Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Majoritatea foştilor zimbri, astăzi boi

Majoritatea foştilor zimbri, astăzi boi

Un coleg, nu vedetă tv de talie internaţională eruptă de sub mesele bogaţilor, se crucea, a doua zi după marele debut al concursului de răgete şi excitat puberi acneici la bară de la Pro TV, că e posibil ca atâta lume să urmărească mizeria aia sclipicioasă. Dincolo de curiozitatea specifică zimbrilor transformaţi în boi la orice descindere a rulotei de circ în sat, am convenit că principalul motiv e că numărul lor, al precarilor intelectual, ne copleşeşte pe noi, ăştia cât de cât alfabetizaţi, care mâncăm cu furculiţa şi bem cu paharul. Fapt probat, cu vârf şi îndesat, de-a lungul ultimelor două cicluri electorale. Şi că, spre deosebire de restul pieţei, fenomenul Pro s-a bazat pe o extrem de minuţioasă şi aprofundată cercetare a pieţei.

Oamenii au obiective de business şi se chinuie să le îndeplinească. Aşa că, după ce analizează cercetările de piaţă, se adaptează perfect mediului căruia i se adresează. Locuitorii spaţiului geografic unde dansatul la bară e virtute, la fel ca şi pricopseala financiară pe bază de cur, rezonează, de regulă, la grobianism, hăhăituri, ţigăneală şi emoţii patetice. Pe care maşinăria infernală din Pache Protopopescu i le oferă, cu talent şi mult profesionalism, pe rând ori sub formă de mix, pe tavă, îmbrăcându-le într-un PR inteligent dozat, costisitor şi, după părerea mea, iresponsabil.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

167 thoughts on “Majoritatea foştilor zimbri, astăzi boi

  1. “Traieste liber”, asta era sloganul la ProTV cu ani in urma… deci, care-i baiul? Domnul cu “placeri vinovate”, dansator de mina a doua, actor de mina a paishpea, Andi-apropo si cintareata-garnier (chiar asa rau au ajuns aia de la Garnier, sa le faca reclama una cu asa o fatza?????)…..astia sunt “marele juriu” care aleg talentele in Romania??? Cihhhh!!!! Din cite am auzit, banuiesc ca au avut un rating imens… deci… Panem et circenses! Asteptam cu nerabdare sa aflam marele cistigator 🙂

  2. Acum ca tocmai m-am lamurit care este ideea,pot spune ca sint de acord cu tine,asa este,este o regula sa testezi intii piata,dar ce ALTERNATIVA avem ? Incearca sa stai 3zile in fata televizorului si ai sa strici telecomanda sau muti pe national geografic .Cei care au prins propaganda de ATUNCI sint imuni la cea de acum sau o resping.Sau mutam la Dansez..,BINGO..,Negru..,NORA pt soacre..TALENTE..etc.si ridem asa ca prostii de toate si de toti.Si de noi.Pentru ca toate astea le-am mai vazut pe la televiziunile straine,acum le-au vindut celor de la noi:PROSTII SINT NOI .Problema este ca nu se poate face nimic,sa ajuns acolo unde trebuia sa se ajunga,au trecut acei 20 de ani,ceea ce a vrut sa faca MAO TZE DUN ,omul nou (vezi schimbarea mentalitatii) sa infaptuit,Basel nu sa ferit sa ne spuna rime, a fost dragut,nu nu a pronuntat cuvintul acela…vite.oricum e foarte trist.

  3. @eu: in rarele clipe cand stau cate o zi (sau mai multe ore) acasa, alternativa mea, care atunci constituie chiar baza, se misca-n perimetrul Eurosport – Discovery – Travel & Living – canale de filme. nu stiu daca fac bine, dar ma mai limpezesc la creierii capului. am invatat asta in decembrie 2009 – ianuarie 2010.

  4. “probabil fiindca banii mari se fac adresandu-te publicului la care face referire textul meu”, din contra dovada ca publicul nu e atat de prost precum il cred cei din media e tocmai scaderea constanta in audienta in general, atat la tv cat si in presa scrisa, si pierderea unui numar mare de telespectatori/cititori.

