Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Naşule, vezi că ţi-au venit colindătorii!

Naşule, vezi că ţi-au venit colindătorii!

http://www.youtube.com/watch?v=5smv_CFcIWY

Nu mai faci băi de mulţime, viteazule. Te-ai ghemuit sub pilotă, în spatele zidurilor groase. Puşca şi cureaua lată, ce bărbat erai odată. Erai Zeus, te făleai cu adulaţia supuşilor. Azi, doar câteva mii de oameni strigă  în stradă că eşti javră ordinară. Îţi cer să ieşi afară. Iar ţie ţi-e frică să nu te strivească dragostea poporului suveran.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

172 thoughts on “Naşule, vezi că ţi-au venit colindătorii!

  1. victore, stii ca in sinaia afaceristu ala de primar a interzis A3 si A1 abia se vede pe cablu -unde troneaza manele tv si labeunu.ce se poate face?

  2. E penibil si reprobabil ce face presedintele.A provoca jandarmeria si politia in halul asta e de rasul plansul Europei.In loc de dialog,ii provoaca,fara sa tina cont ca sunt oameni.Ce face Blaga?Ar trebui sa isi protejeze oamenii,nu sa ii ameninte si sa ii intarate .

  3. Vom merge pana la capat! Basescu si Blaga nu ne intimideaza. Au gresit grav prin reactiile avut, in special basescu!!!

  4. Am si eu o intrebare: unde trebuie sa anunt ca renunt la serviciile unui asa hal de presedinte?

  5. Astia de la circulatie sunt acum in dreptul lor sa opreasca pe teritoriul oricarei localitati orice coloana oficiala care circula cu mai mult de 50km/h, sa-i traga pe dreapta, sa-i puna sa coboare din masini, sa-i amendeze, sa le suspende permisele, eventual sa-i puna sa sufle in fiola si daca nu vor sa-i duca cu catuse la spital sa dea proba de sange.
    Ca numai niste alcolici sau nebuni pot sa circule cu 120km/h pe Magheru ziua in amiaza mare.
    Daca se impotrivesc pot sa cheme jandarmii in ajutor.

    PS
    Fiti buni si nu mai dati click pe numele meu

  6. Nu a fost prea fericit că-i vin colindătorii, de vreme ce azi am aflat că nu-i mai primeşte pe la el nici la lucru… Stau şi mă gândesc ce va face dacă, Doamne fereşte, ia foc Palatul? Îl stinge singur? Că pompierii tot de la MAI sunt :))

  7. Basescule, sa sti ca mascati care te vor salta sunt de la politie sau jandarmerie. Sa legi cainele si sa ascunzi blonda. 🙂

  8. In fata unei porti se scanda: “Iesi afara javra ordinara!” Dincolo de gard un maidanez disperat alerga printr-un parc si se gandea : “Am incurcat-o, ecarisajul a chemat politia si jandarmii.”

  9. asa… acum tot ce mai trebuie este sa isi insceneze un atentat sa spuna ca au vrut sa il omoare.

  10. Nu de frica nu iese Presedintele,sau poate si de frica,dar mai ales din ura si din dispret pantru pulime.Blaga s-a tradat zicand ca romanul este obisnuit sa mearga cu jalba la stapan.Asa ne vad ei,stapanii,pe noi: slugi ordinare.Ei sunt stapanii acestui tinut care era candva o tara,un stat de drept.Si ce-a ajuns sa fie acum Romania? Se plange cineva de politisti ca nu au respectat legea si ca nu mai are nevoie de serviciile lor? Pai,poate nici noi nu mai avem nevoie de serviciile lui ca Presedinte al nostru.,poate ca vrem sa renuntam la acestea. Ar trebui sa fim asa cum bine a zis Dl Antonescu,sa fim uniti si sa-i aratam tiranului ca nu-l mai vrem.Dar oare ce face armata? “trage” din nou,sau “armata e cu noi”?

