Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Naşule, vezi că ţi-au venit colindătorii!

Naşule, vezi că ţi-au venit colindătorii!

http://www.youtube.com/watch?v=5smv_CFcIWY

Nu mai faci băi de mulţime, viteazule. Te-ai ghemuit sub pilotă, în spatele zidurilor groase. Puşca şi cureaua lată, ce bărbat erai odată. Erai Zeus, te făleai cu adulaţia supuşilor. Azi, doar câteva mii de oameni strigă  în stradă că eşti javră ordinară. Îţi cer să ieşi afară. Iar ţie ţi-e frică să nu te strivească dragostea poporului suveran.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

172 thoughts on “Naşule, vezi că ţi-au venit colindătorii!

  1. Baseeeee!!! Sudeaza portile la Cotroceni k e groasa!( Daca nu stii cum sun-o pe profesoara de aritmetica, Roberta).

  2. “…recunosc asta esti un bisnitar”…corect, un bisnitar care a facut din papagal pe multi

  3. Degeaba daca nu au darmat palatul ala….asa te duci strigi injuri si pleci…ajungi acasa nu se schimba nimic…..Cainii latra caravana trece…
    Ar trebui sa fie mai uniti mai hotarati…

  4. Cand colindatorii sunt politistii si-ti vin la poarta, nu cred ca te mai scapa nici flacara violet…

  5. In nemernicia mea, pornind de la “iesi afara, javra ordinara” (care mi-a oferit o colosala satisfactie) si legand Nasul din titlu, in baza indelungatei prietenii virtuale care ne leaga, iti cer o favoare.
    Te-as ruga ca in timpul emisiunii careia aproape ca-i dai la cheie, sa postezi urmatoarea intrebarea (cu scop de sondaj, evidament):
    “IN CAZUL IN CARE RADU MORARU AR AVEA BLOG VALID, DE CATE ORI PE MINUT CREDETI CA AR FI FOST NUMIT G.U.N.O.I ?”
    Multumesc (si scuze de indrazneala):)

  6. Sper ca la urmatorul mitin (BNS in 28.10.2010)sa se adune toti bugetarii si sa ii arate primului “asistat” al tarii (ca doar nu produce nimic si isi ia leafa de la buget)ca acum e timpul sa fie jucator daca il tin curele. Cand voia voturi promitea marea cu sarea iar acum cand am cazut in balta sta ascuns la Cotroceni.

  7. A trebuit sa ne doara ca sa vedem in ce rahat ne scaldam. Sper sa nu fie prea tarziu.
    Argentina is around the corner!

  8. Sa vedem ce mai scoate de pe maneca , ca asta nu se lasa asa de usor!Poate il sacrifica pe Boc daca nu mai are vreo inregistrare sau ceva de genul…
    Parerea mea este ca daca nu dam foc la ceva sau spargem ceva capete,pana la anul cand ajunge frigul la oase si foamea in gat nu se schimba nimic.

  9. Nu curajul,ci lasitatea este definitorie pentru anumite specimene.Orice legătură cu ceeace se petrece azi este cu totul întâmplătoare.

  10. Vreau sa cred ca nu-i mai doresc moartea acestui “maidanez politic”, dar aş vrea sa fie vecin cu mine intr-un bloc de apartamente comunist, fara centrala proprie; sa fie pensińar de 800 lei, iar Maria sa fie somera. cu el si cu Maria lui sa stea si buzata aia mica a lor, care presupunem ca este casatorita are doi copii mici, este profesoara, iar presupusul ei sot ar lucra la patron pe 900 lei…

  11. Ar trebui sa iesim cu totii in strada. Sa ne alaturam sindicalistilor, pensionarilor, politistilor. Chiar daca seamana a instigare, cred ca numai asa putem avea un rezultat.

  12. Nici macar lui Ceausescu nu i-am strigat asa: ““Ieşi afară, javră ordinară!” Merita admiratie sindicalistul care a lansat-o! Bravo lor! De Chiombu stie toata lumea ca e las, deci…

  13. NU ESTE CAZUL SA COMENTAM,ESTE GROASA SI DIN PACATE SE PARE CA MINISTRUL DE RESORT NU INTELEGE SI NU ESTE CONSTIENT DE GRAVITATEA DEMERSULUI ACELOR OAMENI….CA SA AMENINTI UN ASEMENEA GRUP DE OAMENI,IN ASA SITUATIE,TINE CEL PUTIN DE INCONSTIENTA.DOVEDESTE CREDINTA MINISTRULUI CA FACE PARTE DINTRE = STAPANI???????=OARE CINE L-A RIDICAT LA RANGUL DE STAPAN,A FOST UNS =STAPAN=DE ZEUS?????PESTE MINISTERUL RESPECTIV.

