Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > “Mona, mai adu-mi puţin mapa”

“Mona, mai adu-mi puţin mapa”

ULTIMA ORĂ: Cum a apărut deranjul cu EBa, cum l-a ras tăticu’ pe Nica. Blaga e interimar. Aștept demisiile demne ale pesediștilor. Hai cu egalarea, băieții!

În sfârşit, avem proba lipsei totale de implicare a Monicăi Iacob Ridzi în campania pentru europarlamentare a independentei EBa. Cineva a servit-o pe domnişoara Băsescu: o emisiune de campanie înregistrată, la cheie, cu un moderator drăguţ şi mai în vârstă, la televiziunea One din Petroşani. Care, dacă informaţiile pe care le am eu sunt corecte (vorba lu’ viitorul fost ministru Nica), nu s-a mai difuzat, din motive care deocamdată îmi scapă, pe post. Orice asemănare cu personaje şi televiziuni din Bucureşti este întâmplătoare, iar Mona doar căra mapa. Să fie clar!

UPDATE: Mă uit la reluarea de la Gâdea, cu imagini și comentarii de la semnarea protocolului PD-L – PSD. Întrebare Gâdea: Cât va rezista? Răspuns Ciutacu: Până în septembrie anul viitor. Vă mulțumesc pentru atenție, domnule Băsescu și stimați telespectatori, mă scuzați că am avut încă o dată dreptate, v-am pupat pe dințișori, noapte bună!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

181 thoughts on ““Mona, mai adu-mi puţin mapa”

  1. mi-e sila de personajele astea, de gasca din care fac parte, de partenerii lor de “afaceri” si cel mai sila mi-e de inertia care pare sa fi inghitit romania cu totul.

  2. Ce limbi in cur comuniste ia asta. Cred ca tac-su nici nu apuca sa se cace bine. Oricum va meritati soarta rromani din Rromanika.

  3. Alo, tovarasii din PDL, tovarase Basescu, Mona, ce mai faceti?

    Domnu’ de labeunuteve, cum ziceati ca e cu Ciutacu?

    Dar la Antene in seara asta ce vedem?

    :*

  4. Deci, mi-e rau.
    L-au facut pe marinelu’ in faza asta… cu “materialul clientului”. Cine a filmat chestia si a pus-o pe youtube e super tare. Mai exista putina speranta pentru tzarishoara noastra.
    Sper sa vedem si pe antena 3, chiar la stiri, ca e super tare.
    Hai noroc, si la mai mare.

  5. Pai…sunteti surprinsi? eu nu; de fapt, sunt surprins ca a aparut aceasta inregistrare…cred k o sa si-o ia cineva de la postul minune..:)) voi ce ziceti?

  6. Stii ca am fost starnit de expresia EBEI:”pot sa ma joc cu pixu’?”Da,orice pt ‘gogosica lu’ tata’.Ca asa-zisul moderator ajungi daca mamicuta te sterge la nasuc cu vata ei rosie,toata copilaria…

  7. Cea mai misto bucata suna cam asa:
    Stii, cand ai niste foi
    pare ca esti pregatit.
    (Ridzi)

    Incet-incet mai ca incepem sa decodam si noi
    tot felu’ de lucruri, pe care pana acum
    le incadram pe nedrept la capitolul documentare,
    cand ele de fapt tineau de limbajul trupului.
    Pogea, te-am prins, mama draga, te-am prins!
    Intotdeauna am avut o suspiciune
    legata de foile alea!
    Va sa zica e doar un fel de inside joke de PDL.

  8. Citez: “Asa ceva… asa ceva este Dumnezeu!” Dupa asa o dovada, nu ma intreb ce o sa zica EBA, ma intreb ce o sa zica Basescu. Dupa ce ca si-a invatat discursul pe dinafara asemeni unui copil care invata poezia pentru a doua zi, acum este mare PE. Ne mai surprinde ceva in tara…

  9. Cineva sa propuna de urgenta completarea nomenclatorului de meserii, cu indeletnicirea de “carator de mapa” .
    Se pare ca se poate face cariera frumoasa, cu satisfactii personale si materiale de invidiat, mai ales daca ne aducem aminte si de o alta fosta purtatoare de mapa, ceva mai blonda… 🙂

  10. “Impeidicata” asta mica,pentru care si pozitia naturala a mainilor e dificila,sa ne ne lase,dar sa-i intorca favorul lu tac-su:daca el a luat-o de “manute” si i-a pus pile in politica,n-au decat sa faca,dupa executarea mandatelor, cale-ntoarsa ca s-au imbogatit destul.