  11. sfat pt alegerile viitoare consultati si horoscopul…deci presedinti scorpioni nu, pt ca au facut zodia de ris

  12. @sorin
    Nu-l vor lasa si sti de ce? Pentru ca nu avem asa ceva, sunt niste baieti servili si pupincuristi carora nu le pasa de soarta tarii, simplu.

  13. Eu impartasesc ideea lui Ponta si a lui Badea, nu acum e momentul ca Basescu sa fie schimbat ci mai incolo, cand va face atat de mult rau Romaniei, cand lumea isi va da seama ce au facut cand l-au pus pe chiorul asta presedinte. Poporul asta trebuie sa isi invete lectia, poate doar asa se va schimba ceva in bine.
    Sa speram ca atunci cand va venii momentul oportun, Basescu va sfarsi in chinuri, iar poprul se va “spala” cu sangele lui.

  14. Bre, astia doi din fruntea tarii sunt sanatosi la creierii capului? Au toate analizele la zi?

  15. Domnule Ciutacu,
    Am incercat sa postez acest comentariu pe unele siteuri. Spre surprinderea mea, chiar si cel al Antenei 3. Nu e nimic obscen in el. Daca si asta nu poate fi scris, atunci ce? Incerc, de aceea, aici, poate ca cineva o va prelua si explica public.

    Sensibililor comentatori basisti trebuie sa le recomandam sa mai puna mana pe carte si vor vedea ce inseamna cu adevarat o javra ordinara. Ce nu se potriveste?

    JÁVRĂ, javre s. f. 1. Câine slab și prăpădit; jigodie, potaie, cotarlă; p. gener. (depr.) câine. 2. Epitet pentru un om lipsit de caracter. [Var.: (reg.) jábră s. f.] – Din Javarra (numele unei rase de câini fără păr).

    ORDINÁR, -Ă, ordinari, -e, adj. 1. Obișnuit, normal; de rând, comun. ◊ Fracție ordinară = raportul a două numere întregi. Sesiune ordinară = sesiune convocată conform regulamentului de funcționare. ◊ Loc. adv. (Franțuzism înv.) De ordinar = de obicei. ♦ (Mil.; înv.; substantivat, în expr.) A trece (sau a înscrie) la ordinar = a înscrie în registrul de evidență al rațiilor alimentare și al soldei. 2. De calitate inferioară, fără valoare, prost. ♦ Vulgar, grosolan, josnic. – Din fr. ordinaire, lat. ordinarius, germ. ordinär.

  16. JB se oftica degeaba.Totul a fost o repetitie de filmari la filmul regizat de sergiu nicolaescu ‘debarcarea chiorului marinat in whisky’.nimic pe bune.dar..asa e cu presa asta -dezinformeaza si a ajuns sa transmita de la repetitiile marilor productii artistice filmate in jurul cotrocenilor.

  17. =)). presedinte tip Javra. ce cestie! cat de jalnic este sa te metamorfozezi de la Zeus la o Javra=)). si cand a fost la primarie se ocupa cu euthanasierea javrelor=)). l-o fi ajuns blestemul patrupedelor COMUNITARE. =)). Javra de la cotroceni=)). ce sinistru=)). mmm asta-i muzica ce-mi place=)). unde esti mai Popularule? de ce nu mai te imbaiezi in multzime=)). Javra Populara=)). Javra=))
    superb=)). o sa ramana pe fruntea lui cum a ramas pe ftuntea lui geoana Prostanac=)). e stantzat!=)) . gataaaa=)). si Javra moare ca nu are cui sa dea replika. si se supara ca o Javra pe poporul lui=)). cred ca are rabie!=)). cica nu-i mai tre politie!=)). mai ce Javra galtofana! da de ce-i trebuie Cotroceniul?=)). sa se duca la Adapostul Javrelor sa-i curga balele acolo=)). si sa fie si Roberta cea duios numaratoare ! ea inmulteste oamenii ca pe centimetrii!=)). si duduia udrea sa apara acolo la Adapost=)) si sa cante ” stateau pe-o Frunza doua Javre=))

