Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > O famiglie creștină de mare calitate

Similar Posts

106 thoughts on “O famiglie creștină de mare calitate

  1. Hehe! A castigat al doilea mandat il doare in bascheti ce cred prostii care l-au votat. Asa meritam…

  2. Ia cu lamaie, Victore!…Intre noi fie vorba, te asteptai la altceva? Daca “da”, mai ia niste lectii de la colegul tau Mircea Badea.

  3. Domnule Ciutacu: CAnd am vazut azi am ramas scarbit. Toti tiganii, manelistii si cocalarii l-au votat pe basescu. Am inteles ca si Stolojan e nas sau fin a lui Bercea Mondialul. Numai cand ma uit imi vine sa vomit. Nu inteleg cum e posbil ca presedintele tarii sau alta ruda de a lui sa fie incurcat cu asemenea oameni

  4. foarte gretos.totusi remarc,legatura foarte stransa intre presedinte,mafie si religia asta crestina de taraba.

  5. Stiam eu ca e o stire care o sa va sensibilizeze. Si pe mine m-a”impresionat”. Care va sa zica, a avut dreptate cand a zis(citez din memorie) : mi se falfaie de toti, fac ce vreau si asa nu mai candidez. Incepe distractia ? O sa mai avem si alte surprize ?
    Care va fi solutia parchetului in dosarul lu’ Bercea ?

  6. Inca o proba la dosarul Basescian,daca mai era nevoie!Cat tupeu sa ai,sa le faci asa,pe fata pe toate?

  7. Omul potrivit la locul potrivit. In fond si minoritarii trebuie incurajati si sprijiniti in a avea o viata apropiata de a majoritarilor, un inceput sanatos si admirabil fiind crestinarea copiiilor. Acuma sunt doua variante: fie un santaj care sa forteze apropierea, chestie care o fi functionat si-n cazul lui draga stolo la alta crestinare memorabila, fie o apropiere naturala, o atractie irezistibila, oricum baietii avandu-se ca fratii, doar prima doamna a primit in campanie un colier de aur de la acelas personaj, in public, relaxat si firesc. In fond, se aliaza si se inrudesc in numele bisericii stramosesti, ar putea sa ctitoreasca si-o manastire in cinstea evenimentului!

  8. Cine se aseamana se aduna. Poate asa intelege si “poporul” cu cine a votat. Desi..la cati manelisti sunt in Romania..

  9. Se pare ca Mirciulica nu poate sta multa vreme fara sa faca cate o arogantza la adresa lui frate-su si a bunului simt(cred ca sunt destui copii saraci, amarati, abandonati care sunt nebotezati…). Personal cred ca cei doi fratiori nu sunt in relatii tocmai bune.
    Ma intreb, cum adica ne cunoastem de o saptamana si gata, hop si asa hai ca iti nasesc nepoata ? Dubios si curios deopotriva.
    Cred ca nu o sa treaca multa vreme pana cand o sa aflam de cine stie ce afacere facuta impreuna de cei doi. Probabil ca mondialu’ i-a facut “o oferta pe care nu a putut-o refuza”… :).

  10. Foarte tare ,domnule! Ne mai mira ceva? Cateodata nu stiu ce sa mai cred: ori frate-su e certat cu el si ii face in ciuda, ori amandurora li se rupe de oricine si orice si sfideaza orice imaginatie. Cum ziceam, voi zambi in continuare. E presedintele lor, nu al meu.

  11. petrecerea o vedem la taraf tv ???
    cine o sa-i fie nas lui prigoa(r)na jr ??? traian basescu, clar !!

  12. Vanghelie e docent în comparaţie cu Galacticu” Bercea .Acum, am înţeles cui îi e deschisă uşa pdlului.

  13. Denumirea categoriei in care e inclus postul, se potriveste manusa. Sper ca cei 5 mil. de votanti pro-Basescu sunt foarte mandri de ei.

  14. …dap, e greu sa gasesti un mix de calitate !

    Da’ n-am inteles care-i fratele presedintelui ?!

    Amandoi burtosi, eleganti, gusati, buni crestini …
    Sa nu-mi spui ca amandoi au dosare penale … prea mare ar fi coincidenta !

