Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Majoritatea foştilor zimbri, astăzi boi

Majoritatea foştilor zimbri, astăzi boi

Un coleg, nu vedetă tv de talie internaţională eruptă de sub mesele bogaţilor, se crucea, a doua zi după marele debut al concursului de răgete şi excitat puberi acneici la bară de la Pro TV, că e posibil ca atâta lume să urmărească mizeria aia sclipicioasă. Dincolo de curiozitatea specifică zimbrilor transformaţi în boi la orice descindere a rulotei de circ în sat, am convenit că principalul motiv e că numărul lor, al precarilor intelectual, ne copleşeşte pe noi, ăştia cât de cât alfabetizaţi, care mâncăm cu furculiţa şi bem cu paharul. Fapt probat, cu vârf şi îndesat, de-a lungul ultimelor două cicluri electorale. Şi că, spre deosebire de restul pieţei, fenomenul Pro s-a bazat pe o extrem de minuţioasă şi aprofundată cercetare a pieţei.

Oamenii au obiective de business şi se chinuie să le îndeplinească. Aşa că, după ce analizează cercetările de piaţă, se adaptează perfect mediului căruia i se adresează. Locuitorii spaţiului geografic unde dansatul la bară e virtute, la fel ca şi pricopseala financiară pe bază de cur, rezonează, de regulă, la grobianism, hăhăituri, ţigăneală şi emoţii patetice. Pe care maşinăria infernală din Pache Protopopescu i le oferă, cu talent şi mult profesionalism, pe rând ori sub formă de mix, pe tavă, îmbrăcându-le într-un PR inteligent dozat, costisitor şi, după părerea mea, iresponsabil.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

167 thoughts on “Majoritatea foştilor zimbri, astăzi boi

  1. neata, am vazut din aceasta emisiune doar baiatul ala, care ca si SUSAN BOYLE, o gospodina neinsemnata are o voce dumnezeiasca si pe fata aia de dansa la bara, ca si altii devazura emisiunea eu am vazut ce gimnastica a facut fata aia, chiar daca s-a contorsionat de i-a venit rau, nu avea chiar un trup de bagabonteala de dans la bara prin italia, eu una dabia astept sa inceapa emisiunea colegei CARMEN AVRAM, i-am dat like dimineata pe fb vad ca incepe pe 1 martie, ca si EROII UITATI din decembrie cred ca o sa fie ceva super fain, altfel ne uitam si noi la ce ne alegem, asa ca sa mai uitam de nebunia asta din tara. va multumesc dana

  2. Emisiunea asta e la fel peste tot in lume. Google “stripper got talent” si o sa vezi ca la noi e lejer inca. Toate televiziunile au emisiuni aiurea si probabil ca de aia se intreaba lumea de ce atacul asta la protv.

  3. Cantitatea de inteligenta (si bun simt in general) e o constanta universala, asemeni vitezei luminii. Problema dureroasa e ca populatia creste exponential. Dar daca tot ai halit o tocanitza de pui cu mult mujdei de usturoi, macar tre sa ai bunul simt sa te speli pe dinti dupa aia, sa iei sub limba un mentosan, si nu sa te apuci sa rigai prin metrou ca o vita la abator. Cu alte cuvinte totul se reduce la cei 7 ani de acasa. Generatia asta moderna, fiind precoce, atroce si feroce, n-are nevoie decit de vreo 2-3 ani. In rest, legea ofertei intr-o piatza e legitima si sanatoasa.

  4. @ Dany:
    Generalizarea “tineretul râde…” este absolut neconformă cu realitatea. Eu ştiu ce am văzut în Parcul Tineretului şi în Piaţa Constituţiei, la “chemările” lui Mircea Badea şi Victor Ciutacu: oameni cu vârste cuprinse între anii de grădiniţă şi cei de pensie, dar tot “tineretul” era cel mai bine reprezentat. A, că mai sunt imbecili tineri, ca şi din alte segmente de vârstă, asta e adevărat. Aş merge pe credinţa că aceştia fac parte din categoria oamenilor care vor să pară mai mult decât sunt şi pot vreodată să fie, dar care nu vor să-şi recunoască limitele. Iar Băsescu le-a dat curaj că se poate să fii şi aşa, ca el, ca ei, şi eventual să le dea cu tifla celor care sunt mai dotaţi.

  5. Cu e ce mai presus ori mai prejos emisiunea de care vorbeti tu de serialul Beavis and Buthead.

    Aaaa da aia erau desene animate si putea fi pusi la categoria asa nu ?

