Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Ne tine justitia la poarta Schengen?

Similar Posts

89 thoughts on “Ne tine justitia la poarta Schengen?

  1. Abia astept si eu emisiunea. Dna Pivniceru are cojones mai mari decat 90% dintre masculii din politica 🙂

    Cred ca va fi o editie de zile mari!

  2. O idee excelenta domnule Ciutacu!
    Imi place doamna Pivniceru.
    Este o femeie curajoasa, o femeie care a indraznit sa ii raspunda lui Basescu Traian asa cum merita, in timp ce altii se lasa invinsi sau trec de bunavoie in tabara lor.
    Daca toti am fi ca ea, fie macar pentru cateva minute pe zi, altfel ar arata tara asta.
    Sa ii transmiteti va rog frumos urarile noastre de sanatate si ca o rugam sa nu renunte.
    Pentru noi este importanta.
    Este o dovada ca se poate.
    HAI CA SE POATE!

  3. o avea si portocale da’ are niste buze facute pe sticla… Stra-sttra-stra…-stra bunica-su
    a fost ori paharnic ori pivnicer pe la Stefan al Mare. Hai noroc!

  4. extrem de putin cred eu acum inainte de emisiune. vreau si sper sa nu pierd emisiunea. daca, din pacate se va intampla da-ne de veste cand putem vadea reluarea sau macar inregistrarea? vreau sa cred ca vom avea ceva de inteles si invatat din tot ce se va spune acolo! BAFTA!

  5. DA, normal, in tara celor 5 milioane + diaspora. Oricum, sa nu fie tristi ca ei au iesit din criza, iar in eventualitatea ca ceva e rau in lumea asta, opozitia minoritara este vinovata, mogulii si comunistii, se stie …

  6. Nu ştiu, da’ vorba ‘ceea: Dacă prostia ar durea…
    Păcat că se vorbeşte despre zona asta ca despre un stat. Aici există NUMAI o singură voce. Restu’ sunt… semne de puctuaţie.

  7. Vreau sa o intreb si eu pe dna Mona Pivniceru cum sa rezolvat daca sa rezolvat ceva in legatura cu amenintarile la adresa ei din urma cu un an, amenintari ce se pare ca veneau comform declaratiilor dumneaei,,din partea serviciului Roman de informatii?

  8. Dupa parerea mea ,primul care NU VREA sa intram ,e marineru.Dealtfel,uraste si faptul ca santem in UE.O seara buna!

  9. Tot respectul meu dnei Pivniceru ce a stiut sa nu plece capul,in ciuda basescului sunt oameni desavarsiti ce-si fac datoria.Sunt privitor fidel al emisiunii si astfel de oameni trebuie adusi,ne faci un bine si noua hranindu-ne mintea si tie,sa se vada ca in Romania se traieste si vertical,fara minciuna in care se afunda boc si coalitia asta de neispraviti si prostovani.Salut dna Judecator!

  10. Regret ca nu ti-au pus emisiunea in grila A3 International. Astept s-o pui tu pe blog …

  11. @cucu

    De aia nu suntem in stare de nimic , pentru ca la noi intai conteaza cum arati , frate …
    N-are importanta ce faci , important e cum iti faci buzele …
    Uita – te atunci in curul lui Udrea si manca ce-ti da ea !!!… Pariez ca o s-o votezi , ca-si face buzele ” frumos ” …

  12. Imi place cucoana asta, are curaj si se pricepe, iar faptul ca l-a contrat pe marinar, in direct, la ora de maxima audienta si cu un curaj care-ar merita rasplatit cu o medalie, o face mult mai interesanta decat multe alte figuri publice din tarisoara!
    Ieri m-a trecut un gand despre dvs, don ciutacu, si despre o emisiune in care sa-l aveti invitat pe ctp si sa discutati despre noi, tara, popor si distrugere. Gandul m-a dus departe, dar avand in vedere ca istoricul relatiei e cam agitat, m-am gandit sa risc sa ma injurati si sa va intreb: ce-ati zice ?!

  13. Aaaaa!Ne rasfeti…Se anunta interesanta emisiunea.Si o sa fiu sadica:Base era cam pleostit,de parca se sinchiseste careva acolo,in Consiliul Europei, ca s-a saturat el de monitorizari.

  14. Astept de mult!Banuiam!Daca ceva-mi doresc pe lume;sa-l vad pe T.B. in fata doamnei(oficial,desigur)Pivniceru.Doua cepe ma cheama!

  15. Sunt foarte ingrijorata pentru doamna Pivniceru. Ma gandesc ca in timpul emisiunii Dvs. s-ar putea implini amenintarea de anul trecut, sa i se sparga casa si sa fie maltrata pentru ca a acceptat sa onoreze invitatia Dvs. la emisiunea Vorbe Grele!!