  14. “Urătorii” de la cotroceni ar fi trebuit să aibă cu ei un mandat de aducere pe numele “uratului”. Era mai mişto!
    Banzai!

  15. Basescu a ratat poate singura ocazie de a-si spala pacatele facute acestui popor intr-o baie de multime.
    Puterea face greseli dupa greseli, de la furtul in lumina parlamentara , care reflecta exact realegerea lui Basescu, pana la discursul incoerent, tremurat, mocirlos prezidential.
    Asta pe fondul nemultumirii si dezamagirii populare.
    Pentru a evita o noua victimizare a lui Basescu, sau suspiciuni gen lovitura de stat,
    opozitia sa-si tina caii, sa lase poporul sa il dea jos pe Basescu. Nu prin suspendare.
    Sa nu uitam:”iarna nu-i ca vara”.
    Si Basescu va intelege pe depin asta.
    Ar fi de dorit ca opozitia sa astepte iarna.
    Oricum, poporul asta trebuie sa isi invete lectia.

  16. nu poate sa iasa acum in multime!
    si SPP-istii sunt in greva… si trebuie sa asculte singur opozitia cand il tocmeste pe ambasadorul anerican pe post de staroste la pomana in viu care i se pregateste…

  17. basescu e tare doar cu spp-istii lui in spate,e un om de nimic si-a aratat adevarata fata de multe ori.oare cum au putut 5 milioane de romani sa se lase prostiti de declaratiile acestui personaj,sau tind sa cred ca cei 5 milioane sunt chiar prosti.iar despre nasul de labe unu numai de bine se termina vremea lingailor portocalii.victore succes in noua si vechea emisiune care debuteaza azi pe antena3.

  18. Ma incearca o tristete la gandul ca Basescu este o boala mult mai grea decat Ceausescu. Daca nea Nicu a zburat cu elicopterul dupa cateva zile ale lui decembrie 89, la Basescu ma tem ca vom urla mult si bine a paguba, la asta nici loviturile de stat nu au efect, pentru ca a avut el grija sa nu prea mai fie stat in care sa poti lovi. Au ramas decat el, infractorii lui si garda pretoriana. Ce sa facem sa ne inarmam cu ce-om putea si sa dam dupa ei pe unde-i prindem?

  19. Nu a mai făcut de multişor o băiţă deşi mulţi îl invită!
    În ţara asta nu se poate face nimic prin raţiune?
    Democratic nu se vede prea curând o nouă majoritate parlamentară care poate să demită guvernul sau/şi suspende preşedintele.
    Violent, intră “poporul” peste ei, îi face bucăţi, este posibil, dar ce faci a doua zi?
    Câţiva eterişti au venit în tabăra militară a lui Tudor Vladimirescu l-au hăcuit şi nimeni nu a mişcat un deget în apărarea lui pentru că devenise impopular cu o zi înainte!

  20. Acum il inteleg pe Roberto Turkycacaolou: am vazut azi picatura de pe fundul paharului!!!
    Si sigur nu mai e mult pana se va umple si chiar va si da pe afara… La apa cu tine, marinelule!!!!

  21. Aho aho,basescule,
    Stai pe loc si nu misca-FREEZE,
    Mecla iti va ingheta,
    Ca pe tine te-om popi,
    Mult mai multi noi vom veni,
    Javra,te vom priponi!Inculpatului basescu si inculpatei roberta cu dedicatie,fara numar,fara numar!

  22. Intr-o tara pe care mi-as dori sa o numesc cu MANDRIE “Romania MEA”, Tradatorul ar fi lasat fara drepturile aferente fostilor sefi de stat, anchetat, trimis in judecata si, daca este gasit vinovat, incarcerat.