  11. In concluzie, ca sa-i asigur un viitor luminos copilului meu, dau divort de sotul meu, imi iau un babalac cu pozitie buna(in politica de preferat)…Ca daca sta copilul dupa noi doi care abia reusim sa-i punem o paine pe masa..tot asa or sa-l ia de la stomac peste ani(ca sigur n-o sa se schimbe nimic)…
    Ca…la ce-ti foloseste sa ai bun simt, sa-i dai educatie aleasa…sa-l duci la logoped sa vorbesca clar si cu dictie…cand vezi toti cocalarii si toate pitipoancele ca devin modele….la dracu…:(

  12. Si o intrebare tendentioasa pentru tine(daca se poate): presupunand ca te intreba EBA cand a fost la tine in emisiune “cu mainile, cum e cel mai bine?” , ce i’ai fi raspuns ? 😀

  13. Ba-i bai

    Udrea, Ridzi şi Berceanu
    Cheltuiră-ţi cu toptanu.
    Micuţu nu fi farfară,
    Iute dă pe Leana-fară.

    Cad trenuri de călători,
    În cinci zile de trei ori
    Şi Berceanu stă pe spate
    Până când vor cade toate.

    Măi Emile, măi Dârdală
    Daţi-l pe Bercanu-afară;
    Cea mai mare hahaleră,
    Daţi-l jos în barieră

    De nu vă e cu bănat
    E lovitură de stat
    Să menţi doi sabotori
    La comanda unei ţări

  14. Ce-o sa mai vedem noi astfel de “probe”, daca dupa alegerile din noiembrie, respectiv decembrie, Base’ va fi apelat cu “domnule fost presedinte”! Cel putin, asa sper… In ceea ce priveste limbile cu care Ridzi igienizeaza curu’ beizadelei, sa nu ne facem iluzii, oamenii din aceasta specie vor mai face multa vreme umbra pamantului, in Romania; s-a demonstrat cu prisosinta ca aceasta ocupatie este de viitor, aducatoare de foloase de tot felul si chiar merita sa fie inscrisa in nomenclatorul de meserii. Victor, “derbedeu’ dracului”, inca o data ma inclin in fata curajului tau. Respect

  15. Ca să nu uit, ar fi interesant de ştiut cum a venit pregătită beizadeaua prezidenţială la Vorbe Grele. Mai ales că ştia că va intra în direct. Şi dacă-mi aduc bine aminte, îşi ţinea mînuţele alăturate, pe masă. Ţinuse deci cont, de sfatului Monăi. 😀

  16. Mititica de ea, ce emotiva este, noroc cu primarul Ridzi si cu consoarta caratoare de mapa ca erau in studio, altfel facea si pipi pe ea de atatea emotii, ufffffff si mainile alea o incurcau, nu stia cum sa le tina….Pe gatul sticlei fata moshului, ca taticu, asa a ajuns prezident (vorba altei Mone dar Pivniceru). Pai madam Ridzi merita atatea flegme in ochi si suturi in cur pentru minciunile aruncate cu nonsalanta pe sticla incat cred ca vreo trei saptamani se spala cu Dove sa dea jos crusta si sta in picioare evitand scaunul.

  17. Iar v-ati luat de “copilu'” ala micu’ ?
    Sa muriti de ciuda: e “euroi-parlamentar”!
    Cati copii destepti si premianti “n-ar vrea sa fie” ca ea… Ea e …unica…si ma reprezinta…din nefericire.
    Apropo! Cate luari de cuvant are in Parlamentul european? Si pe ce teme?

  18. @ionutu: a venit bine injectata de staff cu discurs, da’ a scos din ea niste spontaneitati de mananca televiziunile de stiri si acum din ele 🙂 si a prestat live, ca eu nu sunt de la caminul cultural sau de la publicatiile tineretului comunist. e liber la preluat!
    @zacky: victoria are multi parinti, la infrangere esti singur.

  19. mda…mai lipsea Quentin Tarantino sa fie angajat sa-i faca regia la domnisoara Basescu.Si ne mai miram ca prin parlament nu sunt in stare sa faca un proces verbal…sunt indignat total

  20. Eba sau “E, Bă!” , bine ca in Romania nu mai poti sa ai parte de succesuri,si sa faci cadouri scaune electrice ca individia unor indivizi ajunge sa fie irefutabila. (mona daca zic irefutabil pe blog la ciutacu il amendeaza CNA, asai !?)