  15. Cah. Comportamentul intregii familii prezidentiale (presedinte, fete, sotie, frate, nepoata) este tipic etniei tiganesti. Daca nu erau in varful puterii imi erau indiferenti, poate simpatici, oricum, demni de studiat. Dar sociologul Pieleanu cum isi permite sa califice gestul ca fiind crestinesc cand e orice numai crestinesc nu? E o sfidare tipic tiganeasca la adresa tuturor. Isi permit gesturi d’astea, sa arate cine-i bulibasa… Iar circumstantierea sociologicului este o nerusinare fara seaman. Cah…

  16. sa-mi fie iertat comentariul cu tenta rasista, dar nu ma pot abtine: ii spala de mici ca sa nu le mai zica fra-su ca-s imputiti si sa nu miroasa de la o posta traficul de influenta al bunicului

  17. Cateva momente de smerenie pentru fratele Presedintelui; e chiar patruns de insemnatatea momentului. Bercea Mondialu are o privire de om confuzat. Daca nu s-ar fi aflat in biserica, ci in afara ei, undeva pe strada, ziceam ca vrea sa provoace un eveniment nefericit. Uitati-va si Dvs. la cautatura lui.
    Daca nu am avea cunostinta de background-ul lui Mircea Basescu si Bercea Mondialu’, am zice ca evenimentul nu prezinta nimic iesit din comun. Dar…

  18. Buna seara d-le Ciutacu,

    Eu ma aliniez cu totul la categoria Dvs.:ce-mi provoaca scarba!!!

    Vreau sa va intreb ceva si poate aveti timp sa imi raspundeti:ce e aceea”Intalnire informala”?Vreau sa stiu de ce se numeste asa adunarea PD-L-ului de la Poiana Brasov.Stiu ca informare(actiunea de a/se/informa si rezultatul ei)vine de la verbul a informa.Oare vine chiar de la francezul “informer” sau latinescul “informis”,sau poate vine de la fr.”informe’sau lat.”informis”,care inseamna in romana “inform”:imperfect,nedesavarsit,care nu are un contur precis,fara forma,grosolan”?
    Na,m-am exprimat ca “aeronavul” de Berceanu,dar cred ca ati inteles ce am vrut sa spun.
    Multumesc anticipat,pentru raspuns.

    Va doresc o seara buna,cu tot respectul,
    IoanaP

  19. Victore, tu esti asa un pic mai deschis la cap decat majoritatea colegilor tai, poate ajungi si tu al concluzia ca base este marioneta lu cocos, care il are locotenent pe bercea mondialu, asa cum psdii ii aveau pe camatari si altii. ce zici te tine sa descoperi cum cocos e sefu lu base ? bafta

  20. Cam cu un an in urma vedeam un reportaj in care era prezentat acest Bercea Mondialu’ care era cuscru cu Teodor Stolojan(ii botezase si Stolojan un fiu se pare),ba chiar mai mult avea o fiica numita JUSTITIA(misto,nu?)care fusese botezata de o judecatoare de la o instanta superioara.Gestul”Dricului” Mircea este o completare a “marii familii”pdliste care se uneste in jurul centrelor infractionale de mare forta!Deci acest partid devine pentru Roamania un partid-stat,iar in interior o mare cumetrie tot mai asemanatoare cu marile familii mafiote!

  21. Asta e… a fost votat de tigani si de prosti. Crin a fost votat de tineri si de intelectuali iar Geoana de cei saraci si amarati. Ce sa inteleg eu? Sa inteleg ca tiganii si prostii sunt mai multi decat noi ceilalti? 🙁 🙁 🙁

  22. Romanu isi merita soarta, asta-i doar inceputul, cine mai are cap o sa o intinda de aici si o sa faca cineste altor popoare ca al nostru isi bate joc de noi…

  23. degeaba.tot geoana,flacara violeta, a fost din nou la CNN, acum cateva minute, asezonat pe fundal cu catei de usturoi si urlet de lupi.e un decalaj de imagine fatza de vest.