  5. Eu unul incerc sa fiu mai tolerant. Odata ce omul a depasit 18 ani e mai greu sa-l educi, mai ales daca el nu doreste. Nu exista stat pe lume fara un astfel de target, intr-un procentaj mai mic sau mai mare. Daca tot ne dorim libertatea presei (incluzand si audio-vizualul), nu cred ca e sanatos din punct de vedere democratic sa blamam prostul gust. Cred ca trebuie doar izolat, conservat, aratat si evitat. Eu apreciez existenta unor asemenea televiziuni/emisiuni plecand de la urmatoarea idee:”trebuie sa existe rau pe lume, pentru ca altfel nu am putea sa distingem binele”. Si oricum decat sa ma scald in mediocritate, mai bine sa traiesc intr-o societate compusa din analfabeti si intelectuali.

  6. @cristina: scade consumul, nu ratingurile. nu mai bate campii! tuturor emisiunilor cu relevanta-n piata lor le-au crescut audientele. ma rog, mai putin lui Turcescu, dar el si-a gasit locul 🙂
    @Catalin: nu-i blamez, da’ nici nu pot sa nu-i vad. deocamdata, eu cu Badea am iesit in strada pentru apararea libertatii de exprimare, in favoarea intregii piete media, nu Iulia Vantur sau Andi Moisescu

  7. ultima batere de campi: nu s-ar incasa mai multi bani din publicitate daca emisiunea, si implicit publicitatea din ea, ar fi vizionata de mai multi oameni?

  8. @Victor Ciutacu: Dupa ce o tara intreaga a vazut ce fel de oameni au iesit in strada alaturi de tine si de Badea, ar fi al naibi de interesant sa vedem ce “patura sociala” ar iesi in strada alaturi de Vantur si Moisescu, si mai ales cum s-ar manifesta:))).

  9. Prietene,sa vezi ce-i in Italia!Astia o tin intr-un cantat si un dansat de dimineata pana seara.Deja-s legume.Nu mai dau doi bani pe nimic.Berlusconi nu a cazut in sondaje dupa scandalul porno.Nu le mai pasa desi nici ei nu stau deloc pe roze.

  10. emisiunea are avea succes (sau succesuri, nu mai siu cum e corect) daca producatorii din Ro nu si-ar bate joc de ea. Daca-i lasi pe toti dementii sa participe ori vrei sa faci misto de ei ori esti prost,iar cei cu adevarat talentati chiar ca nu vor participa. Emisiunea e foarte populara in state si GB, dar si acolo vin mii de looseri, dar nu numai. Nu stiu cum e la romanika, dar simt ce e o mare comicarie manelista, un trend specific proteveului

  11. Nu m’ar mira sa vad castigatorii de la Pro-TV curtati pentru f’un partid, fie el si al popoului.

    Caci pana la urma, masa critica voteaza cu sine-si.

  12. nu sunt nicidecum fan pro tv.nu imi place mai nimic din ce difuzeaza,nici macar “dansez pentru tine”.de fapt cred ca pot face o exceptie….”dupa 20 de ani” este o emisiune buna.trustul impact imi este chiar pe plac.”vorbele grele” ale lui victor ciutacu mi se par excelente…..sunt fan victor ciutacu.

  13. Scuze, n-am avut rabdare sa vad filmuletul pana la capat, dar preluarea retetei, pe bani, fireste, de pe la licurici, presupune si copierea mutrelor si a expresiilor celor din juriu?! Uimitii aia din culise, niste labagii probabil si ei, cazuti in freza, de forma sau nu, la vederea cracelilor de la bara, mai bine s-ar fi uimit de mutrele de babuini si urangutani transpirati din public, care, atat de firesc si neaos, spargeau seminte, dragii de ei! Doamne, de la tinerii acestei tari, in proportie de 90% aratand si traind ca cei din publicul protevist, asteptam modernizarea, restaurarea si dezvoltarea statului si a poporului?! Cu astia o sa-l dam jos pe marinar si-o sa construim democratia si capitalismul european, in tarisoara?! Haida-de! Suntem sortiti pieirii!

  14. Pro… si Contra!

    – Baaaa… Mie-mi place!
    – Pai… esti prost! Cum sa-ti placa asa ceva? Incultule! Prostule! Handicapatule! Idiotule!

    Unde incepe si unde se termina, care este “pragul” pe care odata trecut iti pierzi statutul de cult… pentru unul de incult? Cum oare poate fi “catalogat” un om dupa o emisiune ce o priveste… sau o alta ce nu o vizioneaza?

