Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > O famiglie creștină de mare calitate

Similar Posts

106 thoughts on “O famiglie creștină de mare calitate

  1. ….si cind te gindesti ca Al.I. Cuza , a eliberat ”tiganii” de jugul robiei…??? Si ca citeam poeziile lui Alecsandri……mai vedeam si citeam Razvan si Vidra……ha,ha,ha…. si le mai si apreciam !!!

  2. “La piovra”,”Nasul”,”Avatar” astea sunt filme de duzina pe langa “Romania zi de zi” care rupe box-office-ul.Ma intreb oare maine vine apocalipsa, ca nici Dumnezeu nu poate sa mai treaca peste asemenea fapte!

  3. Sa-nteleg ca Traian Basescu, prin fratele lui(putin retardat)Mircea,este neam(cuscru)cu Bercea Mondialu”?Poate-l bagam si in…cartea de istorie pe Mondialu”cu ocazia asta!Totul este posibil in tara asta.

  4. Nu sunt rasista,dar parca vazand la TV imaginile m-am umplut de dezgust,oare daca il chema un rrom mai sarac,sa le boteze copilul s-ar fi dus?( o intrebare retorica)…hm!!se spune ca e bine sa botezi,iti spala D-zeu din pacate dar,asa cu surle si trambite,parca suna aiurea!
    Dar se pare ca si Theodor Stolojan i-ar fi botezat un copil controversatului om de afaceri.

  5. Predoooo ..! Olteneeee..! So mai keres. Voi ati innebunit la crierii capului dragilor.De unde atatea mere si pere la partid pe sigla ?.. cand comandantul clar grait-a : ceaunu’ mancati-as.Asta-i doctrina ca daca nu va da el comandante mult hasmorocar cu varza….Ce fain e in ROM-anica,sa moara melitia in chiloti de tabla…Hai cichilichicea…Florin Salam da carnatì la tot carteruuu’ sa ne radem si simtem bine.

  6. Pe ce facem pariu ca peste 3 zile nu se va mai vb nimic despre asta? Numai ieri nu dansa Mondialu’ cu o duduie careia ii si prindea la gat o salba…Numai ieri…

  7. Cred ca botezul este in sine un act minunat, crestinesc desavarsit si nu cred ca asta e problema. Faptul ca familia prezidentiala are relatii cu interlopii e un aspect si oricum, nu este cu nimic familia prezidentiala mai buna decat a alora. Problema nu este ca le-a botezat copilul, pentru ca asta e ceva foarte corect, problema este ca ei oricum ar fi avut relatii cu aia, indiferent daca le botezau copilul sau nu.Aceste relatii existau oricum dinainte si nu au legatura cu botezul. Daca in sirul acesta de relatii discutabile si oportuniste s-a nimerit si un fapt admirabil, este foarte bine. Nu de aici a inceput legatura intre toti acesti indivizi si nu cred ca botezul schimba in vreun fel raporturile stabilite anterior acestui episod. Nu este in regula cum s-a ajuns aici si nu este in regula cum de prospera astfel de personaje. Problema o reprezinta posibilele afaceri si legaturi ce ar fi putut exista oricum deci nu acest gest cu botezul trebuie subliniat, ci toata suita de fapte premergatoare.

  8. Rromania lui Traian Basescu…te trailes bahtalo! Sunt atatia copii din familii fara posibilitati pe care Basescu ar fi putut sa-i ajute “crestineste” dar nu…ca nu sunt tigani! Ce dovezi mai vor PD-L-istii ca sunt tigani?

  9. Nu ma incanta cum Pieleanu apara fam. Basescu, ca asemenea evenimente in 5 ani de mandat se pierd; nu au importanta.

  10. Pai parca El Presidente acuza Mafia,se lupta,le sarea la gat,ii acuza si ne cerea noua voturi,strigand turbat ca v-a pune capat coruptiei in Rromania?Acu’ ce facu-si maestre,ete ca ne-ai bagat in Salam(rahat) din nou,pai ce v-a spune presa internationala?Ce a spus si despre serviciile secrete…mai multe ca in era Ceausescu.Totusi cred ca e doar un alt trucaj nenorocit ptr ca se si vede pixelul maro spre negru cu burta si gusa.Hai sa ne traiesti tu Zeus atotputernic:)))

  11. Inca nu va cruciti prea tare, este de abia inceputul…..Pe pariu ca Bercea Mondialu va fi consilier la externe, nu de altceva dar este Mondialu…..

  12. Roxanei, [11:16 pm]…
    Cum? Cum ziceai?!
    “Cred ca botezul este in sine un act minunat, crestinesc desavarsit si nu cred ca asta e problema”…
    Bunicu’ lu’copilu’ botezat creştineşte şi minunat, dealtfel, aruncă în cristelniţă – aşa-i zice, nu? – unşpe ‘îrtii dă 50 dă lei.