    Daaa restul pe productzii TV de mai de peste an marca MTV cu ce sunt peste grohaiala PRO ?

    Bagatzi-va bine mintea in cap, pe mintea lor infantila voi vretzi sa va lasatzi soarta voastra si a copiilor vostri. Foarte bine daca ii lasati ei vi-l vor decide.

    Daca nu daca nu avetzi incredere in “ratzionamentele” si “gusturiel” lor …. atunci ar fi cazul sa facetzi ceea ce au facut cei care au descoperit prima data nevoia de juca pe cartea democratziei de fatzada a democratziei atent si strans controlata in substantza sa lautrica.

    A democratziei cu flack. A democrarztie lui orice alege alegi tot pe omul nostru il alegi.

    PS nu vi se pre ciudat ca nu e loc la TV de emisuni care sa dovedesca talentul promotziilor proaspetelor generatzii de absolventzi de scoli de muzica dar e intotedeuna loc de “talentosi” care canta cu picioatrele pe dupa cap ? Ca nu e loc de o gala natzionala de gimnastica ritmica sau artistica dar e loc de o ingalare de dans la bara ?

    Ca nu mai e loc de valoare in sensul sau academic sau sportiv de nonvaloarea cu PR TV?

    Asta e directzia in care non-actziuena nostra indreapta Romania, daca nu va convine facetzi ceva.

  6. Trustul Pro este cel care “importă” emisiuni de succes de afară, la care adaugă “virtuţile” descrise de tine şi uite aşa apare mega-succesul. În ţara în care un analfabet a ajuns milionar, fapt confirmat de un magistrat care făcând referire la el s-a exprimat cam aşa “cel mai bogat om din judeţul Olt” cred că astfel de emisiuni sunt mană cerească. Multe “succesuri”.

  7. Nu m-am uitat la productia asta. Nu ca m-as da “elitist” dar am banuit cam ce se petrece pe acolo. Oricum e un proiect rasuflat gen “American Idol” si altele asemenea….

  8. Scuze ca sunt pe langa subiect ( acest gen de emisiunu pentru mine nu conteaza 0.
    V-am vazut aseara, intr-o distinsa companie, subtil si inteligent dialog si m-ar interesa
    ( daca se poate) in procent, cam ce sanse dati dupa 26-27 februarie de “spargere coalitie”?

  9. Undeva la începutul clip-ului există un ROMÂN care își slobozește în gura-i puhavă câteva firimituri capitaliste în timp ce ”tânăra” își unduiește formele cărnoase… Cam asta e imaginea României, am citit destul de multe comentarii în care argumentul suprem ”suna” cam așa, ”în toate țările există curve perimate și boi la TV”. Nu contest, doar că în Vest, ele sunt oarecum excepții, noi, cei puțini, fiind prizonierii jegului românesc. Și ceva mic, ca idee și figură de stil…
    O zi plăcută!:)

  10. Emisiune de tot rahatul cu o singura exceptie.Fata de la bara este o “bunaciune” si o sportiva valoroasa.

  11. Iar s-au incins spiritele pe aici??cred ca printre noi SUNTEM dintre cei care au citit articole din presa legate de aceasta emisiune (copiata prost, subiectele bagate ca sa umple spatiul de emisie) sau urmarim macar de plcitiseala si alte emisiuni care ne coboara gradul de civilizatie (daca nu deja e mult prea jos).eu de la locul de munca sincer nu ma pot uita la discovery, explorer si altele pentru ca nu am cum.Acasa insa, dupa ora 20 asta fac.Ca sa ne amuzam tanti cu “gimnastica” ei la bara care dorea sa o promulge la rang de sport olimpic sau ceva de genul a fost o gura de dumnezeire asa ca inceput de weekend.Eu sunt una dintre persoanele care se uita dimineata la stirile de pe pro pana la 10, pe antena3 la badea , ciutacu si gadea, citesc blogurile voastre, seara ascult pe badea la radio, seara acasa ma uit numai la documentare sau la emisuni medicale.Gresesc cu ceva???????Cred ca asta s-ar numi diversitatea televizata :D.Am cunostinte care decat sa se uite la o stire (,macar sa afle si ei ce partide mai sunt in tara asta , pentru ca nu stiu, ca sa nu zic ca se duc cu ochii inchisi la vot)mai bine prefera sa se uite la diverse emisiuni.Cu genul asta de oameni nu ai ce comunica, nu ai subiecte.Am sau nu cat de cat dreptate?

