Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Majoritatea foştilor zimbri, astăzi boi

Majoritatea foştilor zimbri, astăzi boi

Un coleg, nu vedetă tv de talie internaţională eruptă de sub mesele bogaţilor, se crucea, a doua zi după marele debut al concursului de răgete şi excitat puberi acneici la bară de la Pro TV, că e posibil ca atâta lume să urmărească mizeria aia sclipicioasă. Dincolo de curiozitatea specifică zimbrilor transformaţi în boi la orice descindere a rulotei de circ în sat, am convenit că principalul motiv e că numărul lor, al precarilor intelectual, ne copleşeşte pe noi, ăştia cât de cât alfabetizaţi, care mâncăm cu furculiţa şi bem cu paharul. Fapt probat, cu vârf şi îndesat, de-a lungul ultimelor două cicluri electorale. Şi că, spre deosebire de restul pieţei, fenomenul Pro s-a bazat pe o extrem de minuţioasă şi aprofundată cercetare a pieţei.

Oamenii au obiective de business şi se chinuie să le îndeplinească. Aşa că, după ce analizează cercetările de piaţă, se adaptează perfect mediului căruia i se adresează. Locuitorii spaţiului geografic unde dansatul la bară e virtute, la fel ca şi pricopseala financiară pe bază de cur, rezonează, de regulă, la grobianism, hăhăituri, ţigăneală şi emoţii patetice. Pe care maşinăria infernală din Pache Protopopescu i le oferă, cu talent şi mult profesionalism, pe rând ori sub formă de mix, pe tavă, îmbrăcându-le într-un PR inteligent dozat, costisitor şi, după părerea mea, iresponsabil.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

167 thoughts on “Majoritatea foştilor zimbri, astăzi boi

  1. Asta se cere.
    Pariez ca daca spun ca nu-s de acord cu prostia asta de emisiune in gura mare la TV cel putin jumatate din tara ma injura sau ma fac onanist……
    Jumatate adica cam tot atat destepti cati au votat cu Basescu……lipsiti de discernamant,gata sa inghita orice mizerie aruncata pe sticla da care nu necesita gandire profunda.
    In concluzie niste animale. Ofera-le acces la sentimente primare, placeri primare si ai rating-ul facut de ei… cam asta este.
    Imi este sila.

    Cristian.

  2. Eu cred ca emisiunea este OK , fara a ma contrazice cu tine deoarece ipocrizia in Romania este mare si oamenii din televiziune nu reprezinta exceptia.

  3. S-a copt Generația Pro!
    Inițial, au aplicat doar rețeta americană: ”nicio emisiune nu trebuie să iasă din marja capacității de înțelegere a unui copil între 9 și 13 ani”. Apoi, au fixat/conservat marja de înțelegere. Nici Antena 1 nu-i mai brează din punctul ăsta de vedere. Se adaptează la trendul trasat pe logica ”este interesant să fi leader, dar mult mai profitabil să fii urmăritor – nu fii pionier, copiază și inovează pe ici pe colo”

  4. Trist! dar adevarat, sunt sigur ca la urmatoarea editie numarul “boilor” va fi mai mare, pentru moment asta este Romania si din pacate nu cred ca se va schimba vreodata, ceilalti o sa fie minoritari in curand si generatia “McDonalds” ne va cotropi.
    Eu personal vad situatia ca fiind mult mai grava, poate din cauza distantei si a stilului de viata actual total diferit fata de trecut.
    Pe zi ce trece, sunt tot mai trist cand vad ce se intampla dar recunosc sunt si “sadomaso”, imi impun sa nu ma mai intereseze ce se intampla in Romania dar ma tine 5 minute dupa care dau drumu la stiri iarasi si ma enervez si “sufar” in tacere, nu stiu, dar nu pot sa stau deoparte, oare sunt “bou” cu acte sau se trage de la DNA-ul romanesc?

    Sanatate domn Ciutacu.

  5. Domnule Victor Ciutacu, este interesant ca dupa 01.01.1990 ni s-au “turnat” telenovele prin intermediul TVR(L !!!!):
    1) fara sa fi fost intrebati daca ne dorim asa ceva sau nu
    2) fara sa le fi cerut
    3) fara sa fi protestat asupra operatiunii respective de “stupefiere” a creierului
    4) acceptandu-le si privind tot mai mult la asa ceva.

