Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Nemţi, tehnocraţi şi căţeluşi de pluş

Nemţi, tehnocraţi şi căţeluşi de pluş

Nu mă topesc de dragul neamţului de la Sibiu, mi se pare umflat cu pompa şi nefiresc de bogat pentru un bugetar, ştiu şi care-s unele chestii dubioase din mandatele lui de primar (le găsiţi în arhiva JN, mi-e lene să le caut acum). Dar modul mizerabil în care se descoperă subit pete-n soare fiindcă n-are Băsescu chef să-l vadă premier demonstrează, încă o dată, ce hal de gloată de securistoizi infecţi a pus ghearele pe România. Iohannis nu era ciorditor şi dubios pe vremea când se poza cu Jucătorul prin capitala europeană şi-l făcea cetăţean de onoare?

A devenit acum, după ce pedeliştii l-au scăpat din mână în favoarea peneliştilor, subit nefrecventabil? N-are anvregură de om de stat că-i primar? Primarii în funcţie Băsescu şi Boc aveau înainte să ajungă-n funcţii şi s-a terminat raţia de anvergură din rezerva de stat fix în faţa lui Iohannis? Urlă retroactiv criteriile politice sacre?

Dacă tot devenirăm atât de riguroşi, aş vrea şi eu să primesc, de la inflexibilul domn Băsescu, răspunsuri la două întrebări extrem de aplicate.

1. Care au fost motivele concrete pentru care multinaţionala Unilever s-a despărţit de faimoasa tehnocrată de anvergură europeană Alexandr(in)a Gătej?

2. Soţul doamnei căreia-i cumpăra politicianul căsătorit Emil Boc căţeluşi de pluş în exerciţiul mandatului mai rămâne în funcţia de vicepreşedinte al ANAF?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

123 thoughts on “Nemţi, tehnocraţi şi căţeluşi de pluş

  1. Am aflat ca sunt organe care au memorie (de exemplu : nasul – adica daca ceva ti-a putit inainte iti pute si dupa??).
    Poate si domnul Croitoru are memorie si o nominalizeaza pe Nutzica ministra turismului 😉
    Noi ca popor avem memorie?
    Cred ca nu.

  2. prea multa ticalosie…daca se formeaza un comando sa-l “felicite” pe dement, I’m in…hihihi…nu este cazul sa ma postati…dar cred ca este cazul sa facem ceva prea isi bate joc de legi, de oameni, totul este o hahaiala cu damf puturos…

  3. Ia ghiciti? Daca parlamentul ar accepta acest prim ministru propus de Basescu, ghici cine va fi minstrul turismului, transportului si a internelor?Sunt siguta ca tot Udrea,Blaga si Berceanu.Este exact ce are in cap al nostru Presedinte, cu acesti oameni se simte el in siguranta.Apoi ma intreb ce-o fi in capul acestui domn Croitoru? Oare chiar crede ca ar putea conduce un guvern in conditiile in care Basescu l-ar suna zilnic sa-i impuna una si alta? Exact asta a facut cu Boc si de aceea s-a certat cu Tariceanu.Tariceanu nu a acceptat slugarnicia fata de el.Ar trebui ca toti oamenii cu capul pe umeri sa se fereasca de acest om ca de ciuma.Asta e bolnav de dictatura!

  4. Numele meu este Ciocoiu Samir sunt din Timisoara as dori daca se poate domnule Badea ca si televiziunile sa faca un front comun sau mai bine zis o alianta majoritara in care spuma societati civile sau mai bine zis noi fraieri tari cum sunte monsiderati de Traian Basescu sa aiba un drept la vot atat prin telefon (sms) cat si prin intermediul calculatorului prin care se ne exprim’am dorinta la care coalitia majoritara a parlamentului Romaniei a decis sau a propus un nou premier in persoana domnului KLAUS JOHANNIS….Daca Traian basescu s-a opus acestei decizi fiind presedintele Romaniei reprezentand vocea poporului, noi fiind poporul avem dreptul la o opinie nu poate el sa gandeasca in postura noastra, solicit daca se poate ca la toate emisiunile ce se difuzeaza la televizor pe toate posturile ale televiziuni Antena (1,2,3) intrun colt al orcarei emisiuni sa se prezinte subscriu ,,daca cetateni Romaniei is doresc premier pe domnul KLAUS JOHANNIS “” ar fi frumos daca toate televiziunile din tara ar face aceest lucru doar pentru simplu fapt ca sa se dovedeasca ca si cetateni Romaniei au drept la opinie …multumesc foarte mult…
    P.S. nu fac parte din nici o formatiune politica,doresc si eu ca toti Romanii o schimbare si revenire la normalitate sa nu mai fie formatiuni politice ce vor numai a pune mana pe ciolan si a saraci tara, doresc o descentralizare politica a intregi tari, sa nu mai fie persoane numite politic pe relati si pile clientelare in functi de conducere …….