  18. nu stiu cum a iesit asa, dar viata bate filmul, zau .. dupa ce politia a strigat ce a strigat sub gardul cotroceniului, nu prea mai exista cale de intors – trebe schimbat presedintele, sau trebuie desfiintata politia, poporul roman sau statul aferent acestuia.. de asta au venit si cu ideea creatza de fata mare indignata , cum ca ei renuntza de serviciile de escorta ale politiei .. un mod direct de a ne spune ca ei nu recunosc nici politia acuma .. poporul de medici, profesori, intelectuali, bugetari, nu-l mai recunosc demult .. daca n-ar fi sinistru, ar trebui sa radem toti sa ne ia cu lesin.

  19. Nu e vorba de vina. Incercam – ceea ce eu nu fac prea des pe forumuri – sa exprim o opinie documentata, in termeni normali, atunci cand tot felul de postaci imbecili injurau foarte linistiti in aceleasi locuri. In acest timp eu nu puteam sa citez nici macar ceea ce DEX descrie.
    Macar aici am gasit libertate si interes. Sper sa nu ramana ultimul loc! Multumesc!
    Poate vine si vremea cand vom semna cu nume si prenume din nou!

  20. @ De markus : mare fass ? te inseli amice grenada , inca nu a explodat mult nu mai este si vei vedea o adevarata revolutie . crezi ca toti oamenii disperati se sinucid ? nuuuuu , , MULTI DEVIN MARTIRI .

  21. Tic – Tac !… Tic – Tac !…
    Ore ??? … Zile ??? …
    Cat mai rezista marele carmaci ???…

  22. Off topic:

    Cine s-a uitat în ultima săptămînă pe TVR 1 a putut fi martorul unei groteşti metamorfoze. Încetul cu încetul, cel puţin pe partea de ştiri/informaţii/talk show politic, TVR 1 a devenit B1 TV. Schimbarea radicală a feţelor care apar acum la TVR să expliciteze vulgului neştiutor cum vine cu politica, economia şi, în general, cum trebuie poporul să se manifeste în relaţia cu iubiţii conducători, a atras după sine şi o firească reorientare a ideilor exprimate.

    Dacă pînă acum TVR-ul avea o poziţie “deontologică”, chipurile neutră, de adoratori băsescieni nerefulaţi, lucrurile au intrat pe făgaşul normal. Odată cu invazia feţelor patetice de la B1 TV în platourile televiziunii naţionale, un curent absolut scîrbos de pupinbăsism răzbate din emisiunile TVR.

    Că nu era CTC (Chiorul Ticălos şi Corupt) să stea tot timpul doar în sprijinul necondiţionat al televiziunii liliputane de budoar numită şi B1 TV. Mult mai simplu, eficient propagandistic şi ieftin este să îţi pui televiziunea naţională, aservită politic, la rever. Trai neneacă, pe banii babachii, pe banii fraierilor care oricum sînt obligaţi să plătească un abonament pentru un serviciu care nu îi interesează. Pe banii noştri, căci, nu-i aşa, sîntem toţi solidari în faţa crizei.

    Acum, că Băsescu, pardon, CTC, şi-a tras mega-televiziune pe banii noştri, e una. Da’ să ni se bage pe gît şi tot alaiul tragic-comic de la B1 TV, începînd cu Monica Columbeanu şi terminînd cu nasul, pora şi mirceamarean, parcă este totuşi prea mult…

  23. Eu cred că acest comportament al lui Băsescu se datorează cel mai mult nu faptului că s-a strigat “Moarte lui Băsescu!”, ci aceluia că a realizat că S-A NĂSCUT UN SLOGAN, care va fi scandat atât timp cât va mai fi el la Cotroceni. “Ieşi afară, javră ordinară!” cred că a fost spus şi, mai ales, INTERPRETAT CA PE STADION, de oameni din Poliţie care sigur nu se încadrează în categoria de “oameni ai legii” buni de hulit şi de zugrăvit în bancuri cu poliţişti.