  12. Postarea ta ar trebui sa fie rezumata ceva de genul: cine are urechi, sa auda. Nu cred ca bosii de la A1 vor auzi. Pentru ca, data fiind implicarea marelui boss in politica, trustul Intact nu este (ca Pro-ul) o simpla afacere media, centrata şi axata pe profit. Intotdeauna patronatul de la Intact va vedea televiziunile şi publicatiile din trust inclusiv ca mijloace de presiune şi de influenta politica a publicului. Nefiind, asadar, strict o afacere axata pe maximizarea profitului, managementul activitatii curente (ca şi al proiectelor de viitor) va fi realizat astfel incat sa impace şi capra şi varza. Capra = profitul; varza = influenta politica. Inchei aceasta parte a postarii mele cu parerea-mi de profan: pe criza asta, cand piata de publicitate se contracta şi devine din ce in ce mai interesata sa se adreseze cat mai tintit publicurilor vizate, managementul Intact risca sa ajunga ca in doi-trei ani ori poate chiar mai curand sa i se aplice proverbul “Cine alearga dupa doi iepuri…”

    Acuma rezumand şi mai pe scurt idea, as zice (daca as fi Victor Ciutacu) asa: “Bre fratilor antenisti, daca tot ne prostituam, macar sa o facem pe bani buni. Pro-ul cum poate şi noi nu?!… (Ca n-or fi Antenele fix antecamera Academiei, nu?)”

    Trebuie sa apreciez ca ai un stil aparte de a crea iluzii automultumitoare in randul cititorilor tai. Citesc postarile unora şi ma minunez. Reusesti sa fii un pui de Freud pentru multi de prin zona. Ce fericiti sunt ei, simtindu-se zimbrisori şi taurasi… Cand de fapt sunt – cei mai multi – mari boi. (Aicea trebuie sa remarc ca ai un sex-appeal aparte: ai o arta teribila de a atrage o droaie şi mai mare de vaci!).Pentru ca sunt impotriva etichetarilor şi a jignirilor, ma simt obligat sa detaliez ca sa dau substanta demnelor epitete de mai sus. (Sper ca astfel iti iau, partial, şi o povara de pe umeri. Daca un bou ma viziteaza acasa, din politete nu am sa-i spun ca este bou, ca nu-i politicos; daca ne intalnim pe un teritoriu neutru, pot sa i-o zic mai usor.)

    Dupa mine, majoritatea covarsitoare a autorilor postarilor la acest articol sunt fix la acelasi nivel de uz al ratiunii ca şi in cazul telespectatorilor de la Pro. Ba uneori boul pacient (= pasiv, care sufera, asupra caruia se exercita o actiune), inert şi intrat in transa al Pro-ului mi se pare de-a dreptul dragalas. Spre deosebire de astialaltii, boi activi şi implicati, care vor sa schimbe ceva. Nu stiu ce, nu stiu cum, nu au cu ce, dar vor sa schimbe.

    Citind postarile, vezi ca multi nu scriu sa transmita, ARGUMENTAND, un punct de vedere, ci se rezuma la a arata ca au şi ei o parere. Dar, vorba ceea, nu e o parere oarecare. E PAREREA LOR. Aceasta este pur şi simplu o forma de autoterapie, prin care oblojesc suferinte şi frustrari. Citind, imi pare destul de eficienta, mai ales prin co-impartasire.

    Din lipsa de timp şi spatiu, ma voi referi la cel mai flagrant şi totodata socant lucru, pentru mine. Ca fiecare trateaza parerea lui proprie şi personala ca şi cand ar avea relevanta statistica, ba uneori ca şi cand ar fi ADEVARUL. Şi suntem cativa prin zona care stim ca nu-i asa.

    Sunt cate va minciuni sociologice care sunt colportate şi acceptate tacit şi cu maxima seninatate de majoritatea cititorilor tai (ca proba ca chiar este vorba de o forma de autoterapie). Un inventar aleator ar putea debuta cu mitul calitatii intelectuale, materiale şi sociale reduse a votantilor lui Base din 2009. Daca s-ar obosi vreunul sa caute şi sa se uite pe statisticile din primul tur, ar vedea ca electoratul cel mai needucat a votat (şi asta s-a intamplat an de an din 1990 incoace!) cu PSD-ul; urmeaza apoi cel al PDL-ului şi, in sfarsit, al PNL-ului. Adica elitele (intelectuale, materiale şi sociale) au votat cu PNL-ul şi cu Crin, iar cei de la polul opus – cu cel mult opt clase ori scoala profesionala, cu venituri sub medie ori traitori din ajutoare sociale, din mediul rural, dar şi din cartierele periferice ale marilor orase (lumpenproletariatul, daca nu ni-i frica de cuvinte) – au votat cu PSD şi cu Geonel.