    Pai, cine este vinovat intr-o democratie, DACA NU POPORUL ???

  6. @FuXi: i-am lăudat eu pe ăilalţi? chiar îi laud, că-s lideri şi trend setteri. locul doi nu contează.

  7. Mărturisesc faptul că nu am văzut “premiera”, dar parcă în reclamă se spunea că emisiunea se numeşte “Românii au talent”.
    Poate sunt eu prea bătrân, dar pe vremea mea, prin “talent” se înţelegea altceva decât dansul la bară.
    Dacă e vorba pe d-astea, am auzit că şi unele fete de pe centură sunt “talentate” rău.
    Poate se face un concurs şi cu ele…
    Mai trebuie să fie proclamate ca “talente” râgâitul zgomotos, înjuratul de morţi şi furtul din buzunare.
    Parcă la un concurs de genul ăsta “a fost descoperit” Costel Busuioc. Dar pe el l-a lăsat Dumnezeu cu o voce nemaipomenită.
    De la “Ave Maria” la dans la bară… românii au talent.

  8. Ai uitat, totusi, sa mentionezi ca e un format imprumutat, care are deja un nume, deci mai subtire cu PR-ul de la Pro, ca de data asta nu au avut de munca cine stie ce.

  9. Corect 1oo la suta.Bizonii erau hipnotizati,exact ca atunci cu sarea si cu posta.Orice le spuneai,ei ii trageau inainte cu mogulii si minerii.Tot asa era si in ’90 cu mosierii. Trebuie insa sa recunoastem ca portocalii s-au inspirat si au lucrat cam dupa aceleasi masuratori.
    Acum,hai sa ne uitam cum lucreaza ceilalti,si il vad acum pe Ponta in conferinta de presa cu un fundal sters in spate si cu tonul incet al unui medic in sectia de psihiatrie.Si-au pus purtator de cuvint pe dl. Moldovan-mort la lb. romana,mort la nuante si ironie.
    Nu am cum sa evit sa nu aduc aminte de A1,cu “Te pui cu blondele”,Capatos si Mara,etc.Tot dupa aceleasi masuratori,insa mai nerafinat produs.
    Astia suntem,astia defilam!

  10. @ [D][S][N]: eu zic să dai un ochi pe site-urile ziarelor, pe blogurile muritorilor de foame (care ţi-o sug pe-o Eugenie) şi prin sumarul ştirilor trustului care a băgat capitalism de televiziune în .ro. dacă era-n nădejdea PR-ului de nume, mureau cu show-ul de gât. canalele străine pe care le urmăreşte publicul lor ţintă sunt Private Spice şi Blue Hustler

  11. D-le Ciutacu

    Cei de la ProTV se conformeaza gustului romanesc (mai bine zis adapteaza emisiunile americane la mediul mioritic)nimic nou sub soare.

  12. Eu nu înţeleg de ce lumea se scandalizează atât. Până la urmă faptul că te uiţi sau nu la o emisiune e o problemă de alegere individuală. Nu te obligă nimeni dacă nu vrei. Dacă lumea nu e mulţumită de ceea ce vede la tv atunci să se apuce de citit cărţi. În plus, pretindem că vrem o democraţie “adevarată” ceea ce intră în contradicţie cu atitudinile de cenzură. Mai mult decât atât, după cum aţi spus, asta se cere…nu prea poţi educa poporul cu forţa.

  13. D-le Ciutacu, daca vrea sa faca evaluari pe criterii de competenta, de ce nu incepe cu Igas?! Poate pentru ca pe ala l-a numit el, ceva de genul, nu?! Sa traiti.

  14. ma dezamagesti; eu am urmarit integral emisiunea, chiar daca tot eu am fost de 3 ori singura la concertele lui Tudor Gheorghe pt. ca nu am avut cu cine, chiar daca am renuntat sa ma uit la TV si prefer in loc sa citesc bloguri si sa ascult muzica preferata pe net; nu credeam ca si tu esti genul care judeca de dragul de a judeca; ca emisiune de divertisment pt. publicul larg e singura care nu mi se pare daunatoare( mai sunt si garantat 100% si profesionistii, pe care tot eu le urmaresc, dar care nu poti spune ca se adreseaza publicului larg); nu cred ca poti compara numarul de gimnastica la bara cu numerele din barurile de noapte, nu au in comun decat bara; o mare parte din cei care s-au uitat (si au contribuit la audienta care a provocat atata invidie) sunt cei care nu mai urmareau emisiunile TV din cauza “necalitatii” lor.