    In Romania celor care-si vand votul cui ofera mai mult, Tradatorul se va bucura de luxul asigurat de banii furati de la toti romanii (aici Tradatorul nu face discriminari), ne va privi crucis atunci cand se va impletici, purtat de mrejele bahice, catre limuzina de lux (Tradatorul e fan Logan doar la serviciu), va trosni cate-o tiganca imputita ori un prescolar carliontat (chiar pe ambii simultan daca va fi in forma), va face frecventa ruta Mihaileanu (casa smenerita) – nunta/botez/taiere de mot (neaparat de interlopi) – Coasta de Azur (numai sa-i arate Rozaliului ca poate si el), va incerca s-o mai “tureze” pe magnifica Nuti (nu-i va mai reusi pentru ca nu va avea cu ce functie sa o plateasca.. in avans – cum se obisnuieste) si ne va mai scuipa arogant pe la diferite emisiuni pe la care sunt prezenti mai mereu cei ce au vandut tara pe 2 lei acum nu multa vreme (pentru ca “spalata e ca noua”).

    In tot acest timp, generatia mea va trai de pe o zi pe alta din mila parintilor, frustrati fiind de faptul ca suntem prea putini care maraim cu ura printre dinti:

    Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
    Să vrem noi sânge, nu pământ!
    Când nu vom mai putea răbda,
    Când foamea ne va răscula,
    Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
    Nici în mormânt!

    Cu respect,
    Un proaspat absolvent de master muritor de foame si un viitor spalator de vase “p-afara”

    P.S. Cu o sinceritate crunta si brutala iti spun ca imi doresc, fara nicio urma de vinovatie chiar, sa le moara pe rand copiii, sotiile, fratii, parintii si, intr-un dulce final, ei. 🙂

  23. IN ATENTIA D-lui CIUTACU. CNA ESTE O INSTITUTIE BUGETIVORA CE TOACA BANII CONTRIBUABILIOR DEGEABA. CNA ESTE COMPUS DIN PUPINCURISTI BASESCIENI, CARE , CINDVA ERAU PUPINCURISTI PCR-isti. PENTRU INCEPUT VA DAU UN EXEMPLU. IOAN ONISEI PE VREMEA LUI CEAUSESCU II SCRIA PRIMULUI SECRETAR PCR , MARIA GHEORGHE, JUD. NEAMT , TOATE CUVINTARILE. ACUM FACE CE A INVATAT SI STIE BINE.POLITIE POLITICA.

  24. Păi, cum să iasă, coane Victore? Tocma’ acu’ pe când l-a apucat mai rău durerea-n cur de popor? Şi de tare ce-l doare, nici poate ascunde asta…

  25. Stapanul?Poate al lui blaga,al meu nu a fost,nu este si nu va fi…RUSINE!
    In 2010 discutam de stapani si numaram la dublu,in fata tarii,ca-i doare la bascheti.Sunt asa de siguri pe ei,dar imi doresc din toata inima sa se trezeasca odata poporul asta,sau ce-o mai fi ramas din el si sa ii dea afara odata,in frunte cu javra,stapanul buldogului.

  26. un mare fassss. trebuiau macar sa intre putin sa ii calce iarba prin curtea cotroceniului. el a zis ca nu vrea sa ii vada, ei au plecat acasa….fassss

  27. Am apreciat de multa vreme comportamentul lui basescu ca fiid unul abuziv si dictatorial, dar se pare ca intrece orice limita.Cine stie pana unde merge pofta de marire si putere a acestui individ? Iar prostimea cat timp se mai lasa…prostita!

  28. Azi a fost cel mai adevarat miting dintre toate de pana acu’! Mi-a placut al dracu’ de tare cand au strigat politistii “javra ordinara”! Si mi-a mai placut un lucru: faptul ca cel de la jandarmerie zicea ca mitingul este perfect legal si ei au venit doar sa-si apere colegii! 🙂 Am sperat sa-l vad cum zboara azi cu elicopterul, dar n-am avut noroc. Dar ziua aia nu-i deloc departe dupa cum se observa! Sa vezi numa’ ce-o sa-l mai iubeasca “poporu'”!

  29. Boss sufeream anul trecut ca de joi pana duminica seara era cam pustiu la tv, acum am stan + ciutacu vineri, guran sambata, badea + gadea duminica.
    Merci mult(tie si celorlalti) si respect maxim.
    sanatate la prieteni si m… la dusmani.

  30. Si eu, ca si @ violet am auzit “Moarte lui Basescu”! Ceea cei doresc, din tot sufletul,si eu.
    Nu cred ca “poporul” este constient de ceea ce face marlanu´ cu gasca lui si forta populara.Si se pare ca inca mai are -poporul- resurse sa mai reziste.
    Mi-a placut ca “militienii” au fost mult mai bine organizati si chiar parola “Veniti cu noi!”
    Blaga sa-si tina gura si sa se gandeasca la faptul ca se poate – de cineva, la necaz- sa fie aratat cum si de unde vin cele 5,5 milioane de voturi.Si s-ar putea sa aiba -si el- necazuri.
    PS
    Un secret stiut de mai multi, nu mai este secret…
    PPS
    Succes la emisiune!