    Alt mit este cel al mituirii electoratului de care PDL-isti. Tot fals. Pentru ca TOTI au mituit pe toata lumea. Cu un accent mai apasat pentru PSD. Evident, PDL-ul a “tinut aproape”. Daca cei din PNL au fost mai stersi, asta pentru ca nu au avut resurse la fel de consistente ca şi ceilalti. Pe romaneste, nu au avut destui baroni locali… Acuma si romanul, impartial cum il stim, le-a tras clapa. Adica urmand indicatia Monei Musca. Citez din memorie: “Mancati-le micii, beti-le berea şi votati cu noi” (Pentru necredinciosi: am clipul electoral cu memorabila spusa!)

    PS Tot ce am scris mai sus (pe locuri acid de cinic) mi se aplica, evident, şi mie. Zi buna. Si vaci, si boi si zimbri maruntei.

  13. @alphas: afisezi o superioritate care, in afara scrisului coerent si conform regulilor gramaticale (chestie de normalitate, in definitiv), habar n-am pe ce se bazeaza. in domeniul industriei tv, pleci de la niste prezumtii, pe care ti le transformi in certitudini, profund gresite, total paralele cu realitatea. si folosesti niste generalizari aberante. in rest, traim intr-o tara inca libera, cu pareri deocamdata libere

  14. Cea mai geniala si adevarata fraza, caracterizarea perfecta a ceea ce reprezinta astazi Romania “Locuitorii spaţiului geografic unde dansatul la bară e virtute, la fel ca şi pricopseala financiară pe bază de cur, rezonează, de regulă, la grobianism, hăhăituri, ţigăneală şi emoţii patetice.” Pacat ca nu stiu numele emisiunii ca m-as fi uitat de curiozitate.

  15. Scuze, credeam ca introduce si subsemnatu’ un comentariu la articol…dar trebuie sa ma las pagubas. Din ce vad, am dat buzna intr-o sedinta a Academiei. Macar atata precautie sa fi avut sa nu deschid usa cu o lovitura de picior.:)
    PS Pun pariu ca, macar 75% din astia de o ard la modu’ sententios condamnand vulgu’, sunt primii pe fotoliu cu pop-cornu’ in brate si sticla de bere de’a dreapta. Poate baga si un “incepe vitamina C”;). Desigur, la modu’ fin.

  16. Apropo Victore, incadrarea postarii la categoria “Caruta cu deontologi” e pur si simplu senzationala…=)))

  17. Nu am vazut emisiunea, nu stiu daca a fost buna sau rea. Dar vad foarte multi dintre cei care au postat aici etichetand persoanele care s-au uitat ca fiind inculti, retardati, etc. Vreau doar ca in seara cu emisiunea face ceva in CATIA si oricum mergea tv-ul pe discovery cred. Dar am auzit la tv-ul parintilor mei care s-au uitat din cate-mi dau seama la emisiune si se amuzau copios. Vreau sa spun ca in cultura generala sunt putini oameni care au cultura maica-mi de exemplu, vorbitoare de ebraica, maghiara, franceza, italiana, nevotanta de basescu si probabil nu sunt multe persoane care au citit cat a citit ea poate altii nici n-au vazut atatea carti…
    Intr-un subiect anterior posta-i asta:
    “ma uit la iesirile isterice antefactum si-mi dau seama ca multa lume trebuie sa se duca urgent sa se caute la cap. daca a facut ceva cu adevarat Basescu, in cei sase ani de mandat, a fost sa scoata la lumina caraacterele mizerabile si intoleranta multor romani. se judeca numai in alb si negru, dialogul nu mai exista ca institutie, oamenii sunt condamnati de politia gandului doar pe criterii de apartenenta politica.
    P.S. dupa ce trece emisiunea asta, toti pupatorii mei in cur de pe acest blog care m-au injurat si suspectat de nevolnicii vor fi banati imediat cum vor reveni la vechiul lor obicei”
    Seamana zic eu. Dar poate-i vorba de alta emisiune si poate deh trebuie sa fim reconcilianti in anumite directii, dar nu in toate…

  18. Apreciez felul cum pui problema. Astept şi sper ca vom ajunge cu totii ziua in care normalitatea va fi trecuta cu vederea şi nu apreciata, cum se intampla azi in societatea noastra bolnava. E normal ca functionarul / politistul / vamesul sa nu ia mita, iar pentru asta nu trebuie recompensat. E normal sa scriem corect, iar asta este banal. Este un drept sa avem puncte de vedere, in masura in care orice opinie trebuie sustinuta cu argumente. Şi aceasta cerinta este normala.