  5. Nu-mi spuneti ca UDMR-istii se sucesc si tradeaza iar ca ma sui pe pereti de nervi!!!!Astia sunt mai perversi decat alea de pe centura!

  6. cu miscarea asta basescu tocmai a castigat alegerile, gratie reactiei gresite a pnl si psd. cred ca partidele ar fi trebuit sa pluseze si sa il accepte pe croitoru, omul “independent si profesionist” bla bla… cu conditia ca guvernul sa fie alcatuit din tehnocrati. La asta basescu nu ar mai fi avut replica. din pacate insa, si pnl si psd isi dovedesc demagogia.

  7. @cristina
    Nu prea ai inteles… PSD si PNL nu au fost si nu sunt in postura de a pune conditii.
    Basescu a ales: Croitoru, care a fost desemnat sa faca un guvern politic. Adica oranj.
    Iar Basescu are totdeauna replica : “hahahha”.

  8. de remarcat… cand a cazut Boc, bursele au crescut cu peste 4%, vine idiotul cu alta propunere decat majoritatea parlamentara…iar se duc la minus…

  9. Cristina,e opinia ta, si nu multi gandesc ca tine.Faci parte din cei care sunteti dispusi sa-l “urmati cu ochii inchisi pe bunul vostru conducator Traian Basescu.” Mi-e mila de voi.

  10. Donu Victor, sincer nu va inteleg nici pe dumneavoastra si pe Badea nici atata , si-a dat de multe ori cu stangu in dreptu, dar dupa ce a comentat aseara in cadrul emisiunii “In gura presei” punand atata lume impotriva Domnului Klaus, si ma tot intreb de ce ? Adica sincer de cate ori ati fost in sibiu hai sa zicem inainte de 2007 si dupa 2007 , dupa cum ati comentat aseara la domnul Gadea in emisiune , domnul Klaus a furat banii de la guvern dedicati in special pentru amenajarea orasului din 2007 . Okay hai ca va spun eu cum sta treaba . Inainte de 2007 orasul arata jalnic , dar si din banii aceea putini ai orasului se mai facea cate ceva pentru oras, dupa 2007 s-au facut foarte rapid observate foarte multe modificari si orasul arata foarte frumos, impecabil , la noi se repara drumuri in bucuresti nu pot fi atat de sigur. Cum se circula cu RATB-ul ? Dar cu metroul ? Veniti sa dati o tura cu orice ruta de la Tursibul din Sibiu si o sa vedeti ce conditii veti gasi .
    Inca un lucru pe care sigur nu il stiati , Ieri in sibiu au fost manifestari impotriva plecarii domnului Klaus. Nu va da de gandit ? La toate emisiunile la care a participat aseara primarul nostru, a fost atacat doar de toata lumea, si de ce ? Pentru ca nimeni nu mai stie cum sa isi instaleze radaciniile pe postrurile dezgustator de banoase pe care le ocupa . Oricum am fost foarte zezamagit aseara si de dumneavoastra dar mai ales de Badea! In fine ce parerea mea conteaza ? Bucurati-va Klaus ramane primarul nostru de suflet si ramane in sibiu pentru bucuria noastra .

  11. moto : ® Are puţină minte ş-aia lipsă

    Legat de Dârdală aceasta este explicaţia credibilă care se dă Germaniei, Austriei, Elveţiei, etc., în legătură cu refuzul românului Klaus Johannis pentru funcţia de premier făcută cu propunerea şi susţinerea a 2/3 din Parlamentul României. Necunoaşterea principiului lui d’Alembert (un scorpion născut în urmă cu 292 de ani) l-a privat de podoaba capilară pe Dârdală, acesta perseverând prosteşte în a se ridica prin autotragere de păr; profesorul de fizică Johannis Klaus cunoştea principiul marelui om de ştiinţă, drept pentru care are podoaba capilară intactă. Dosarul de cadre al lui Johannis are numeroase semne de intebare peste care nu se poate trece : părinţii trăiesc în Germania, a ajuns primar al Sibiului cu dubiosul 93% din voturi, a vrut să desprindă Sibiul din trupul patriei declarându-l capitală europeană, s-a căsătorit cu o româncă aşa ca să ne strice rasa şi multe alte grozăvii pe care mă „abţiu”.Defectele de nesuportat sunt: cinstea exagerată pe care o manifestă constant , hărnicia ieşită din comun şi meteahna de a găsi soluţii la toate problemele sociale, pentru care, ca bun român, mă alătur lateral refuzului întemeiat al lui Dârdală.
    Mama lor de etnici ! La ei în landuri, nu pe Dâmboviţa!