  15. Victor, eu stiu ce zici tu, ai dreptate in privinta zgomotului pe care l-au facut, dar eu iti spun, bazandu-ne pe istoria emisiunilor tv date de pro, aduse de afara, ca puteau sa faca aiba ei toti Dumnezeii PR-ului, sa se strofoace pe toate mediile de comunicare, daca emisiunea asta nu avea deja un brand consacrat, o sugeau original.
    Doar nu crezi ca mizeaza pe astfel de productii, intamplator ? Ia pune-i sa faca ei un format de emisiune de la zero, original si apoi sa-l promoveze marii lor pr-isti cum se pricep ei mai bine, sa vedem, mai au acelasi succes? (s-ar putea sa coboare pe la jumatate)
    Daca n-ai produsul la un anumit nivel, PR-ul n-are obiectul muncii; ii pacalesti o data, a doua oara ti-o furi ca dracu.
    Notorietatea show-ului si reputatia emisiunilor de afara au jucat decisiv, eu asa cred.

  16. Alegerea formatului de emisiune, in functie de preferintele targetului, format din boi sau nu, nu le comentez. Am telecomanda si o folosesc dupa cum imi dicteaza preferintele mele. Ce reprosez cu patos ProTV-ului este ca aleg sa difuzeze (pentru ca nu toti concurentii ajung sa fie vazuti la televizor) cazuri de oameni, efectiv, handicapati, bolnavi mintal. E trist atunci cand se face haz de boala unui om. Omul ala are rude si prieteni care sufera cand o tara intreaga rade de ceea ce ei stiu a fi handicap (o doamna cu privire ratacita canta o colinda si regia ProTV a ales sa difuzeze acest moment spre “deliciul”? unor “boi”?…moment in care am ales sa folosesc telecomanda…)

  17. Recunosc ca in majoritatea cazurilor am aceeasi opinie ca si tine, insa de data aceasta nu ne potrivim. Sunt momente in care nu-ti doresti decat sa te asezi pe canapea, sa dai drumul la tv si sa gasesti ceva distractiv, relaxant sau incitant. Eu vineri seara am vrut sa vad ceva distractiv. Cum toate pe la tv erau “old-news”, iar pe axn au dat “american idol”, am spus hai sa vedem ce talente au romanii. M-am distrat maxim atunci cand l-am auzit pe moldoveanul acela cu voce intre Julio Iglesias si Elvis (conform spuselor lui), cantand “Alejandro”. Acesta a fost doar un exemplu. Mi s-a facut pielea de gaina cand l-am auzit pe pustiul acela cantand sau cand am vazut-o pe gagica aceea executand gimnastica la bara (si nu dans la bara). Ce a putut face tipa… Si nu a fost nevoie sa se dezbrace (cum se practica in cazul dansului la bara prin cluburile de noapte mioritice). Mi-ar fi placut sa am un mic talent, dar sunt anti-talent la tot. Dar eu stau acasa si ma uit la altii cum se fac de ras, deoarece ratiunea imi dicteaza. Ma uit la prostiile astea de emisiuni pentru a ma relaxa. Serile din timpul saptamanii sunt dedicate antenei3 (inclusiv duminica), dar vinerea si sambata deja nu mai suport sa vad cum isi bat politicienii joc de noi, iar eu nu pot face nimic pentru a schimba asta decat o data la 4/5 ani. Consider ca asemenea emisiune de care ai amintit nu se adreseaza doar analfabetilor sau incultilor. Nu incerc sa te conving ca este bine sau nu sa urmaresti o astfel de emisiune sau sa ma justific, dar incearca sa nu mai judeci o persoana in functie de ce urmareste la tv.

  18. daca tot ai deschis discutia si tinand cont si de postul in care te-ai interesat de ce ne place si nu ne place la TV, opinia unui fost telespectator este ca va sparge audienta ala care va incerca sa afle ce vor cei care au fost fortati sa inchida televizoarele si va face o emisiune care sa-i readuca in fata TV-ului.