  24. Nu am cuvinte, Victore. Sunt perplex. DOAMNE DUMNEZEULE, si cand ma gandesc ca sunt unii care ziceau ca axa basescu-bercea’ e inventia sintezei zilei… sa-i vad acum pe lingai

  25. Cred ca ar trebui scoasa diacritica sh din url-ul articolului, am probleme in a trimite adresa articolului.

  26. …”da cine v-a spus de eveniment? De unde stiati?” Maram intreaba Mondialu´pe ai cu camera. Pai cine? El i-a informat, ca sa vada o tara-ntreaga si probabil toata satra tiganeasca cu cine se tine el de neam.
    Vai si-amar de …

  27. si de mare cantitate, dupa cum se vede.

    in plus e o imagine a bunastarii pe timp de criza (banuiesc de vezicula biliara, la cum arata colesteroalele la barosani). SI imi permit, pour la bonne bouche et les connaiseurs,sa citez un clasic in viata care aminteste: `proletariatul traiste bine prin reprezentantii sai`. Tovarasul Mao s-a sculat, sa ne sculam si noi tovarasi. Isi face invioararea de dimineata, sa exersam si noi tovarasi ! Tov Mao mananca tovarasi, sa….ii uram Pofta Buna !

  28. Nu le pasă de nimic, pentru că ştiu că cinci milioane aprobă. Şi cu atât mai bine că pe ceilalţi îi irită. Deci, una lovită, două pălite. Efectul pe plan extern-who cares ?

    Eu mă întreb: până când or mai aproba primii şi dacă efectivul lor nu s-a modificat deja.

  29. Oare cat rahat trebuie sa manance natia asta romana (exceptiile nu se includ… , doar confirma regula !) ca “sa i se aplece”….?! Ca vad ca are (natia asta) o toleranta incredibila la “duhori” , “gunoaie” si tot felul de alte lucruri scabroase… Bleah !

  30. … si ca sa stiti exact ce ne asteapta, cititi cartea lui Dan Stanca ” Pasarea orbilor” !

  31. Pai la ce dracu’ va asteptati?
    Asta e tara , astia ne conduc.
    Sa va fie de bine ba “interlopilor”.Sfidare pe fata. Lasa bre ca asa meritam, 5 milioane s-au dus sa-l voteze pe anticomunist.

    P.S.
    Pentru SS (aka serv. de securitate) , ba voi va mai faceti bine vreodata?

  32. base vb la tel cu bercea mondialu
    base: fratie hai cu baietii ca au iesit profesorii in piata univ.
    bercea: da nasule manca-ti-as, intr-o jum de ora suntem acolo, ii rezolvam pa toti, cati baieti sa aduc?
    base: cam cati mineri au fost in Buc in iunie 1990.
    Nu stiu de ce dar nu pot sa scriu numele acestor “oameni” cu majuscule..
    Imi pare rau ca o sa trebuiasca sa imi treiesc restul vietii printre straini. Nu ma pot intoarce in tara lui base si a cumatrului bercea. Acum inteleg de unde 5 mil de voturi.

  33. Pentru ca-mi infipsesem destul de bine radacinile in tarisoara mea mi-a fost al naibii de greu cand m-am trezit c-am emigrat in GB. Au fost zile si nu putine la numar cand m-am intrebat ce caut eu aici si de ce n-am stat eu in saracia mea acolo unde si pietrele si gropile de pe strada imi erau familiare,cand dorul de casa ma facea sa urlu nu sa plang.
    Vazand mizeria asta umana care se deruleaza pe scena politica nu mai plang,nu ma mai intreb imi spun doar ca am fost cea mai curoajoasa persoana din lume ca am facut-o…

  34. Un gest crestinesc, nu sunt si ei oameni? Ce mare lucru … nu e ca si cum un traficant de arme boteaza un interlop! 🙂

  35. Privirea lui Bercea Mondialu’ “emana inteligenta”; poate aceasta a fost motivul principal pentru care Mircea Basescu s-a simtit onorat chiar s-o boteze pe nepoata lui B.Mondialu’ sau sa fi fost faptul ca acest interlop este sponsorul familiei lui?

  36. van damme;
    e la mintea… gainii, ca motzata a fost impinsa in cotetz chiar de pintenat.
    siguranta cu care astia sfideaza o jumatate de tara( ca cealalta jumatate ar merita si mai mult!)nu poate avea o alta explicatie cat de cat logica.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.