    Am ales sa va fiu aproape la mitingul din Piata Constitutiei. Tu… imi placi! Badea… NU! Trebuie sa te iau cumva la pachet? Nu cred! Iar daca ceva la televizor nu-mi place, am posibilitatea de a schimba programul! Ca doara nu sunt masochist!
    SIC! 🙂

  15. @Catalin
    “Odata ce omul a depasit 18 ani e mai greu sa-l educi…” Corect! Trebuia s-o faci pînă atunci! Din păcate cei care “s-au format” cu fenomenul Pro au împlinit de curînd, sau urmează să împlinească cei 18 ani, vîrstă la care capeţi drept de vot.
    Rezultatul se vede!
    Banzai!

  16. La PROTv,în special la stiri se pot vedea toate ororile;parcă iese la suprafată tot ce este mai mizerabil,dar multora le place.Dar există televiziuni care se fac pres la picioarele stăpânilor,si nu vorbesc de cele particulare pe care nu le plătim noi;mă refer la televiziunea publică ai cărei abonati siliti suntem.Noroc de faptul că nu suntem siliti să ne si uităm la emisiunile politice.

  17. Nu doar ca să-i întorc “complimentul” lui “violet”, io unu’ nu-mi aduc aminte de alt fenomen, altul decît Pro, care să “averi” (rating) din manele (prima dată cînd am auzit de genul ăla – promovat de Teo şi… Badea) şi din telenovele cu ţigani. Tigănia a devenit “marfă” (ce rating are State?). Şi mai ale “de România”. Cu aste ne-au pus ştampilă, lumea rîde şi se uită, CNA tace…
    Banzai!

  18. evident tara ne vrea prosti, de genul”eu am dat cu cututul”.Nu am vazut emisiunea dar mi-a placut cum a dansat domnisoara.

  19. De vazut filmul din 2006-Idiocracy. Asa vom ajunge si noi dupa atata”culturalizare”!

  20. d-le Ciutacu,ProTv-ul are si emisiuni excelente ex:” Romania te iubesc!”asa ca ar trebui sa fiti mai indulgent ca doar trebuie sa faca si ei rating cu ceva .Si d-voastra sariti calul uneori tot pentru acelasi lucru.Sper sa nu ma injurati in vazul lumii.Multumesc

  21. Poate atacul vostru , si al lui Badea, vine si din faptul ca A1 a avut aproximativ 600.000 de telespectatori iar PRO în maxim 2.700.000. Daca A1 avea inteligenta de a cumpara formatul acesta voi mai aveati aceleasi opinii publice? Formatul pe care A1 îl promoveaza “Câstigi în 60 de secunde” solicita mai mult intelectul romanilor? Sunt întrebari retorice, nu necesita raspuns….

  22. Asa si?…tell us something new Mr.Ciutacu (cum ar zice Soric)…asta e publicu’ ,asta se cere, asta se ofera,asta se haleste si nu vreau sa fiu rautacios dar Acces Direct ,de exemplu, ce public are ca tinta?…cu siguranta acelasi,asa ca,…CASE CLOSED

  23. Pentru prima oara imi doresc sa fiu dictator si sa impun profesionalismul si seriozitatea Antenei 3 !…
    Eu asa gandesc … te superi ?

  24. Nu am urmarit emisiunea ,nu ma uit pe pro tv,dar azi s-a vorbit la radio de baietelul acela Narcis,care ,cand va creste,va avea cu siguranta o alta voce,e inca mic.Din ce vad eu pe materialul postat de tine, emisiunea e o copie dupa cele britanice si americane.Nu e nimic original in initiativa lor.Omul politic ideal pentru spatiul romanesc este acel om care sa faca pe boul si sa fie atat de genial incat sa nu arate lucrul asta niciodata,ca ,daca se prind romanii,s-ar putea sa inceapa sa il deteste.Greu sa gasesti un asemenea om.Rara avis.

  25. Trebuie recunoscut ca cei de pe PROTV cam stiu sa faca bani fara sa foloseasca cocina politica.
    Acu’ distributia inteligentei este una gaussiana, publicul lor tinta e cam pe mijlocul cloputului, nici prosti de bubuie dar nici sclipitori; voi astia din posturile de tip nisa va cam adresati capatului mai din dreapta.
    Decat sa te enervezi vazand ce cretinisme a mai facut Boc, ce a mai furat X sau Y and stuff, mai bine stai sa te miri la ce nu fac niste prosti/amarati pentru o mana de arginti 🙂

  26. Daca urmaresti programul TV de vineri seara,de la ora 20 si pana cand se termina emisiunea respectiva chiar nu ai la ce sa te uiti.Poate daca este vreun meci de fotbal.Altceva nimic.Au gandit bine ziua si ora.Trebuia sa aiba romanii cu ce sa-si umple programul de vineri seara.Asa e in criza.Sau in tenis ca nu mai stiu.

