Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > “Mona, mai adu-mi puţin mapa”

“Mona, mai adu-mi puţin mapa”

ULTIMA ORĂ: Cum a apărut deranjul cu EBa, cum l-a ras tăticu’ pe Nica. Blaga e interimar. Aștept demisiile demne ale pesediștilor. Hai cu egalarea, băieții!

În sfârşit, avem proba lipsei totale de implicare a Monicăi Iacob Ridzi în campania pentru europarlamentare a independentei EBa. Cineva a servit-o pe domnişoara Băsescu: o emisiune de campanie înregistrată, la cheie, cu un moderator drăguţ şi mai în vârstă, la televiziunea One din Petroşani. Care, dacă informaţiile pe care le am eu sunt corecte (vorba lu’ viitorul fost ministru Nica), nu s-a mai difuzat, din motive care deocamdată îmi scapă, pe post. Orice asemănare cu personaje şi televiziuni din Bucureşti este întâmplătoare, iar Mona doar căra mapa. Să fie clar!

UPDATE: Mă uit la reluarea de la Gâdea, cu imagini și comentarii de la semnarea protocolului PD-L – PSD. Întrebare Gâdea: Cât va rezista? Răspuns Ciutacu: Până în septembrie anul viitor. Vă mulțumesc pentru atenție, domnule Băsescu și stimați telespectatori, mă scuzați că am avut încă o dată dreptate, v-am pupat pe dințișori, noapte bună!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

181 thoughts on ““Mona, mai adu-mi puţin mapa”

  1. Scuze pentru off topic….. As dori sa vad si momentul din emisiunea Marius Tuca Show din ’97 sau ’98 cred, in care Traian Basescu spune ca Romania nu are nevoie de autostrazi pt ca nu avem destul trafic.

  2. Fata imbecila a lu mitocanu, slugarnica ritzipoanca si limbiincur de la tv, iata tabloul suprarealist al realitatii portocalii, atat de iubita de primul badaran al tarii!

  3. Bine Victoras, eu in inima mea eram sigur, nu incapea indoiala, acum pd-leii or sa incerce sa zica ca-i o fcatura.
    Iti spun sincer, sunt satul de astia, scarbit, ma doare ca am facut 5 ani de facultate, doi de master si inca vreo 4 de doctorat si nu mai am sperante.
    Si eu sunt inginer, copil plecat de la tara care am dus trai greu prin bucuresti, dar dezamagirea care ma cuprinde este ceva legat de groaza, scarba si totusi in nebunia mea cred ca Romania va avea un destinn mai bun. Mai rau decat acum nu se mai poate, dar nutresc speranta ca Europa ne va curati de secaturile astea, nu o pot face decat infometandu-ne si scotandu-ne in starda si scuturand printr-un ciclu de alegeri anticipate tara.
    Sti, tot raul spre bine, banii la FMI ii dam daca avem si de unde, asa ca trebuie sa faca ceva in domeniul economic, ne va face infrastructura si brate de munca nu vor aduce de la ei, vom fi atat de saraci incat vom muncii foarte ieftin, dar pe undeva trebuie sa avem un standard minimal in sanul UE.
    Tie, ce sa-ti spun, putere de lupta si sa-ti lumineze Dumnezeu calea sa poti gasi dovezi.

  4. Frumos:)) foarte frumos…daca tot primim in tara asta numai”jumatatea lui cinci” barem sa mai vedem si clipuri dinastea funny:)..Numai bine Nea’ Victore

  5. la min 4, coama de martoaga tesalata si unsa cu toate alifiile, o da de gol, gestica ii apartine… este “Doamna Monica”

  6. Un detaliu extrem de interesant. Ridzi comenteaza ca “pesedistul imputit’ este pe o pozitie complet neeligibila pe lista candidatilor la europarlamentare: “ca 42 la noi”. EBA zice, foarte zambitoare: “sau 25”. Pe locul 25 in listele PDL fusese retrogradata Andreea Vass, dupa ce a avut tupeul sa comenteze oportunitatea candidaturii beizadelei.

  7. foarte tari carcotasii in seara asta.cam asta e perceptia despre ciutacu in .ro, bineinteles in afara de cei care scriu zilnic pe aici si regasesc mereu pe cineva genial.

  8. am gasit pe un blog al unei fete din Moldova o afirmatie a lui C-tin Munteanu(nu stiu cine e dansul ) care suna cam asa :“Limba rusă trebuie să devină limbă de stat, altfel ne tîmpim” ..adica noi, toti romani suntem tampiti ? oare nu ar putea sa pateasca ceva acest om? …chiar m-as bucura dacar ar pati ceva .