  19. Intr-o tara in care le cumperi votul fraierilor cu o conserva de peste expirata ,,talentul,, de a fi dobitoc trebuie cultivat si intretinut. Doar nu vrei sa le dam ceva cultura sa inceapa sa se destepte melteanul si apoi pe cine mai manipulam si pacalim noi? Ursii astia au pus botul la tot felul de prostii si inca mai pun botul. Cu doua zvonuri si o conserva in Romania il poti pune si la ora actuala si pe boschetarul de la metrou presedinte. Tara va vrea prosti.

  20. Victore,

    Prostia este coplesitoare si molipsitoare. Eu inca mai cred ca media ar trebui sa aiba si un obiectiv educativ, nu doar unul informativ.

    Partea educativa ar trebui sa inceapa de la lucrurile de baza (bautul din pahare, tinutul furculitii, folosirea batistei, etc.) si mers mai complexe.

    Din pacate vad ca multi realizatori din televiziune au principiul “asta vor asta le dam”, doar de dragul rating-ului. In felul asta, in loc sa-i romanizam pe tigani ne tiganesc ei pe noi (vezi “relatiile” lui Bercea Mondialul si multe altele).

    Grupul Pro a fost de multe ori promotorul gustului prost doar de dragul audientei (e.g. promovarea manelistilor si curvelor in emisiuni cu audienta mare). Din pacate celelalte televiuziuni nu au reusit sa se diferentieze.

    Si mai grav, este ca daca te duci in alte tari si pricepi limba tarii in care mergi, constati ca nici aia nu sunt departe de noi.

    Pana la urma Lapusneanu avea dreptate: “prosti da’ multi”. Si atunci cum sa nu fii coplesit de prostie? Poate doar sa incercam sa ne impotrivim, sa nu ne lasam molipsiti.

  21. @ Victor

    [D][S][N] are dreptate, in sensul ca formatul este o franciza. Din cate stiu a aparut in UK si apoi s-a mutat si in SUA. Ce au facut miticii din Pache Protopopescu este ca au adaptat-o la nivelul de cultura si educatie romanesc, sa fie siguri ca fac ceva rating.
    Dar intrebarea mea este…de ce te miri? 🙂 Acum sa fim sinceri, la ce te asteptai de la ProTV? 🙂 E ca si cum te-ai ofusca (virgula) ca OTV-ul aduce vrajitori si prostituate in studio 🙂 Its their nature.
    Si la fel este si cu pulim..scuze, cu poporul. La ce te astepti? Nu te-ai lamurit inca ce calitate demografica avem? :))
    Mie nu mi se mai pare revoltator demult. Mi se pare comic. Tragi-comic, in cazul cel mai rau.

  22. Nu inteleg de ce se mai mira cineva… In materie de “vrajit” prosti protv-ul a fost mereu lider! Multi spun ca otv-ul ar fi un “pericol” pt. ca are emisiuni de “ultima speta” si invitati pe masura, insa eu consider protv-ul de 1000 de ori mai “periculos” pt. sanatatea mintala a populatiei! Daca stam bine sa ne gandim ce post a ridicat maneau la “rang” de “arta”??? Cine a invitat prima data in emisiuni personaje precum adi minune, vali vijelie sau gigi becali??? Cine a promovat prima data filme, emisiuni etc. cu tigani??? Ce post a inceput sa prezinte crimele si violurile ca pe ceva obisnuit in Romania??? Cine a “inventat” nume precum “mitica de la liga”, “mitica aka Don Corleone”, “nasu’ sandu”, “iancu de timisoara”, “briliantu'”, “moartea din carpati”, “fachiru'”, “printu’ cristea”, “autocarul mortii”, “drumul mortii”, “soferul groazei sau mortii (dupa caz)”, “trenul mortii”, “avionul mortii” etc.??? Daca la toate astea mai adaugam si celalate posturi (din trust) destinate spalarii creierului precum acasa tv sau sport.ro avem “imaginea” completa. Multi spun ca Antena1 se ia dupa protv si ca nu e departe… Eu nu cred… Da intr-adevar are si Antena1 niste emisiuni de “iti vine” sa spargi tv-ul, dar este foarte departe de protv…

  23. “Gandeste liber!” Dar, e ce sa mai gandesti? Las’ ca gandim noi pentru tine! Uite ia de aici o emisiune numai buna sa nu te surmeneze si mai multe chiar. Emisiunile de acest gen probabil se adreseaza aceluiasi tipar ca intreg OTV-ul cu un bonus pentru ca sunt si persoane mai dotate la mansarda care aleg sa gndeasca “liber”. Si, cu unele diferente de forma mai avem si alte “formate” la fel de inteligente. Nu le mai enumar ca au fost deja amintite, dar exceleaza prin urlete, rasete imbecile divertisment de prost gust.