  16. Cand am auzit-o prima data pe doamna Pivniceru vorbind am crezut ca este o gluma, ma sfredelea accentul greu, moldovenesc. Nu am nimic cu provincia, imi plac moldovenii, sunt oameni spirituali si prietenosi.
    Cu timpul, am reconsiderat-o pe doamna Pivniceru dupa fapte, trecand peste graiul dansei, prin aprecierea piruetei la 180 de grade fata de curentul politic actual si pentru puterea de a spune lucrurilor pe nume. Ceea ce este laudabil, eroic. Si aproape unic.

  17. Cei din spaţiul Schengen au înţeles de mult timp ce se întâmplă la noi în ţară, ce face Băsescu, ce a făcut la alegeri şi cum cumpără voturile moldovenilor, deci…

  18. Nu ne tine nici o justitie la poarta respectiva.. E doar negociere. Mai vor ceva de la noi, se prefac ca nu ne lasa, apoi noi cedam unele lucruri in negocieri, si ei ok, va acceptam. Atata tot. Asa au facut si cu intrarea in UE, unde noi tremuram ca nu ne primesc, si in NATO. In realitate am platit tot noi un pret urias pentru fiecare din aceste lucruri “primite”. Suntem contributori neti la UE si NATO, si nu avem de fapt voie sa absorbim fondurile structurale, ci doar sa ne platim cotizatiile..

  19. sa nu cadem in plasa adoratiei doar pentru ca l-a contrat pe basescu.justitia are foarte multe bube,judecatori corupti,foruri de conducere si control anchilozate si ineficiente.trebuie reformat ceva? daca da,ce solutie propune?

  20. Mai fratilor spuneti-mi si mie ce mare smecherie si cu intrarea asta in Schengen?
    Am intrat in NATO si rusi ne vind gazu la pretul cel ai mare.
    Am intrat in UE si o ducem mai rau ca pe vremea Plumbuitului.
    Ce face Betivanu e doar frectie la picior de lemn fiindca ori vrem ori nu vrem baieti destepti vor granitele tot mai departe de buricul lor.
    Nemultumirea Ordinarului e ca nu a putut sa puna botnita justitiei, pentru asta toata stima si consideratia pentru ei.
    Si nu uitati un lucru Nemti nu uita si nu iarta.

  21. Sa pastram proportiile…
    doamna in cauza aduce popuilaritate si bani postului de televiziune…
    asta e ambalajul…care e continutul…??
    pai nu e…!!

    tiganii ne tin departe de zona shoengen iar cu astia doamna nu se infrunta ca “nu da bine ‘ pe post..

  22. ma uit la emisiune si sunt incrancenata in a o urmari pe D-na pivniceru, are un nivel de discurs mult peste orice am vazut pe tv si Ciutacu e genial in conducerea interviului.
    Multumim

  23. Erau necesare (macar) niste vorbe avizate la adresa sistemului judiciar. Multumiri pentru aceasta emisiune.

    Am un sentiment ciudat: ultimele iesiri publice au avut menirea de a inocula cetateanului o spaima vizavi de judecator -a se remarca si limbajul: “cel mai mare rau”, “de romani nu-i pasa” etc. Oare de ce? Pentru a nu se mai lupta cu aberatiile legislative care i se pregatesc?

  24. Nu cred ca doar tiganii ne tin departe de Schengen !…
    Ne pricepem sa ne dam cu stangu – n dreptu’ singuri , fara nici un ajutor !!!…
    CE ANUME FACEM NOI , ROMANII , PENTRU A TRAI MAI BINE ???…
    NIMIC !!!… Ne zmiorcaim pe bloguri . Noroc ca pe vremea lui Ceausescu nu era internet . Altfel conducea si azi … Dar daca stau sa ma gandesc : nici o diferenta !!!

  25. As fi dorit ca doamna Pivniceru sa ne clarifice din punct de vedere legal care sunt caile prin care noi, poporul, putem cere presedintelui sa-si faca publice rezultatele vizitelor sale medicale. Nu este un secret examenul medical al sefilor de state din lumea civilizata. De aceea eu vreau sa stiu stare de sanatate a celui care este presedinte, prim ministru, guvern,,, cu alte cuvinte cel care se considera Zeus de Romania.

  26. Daca e adevarat ca educatia ‘inobileaza’, atunci Justitia, din oficiu, este cea mai Nobila dintre puterile in stat – nu degeaba stau magistratii atatia ani obligatorii prin facultate. In Executiv intra tot felul de impostori incerti (vezi Bok), de aceea trag nadejde ca poate asta a fost greseala fatala a paduchilor portocalii din actuala putere Executiva – provocarea directa a Magistratilor. S-au pus cu cine nu trebuie. Multumim pentru emisiune!