    In general nu imi construiesc punctele de vedere pe baza de prezumptii, ci doar pe fapte (cat mai) brute. Evident ca argumentarea mea poate scartii. Şi uneori o şi face. Tare. Pentru ca fac generalizari, care uneori (nu indeajuns de rar pentru gustul meu) nu se confirma. E risul oricarei inductii, pana la urma. Si ce am de pierdut?!… Ca doar m-am pus şi pe mine, senin, in randul boilor sadea. Şi trebuie s-o merit.

  19. Dar ce parere ai despre copilul de 15 ani,care a cantat cu o voce de contratenor? Nu a fost un moment de sclipire in emisiunea hidoasa?

  20. As dori sa stiu daca audientele sunt publice sau au acces la ele doar cei ce le comanda?

  21. @alphas :
    Tu esti : vaca , bou sau pui de zimbru , ca nu ne-ai lamurit , daca tot iti place sa jignesti lumea sub anonimat !!!…
    Daca esti asa de ” principial ” , nu vrei tu sa te duci in fata la Cotroceni sa faci ceva mai util cu energia ta revolutionara , ca ne-am saturat de ” ziceri ” de astea intelepte !!!…
    Stiu ca o sa se supere Victor pe mine , imi cer scuze , dar , blogurile au si ele o ” telecomanda ” ca televizorul : se cheama MOUSE .
    Cu un simplu click , gasesti in alta parte dezbateri mai aprofundate pentru nivelul tau !

  22. Domnu’ Victor, dar de ce multi dintre comentatorii acestui post vor sa va auda cum comparati A1 Cu ProTV? E o intrebare retorica. Totusi ei nu isi dau seama ca un angajat al unei televiziuni, nu are voie sa faca anti-reclama postului in care lucreaza?
    Nu stiu, mi se pare ca trebuie sa ai o minima logica pentru a’ti da seama de lucrurile astea marunte…

  23. @Cristian Pop: dincolo de logica si de realitatea ca eu nu lucrez pentru A1 (ci doar pentru “sora” A3), singura comparatie pe care o fac e ca Pro vinde mai performant tigania

  24. Imi cer scuze, am scris in graba A1 pentru ca ma gandeam la mult invocatele emisiuni de pe A1.
    Oricum intelegeti ce am vrut sa spun…

  25. Si totusi, care e diferenta intre un dans la bara (intre alte prestari semi-artistice) la PRO TV si… Acces direct (de la Antena 1)? Sau alte show-uri pacatoase…

    Sau nu-s bune decat jegurile noastre, nu si ale altora?

    (dupa citirea raspunsului catre Cristian Pop, imi dau seama, totusi, ca acest post (al meu) este mai degraba unul retoric).

  26. Domnule Ciutacu,

    Eu m-am uitat la protv vineri seara, de curiozitate, cum au facut, probabil, majoritatea celor care nu prea aveau alternative. Si eu, ca si dumneavoastra, prefer canalele Discovery si filmele. Dar, recunosc, curioazitatea m-a facut sa vreau sa vad ce pot da romanii mai bun si mai talentat. Si am fost impresionata de cei 2 pomeniti in nenumarate posturi anterioare, dar cam atat. Ma asteptam la mai mult, dar m-am multumit sa “pierd” 2 ore si sa vad asta.
    Cred ca pot suporta toata “mizeria” cealalata cuprinsa in acest format daca in felul asta se vor descoperi oameni talentati si valorosi, dar care nu au alta sansa sa arate de ce sunt in stare.
    Pentru ca asta este ceea ce am obtinut in acesti an de “democratie”: talentele se nasc in familii cu probleme financiare sau care nici macar nu sunt capabile sa recunoasca un potential talent. Ati prezentat si voi, la A3, impreuna cu Carmen Avram, cazuri ale unor copii cu un talent iesit din comun, dar care, fara ajutor din afara nu aveau posibilitatea de aface ceva in viata.
    Asta e motivul pentru care nu vreau sa judec foarte aspru “show-ul” de la protv si vreau sa-i dau o sansa. Nu se stie niciodata de unde rasar oameni valorosi, in orice domeniu, si care, prin intermediul mediatizarii facute de aceasta emisiune, sa poata ajunge sa-si valorifice potentialul.
    Nu-mi plac multe chestii pe care, asa cum am invatat de la Mircea Badea, le zappez la tv, dar, cateodata “aurul” se gaseste in cea mai mare “gramada de gunoi”. Cine stie?