  27. uite la fetele din public. fiecare poate juca cu succes intr-un videoclip de manea. Exista o anume fizionomie manelistica la romani perfect identificabila. Astfel, dintr-o privire se pot citi cu precizie indeletnicirile video si audio ale posesorilor!

  28. @catalin: cei de la Pro au facut cele mai mari mizerii (si, inclusiv, un munte de bani) pe baza de mocirla politica. iti amintesc doar basismele electorale, cu maimutoi cu tot, de la Maruta si Divertis (ultima, a doua zi dupa ce se terminase campania). mai sunt si altele
    @gabriel: gresesti. nu suntem nici noi icoane si orice impunere dauneaza
    @Alex: esti realmente ridicol. cand ne-ai auzit, pe mine si pe Badea, laudand productiile A1?
    @brain56: fac rating cu multe emisiuni, unele, intr-adevar, foarte bune. dar asta n-are nici o legatura cu subiectul.
    @horia: la ce mi-ar folosi?

  29. Acum, trebuie să fim drepţi şi să recunoaştem că:
    1. Fata aceea face, totuşi, gimnastică, fie ea şi la bară, dar tot gimnastică e. Şi se vede pe ea asta;
    2. Iustin chiar are o voce excepţională; nu sunt de acord că i se va schimba vocea, cel puţin nu mult. Are 16 ani, nu 12.

  30. Poate ca ai dreptate , dar rar mi se intampla sa deschid televizorul pe Antene si sa vad non-stop ce chiloti si-a mai luat Varciu sau ce diametru au silicoanele vreunei maneliste!
    O seara buna !…

  31. @Alex, intrebare, ai inteles cele scrise de autor? si ultima intrebare, Ciutacu este patronul trustului?, nu stiam.
    Mai citeste odata articolul si sper sa nu mai revii pe acelasi subiect.

    Sanatate domn Ciutacu.

  32. @Turambar: nu, acum mi s-a reconfirmat – inca o data, a cata oara? – ca unii fac mai multe si, culmea, tin cont de ele. si le foloseste 🙂

  33. Interesant. Deci, unde s-au dus inteligenta Romaniei? Mai intai prin puscharii in anii ’50, dupa aia la Canal, dupa aia in beciurile securitatii, iar dupa 1989 in ‘UE’ cu burse (bilet doar dus, fara intors). Pare greu de crezut, insa planul de exterminare al Romanilor pare este in desfasurare de aproape un secol. Ma si mir ca inca mai existatm. Eh? ALARMA !!

  34. @all: cred, data fiind invazia barbara de prostie, ca mai e nevoie sa precizez inca o data ca nu sunt patron/director la A1, nu colaborez institutional cu postul si nici macar nu condamn cele doua mari televiziuni comerciale ca se folosesc de prosti sa faca bani. ci doar ma minunez ce resursa nesecata de prostie zace-n tara asta!

  35. 5 milioane au votat un cocalar sociopat… ce ai prezentat aici inseamna “normalitate”

    subiect – un presedite si un popor

    “Sociopatii sunt caracterizati de o desconsiderare fata de obligatiile sociale si fata de sentimentele celorlalti. Manifesta un egocentrism patologic, emotii superficiale, lipsa autoanalizei, control scazut asupra impulsivitatii. De asemenea, sunt incluse si toleranta scazuta in fata frustrarilor, iresponsabilitate, lipsa empatiei pentru celelalte fiinte umane si, lipsa compasiunii, manifesta lipsa anxietatii lor si a vinei in legatura cu propriul comportament antisocial. De cele mai multe ori sunt indrazneti, manipulativi, incapabili de a stabili o relatie de prietenie si dragoste. Fara nici o jena ei mint, insala, fura, abuzeaza de rudele si membri familiei, si se pun pe ei insisi, cat si pe ceilalti la riscuri inutile. Hare 4 ii caracterizeaza ca fiind “predatori ai propriei rase, ce se folosesc de sarm, manipulare, intimidare si violenta pentru a-i controla pe ceilalti si pentru a-si satisface propriile nevoi egoiste. Fiind lipsiti de constiinta si de sentimente fata de ceilalti, ei iau cu sange rece, orice au nevoie, violand/ incalcand normele sociale si asteptarile fara nici cel mai mic sentiment de regret sau vinovatie!