  24. @Drujbaru: cine se miră, cine avea aşteptări?
    @cristina: sper să supravieţuiesc dramei de a te fi dezamăgit. păi avem deja un căştigător, se numeşte Pro TV şi a ţinut mai bine de jumătate din televizoarele deschise pe fracvenţa proprie
    @[D][S][N]: şi concursul de manechine de la A1 e franciză celebră…
    @ omul_obosit: ce treabă are Igaş cu show-ul? a cântat şi el ceva la Buftea?
    @Geo: n-am înţeles cine se scandalizează

  25. Voi incepe cu un posibil raspuns pentru M.A.N. : in anii ’90 Mexic-ul a primit ca ajutoare citeva milioane de televizoare si o industrie ,la cheie, de telenovele.De atunci nici o nevasta de zapatist,soacra,etc, nu fost zarita demonstrind impotriva guvernului. Si zapatistii sint de atunci mai rari.(curentul pentru indigeni este subventionat) Fara a fi neaparat adeptul teoriei conspiratiei,observ totusi, ca pro-ul,initial fiind livrat ca sponsorizare la o campanie electorala si care si-a platit regeste actorii,a cam ramas fara obiectul muncii. Acum bijbiie ,incropind produse submediocre,care, alaturi de alte emisiuni ,contribuie la subdezvoltarea morala a multora.Din pacate cazul nu este singular si ce este mai rau ,sint multi ,tot mai multi care prefera astfel de emisiuni din lipsa de ceva mai bun.NU EXISTA ALTERNATIVA.

  26. E o chestie de marketing, s-a urmarit doar audienta si profitul, dupa modelul unei emisiuni straine care a avut succes. Sincer, nu prea vezi multe lucruri bune la TV in ziua de azi, asa ca acest show a prins bine la public. Si mai cred ca o mare parte din concurenta pro tv e plina de invidie ca nu s-au gandit si ei la asa ceva.

  27. Geniule, si-a facut mogulul tau academie de media, unde ce-i drept nu te-a invitat sa profesezi, poate esti prea bun. O sa apara in scurt timp multe tonomate mici si zglobii. Astia o sa ofere alternativa, o sa-i invete Capatos meseria de a dialoga cu tipele fara chiloti. Lasa paiul altora, vezi barna din ochiul trustului care te plateste

  28. Hai sa vedem:razvan si dani,capatos,simona gherghe,mandruta,negru ohooooo negru,morar,bendeac,bingo,mihaela pana sa emigreze.Toti, acelasi public numai ca acum unii au cumparat formatul next top model iar altii cu mai multi bani dansez pentru tine si romanii au talent.Acum ca au rupt audienta astia nu inseamna ca 4 mil.de romani sunt prosti,grila tv este foarte slaba si nu prea ai alternativa.Cat despre alegeri multi nu au televizor sa se uite la mizerii deastea si voteaza in functie de ce primesc:ulei,zahar,pungi,sepcute,2 mici si o bere.Asta este masa de vot.

  29. @mcgigi: jura-te pe ochii tai! sa-ti sara tie ochii din cap daca minti?
    @tudor: si tu ai inteles ca eu am o parere proasta despre aia care vand, nu despre aia care cumpara. ori scriu eu neinteligibil, ori tu nu esti capabil sa pricepi ce vreau sa exprim in scris. cred ca varianta b 🙂
    @all: imbecilii care insista ca eu apreciez productiile similare ale trustului pentru care prestez si ca inchid ochii la ele sunt banati din prima, fara nici o somatie. m-am saturat sa traduc din romana-n romana precarilor intelectual.

  30. Pacat de Andi Moisescu. Chiar nu ma asteptam sa l vad acolo ranjind cu gura pana la ureche la o porcarie jenanta.

  31. personal am rezistat 2 min pentru a privi acea emisiune – m-am convins ca e fix ceea ce banuiam ca e – o emisiune slaba. drept pentru care am mutat canalul.