  21. Iata ereditatea isi spune civantul. Ce naste din pisica soareci mananca. Romani, ati inteles pe mainile cui suntem ? Cam asta e cu limba de lemn si analfabetismul functional. Daca mai adaugam si tupeul tabloul e groaznic. Hai sa nu fim rautaciosi, dar cand aud aia din Consiliul Europei si vad aesmenea imagini pe viu, ce ziceti ? Va dati seama cam ce imagine avem in Comunitate ? Puneti-l alaturi pe Becali si totul e ok.
    Cam asa ne vad si Occidentalii pe noi. No comment !

  22. Chirvasa îl cheamă pe realizator și Poliopol pe “mini-mogul” care probabil nu și-a plătit angajații pentru a 1000-a oara(lucru des întâlnit în provincie) și de data asta l-au făcut.
    Interesant ar fi sa fie verificat financiar, băiatul asta – Poliopol, sa se observe ce intrări are pentru acea perioada.

    Toate cele bune!

  23. Curata ‘lipsa totala de implicare’!!;ce vreti sa insinuati cu titlul de mai sus? Ati uitat ca “fata a’ mica a tatii este o copila nevinovata?”; ea nu a fost ajutata de nimeni sa ajunga unde a ajuns! Doar efortul ei asiduu a rezultat, in ‘europarlamentariatul’ ei. Vreti acum sa stricati ‘relatiile’ Dvs. ‘amiabile’ cu dansa, cand atat de dragalasa va spunea :”Victore”…? motiv pentru care atata amar de lume v-a condamnat; maram toata lumea astepta sa faceti ‘o executie’ televizata. Si acum sustin, ceea ce am scris pe blogul Dvs. atunci, ca ati procedat dupa niste principii la care tineti foarte mult si care va interziceau sa aruncati ‘vorbe grele’de ura si ocara.
    Ma bucur ca ‘nimic’ important pentru romani ‘nu uitati’, ‘il taxati’ cand si cand, si intotdeauna aveti documente zdrobitoare, motiv pentru care ‘mascaricii care inunda televiziunile’ se feresc sa va iasa in cale. Felicitari.

  24. Domnule Ciutacu,
    (nu-mi permit sa Victore ca nu ne-am tinut de aceeasi caramida la cutremur)

    Cand va ingretosati suficient de televiziune si ziar si vreti sa respirati in ritmul propriu va sugerez un blog comun Ciutacu-Badea… Promit ca traficul va fi atat de ametitor incat va veti permite sa refuzati reclame…
    Mi-am permis sa comentez aici pentru ca m-am saturat s-o vad pe motociclista lu’ Voltaj,pe “primul alcoolist al tarii”, pe “ieftina” lu’ Ridzi…pe… pe…Ce ziceti? Faceti un roman fericit?

    PS: se numeste ca dau limbi?
    stima

  25. ma apuca un profund sentiment de sila….regimul basescian are sechele comuniste…beizadeaua se simte ca o printesa in regatul lui tasu’….rusine pentru noi ca am tolerat furtul voturilor pentru EBOLA …si uite unde am ajuns….a infectat pardon afectat tot in jurul ei.

  26. E de-a dreptul scarbos! Scarbos! “Mona, cum e cel mai bine sa-mi tin mainile?” Eba: in cur poti sa ti le tii! – asta era raspunsul. Mi-e greata! Iar penibila cealalta si-o merita din plin: a ajuns caratoare de mape!

  27. Te rog frumos sa nu te iei de sora mia , Victor Ciutacu , domnisoara Elena Basescu . Ca in timpurile astea neclare nu mai stii care cu cine esti sora sau frate :))))

  28. din pacate, o doare in pix pe domnita ralu; e la bruscheles, e parlamentarita si cainii latra, caravana a trecut

    pun pariu ca o sa faca o cariera frumoasa in politica

    vox clamantis in deserto

  29. Daca ar avea o farama de onoare, ar trebui sa-si dea demisia. De fapt nici nu ar fi trebuit sa candideze. Mizerabil!

  30. Victor, eu nu sunt de acord cu faza asta! e la fel cu ce fac tembelii aia de la cancan cu amante si filmulete porno si tot asa. nu e barbateste sa filmezi “pe la spate” apoi sa te dai mare si tare…parerea mea

  31. Acum doua zile l-am visat pe presedintele Traian Basescu.Astepta sa intre in direct la PROTV… iar presedintele ma rugase sa asez niste tricouri rosii .

  32. faza cu foile e geniala.. si era si dom’ primar prezent, iar moderatorul avea experienta din a o scoate din orice situatie nefavorabila. ce mai… era impartial nenea…asa cum ar trebui sa fie orice jurnalist… doamne doamne

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.