    S-a născut un slogan (sigur, prea vulgar pentru unele urechi “fine”) care, cred eu, ÎL DERANJEAZĂ MAXIM PE BĂSESCU, pentru că va prinde fix la acel segment de populaţie pe care el o mai manipula.

  24. Daca si zdreanta de boc a renuntat la serviciile politiei sa fiti atenti sa nu-l calcati nevazandu-l. Daca i-a trebuit la ONU un scaunel
    (ca alfel nu-l vedeau -va inchipuiti cine reprezinta Guvernul Romaniei?) pe strada, fara Politie, este pierdut…
    PS
    De Serviciile Speciale va fi nevoie tot timpul;
    indferent cine va fi conducator. Si cand aia se “plictisesc” ii pot lasa din brate fara nici o remuscare. Asa ca marlanu´ (javra ordinara) sa se gandeasca la alti “sefi de partid si de stat” care au sfarsit tragic…
    PPS
    Io cred ca-i diversiunea de care era nevoie ca sa acopere faptele de la Parlament! Nu credeti?

  25. Astia or fi vrand sa angajeze BGS-ul in locul politiei si jandarmeriei 🙂 De fapt , e o gluma si nu prea. Sunt atat de chititi pe ciordeala , incat au ajuns sa externalizeze pana si seviciul de santinela de la unitatile militare. Pentru o unitate militara (mica) s-a incheiat un contract pe sase luni cu o firma privata de protectie si paza in valoare de 80.000 ron , in conditiile in care costurile aceluiasi serviciu , asigurat cu personal militar angajat , ajungeau la numai 38.000 ron. Un profit de peste 100% ! Cine spunea ca nu se pot face afaceri bune pe timp de criza ?! Ca sa nu mai spun ca salariile angajatilor de la firma privata sunt mai mici decat cele pe care le primeau militarii…

  26. ,,Pasarica” muta-ti cuibul !
    ca ,,tigania” sa-mputit la Cotroceni!!!

    citate din repertoriul basescian( tiganca imputita,pasarica,javra ordinara)

  27. se pare că încet dar sigur măsurile sunt către a provoca naţiunea română la revoltă iar prin aceasta la haos; BISERICA se manifestă azi prin duhovnicii neamului românesc ortodox precum Părintele Iustin Pârvu şi alţi Părinţi care au semnalat faptul că autorităţile vor să impună dictatura biometricelor cu orice preţ şi care nu mi amintesc să fi îndemnat neamul românesc creştin ortodox spre ecumenism ŞI CARE AU FĂCUT PUŞCĂRIE în perioada comunistă fiindcă nu le a fost acceptat statutul de drept credincioşi ex. Părintele Arsenie BOCA A FOST URMĂRIT ŞI ŞICANAT DE SECURITATE…

    naţiunea română este mai întărâtată decât oricând iar cu deciziile care se iau şi se vor mai lua probabil că sub imperiul intimidării, al birului al robiei al persiflării ortodoxiei neamului românesc prin ecumenism, al exilului se urmăreşte ca naţiunea să ajungă la capătul răbdării şi fie să reacţioneze violent astfel să se lase cu vărsare de sânge fie să accepte absolut orice aşa în regim pavlovian

  28. Cred ca sloganul va avea functia mobilizatoare de Ole, ole
    2. Dulaul a deveni javra
    (Asta il aduce in pragul paranoiei pe Basescu)

    3. Ce i-a mai tras-o dana Grecu lui Pieleanu!
    Si Tudor cand cu nesimtire vroia sa-i vanda ca aliati ai manipularilor lui pro-Blaga-Videanu