  9. monica ridzi: “nu am fost implicata in campania domnisoarei basescu” a fost doar prezenta la evenimentele domnei udrea si doamana udrea prezenta la evenimentelei domanei ministru al tineretului si sportului.
    complexitatea acesteor fapte le-a naucit pe fetele astea incat nici ele nu mai stiu ce declara , unde si cand.
    succes la bruxelles d-soarei basescu

  10. Pentru ca ati dorit sa colaboram la emisiunile Dv, am dori sa-l revedem pe dl Oprescu foarte curand, mai ales dupa bataia de azi din Primaria Capitalei. Este minunat ca isi lanseaza candidatura, dar a promis alegatorilor ca va veni periodic si va da socoteala pentru hotararile luate ca primar. Nu credeti ca a venit momentul sa explice ce era cu lista care a provocat scandalul din primarie? Daca este onest si vrea voturile noastre, atunci sa vina sa ne lumineze, sa-si respecte promisiunea.
    Cat despre Mona, bine ca nu i s-a cerut hartia igienica…

  11. In timp ce lucrez “in campul muncii” si seara, incercand sa-mi pregatesc ideile pt ziua ce urmeaza, ascult televizorul, care de mult a devenit radio pt ca PC-ul este a doua mea natura, stau si ma minunez cum se zbate lumea ca uni fac si altii nu…e vorba despre politicieni, se intelege…..ei, domnii mei un lucru sigur nu il intelegeti sau poate ca nu mai aveti timpul necesar ca si mine: ACEASTA ESTE POLITICA SI ASA VA FI CAT VOM TRAI NOI, ACESTIA NE SUNT HOTII SI VOR TRAI LANGA NOI, ACESTEA SUNT NATURILE UMANE CU CARE NE-A INZESTRAT NATURA SI VOM TRAI CU ELE, asa ca nu va mai peirdeti timpul pe care nu il aveti. SUCCESE :))

  12. Incredibil….ma tot uit si nu-mi vine sa cred ca-i aia mica,a marinerului.
    Penibil.Sau asta se cheama stiintza?

  13. face parte din categoria din care mai face parte si ”domnule secretar de stat chemati-mi liftul” :))

  14. sa vedem, totusi, cu ce se ocupa mmlle Basesco la PE
    NB – a se observa lipsa de CV, prezent la aproape toti deputatii (celelalte exceptii confirma regula)

  15. Victor,iti multumim pentru tot ce faci pentru noi.Mereu mi-am dorit sa vad pe cineva si sa aud pe cineva cum ne deschide noua si familiilor noastre aceste orizonturi de cunoastere tribidimensionale austere si levitarea intr-un univers inteligentional care ne uneste intr-o fapta si o savoare a faptei mentionate mai sus.Nu cred ca ne putem ajuta singuri sa iesim din marasmul intortocheat a unor alte mentalitati invechite despre ceea ce este si ceea ce nu este.Am inteles inca o data si poate mult mai mult ce se afla in jurul nostru dar si in jurul celorlalti.Cum am putea sa reactionam corect ,cum am putea sa intelegem atitudinea nesemnificativa pe care o deslusesti cu atata migala si desavarsism.Apreciem tot ce faci dar si ce nu faci si iata ca acum iti multumim si as vrea sa avem siguranta ca si tu si ceilalti de care noi acesti oameni corecti depindem, sa ne insufletiti sa stim si sa cunoastem mult mai mult.Inchei micile mele randuri alaturandu-ma celor mai de incredere voci ale mass-mediei si va uram succes si asa sa o duceti mereu mai departe ca un stindard comun si contemplativ pe paginile de ziar si ecranele de televizor pe care acum le intelegem mai bine si cu mai multa usurinta.Multumim ca existi si ne faci cunoscuta existenta ta.De la tine am invatat sa fiu din ce in ce mai inteligent.Multumesc deasemenea.

  16. dau un sfat tuturor romanilor, duceti-va la ambasada elvetiei,suediei,norvegiei…in fine orice ambasada si cereti azil politic pe motive umanitare. e singura sansa sa mai scapam cu totii de leprele care au ajuns la putere.

  17. Clipul asta ar fi trebuit dat pe post intr-o emisiune electorala in care se afla si Basescu in studio. Sa vedem atunci ce mai zice… pentru ca de tacut stie sa taca.

  18. EBA: Mona, mai adu-mi puţin mapa…
    Mona: Desigur Elena; as face orice pentru casa… ca sa fii tu fericita! 🙂

    De coana Udrea nu mai zice nimeni nimic? Curios e faptul ca in zilele acestea “furtunoase”, “prima turista a tarii” este foarte tacuta? Nu cumva tot acest zgomot legat de Interne acopera tocmai zgomotul “Comisiei Organ”?

  19. eu spun doar atit,psd,pdl,udmr,pnl,,,,,,ori nemtii cu germanii,,romii ori tigani,,,basescu ori mircea geaona,,,,,,,si acum mai avem si bambooiste elena basescu fis ,,,eu nu vad in guvern decat o gasca pusa pe furat si mai am o nedumerire de ce draq va mai duceti la vot?ar trebuii k in ziua votului sa iesim totii din casa si sa pichetam guvernul sa plece totii si sa vina antradevar cineva care a condus ceva inafara de masina ,,,ar trebuii sa se remanieze cu totii de tot si sa ne lase draqului in rest va urez sanatate k boala vine singura

  20. Marinarul basinos a inceput sa ia apa. Daca Geoana are curajul sa iasa din troaca porcului (in care tot el a intrat de buna voie pentru ciolan), atunci are sanse reale la presedintie. Pocitania trebuie sa isi pregateasca elicopterul. Timpul nu mai are rabdare cu el si sleahta de curve penale pe care ni le-a adus pe cap.