    Nu mă mai agit să-ţi amintesc că banului i se zice ochiu’ dracului şi că bebeluşul a fost scufundat într-o infuzie de bancnote.

    Probabil că de-aia ne merge cum ne merge şi de-aia suntem cum suntem, fiindcă există întotdeauna nişte doamne evlavioase, cuvioase, pătrunse până-n teaca de mielină a nervilor capului de tainele sfinte, care atunci când văd scăldarea unui pui de ţigan într-o supă de 550 de lei, găsesc în ele suficientă ipocrizie să numească maimuţăreala asta “act minunat,creştinesc, desăvârşit”.
    Mă-ntreb cam câte bancnote trebuia să lanseze la apa sfinţită Mondialu’, ca să-ţi fie imposibil să scrii cuvintele alea?

  13. Lol. Superb! Bine ca unii se streseaza cu sesiuni si cu weekend-uri acasa singuri…..mda…ma simt mai plina de speranta acum. Chiar simt ca are un rost sacrificiul meu. Jubilez!:))))))

  14. Mda. Pai asta e rezultatul actiunii entelectualilor care faceau spume la gura aparand pe marele basescu si pe boc, un om de caracter…la masa de dupa botez era si cartarescu, cumva? Tiganii interlopi au gramezi de bani si oameni la dispozitia lor care omoara la ordin…normal ca chiorul vrea sa se puna bine cu tiganii…ca daca iesim noi in strada…sa transforme protestul nostru in razboi civil. Prostia in Romania a atins cote alarmante…si acum sunt tot felul de tantitze si neni, ba astrologi, ba deontologi, ba mancatori de rahat care in continuare sustin ca base este cel ales…ca are axa destinului suprapusa cu axa tarii si alte tampenii de genul asta iar prostimea crede. Apropo nu-i mai ziceti zeus…i se potriveste mai bine hades…intr-un fel il ridicati pe un piedestal cand el este doar un smenar care fura…atat.

  15. Totul e pe fata acum dupa ce a castigat marinarul al doilea mandat. 5 milioane de manelisti l-au inscaunat, iar acum nimic nu le mai sta in cale, lui si gloatei sale de Udre, Berceni, Boci si Videni. Se va alege praful de tara asta. Traiasca dreapta, traiasca democratia, jos comunismul, rusine Dinu Patriciu !

  16. In momente din acestea sunt mandru ca sunt ateu 🙂
    Bercea Mondialu? Cum a spus zombie va fi consilier la externe ca deh, e Mondial!
    Trist.. din cate stiu fratele lui T. Basescu are afaceri in arme si munitii, in locului lui m-as fi folosit de aceasta pozitie si l-as fi…. “bagat pe felie” pe Mondialu 🙂

  17. Pe zi ce trece am senzatia, din ce in ce mai acuta, ca traim intr-un tomberon. Gunoaiele astea umane nu ne mai lasa loc sa respiram si noi ? E un cosmar ! Cat o sa ne mai laudam ca nu ne pasa ? Cat gunoi mai putem suporta in jurul nostru ?

  18. Buna dimineata,
    (ca sa nu spun altfel,ma refer la barbati )n-au nimic de spus?
    Cum dracu poti sa faci parte din acest partid? TELECTUALII ce fac?
    Am pus intrebari prostes ,stiu,sufla cineva dIN MEMBRE CEVA? Ce face seful sau ce zice el,e LUCRU SFANT,cat priveste SFANTA TINERETE ……..
    Am ajuns o TARA de cacao, nu ne-a mai ramas decat sa jucam SARBA IN CARUTA CU COVILTIR.

  19. Ce e mai terifiant este faptul ca indiferent ce ar face mr president sau neamu lui, nimeni nu contesta prostia poporului roman! Sau ma rog, a unei parti din el. Si el stie asta. Ne meritam soarta, insa ma gandesc serios la emigrare pe care o vad o chestiune de supravietuire.

  20. Portocaliii astia in frunte cu base nu stiu cum sa ne mai sfideze! parca o fac dinadins! da las-ca si noi meritam…. sunt curios insa unde se va ajunge…

  21. Victore, mai usor cu scarba ca vorbim despre viitorul presedinte al Romaniei. Poate isi cauta prim ministru ca sa nu mai apeleze la Videanu pentru fini.

  22. Oare la decernarea premiului Miss Piranda nu cumva Bercea Mondialu’ va avea cuvantul hotarator? Nu cumva va arunca niste monezi de aur, nu in cristelnita, in poala lui Miss Piranda, sa aiba noroc? O fi participat si nasu’ M.Basescu la show? Asa ar fi fost frumos intre rude, mai ales pe timp de criza.