  12. Eu una nu inteleg din ceea ce a spus Base azi : ca l-a vrut pe Croitoru prim-ministru inainte de a-l nominaliza pe Stolo si Boc , ca Croitoru e candidatul ales exclusiv de catre el si ca el tot respecta Constitutia. A avut un discurs ambraburit si mincinos.
    :)) Croitoru , saracu , in discursul lui , continua frazele lui Base si Boc (tot pensii si concedii fara plata viseaza saracu’))

  13. @ ciocoiu samir:
    Ai gresit adresa,manciacasi. Daca nu tii la bautura, las-o dracu. 🙂

  14. Ca raspuns la afirmatia lui Badea si ce daca mitul cu neamtul, “caci doar nu e nici o diferenta”. Totusi inainte de a jigni nemtii, nu pe Johannis ar trebui sa se uite unde este Germania, Austria si unde este Romania si mai precis unde au fost inainte, si unde vor fi, si unde am fost si unde am ajuns noi. Si acolo, traiesc, aleg si conduc nemti!!! Si sa mai tina minte ca daca Romania a avut vreodata un conducator bun ala a fost neamt. Dealtfel D-le Ciutacu va urmaresc cu atentie si apreciez observatiile corecte, directe si la obiect care parca vin de la un inginer neamt. Sa fie cine sa va asculte.

  15. Pentru nemernicii de azi ,daca folositi cuvantul,,securitoizii”ii jicnesti prea tare pe vechii of.de securitate.Acestia au fost copii nevinovati pe langa cei din preajma cpt .de cursa lunga.Sa speram ca va fi ultima ,,deplasare,,pe mare(Romania)

  16. M-am inspaimantat cand am gasit chestia asta pe google, dateaza din 2007 si 2009! In 2007, PD-ul de atunci il avea, conform articolului ca rezerva pt. Basescu!!!
    Incurcate sunt caile domnului!!! Nu mai inteleg nimic, poate ar fi nevoie de unele precizari din partea d-lui Iohannis!

    http://www.cancan.ro/2007-07-31/Klaus-Johannis—pregatit-de-Basescu-pentru-Cotroceni.html
    sau
    http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-07-31/klaus-johannis-pregatit-de-basescu-pentru-cotroceni.html

    Scenariul acela din 2007 imi da fiori si pare desprins din SF…
    Si daca este adevarat, inseamna ca ceva a luat-o razna in Romania…si totul este un teatru ieftin…chiar sa cada in plasa trei partide sau d-l Iohannis este sincer acum???

  17. Si vin cu o completare. Cine joaca la doua capete si cine a fost tradatorul de la Grivco!

    si cred ca o sa dau in paranoia pt. ca in Romania orice este posibil…
    Presedintele Basescu preciza intr-o emisiune:
    “Johannis nu ştie ce ştiam eu. Că Iliescu, Geoană, Voiculescu şi alţii s-au întâlnit la Grivco El nu ştie unde i s-a hotărât soarta. La Grivco au stabilit cum va merge România în continuare. A fost aceeaşi echipă care a stabilit şi suspendarea pre şedintelui. Cu domnul Năstase, cu domnul Geoană”, a povestit Traian Băsescu.
    Pai de unde stia d-l presedinte si era asa de sigur ca el nu stie??? Cine putea sa ii spuna ca el nu stie??, adica Iohannis nu stie???

    Il privesc pe Ioan Oltean si imi amintesc de 2007!! Imi amintesc de inversunarea lui Boc ca i-au fost incalcate drepturile prin publicarea stenogramnelor…si iar ma ingrozesc….in dosarul Gazeta.
    Este dreptul meu pt. ca imi amintesc de dosarul Gazeta, de ce scria in presa atunci

    http://www.fundatia-aleg.ro/News-article-sid-23169-titlu-Basescu_a_inceput_sa_arate_pisica_PD_.phtml

    Si asta, pt. ca anterior publicatiilor din presa vremii, am remarcat o anumita balbaiala la Boc (anterior aparitiei stenogramelor din dosarul Gazeta) si mi-am zis…o sa apara un dosar…si am intuit bine atunci…
    Sper sa nu dau in paranoia, ca tot este o boala la moda in Romania de azi!!!

  18. N-o fi nici neamntul (spun cu respect neamtul )fara pete dar un lucru e clar , e bun si joaca tare.Jucatorul la cacialma ,jucatorul nostru de presedinte, poate sa aibe cosmaruri ,Iohannis vine tare din urma baseeeee…poate vrea chiar presedinte asa ca o lovitura de teatru .
    L-am vazut la Gadea ,e bun.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.