  32. Stii ce format de emisiune vreau eu sa ia PROTVu’ de la americani? COPS.
    Cine stie programul isi poate imagina cat de hilar ar fi in Romania. Bendeac ar pleca acasa.

  33. “…numărul lor, al precarilor intelectual, ne copleşeşte pe noi, ăştia cât de cât alfabetizaţi…”
    Un nene (spre ruşinea mea nu mai ştiu cine) zicea cam aşa “inteligenţa e o constantă în timp ce populaţia globului creşte rapid”. Logic, numărul proştilor creşte rapid, iar un alt clasic în viaţă zice că “proştii trebuie prostiţi”, îndobitociţi şi făcuti mai uşor de manipulat. Fenomenul Pro a fost începutul, băselu’ rezultatul.
    Banzai!

  34. Daca formatul asta a fost destul de bun pentru englezi si americani, va fi perfect pentru romani. Pentru mine, singura problema e ca, fiind vorba de o emisiune-concurs, trebuie sa se desfasoare corect, in conditii egale pentru toti concurentii. Ceea ce nu s-a intamplat la ProTv, romanii fiind obisnuiti sa manareasca tot ce ating. Unul dintre puberii acneici despre care vorbeai (despre care ma-ndoiesc ca s-a lasat excitat de evolutia la bara a concurentei sale 🙂 ) a rupt gura targului facand playback, facilitate care n-a fost acordata si celorlalti participanti. Macar fata aia cam “obosita”, de la bara, a muncit pe bune in fata publicului…

  35. Poate ca emisiunea asta vrea sa scoata la lumina politicieni de viitor.
    Nici nu vreau sa ma gandesc ce ministresa a turismului ar putea sa fie doamna de la bara.
    Si cu ea in guvern, nu ar mai baga nimeni de seama si un (eventual) al treilea mandat! Ce? N-ar fi misto?

  36. “Locuitorii spaţiului geografic unde dansatul la bară e virtute, la fel ca şi pricopseala financiară pe bază de cur, rezonează, de regulă, la grobianism, hăhăituri, ţigăneală şi emoţii patetice.”

    Câţi de-ăştia avem? 8oo de mii, un milion? OK. Înseamnă că suntem ca oricare alt popor (poate mai superior în a alege alde de-astea dacă stăm să ne gândim de la cine au luat franciza şi ce rating au ăia 😉 )
    Atâta pot, atâta fac, atâta înţeleg, ce le putem cere? 😛
    Până la peste 21 de milioane cât ştiu c-am fi (eheeei… e lung numărul) nu intrăm în categorie. (M-aţi lovit exact în plex, Imperialule Imperator. Patriot, păi? 😉 )

  37. @ŞuKăRiT: hai sa zicem peste 2 milioane doar vineri seara. si n-or fi fost toti acasa. plus ca precarii-s relativ uniform distribuiti cu ochii-n grila

  38. Prosti dar multi!!!Daca poporul roman nu ar viziona prostiile de genul acesta,nici televiziunea nu ar mai vinde asa ceva,din simplul motiv ca nu ar cumpara nimeni gogosile astea expirate.Deocamdata se aplica regula majoritatii mediocre.Intotdeauna prostul e cumparatorul,nu vanzatorul!

  39. Eu n-am televizor. Televizorul este un instrument de indobitocire in masa. Dar sunt la curent.

    Ciutacule… începând de azi, sunt fanul tău. Să moara mama, m-ai lăsat mască. Îţi cer scuze pentru toate înjurăturile pe care ţi le-am adresat. Excelent articol. Poti sa nu aprobi comentariul, l-am scris pentru cultura ta generala mai mult 😉

    Eu sunt revoltat de altceva. Ati remarcat unde se filmeaza mizeria asta? La OPERA ROMANA, o institutie de cultura. Cine le-a permis sa filmeze acolo?