    Sociopatii sunt incapabili de a invata prin pedeapsa, si de a-si modela propriul comportament. Cand descopera ca felul lor de a se comporta nu este tolerat de societate, ei reactioneaza prin ascunderea lui si prin deghizarea intregii personalitati.”

  36. Am două observaţii.
    1. Românul nu prea seamănă cu boul. Sigur, boul este lipsit de voinţă, placid, imperturbabil… dar este şi capabil de travaliu. Românul nu prea.
    2. Evoluţia la bară (cea de acest tip) are toate şansele să ajungă sport olimpic.

  37. Cineva,acolo,sus(ma refer la clasa politica)ne vrea prosti si indobitociti.Reteta functioneaza pana la un punct.Ar avea motiv CNA-ul sa se sesizeze din oficiu?Da daca ar avea in componenta numai oameni de valoare morala si culturala.Mare pacat ptr. poporul asta.

  38. Ceea ce ma deranjeaza mult e si faptul ca reactiile celor din juriu si ale celor 2 din “semiculise” sunt copiate la indigo dupa grimasele celor din show-urile originale. Adica nici personalitatea nu mai poate avea manifestare proprie? Ma mir ca nu se observa lucrul asta; e drept, eu nu am vazut decat reclamele si clipul de fata, unde a fost mai multa gimnastica si mai putina senzualitate. Parca sunt si concursuri de genul asta.

  39. nu uita draga victore ca formatul asta de emisiune a fost testat in prealabil, cu real succes, pe alte natii care se dau mai destepte, mai culte si mai educate decat natia noastra. Daca imi aduc bine aminte, eram cu “totii” cazuti in cur de admiratie atunci cand zidarul costel facea furori prin spania. Concluzia mea este ca prea ne plangem de mila ca popor ca sintem oropsiti, de soarta, de puteri straine si malefice, cand de fapt toata lumea e asa … Pentru ca prostia nu are limite!

  40. Ma bucur ca nu sunt singurul din Romania care nu s-a uitat la asa ceva luat dupa conceptia “danseaza maiemuto la bara sa ma amuzi”, cand am auzit pe toti ca a facut rating asa mare nu-mi venea sa cred!
    Nu vreau sa te superi pe mine dar nici Antena 1 nu e departe de Pro TV, m-au zapacit cu Burlacul si cu Next Top Model ambele cu Botezatu Catalin de 44 de ani care se mai crede burlac foarte ravnit….la varsta asta??? Nu neaparat emisiunea in sine ma supara ci faptul ca se prea face reclama exagerata, daca intru pe “ingurapresei.a1.ro e imposibil sa nu-mi apara de 20 de ori reclama la burlac si la top model.
    Stiti dl. Ciutacu, ca tineretul (eu am 22 de ani) rade daca le spun ca urmaresc emisiunea ta sau a lui Badea si in general de astia care vizioneaza emisiuni care se intersecteaza cu acest domeniu vast numit politica (cu toate ca in romania e foarte simplista treaba, lipsind dreapta si stanga politica) de aia si pun stampila pe basescu si apoi se plang de multe.

  41. Ma oameni buni, sinteti mai prapastiosi si mai patetici decit e consemnat in fisa postului. E plina lumea de oameni nici prea-prea, nici foarte-foarte, pe care nu-i da afara din casa desteptaciunea, creativitatea, intelepciunea, care prefera sa consume de-a gata, deja masticate, chestii facute de altii. Asta se intimpla si in Germania, si in Nooa Zeelanda (da, stiu: se scrie Noua. La mine in cap acum e Nooa, da?), si in America, peste tot pe unde s-a inventat curentu electric si televizoru cu pedale. Ce pana mea de intensitati totale va dati peste cap de parca ar fi sfirsitu lumii? Iaca acolo inca o emisiune de rumegus, pentru un public de rumegus, care se intimpla sa reprezinte majoritatea acestei tari perfectibile. Nu va place? Dati, frate, din telecomanda, pina va doare butonu. Va place? Ei, aici deja incepem sa avem o problema.

  42. @Turambar, “E plina lumea de oameni nici prea-prea, nici foarte-foarte…” asa este, ai dreptate, doar ca am uitat sa va mentionez ceva foarte important (4 all), cautati emisiunea “chinezii au talent”, formatul este acelasi (cumparata franciza) si cred ca o sa va cruciti din cauza diferentei, doar talente si doar “invingatori”, la ei nu a fost loc de aberatii, mistouri ieftine si nici de momente penibile, in concluzie, se poate daca se vrea.