    Parearea mea,

    Oana

  27. Aceast tip de show ” are talent” (pune acolo ce ţară vrei) a avut succes peste tot în lume. De ce n-ar avea succes la noi? Şi de ce s-ar cruci colegul tău?

    Inclusiv în ţarile unde băse ar fi descalificat din start, show-ul are succes. Ei bine populatia de la noi e mai pe target.

  28. 1- emisiunea are “succesuri” afara si era de asteptat ca cineva sa o aduca in romania.

    2- Nici o alta televiziune – inclusiv Antena 1 nu ar ezita sa o difizeze daca face rating.

    3- emisunile tembele de agest gen [http://www.mcgogoo.ro/emisiuni-tv-tembele.html – ce revoltat eram pe vremea cand am scris articolul asta !] sunt posibile pt ca suntem o tara plina de Tanti si Nea Anderthal 😀

    4- nu trebuie sa ne laudam pt ca nu suntem singurii din lume…

    procentul celor interesati de fizica laserilor si Spinoza scade vertiginos. in schimb creste vertiginos procentul celor care citesc si urmaresc emisiuni tabloide [sange, tzatze si buci]…

  29. Oare de ce nu te miră că o mulţime de oameni urmăresc emisiunea “un show păcătos” unde se scălămbăie libidinosul de Stelian, bucuros că-l mai călăreşte câte o aşa-zisă prospătură, pe care nu şi-ar permite-o în privat şi unde Capatos, grav şi solemn, face lumină în conflictele dintre căzăturile showbizz-ului românesc. E mai gravă bagabonţeala de acolo. Părerea mea.

  30. Apropo de protv si tiganie. Eu nu mai pot s-o vad pe loredana, fara sa o asociez cu ceva tiganesc, muzica, dans, haine, accent. Daca da bine la public, fara numar inainte!
    Nu-mi iese din minte schimbarea la 180 de grade a grupului divertis: ani de zile, la antena1, l-au balacarit pe marinar, punctul central al tuturor ironiiilor, si pdl-ul, in cele mai nasoale feluri, pentru ca apoi, cand s-au mutat la protv, in cel mai penibil mod, marinaru’ a devenit brusc, daca nu bun, macar de neatins si de nepomenit, atentia deviind spre altii, de oriunde, numai de la pdl nu, desigur. Mi-e o lehamite!

  31. Ştefan este STELIAN, aşa cum am scris, şi este un om la o vârstă respectabilă, care tăvăleşte o canapea şi nu naumai, în cadrul emisiunii. Legătura cu subiectul constă în faptul că emisiunea în cauză, prezentând atâta deşănţare, cauzează, cred eu, mult mai grav. E adevărat, poate PR-ul său nu este inteligent şi nici costisitor, dar este iresponsabil, cu siguranţă. Nu ştiu alte exemple, or mai fi fiind; la asta m-am uitat întâmplător şi m-am uimit.Scuze dacă, comentariul a apărut ca inoportun.

  32. @nana: il cheama Stoian. si nu fac un clasament al gravitatii, ca n-am cantaru’ la mine.

  33. put de talent romanii!!!(vezi cikigirls,pupeze,formatii de doi bani cu sound de restaurant futurist,curve specialiste in microfonie)….cam asta a ramas !e si postul tv si formatul care debordeaza prin inteligenta,cultura,bun simt

  34. … Victoras, aseara ai fost E P O C A L, la explicatia aversiunii vis a vis wc tudor!Aici din 3 cuvinte !

  35. @ Victor
    Scuze de offtopic…

    Nu ti se pare enervant ca A3 transmite cu religiozitate in fiecare zi reportaje de la Constanta cu cozile la pomeni? 🙂 Am vazut odata…am priceput…de ce trebuie sa vedem sarantoci la coada in fiecare zi?
    Plus ca majoritatea dintre ei arunca in lupta argumentul…”am rate la banca”. Ti se pare o justificare valida ca cineva care sta la coada la pomana nu-si poate plati ratele la banca?

    Cum am zis…scuze de offtopic…vroiam doar sa stiu daca rezonezi 🙂

  36. Daca suntem atatia care ne agitam pe blog doar pe marginea emisiunii, va dati seama cum se vinde? Daca ar face-o si profesionist si cu putin bun gust in selectarea din casting-uri, ar ajunge pe putin procentajele de audienta din Germania. Si astea nu sunt mici credeti-ma!