  29. Cat de prost sa fii ,sa renunti la protectia politiei, cand alte structuri nu au competenta necesara iar daca le vor prelua abuziv, vor raspunde inclusiv penal?
    Cat de prost sa fii, sa renunti la protectia politiei, cand vrei sa fii presedintele unei tari europene, unde mai ai nevoie, macar din cand in cand, de coloane oficiale?
    Daca ei vor, atunci asa sa fie: fara sustinerea politiei la urmatoarele campanii electorale si paza la alegeri…

  30. stinge-ti televizoarele cand Base da declaratii.Daca el nu ne vrea noi de ce sa-l ascultam.Eu nu-l mai ascult ,oricum minte!!
    Desi sunt curios sa vad ce mai debiteaza,pe cine mai instiga impotriva cui ?? pe cine mai ameninta???Dar decat sa ma enervez mai bine lasal sa vorbeasca singur!!
    Deschidem dupa!!!

  31. Pana la urma o sa se prinda toti romanii ( in mare parte ) si la urmatoarele alegeri o sa stie pe cine sa voteze. Eu propun : NIMENI 😀 Sa nu mai votam pe nimeni pana nu se gaseste unul demn sa conduca o tara. De preferinta de alta nationalitate decat romana.

  32. …Nu am simpatizat in mod deosebit politia, dar, acestia fiind in contact direct cu poporul, cu romanii, aveau “pulsul” realitatii (putea fi un semnal benefic pentru conducere). Chiar si solutiile lor legislative aveau ca scop imbunatatirea colectarii la buget, dar, de data aceasta, de la actorii principali ai evaziunii fiscale si economiei subterane. Daca nici ei nu vad cum trebuie sa vina aceste solutii, mai putin ne asteptam din alte directii. Dar, ori e lipsa de viziune, ori, mai grav, e implicare totala in fenomenele amintite…

  33. Cica sindicatul Administratiei Nationale a Penitenciarelor multumeste presedintelui ca nu a renuntat si la serviciile sale…
    Eu cred ca oamenii acestia renunta la servicii pentru ca vor sa se obisnuiasca_cu ideea de cetatean simplu…

  34. azi e mai fericit un pic. s-a intors primul lingau basist al tarii si s-a solidarizat cu el…. doi tembeli ale caror zile in functiile actuale se sfarsesc inainte de termenul legal

  35. Draga Ciutacule,
    Echipa Romaniei la handbal, cea feminina, a devenit campioana mondiala!!! Noi, in loc sa ne putem bucura de asta, ca de una din putinele momente de glorie a celor nascuti in “gradina carpatica”, ne dam cu presupusu despre cat timp mai avem de asteptat pana scapam de javra! Atata rau a facut asta, ca o sa avem nevoie de ani, multi ani, ca sa devenim din nou oameni(nu-i pot zice “omul asta”, ca nu e om)!!!
    In rest, tot respectul pt politistii care au inteles exact in ce registru se vorbeste cu base; nu cu “domnule”, “haideti sa vorbim” ci cu “javra ordinara” si “ba p-a ma-tii”!!!
    Respectele mele, Ciutacule!!!