  31. @all: va rog eu, hai sa pastram masura! sunteti liberi sa-i doriti ce vreti, inclusiv pe partea fizica, dar incercati sa va abtineti la mine pe blog.

  32. Eu cred ca ati inteles gresit ca l-au numit asa pe presedinte. Oamenii au strigat la Piscociu “Iesi afara , javra ordinara”. Si a iesit.

  33. Nero cel tacnit rau se credea zeu, egal cu zeii ii provoca la lupta si ii insulta, chiar si pe Jupiter Tonans.
    Da’ cand era o ploaie cu tunete si fulgere se baga sub pat si nu putea sa-l scoata nimeni de acolo pana nu se oprea furtuna.
    Comportament tipic de schizofrenic.

  34. Oare cati conducatori de stat va trebui sa mai… sacrificam? Acum inteleg eu de ce decembrie este luna cadourilor.

  35. Sa fie intr-un ceas bun! … startul tau pe o noua emisiune ascendenta

    Sa fie intr-un ceas de bun augur… coincidenta cu momentul in care Basescu si Boc au sters-o profilactic cu elicopterul de pe Neo-CC, iar Blaga s-a dat si el peste Carpati.

    Doctorului ii tin pumnii!

  36. @nigger,javraordinara,oana,sandman, akysha ,shogunu, stupid people ,cineva, Iordachel Gudurau , markus

    Vai, dar nimic nu va convine din ce fac oamenii acestia, care protesteaza in strada : ba nu-s uniti, hotarati, nu darama garduri, nu ies mai multi, ar trebui , n-ar trebui, ba va place cate ceva dar nu e bine altceva , …e clar, nu invata nimic din sfaturile pe care voi le tot postati.Apropos, voi in ce stadiu sunteti cu protestele pe care le desfasurati pe net , ati rezolvat ceva, ca poate nu mai e nevoie sa mai iesim noi? Daca nu , somn pufos, …si nu va mai lamentati, voi va meritati soarta (ca tot e la moda expresia asta)

    ]
    ]