  37. Acum 40-50 de ani si mai inainte probabil era un numar prezentat la circ !!!
    Acum totul a devenit circ !

  38. Asta era o reţetă care funcţiona într-un fel pe afară. Importată la noi, trecută prin reţeta Pro a imnului naţional transformat în manea, a ieşit ce se vede. Urmează talentaţii care pot şuti portofelul fără să deschidă fermoarul şi înzestraţii care pot transporta stropii de la băşină fără să ude fâşul nădragilor.

  39. O emisiune pt nivelul romanilor, pentru rating … toate televiziunile dau ceva de genul asta.
    Raman dezamagit ca nu ai reactionat la fel si la, parca “La loc comanda” emisiune data de Antena 1.
    Am vazut cam 15 minute, in reluare, pe la ora 14.00 – erau un pusti si o pustoaica de 14-15 ani beti turta pe ulitele unui sat, cu sticlele in maini, vomau pe garduri si injurau satenii. Sau poate asa era scenariul …
    SPER SA NU MAI VAD ASA CEVA LA TV …
    Si emisiunea respectiva a fost in program cateva luni de zile !!
    PS de atunci nu ma mai uit la Antena 1 si nu este singurul post la care am renuntat …

  40. @sandu

    Mai intai, cred ca lamurisem deja cum ma vad eu: un bou. Mai cinic, asa, dar tot bou. Şi nu, nu imi place sa jignesc. As jigni daca as spune scurt şi sententios: “Draga X, esti un bou”. Ori, daca ai fi citit cu atentie ai fi vazut ca scriu de genul “Esti bou pentru ca…”. Adica, intai afirm şi apoi sustin.

    Citesc acest blog pentru propritar si pentru unii dintre comentatori. Pentru Victor din doua motive. Ca place cum scrie. Dar mai ales pentru ca, chiar daca are el destule pasarelele, gandeste cu capul lui. De pilda, ma astept ca daca (din punctul lui de vedere) Base ar face ceva bun, sa o si afirme si sa o sustina. Ceea ce nu as zice si despre…, ori despre… si nici despre… (…, ca asa e politicos). De pilda, mi-a placut şi mie aseara cand s-a “justificat” de ce nu-l invita pe Vadim. Nici macar cand “enteresele” patronatului au cerut-o ori o cer, ca in campania electorala de anul trecut, ori ca zilele astea.

    Imi plac şi unii comentatori. Cu pozitiile unora rezonez, cu ale altora nu, dar tot ii apreciez. Sunt cateva doamne, mult prea siropoase şi simtitoare pentru gustul meu şi ale caror postari mi se par de un idealism si, pe alocuri, de un patetism siroind. Sunt, insa, oneste in gandurile si enunturile lor, iar tot ce spun argumenteaza. De ce sa nu le apreciez ?!…

    Despre mine, sa zicem ca sunt in linii mari principial, dar, ca orice cinic, sunt cam lipsit de energie şi de ganduri ori placeri revolutionare. Asa ca sigur nu eu voi fi cel ce va schimba lumea. Asa ca zilele astea la Cotroceni e mai greu sa ajung. E drept ca acum vreo doi ani fix Cotroceniul era cat pe ce sa ma faca vedeta TV. Dar am ratat la mustata. Aveam treaba “in zona”, eram cam obosit dupa destule ore de condus şi conduceam complet captiv indicatiilor GPS-ului. Imi fixasem ca destinatie o parcare aflata fix langa palat (habar nu aveam ca palatul face eroarea fatala sa fie prin zona; eu atata am stiut: acolo am treaba, acolo parchez), pe care GPS-ul, functionand cu un oarecare “lag”, a ratat-o la mustata. Dupa ce am trecut cu 10-20 de metri de intersectia unde trebuia sa virez la dreapta, doamna GPS-ului ma invita sa virez la dreapta. Docil, semnalizez dreapta, schimb banda şi ma pregatesc sa trag mai departe spre dreapta de volan, sa iau virajul anuntat. Cand vad un vajnic politai burtos holbandu-se la mine. Imi dau seama ca nu fac ce trebuie, imi continui drumul şi dupa inca o suta-doua de metri aud izbavitoarea vorba: “Recalcularea traseului”. Şi uite asa am ratat o intrare triumfala in istorie.