  21. Ce n’a stiut Mona…
    Luck can’t last a lifetime, unless you die young!

    Ce n’a stiut Eba…
    The harder you try, the dumber you look.

    Ce n’am stiut noi…
    Never underestimate de power of stupid people in large groups.

  22. Genial Victore…Cu aprobarea ta si cu citarea “descoperitorului” voi prelua ;i eu filmuletul pe blog. Ai remarcat cine mai era in studio. La un moment dat tataitza ala de moderator a intrebat: “E bine domnu’ primar?”. Primar al Petrosaniului este Tiberiu Iacob Ridzi, sotul doamnei “Monica, stau bine cu mainile?”.

  23. minunat, insfarsit a intrat si petrosaniul in rand cu clujul; poliopol a fost razbunat prin aceasta postare in tot demersul lui(bine ca marele ziarist comunist nu mai e pe sticla lui);si toata valea zicea ca e portocaliu

  24. Pentru început: Hopa-mitică este o jucărie specific românească. Unii dintre noi, cu amintiri din epoca franzelei, îşi amintesc lesne de ea. Pentru cei cu amintiri din epoca aditivilor şi amelioratorilor, amintesc faptul că datorită formei mai grele şi rotunjite la bază, această jucărie folosea egoist gravitaţia şi revenea invariabil la poziţia iniţială…

    În prezent: România trece printr-o criză politică, cu premize şi efecte economice grave, întreţinută de lupta continuă dusă pe frontul agendei personale de către preşedintelui Băsescu. Din raţiuni de imagine, putere ş.a.m.d.

    Personaje: PDL şi PSD, ex-colegi de bancă la şcoala primară pentru guvernare din Piaţa Victoriei. Un fel de vis neîmplinit sau desăvârşit până la ultimul amănunt…

    Asemănări: Ambele partide pledează “nevinovat” în procesul de divorţ intentat electoratului, în urma mariajului nereuşit, pozând în victime ale celuilalt…

    Deosebiri: PDL-ul îl are pe Băsescu şi Boc, iar PSD-ul îl are pe Geoană şi Vanghelie. Foc-foc-apă versus Apă-apă-foc…

    Concluzii: Şi totuşi, găselniţa cu revenirea la poziţia iniţială a jucăriilor nu ar trebui să aibă aplicare decât în amintirile electoratului. În caz contrar, se lasă cu…

  25. Ce aveti mai cu fetele? Mona era doar o prietena care ii cara mapele Ebei, ca si-asa nu avea altceva mai bun de facut. Sa se ocupe de tineret, de sport? hai ma’….

  26. Domnule Ciutacu,rogu-va ca de fiecare data sa adaugati “haita” PDL atunci cand faceti referire la acesti pradatori al caror lider seamana izbitor cu PACALICIUL preluat din jocul de carti din anii 1960 ; suvita pe chelie,ochi sasii,hazos. Si n-ar strica daca comportamentul lor de haita ar fi dezvoltat in emisiunile si rubricile pe care le patronati cu atata succes. In perspectiva alegerilor prezidentiale, o rubrica permanenta pe aceasta tema ar avea ce dezvalui:o adunatura de indivizi pusi pe capatuiala,care si-au schimbat ideologia intr-o noapte, care ies cu agresivitate la atac pe televiziuni toti cu aceiasi tematica, primita zilnic de la partid etc.

  27. pt iosup : bine atunci tu stai la tine in ungurime
    mentioneaza ca one tv nu este o televiziune din tg-jiu ci din Petrosani iar nenea moderator este prieten cu TIR sotul lui MIR

  28. @Cetateanu’ Turmentat: permite-mi sa raspund dupa ce se fumeaza Monique 🙂

  29. Referirea cu coatele/mainile e o arogantza la mimoza aia mica a lui zeus care intreba cum sa tina mainile, daca e ok. Nu ca nu te-ai fi prins, dar poate intra vreun pedelici si nu pricepe.

  30. Domnule Ciutacu, ti-ai ales un loc nu prea bun de pupat” pe dintisori”?!Jumatate dintre romani avem dantura defecta asa ca, ne pute gura in masa?!
    Buna dimineata!

  31. “La anii mei dom` primar, mai conteaza?”. Saracul moderator petrosanean, era timorat de botox.

  32. Mi se pare cea mai tare dovada de pupincurism devoalata de presa! Nu stiu cum naiba ati facut rost de ea, dar e tare rau de tot! Jos basca, ce sa zic!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.