  37. Daca este ceva ce m-a contrariat in asta zi…, este faptul ca reprezentanti ai Ministerului de Interne, s-au deplasat la Cotroceni. Pe langa faptul ca acestia “au spart barierele”, si pe langa mitingul anuntat (aprobat!), EI si-au “permis” sa plece cu “jalba-n protap” la STAPAN! Ca doara asa s-a pronuntat al mai mare dintre cei aflati in statele Ministerului de Interne.
    Ba… mai mult! Si-au “permis” sa arunce cu “cashketa” din dotare-n gardul palatului.
    Hmmmm… deja au depasit orice “gand sinistru”, ce putea sa-i treaca onor d-lui Presedinte (al tuturor romanilor!). Oare ce au avut de spus Dtructurile Informative ale Presedintelui la aceste fapte? Sa fi fost instiintat doar de “incercari de discrediatre ale Presedintelui de catre moguli”?
    Daca am anticipat o astfel de miscare, daca am tot crezut ca se va-ntampla sa-si miste trupurile mult prea infometate catre Palatul Cotroceni, toti cei ce au defilat prin fata Guvernului…, iata ca la asta… Chiar nu ma asteptam! “Cutitul inca nu a ajuns la OS romanului de rand”!
    Astazi au fost 3 “lucruri simple”, dar… impotriva naturii!
    De ce?
    Pai… sa le luam pe rand!
    1. Sindicatul “isi arata coltzii”! Dupa multiple certuri, dupa nenumarate discriminari ale liderilor sindicali…, iata ca unul reuseste sa se puna-n contra! Ne-a aratat cum poate scoate-n strada si dascalii, au aparut si cei din mediul sanatatii (Respectele mele D-lui Dr. Tudor Ciuhandru, care a ales sa “devina” independent, dupa o scurta perioada de “tranzitie” prin PSD!), alaturi de bugetari. Intre atatea certuri si discriminari, intre atatea acuzatii de “pactizare cu dusmanul”, iata ca exista si o centrala sindicala care reuseste sa adune zi de zi, oameni din diferite medii sociale.
    2. Dupa o zi de manifestari, liderii acestei Confederatii Sindicale aflati astazi in Piata Victoriei, hotarasc alaturi de membrii sindicatului, pichetarea Cotroceniului! Miting spontan! A fost…, sau nu a fost o surpriza pentru Base’? Eu unul…, inclin sa cred ca a fost! (Pacat este ca inca nu a ajuns “cutitul la os” romanului!) In caz ca ne uitam “in spate”, singurul moment in care armata/politia/securitatea a “pactizat” cu “dusmanul” a fost in ’89! Ce nu intelege D-l Base’, este ca populatia s-a cam saturat de figura “ceacara” a Presedintelui.
    D-le Basescu, poporul s-a saturat de atata bine. “Sa traiti bine!” Care bine? Al cui bine? Al dumneavoastra D-le Presedinte (Atat al dumneavoastra, cat si al acolitilor dumneavoastra!)! Restul…, poate sa moara pe baricade! In acest moment…, singurul gand al dumneavoastra este sa va terminate mandatul! Senzatia mea este ca… Frica va bate la usa! Veti mai scapa nepedepsit? Daca flota ati putut sa o vindeti la fier vechi catre intreprinzatori aflati in cele 4 zari, si nimeni sa nu vat raga de urechi…, acum situatia este putin cam alta. In caz ca ati uitat, incerc sa va readuc aminte: Minerva vs Petromin.
    3. S-a scandat in fata palatului: Jos Guvernul, Demisia (Presedintelui), indemnuri la/catre “puscarie” pentru Presedinte! Asa ceva…, poate fi considerat INADMISIBIL! Pentru mine, un biet patriot de rand! Pentru dvs… cred ca este ceva de SPERIAT! Odata pierdut suportul Structurilor Ministerului de Interne, situatia nu mai este tocmai pe roze! Cine ar mai putea sa va apere de furia poporului? Unde s-a dus acea incredere “oarba” in popor? Ati pierdut-o la “Golden Spritz”, ‘au la “Ciresica”?
    Intr-un final ati putut rasufla linistit! Au plecat catre casa… O ampla miscare sindicala este anuntata pentru 7 octombrie. Aveti mare grija! Daca ne aducem aminte de ultimele zile ale lui Ceausescu…, el “a incercat” in ultima clipa sa mai “puna” la salariu si pentru mame cu copii minori, o anumita suma de bani. Bani care… oricum nu ajungeau pentru toata lumea. Sfarsitul lui Ceausescu a fost tragic! Sfarsitul actualului Presedinte cum se va-ncheia?

    PS1 – Guvernul Boc “cade” pana in data de 15 octombrie.
    PS2 – Mandatul de Presedinte al lui Traian Basescu se incheie pana la sfarsitul anului.
    Am sa inchei cu o dedicatie “la minut” catre Base’!
    S-a urcat pe Tron
    Un mândru bufon!
    Ce a considerat
    Dupã ce Domnia Sa a aflat
    Cã e Președinte!
    (Chiar de el… nu are minte!)
    Cã poate fura și
    Poporul a subjuga…
    Fãr-a crãpa!
    Dar el, vai!… nu era
    Decât un potentat
    Ce a vândut
    Tot ce-a putut!
    A dat la ai sãi
    Toți mândrii farisei
    Ce se credeau și ei Zei
    Puteri depline
    Într-u propâșire
    Şi înavuțire!
    Dar… vai! Va veni
    Şi pentru el o ultimã zi!
    O zi în care
    Poporul rãpus
    Pe alte meleaguri dus
    Supãrat de-atâta cãrat
    S-o fi supãrat!
    Atunci, cel mândru bufon
    De se crede-ntâiul Domn
    Va cãdea!
    Şi va rãmâne…
    Doar un SIMPLU OM!

    Semneazã… Popa’s!
    Un simplu cetãțean, sãtul de-atâta hoție dintr-o prãvãlie!
    Un simplu patriot, poate… puțin cam dobitoc, pentru cã nu vrea sã-și pãrãseascã țara! (încã!)
    Sã trãiți bine!
    Dumneavoastrã!
    Cã noi…, poporul român, ne-am cam sãturat de atâta bine!

    Gandul lu’ Popa’s

  38. Nu ştiu dacă i s-a făcut frică, dar furia oarbă sigur l-a cuprins. (Vedem noi pe dracu’ în zilele următoare. 😉 ) Ce ne ura el că nu l-am făcut president în ţară, de acu’ îşi face un scop în viaţă să ne lichideze cu totul. (De mult n-am mai fost atât de mulţumit! O zi nefastă pentru scorpion. 😀 )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.