondialu isi facea nevoile in cada aia popa cred ca era de acord.Ce a ajuns si biserica noastra dar ce au ajuns si cei care-o slujesc!

  40. Bai nu pot sa cred ca dupa toate mizeriile pe care le face “familia prezidentiala”, dupa toate matrapazlacurile si giumbuslucurile capitalisto-dorobantiero-smenaresti in care sunt bagati, exista cretini cu aspiratii “deontologiste” care, dupa ce cu infatuare si-au lipit balele pe buletinul de vot hotarand soarta altora care mai si gandesc, au nesimtirea sa nici nu-i recunoasca greselile Mult Prea Pupatului Lor In Trei Litere care mai nou, saracutul, incearca sa ne dezvaluie aspiratiile sale, visul lui din copilarie, formarea lui profesionala, defiland la brat cu acest interlop…… Pentru ca, sa fim seriosi, acum mai de curand, cine vindea tigari de contrabanda si video-uri “da” import prin portul Constanta? Va dau eu si raspunsul ca de nu o sa raspundeti ca Badea, sau Iliescu, sau Mogulii…..nu!!!!….chiar Preaadoratul conducator reales, impulsionat desigur de celebrele versuri “fac afaceri mari prin tara chika laka chiki cha”. Bravo voua!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.