  23. Cel mai rau lucru care ti se poate intampla in Romania e sa fii roman!

    De pe vreamea comunistilor cei declarati, statul terorist roman s-a folosit de tigani ca sa oprime populatia romaneasca: in celule ca si in organizatiile opresive. Traditia continua prin miliardarii noii Romanii, “inalta societate” si tot ceea ce graviteaza in jurul puterii. Pe plan extern puteti sta linistiti: Romania nu exista decat ca o cloaca de infectie, ceva de genul Insulei Dr. Moreau (prostiile ca “stie lumea de noi pentru Hagi, Mutu si Nadia” sunt doar gretoase; nimeni nu scuza atrocitatile islamului, de exemplu, pentru realizarile lui al-Khwarizmi); si oricum Madonna a zis ca stie ca-i discriminam pe bietii tigani, asa ca Mircea Base o fi inteles ca asta trebuie sa faca pentru a avea sanse la un autograf (la ce criza e, poate vrea sa-l scoata la licitatie pe ebay cand s-or termina banii pensionarilor).

    Inclusiv standardele dezirabile pentru tinerele generatii evidentiaza foarte clar dorinta romanilor de a fi subordonati acestei minoritati. De la tipologia somatica la vocalizari si atitudini, totul arata ca si cum viata nu merita traita in Romania decat in raport cu aceasta etnie.

  24. Basescu incearca sa isi castige aliati: minoritarii!
    Botezul asta e doar sa repare, dupa logica lui intortocheata, gafa cu botezul/crestinizarea copilului muslim cu care se batea el in “pept” in campania electorala.
    O fi avand nevoie de aliati… stie el ce stie.
    Sper ca disperarea lui sa fie intemeiata!

  25. de ce credeti ca este vanzoleala asta in PDL. moare Base se stie si trebuie sa apuce fiecare ce poate. daca pleaca marinarul PDL-ul ajunge undeva la 20% in termen scurt

  26. hei… bercea mondialu’ a crestinat fetia nikitei (parca!?)…Deci: nikita (prin alianta)…b.mondialu…m. basescu…este tot mai aproape (inrudita prin alianta !!!) cu..t.basescu (???)…MINUNAT,SUPERB,NE-MAI-PO-ME-NIT !!! Adevar graieste romanul: “CINE SEAMANA SE ADUNA” dar ‘SPUNE-MI CU CINE TE IMPRIETENESTI, CA SA ITI SPUN CINE ESTI !!!

  27. @octavian: zau ca nu ma intereseaza parerile prapastioase ale lui Vadim despre starea de sanatate a lui Basescu. nici macar daca ar fi adevarate…

  28. victore, vrei sa spui ca nu ai cunostinta despre acest lucru? nu ti-au ajuns la urechi asemenea informatii? inteleg ca poate nu te intereseaza, dar e bine sa mai stie si altii care pot sau discerne faca poate fi adevarat sau nu. sincer, nu pot sa garantez ca asa este, dar prea vorbeste multa lume despre acest lucru. de faptul ca vadim a spus asa ceva, nu stiam. totusi e suspecta agitatia din PDL acum cand au cam tot ce le poate oferi linistea. nu crezi? sa traiesti, esti tare si ma simt flatat ca mi-ai raspuns. multumesc.

  29. intelege ca de trei ani primesc pe mari surse informatia potrivit careia se va curata in juma’ de an. uite-l ca a trecut deja sase cicluri si pare verde. mai intelege ca nu dau doi bani pe securistii care-i susura lui Vadim in ureche ce vrea el sa auda ca sa se simta bine. si ca nu fac trafic cu sanatatea oamenilor, indiferent daca-i cheama Basescu sau nu.

  30. ce frumos ce spectacol…
    lume buna se aduna!
    de ce nu s-a dus si baselu ca doar se cunoaste cu mondialu’din campanie!in plus este un bun dansator ,iubeste muzica popoarelor,apreciaza frumosul,este un bun crestin practicant,bun bocitor…
    urmatoarea sindrofie va fi cu personje dragi cirmaciukui:guta,salam,vijelie sa se simta omul bine!

  31. T-aven bahtale, romalen ai vi tumen gajalen!Nu radeti, invatati limba romani adicatelea tiganeasca, pentru ca va fi vai si amar de cel care nu va sti o iota din aceasta limba.La carat fiare vechi pentru Bercea va ajunge!
    Oare inconstientii acestia consumatori ai drogului de imens risc -PUTEREA- nu se gandesc la o explozie sociala de amploare dupa toate prostiile pe care le fac? Dupa banii aruncati pe toate prostiile posibile pe fondul unei vaicareli profunde ce se aude din Palatul Victoria?