    Sanatate domn Ciutacu.

  43. Dragi tovarasi vreau sa va spun in primul rand ca am vazut din emisiune doar secventele de pe acest blog asa ca nu ma pot pronunta cu privire la celelate prestatii dar cu privire la dansul la bara as avea vreo doua vorbulite. Nu ma pot considera un mare specialist dar am vazut cateva dansuri la bara prin tara si pe-aiurea. Dintre toate, acesta este cel mai complex din punct de vedere tehnic. Haideti , va rog, sa iesim putin din tiparele inguste ale gloatei si sa judecam obiectiv. Care este diferenta, ma rog, intre ceea ce a prestat tanara la bara si ceea ce face o gimnasta la barna? Amandoua sunt semi-despuiate si isi antreneaza corpul in diverse miscari ondulatorii. Singura diferenta este ca asociem involuntar acest exercitiu la bara cu barurile de noapte pline de fum, de curve si de miros de Sodoma si Gomora, unde nu ne-am lasa copii sa se duca vineri seara. Eu am tot repectul pentru orice meserie, si pentru cel ce o practica, atata vreme cat o face bine. Daca aveti impresia ca emisiunea respectiva este sub nivelul intelectului dvs aveti posibilitatea sa schimbati canalul, telecomanda avand o groaza de butoane. Daca nu rezonati nici cu recomandarile lui Victor (NatGeo, Discovery, Travel bla, bla) furati filme de pe Torrent, cititi sau plimbati-va in parc. Numai nu va mai plangeti de continutul emisiunilor de “sub-cultura” pe care nu va obliga nimeni sa le urmariti.

    Cu toata stima,
    L

  44. Tot eu… Am citit mai atent si am aflat ca fata chiar a facut si gimnastica in viata ei.
    q.e.d.

  45. stupoare…dobitocii care ridicau cartoane colorate la manifestatiile lu’ nea nice i-am recunoscut…sunt aici in sala si aplauda… frumoase programe erau acum 20, 25 ani…tinea-i televizoru’ inchis si citeai o carte buna, vedeai un tarkovsky la video……………….

  46. Asta cere “boborul” asta ii dau cei de la Pro ! Eu am oripilat un intreg colectiv deoarece am ratat emisiunea ! Mare ti-i gradina Doamne !

  47. am urmarit emisiunea din curiozitate pentra o compara cu cea din Germania, care imio place si nu prea o ratez pentru ca intradevar te destinde. Sa nu fim ipocriti,formatul nu e rau daca oamenii mai vor si distractie la tv. Dar atat de penibil realizata! Atat de penibil din toate punctyele de vedere! Juriul execrabil, aprecierile atat de neinspirate, de-a dreptul jenante, decorurile mocicose,publicul din sala de-asemenea, si-apoi aspirantii la titlu…jegosi de-a dreptul. Vin si la castingurile din strainatati idioti, dar in nici un caz in majoritate covarsitoare ca la noi. Acolo nu trec unii doar ca stiu sa de din cur sau sa topaie sau pentru ca-s inca virgini. Bohlen, de ex, pe care eu il consider meserias in showbizz, nu se sfieste sa la zica de la obraz ca-s cretini, si-asa unii nu vor sa-si asume asemenea aprecieri si stau acasa. In ce o priveste pe d-ra de la bara, mi s-a parut chiar foarte buna. Faptul ca nu face din bara un obiect porcos mi s-a parut laudabil. Restul jenant, spre mizerabil.Pacat totusi de format.

  48. Sincer sa fiu, asa cum spui si tu, ProTv-ul e o masinarie de facut bani… si tre sa recunoastem ca o face bine de cativa ani buni…
    Pentru asta trebuie sa capteze atentia cat mai multor romani, pentru ca, nu-i asa, asta e masura televiziunii – Ratingul…
    Ce vina are Pro Tv ca romanii sunt 70-80% ( sau poate chiar 90-99.99%) boi?…Nu este de fapt acelasi public pentru toate televiziunile ( inclusiv cele ale Intact S.A)?
    E ProTv iresponsabil? Poate… Insa in cazul acesta, judecand cu aceeasi masura, nu-i asa ca vom gasi 90% din productiile celorlalti in acelasi registru? ( Capatos, OTV, porcariile de pe Prima, B1 cu Columbenii, etc)?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.