  41. Trendul este general, nu tine de popor. America este extaziata de familia Kardashian, 3 panarame cu IQ negativ, botoase, celulitoase si siliconate care in viata lor nu au realizat absolut nimic notabil. Singurul “merit” este ca mimeaza extrem de prost, intr-un serial idiot, ca isi traiesc viata de zi cu zi in fata camerelor TV. In mod inexplicabil serialul are audiente mamut, iar protagonizdele si producatorii se umplu de bani pe chestia asta. Pur si simplu is doar 3 pitipoance, pe care boimea americana le face bogate pentru scalambaielile lor mediatice. Exemplul nu este unic, alte doua seriale de mare succes le au ca protagoniste pe blondele playmate-uri Kendra si Holly, doua (foste) fomiste care au dobindit faima gratie statutului de tirfe personale ale sclero-paraplegicului Hugh Hefner.
    Toate aceste seriale sunt despre un NIMIC absolut, prestat gretos si gratios de coardele mai sus mentionate.
    Pentru acest lucru poporul american plateste fara sa-si dea seama bani grei, si adoarme fericit cu gandul la buci celulizate si tzatze umflate.
    Si am convingerea ca peste tot se intimpla asa, creierul “pulimii” (Trade Mark by PDL) este in regresie avansata si ireversibila.

  42. Recunosc,m-am uitat pe site-ul pro sa vad despre ce e vorba…de la jalnic in jos,din pacate.Sincer,ma asteptam la voci de copii care sa te lase masca,la talente adevarate,unde anii de munca isi spun cuvantul,insa,repet,o mare deziluzie.
    Si ca sa nu fiu ipocrita,ma uit frecvent la America’s got talent,in special la copii si nu pot sa nu vad enorma diferenta pt. definitia cuvantului TALENT.

    Va recomand cu caldura 2 castigatoare.

    http://www.youtube.com/watch?v=LPbzKgZHWHA
    http://www.youtube.com/watch?v=1qecULT01iE
    http://www.youtube.com/watch?v=dP_Atvoq6Ww

  43. Domnu’ Ciutacu: mai razi, bre, si matale, ca viata e scurta si televiziunea mai inseamna si divertisment, fie el si retardat, nu numai emisiuni scortoase despre politicieni imbecili.

  44. Am vazut si eu emisiunea, dar nu sunt prosta si nici nu am votat cu basescu(nici prima nici a doua oara). Este o emisiune de divertisment care isi propune sa distreze, chiar si prin metode facile. Cred ca e potrivita pentru o seara de vineri. Nu toate emisiunile trbuie sa fie informative, educative, cateodata cred ca putem sa ne si relaxam. Sunt destule posturi cu emisiuni culturale sau filme documentare (vezi tvr cultural, mezzo, discovery, viasat history, nat geo). Nu stiu cu ce deranjeaza o emisiune de divertisment care e amuzanta. Imi pare rau ca se arunca cu pietre in fata care danseaza la bara. La Sanremo a dansat echipa de dans la bara a Italiei, care si-a propus sa transforme sportul acesta intr-unul olimpic. Imi pare rau ca cei care nu au urmarit emisiunea au o parere si au si comentat. E bine ca unii se pricep la toate fara ca macar sa se informeze!

  45. Am incercat sa citesc toate comentariile si cred ca doar o singura persoana a mentionat ceva care mie mi-a fost evident dupa primele note ale pustiului talentat, si anume: toata, dar toata scena e copiata imagine cu imagine si reactie cu reactie (de la public, la juriu si la cei 2 imbecili din spatele scenei) de la britanici cand a aparut pentru prima data unul care la fel canta arii de opera si daca te uitai la el nu dadeai 2 bani pe el. Potts parca il cheama. Stiu de asta desi nu am urmarit nicio varianta a emisiunii pentru ca la momentul ala a fost viral pe net… nu puteai sa nu auzi de el atunci.

    Asa ca ce a facut ProTv e acelasi lucru, numai ca la ei e instrumentat viralul. I mean seriously, care sunt sansele ca pe femeia din juriu sa o apuce lacrimatul si la britanici si la romani in acelasi fel, doar ca a noastra se cam scremea sa scoata lacima biruitoare.

    In fine… voiam doar sa spun asta pentru ca pe mine chiar m-a scos din sarite scena… nu am nimic cu pustiul in cauza, am cu cei care au facut emisiunea.

    Pentru cei care voi sa vada asemanarile, youtube are ambele video-uri. 🙂

  46. Am inteles ca Protv-ul e de rahat, dar emisiuile alea de racolat noi curve (pardon! manechine) pentru Bote ce sunt? Ca nu are Capatos posturi de asistente in emisiune pentru toate bombele-sexy patentate de Antena1!
    Daca tot dam cu pietre, hai sa mai zicem si de gunoaiele de la “Acces direct” (tot nu inteleg ce cauta Simona Gherghe in fauna de acolo) si alte emisiuni de 2 lei din toate televiziunile (cand spun “2 lei” ma refer la calitate; sunt convinsa ca incasarile din publicitate sunt uriase)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.