  36. Cetateanul Gogu(Omul lui schnecker !):
    1.Presedintele Basescu este presedintele tuturor romanilor ; si a celor care l-au votat dar si a celor care nu l-au votat.
    2.Presedintele Basescu este presedintele tuturor romanilor ; si a celor care isi vad normal de treaba lor dar si a celor care comit infractiuni.
    3.Presedintele Basescu este presedintele tuturor romanilor ; si a celor sunt liberi dar si a celor care sunt incarcerati.
    4.Presedintele Basescu este presedintele tuturor romanilor ; si a celor care respecta legea dar si a celor care incalca legea.
    5.Presedintele Basescu este presedintele tuturor romanilor ; si a interlopilor, cu multe dosare penale, care pun coliere la gatul sotiei sale dar si a politistilor care isi arunca caschetele in gradina palatului Cotroceni.
    6.Presedintele Basescu este presedintele tuturor romanilor ; si a tigancilor imputite, a gaozarilor,a necolaiciucilor, a mogulilor, a casunenilor , a cocosilor, a bucsarilor dar si a politistilor care scandeaza “Javra ordinara”.
    7.Presedintele Basescu este presedintele tuturor romanilor ; si a Robertei Anastase, hoata dovedita la votul legii Pensiilor alaturi de Sever Voinescu Cotoi,(fapt muuuuuult mai grav decat toate deraierile de la legalitate imputate de presedinte politistilor si pentru care nu s-a inflamat absolut deloc !!!!! ) dar si a celor nemultumiti de activitatea mult prea multelor guverne Boc pe care le-a investit Domnia sa.
    8.Desi se poate aprecia de catre oricine legalitatea unor actiuni, intr-un stat de drept numai justitia poate sa se pronunte in astfel de probleme, nu presedintele.
    9.Presedintele Basescu a dovedit ca nu intelege ce i se cere prin Fisa Postului. El nu poate fi Presedintele tuturor Romanilor, desi acestia i-au dat totul (sau poate tocmai de aceea !!); mai intai Primarie si Consiliu, mai apoi Guvern , Parlament, Servicii, Politie, DNA, Curte Constitutionala,ANI,etc. Este un neica Nimeni, ajuns dintr-o ironie a soartei, Presedintele Romaniei.
    10.Presedintele Basescu nu poate gandi macar doua mutari inainte. Presedintele gandeste cu glanda, dar aceasta i-a fost extirpata.
    11.Cetateanul Basescu poate declara ca nu mai are incredere in unitatile Ministerului de Interne si poate sa renunte la serviciile Politiei si Jandarmeriei. Presedintele Basescu nu poate aceste lucruri.
    12. Declar ca Eu, cetateanul Gogu nu mai am incredere in Presedintele Basescu si renunt la serviciile Domniei sale.
    Gogu.

  37. Comentariile astea sunt ca filmele porno : ai vazut unu le-ai vazut pe toate. valeu cata inteligenta si concentrata este.
    PS Sunt de acord , Basescu este o javra dar va rog sa ma credeti ca a fost doar maraiala in haita.
    Cateii reclamau un ciolanas de la dulau
    😀

  38. VICTORE, AI NUMARAT INTR-O EMISIUNE VREO 23 DE MASINI IN COLOANA LUI BASE. ACUM, CA A RENUNTAT LA POLITIE SI JANDARMERIE, VOR FI MAI PUTINE MASINI IN COLOANA MARINARULUI?

  39. @corina: nu-s campioane mondiale, au castigat Cupa Mondiala, o competitie privata care n-are nici o legatura cu Campionatul Mondial. da’ asta nu inseamna ca nu-i o performanta…

  40. Ce ma deranjeaza e ca nimeni nu comenteaza mizeria aia ” 20 de revolutii si ma duc” – asta a zis javra…eu traduc – 40.000 morti ca sa te cari?…sa mori tu? Isi ameninta propriul popor…uau..vreau comentariul sintagmei pe post..ori la Badea..ori la Sinteza …dar asa ceva nu trebuie trecut cu vederea

  41. di. Ciutacu,mi-e frica de o dictatura militara ! Pai daca astia renunta la politie nu mai ramane sa-i apere decat SPP-ul si armata .Da va aduceti aminte cine a primit bani multi de la buget la inceputul anului?GHICI GHICITOARE!STS-ul ca sa comunice bine intre ei si sa asculte telefooane;si SPP-ul ca sa fie paziti bine. NU CRED CA SCAPAM PREA CURAND DE DICTATURA ASTA! Sa te fereasca dumnezeu de dictatura legitimata prin vot de popor!

  42. Felicitari pt emisiune si te rog sa faci bine sa-ti iei 4-5 gorile langa tine ca astia sunt in stare de multe sa te faca sa “taci”.
    Acelasi Cristian C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.