  32. Mai ca imi vine sa impartasesc si eu scarba autorului… Parca e un blestem sa fim condusi de niste familii de ciocoi mai vechi sau mai noi care se scalda in promiscuitate inecandu-ne insa numai pe noi.

  33. Ar trebui sa fie pusi sa boteze mai des….La altar ii mai intreba popa de 3 ori daca se lapada de Satana…Daca cindva,vreodata se produce un declic si-i lumineaza doamne-doamne la creierii capului???

  34. Sunt oradean si mi-e o scirba incomensurabila fata de ardelenii care au votat acest personaj

  35. Romanii, in general, asculta manele, ii detesta pe rromi sau tigani, dar asculta manele sunt fani salami vijelii minuni.

    Alti romani le boteaza copilasii, altii le nasesc, altii poate chiar isi convertesc sangele, asta dupa ce una era tiganca imputita, altu gaozar si unul singur carpit bine peste fata.

    Romania din boscheti este mai faina decat Romania sa zicem a anilor 30 cand efervescenta unui Eliade unui Cioran unui Ionescu si a multor altora a reprezentat pentru scurta vreme sansa de a iesi din cliseu…

    romania lu marinelu nu va fi niciodata romania anilor 30 a celor sus mentionati

  36. Limuzinele “famigliei crestine” au inundat straduta din fata lacasului sfant de nu mai era nici o palma de loc pentru trecatorii de rand, care s-au oprit sa vada ce minune se intampla acolo.
    Asta e! “Famiglia” basesciana cu “famiglia” interlopului ne iau si palma de pamant de sub noi..

  37. Victore,

    Astia chiar ne cred prosti, si poate unii dintre noi chiar suntem( avand in vedere alegerile recent incheiate).
    “Domnul ” Bercea spune in interviu ca acum o saptamana s-a intalnit “accidental” la o benzinarie cu “domnul” Basescu si la cerea s-a acesta a fost de acord sa fie nas.
    Oare daca il rugam eu( un simplu cetatean care imi aduc si eu umila contributie baneasca la salariul fratelui dansu-lui )accepta?
    Punem pariu ca nu?

  38. Noroiul moral in care se balaceste societatea romaneasca este imens; oamenii,din pacate, nici macar nu inteleg cat suntem de departe de Europa, iar Basescu se bucura, caci face tot ce stie el sa faca: castiguri pt.el, restul lumii, chiar nu conteaza deloc. Vreau sa-i multumesc lui Voctor Ciutacu, pentru lupta lui de Don Quijote si perseverenta cu care incearca sa ne deschida ochii, chiar daca suntem prea putini.

  39. Pe Traian Basescu l-au votat cu patima cei din Ardeal si pentru ei sa strigam:FIE FERICIT ARDEALUL/SUS CU BERCEA MODIALUL

  40. Bricu’ Mircea are vant din pupa inca 5 ani !
    Eu sunt convins ca e politica de partid.Nu ati sesizat ca toti,absolut toti Magnificii din partid cand ies pe sticla rad tot timpul?
    Anunta ca un milion de oameni vor cam sta pe acasa urmatorul cincinal tot cu ranjetul ala tamp pe fata.Si acu’ pe bune,cum sa nu rada de noi tot timpul,cine e in stare sa le stearga zambetul ala cinic de pe fata?
    Nea’ Gioana,al doilea om in stat,asa cum i se umple gura cand spune asta,a venit cu toate chitantele la TV,dar nu are sange sa-i ceara demisia flacaului ala de la ANI (intre noi fie vorba,are asa un aer eminescian,buclisoare,buclisoare).Daca al “doilea” om in stat nu poate (sau nu vrea?) sa ceara demisia unui functionar,noi ce mama dracului am putea face in tarisoara asta?
    Nu-si cer demisia,nu-si dau demisia indiferent ce s-ar intampla.E o lipsa acuta in tarisoara asta de BARABTI.Tot respactul pentru doamna Geoana,da’ nu-i penibil sa iasa pe sticla sa-si apere puiutul?Asemenea om poate sa se lupte cu multi-Nationala pdl-ista?
    Vant din pupa Bricu’ Mircea !

  41. Domnule,Orban chiar a avut dreptate ce s-o mai dam dupa visin? Oameni presdintelui sunt tigani, betivi si curvele!Cred ca nu mai este mult pina cind se va spune ca Romania vine de la Rromanes.Vorba lui Badea asta-i tara!

  42. Se intampla ceea ce era previzibil: ei cresc in puteri,cumetrii,prietenii,noi privim in continuare in prea multa tacere si n-ar trebui s-o facem.Ar trebui sa ne facem auziti fiecare dintre noi macar la cateva zeci de persoane si poate ca am mai trezi lumea din betia iubirii pt Basescu- PDL. Oricum,dezgustator …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.