  40. Foarte bine punctat: “maşinărie infernală” şi “PR iresponsabil”. Eu am scris demult pe acest blog, nu ştiu în ce context, că ProTv face mult rău acestei naţii, încă de când au lansat conceptul “Gândeşte liber”, pe care mulţi l-au înţeles greşit, în mod evident.
    Aţi văzut cum fac reclamă unuia dintre filmele pe care le promovează acum? Parcă zici că fac analiză pe text pentru retardaţi. Văd reclamele lor parţial, pentru că urmăresc “Tânăr şi neliniştit” ( nu simt nevoia să mă justific de ce-cine ştie…cunoaşte 😉 😛 ) şi “Vremea” cu Busuioc. Mă mai uit şi la Magda, dar nu încetez să fiu uimită de cât de proastă e fata asta: din patru dăţi, trei stă cu fizicul pe sud-est şi nu văd temperaturile.

    Sunt absolut de acord cu “shogunu”, că Băsescu e şi rezultatul muncii marketingului de la ProTv.

  41. Încă un lucru, pe care îl tot repet ca o moară hodorogită: ăsta e rezultatul calităţii din ce în ce mai precare a şcolii româneşti. Iar cei care speculează asta din motive de business sunt vinovaţi moral pentru ce ni se întâmplă. Mai ales că, evident, postul din Pache e băsist. Că nu trebuie să-şi scrie pe “frunte” asta.
    Profesorul Bogdan Teodorescu ar putea face o analiză magistrală a acestui fenomen, nu mă îndoiesc.

  42. De ce nu contraataca trustul Intact cu emisiuni si continut de calitate? Exceptind citeva emisiuni de pe A3 si poate una pe A2, in rest Antenele se straduiesc din rasputeri sa prinda ProTv ul din urma in populism si prost gust. Om fi noi romanii prosti, dar mai prosti ne cred televiziunile avide de audienta…

  43. @Invectiva: probabil fiindca banii mari se fac adresandu-te publicului la care face referire textul meu? si fiindca, dincolo de supararile cu Basescu, familia Voiculescu e infinit mai preocupata sa faca bani? vorbesc si eu ca babele, de pe margine, ca n-am o pozitie executiva la varful trustului.

  44. diferenta dintre zimbru si bou este, primul poate fi tata, al doilea doar unchi. din zimbri pot rezulta prosti, din boi doar munca de prost.

  45. Dansul la bara plus alte doua momente mi-au placut, dar in rest emisiunea a fost penibila.

  46. Încă una şi gata: mi-am amintit cum, odată, ai pus audienţele unei ediţii ale Sintezei, la care participaseşi. Erau bune, evident. Uitându-mă însă mai la stânga, observ că “Acasă” înregistrase cam 9-10 rating, comparativ cu cifrele voastre bune de
    4-5, ceva de genul. Atunci ştiu că am căutat cu înfrigurare să văd la ce naiba căscaseră unii gura şi am descoperit : la “Inimă de ţigancă” ( sper să nu greşesc, ăla cu Luciu), cred că fusese ultimul episod. 😯
    Şi de atunci o tot ţin ăştia într-o ţigănie.

    Iar voi vă străduiserăţi la Sinteză să mai luminaţi câteva capete. Dar cum să concurezi cu aşa ceva?

  47. Pot sa ma enervez??? AAAAAAAAAAA!!! 😀 Cand citesc lucruri de genul: “21 de milioane de romani…” Care 21 de milioane? 3-4 milioane sunt plecati la munca afara… Inca vro 1-1,5 milioan (sa zicem) nu au tv pt. ca reprezinta un “lux” pt. ei… Inca vro 3 milioane au cablul tras de la vecin (sau ceva de genul) deci nu intra in valorile de rating (pt. ca nu prea au cum sa fie “contorizati”). Inca vreo 2 milioane fie erau pe afara in oras vineri seara fie erau plecati in weekend la munte sau la tara sau stiu eu, oricum nu se uitau la tv… Daca ii mai scazi si pe cei “mici” (pana in 16 ani) sau pe cei f. batrani (care probabil nu prea se uita la tv, cel mult la tvr:))) ramai dracu’ cu vro 6-7 milioane… Daca din astia 6-7 se uite mai mult de 2 milioane la mizeria aia (plus inca vro 1-2 milioane care se uita “la negru”) atunci e clar :D… Poate nu calculez eu bine…

  48. Nu stiu ce te deranjeaza! Fata aia a facut un numar perfect la bara ei. Ca niste vedete erau surprinse cu niste ranjete de imbecili, iar era treaba lor. Oricum, e stilul Pro de care s-a plictisit toata lumea. Eu am o problema cu A3: de ce mai sunt primiti pe acolo Talmacean si Oajdea?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.