  27. Mona Pivniceru nu pregeta sa-si spuna parerea pentru ca e un om destept si educat. Un om cu structura si caracterul Monei Pivniceru nu poate fi de acord cu un sistem corupt. Ceea ce mi se pare definitoriu este ca asemenea oameni gandesc corect indiferent de meserie sau de pozitie.
    Mona Pivniceru reprezinta o lectie de morala.

  28. Emisiune foarte buna si interesanta.O doamna f.f.desteapta si scolita.
    Am la dvs.o mare rugaminte.Sa nu uitati ca sunteti intr-o emisiune televizata si dictia este foarte importanta. Avand o defectiune de auz (timpanul stang spart) cand incepeti sa vorbiti fara a va deschide gura nu va mai inteleg,si regret enorm.Din A3 sunteti realizatorul meu preferat si va urmaresc toate emisiunile. Sper sa nu va supar,dar pentru mine si pentru altii, probabil, este foarte important.
    Un sfarsit de saptamana placut si odihnitor !

  29. Faptul ca Basescu nu ia putut face nimic doamnei Pivniceru (un dosar, o mita, ….) inseamna ca e ireprosabila in ce face . Cati colegi de ai dumneaiei au guraj sa faca ce face ea :)) .

  30. Excelent interviul, toata stima Doamnei Pivniceru careia ii transmit sa nu fie perplexa la afirmatiile facute de individul ajuns prin frauda in fotoliul prezidential. Sa inteleg ca ar fi primele aberatii auzite din gura unui nebun?Pentru ca avem un presedinte paranoic, bolnav psihic.Altfel nu se explica iesirile total necontrolate si contrare constitutiei. De asa mediere intre puterile statului sa aiba el parte cu toti interlopii lui, o jalnica mahalagioaica este acest individ.

  31. de ce nu infiinteaza dna Pivniceru un site cu tot judecatorii din romanica sa-si spuna parerile justitiabili romani?poate ar afla si poporul cit de corupti sint magistratii!

  32. Ce compozitie minunata de autoritate calma,decenta,profesionalim si o anumita frumusete,fireasca,naturala cum rar ti-e dat sa vezi.Am trait zenzatia unei seri de opera.
    Ati fost minunati aseara!Se poate sa postezi reluarea?Oricum,multumim,Victor!

  33. Pacat ca acesti oameni , doamna Pivniceru sau domnul Marga , nu au loc de Udrea si Funeriu si Cseke Attila si alte specimene de astea …
    Daca am lasa oameni priceputi sa conduca , situatia s-ar schimba radical …

  34. Nu stiu daca D-na Pivniceru a citit articolul Dvs. cu intrebarea retorica cu ‘poarta Schengen’, dar dumneaei a raspuns prompt, taios, scurt la declaratia lui basescu, care era raspuns si pentru noi cititorii blogului Dvs.:”Sistemul judiciar n-are nici o legatura cu Schengen”; numai un dezechilibrat mintal putea sa emita asemenea judecati.Shakespeare ar spune:”Oh, judgement! you’re fled to brutish beasts”; chiar asa.

  35. Foarte interesanta emisiune Dv..M-a captivat ca intotdeauna…

    p.s. si la publicitate am “rezistat” pe acelasi …tv channel …. 🙂

  36. Prima data cand am auzit-o pe doamna Pivniceru, am avut o parere negativa. Dar, mai apoi…
    Aseara mi-a placut foarte mult; o doamna cu adevarat.
    Si chiar a recomandat sistemului sa se curete de “mizerii”; mi se pare aberant numarul de dosare date unui judecator; si faptul ca a recunoscut, ca, ca orice om poate gresi. Nota 10.
    Si ultima; de cand un inculpat isi poate permite sa imprastie mizerii pe sistemul judecatoresc? Ca, sa nu uitam, marlanu´ este doar pe perioada asta nenorocita, liber.
    Sa speram ca dupa, va putea sa cunoasca “sistemul” de pe scarile diferitor tribunale.
    PS
    Emisiunea a fost de nota 10; dar ca de oicei prea scurta…

  37. DA,,,,,am vazut!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DA am vazut sau “AM VIZIONAT INTERVIUL D-nei PIVNICERU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tu stii ca in acest oras din ROMANIA-(TIRGU-JIU MANTOG fara nici un apelativ)( un copil vrea sa “TRAIASCA” CUM?????? LA TOMBERON-ACOLO -unde se arunca”GUNOIUL”!!!!!!!!!!!!!!! sa-ti fie bine in LUMEA ASTA” COPILE!

  38. Io am “răposat” după pauză, cînd a intrat reportajul cu urîtul ăla, maram că “omul săptăminii”. Mie mi se stinge televizorul cînd apare cel personagiu. M-oi uita la înregistrare să văd restul.
    Banzai!

  39. raspuns: nu la poarta Schengen ci in feudalism gratie colaborarii fructuoase cu politicul

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.