Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Continuăm experimentul tinichigiilor?

Continuăm experimentul tinichigiilor?

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

A plagiat sau nu? Habar n-am. Poate ne lămurim împreună deseară. Demisionează ori va fi demis? Aş fi Baba Vanga dacă m-aş apuca de asemenea predicţii. Şi asta poate aflăm deseară. Dar culmea tupeului (prostiei?) e comentariul Andreei Popa pe această temă la Rtv. Personaj dat afară de la Hotnews în urma unui plagiat dezvăluit de mine.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

202 thoughts on “Continuăm experimentul tinichigiilor?

  1. Fara sa mai intru in amanunte, treaba imi pare al naibii de stufoasa si, oricum, prea complicata ca sa mai poata fi trecuta cu vederea si omul pastrat in functie. Io zic ca e deja ca si demis si altcineva isi face incalzirea pe margine! De ce naiba nu l-au pus pe marga la educatie? Au pus la externe, singurul minister cu care marinaru’ are tangenta, exact omul cu care a refuzat sa dea mana! Nasol.

  2. N-am spus despre acest ministru ce e un nimeni in drum…
    Spun in general,ca nimieni nu-si pierde timpu’ sapand la trecutul unui “nimeni in drum”…pana nu ajunge intr-o functie inalta in stat.
    De acest domn da,am spus si o sustin ca e un necunoscut…nush cati oameni din tara asta au auzit de profesionistul in invatamant Mang…eu unul n-am auzit.

  3. @urs289: am mai auzit cite ceva despre d-lui pe la stiri/
    prin emisiuni in calitate de politician (nu de profesor),
    imi fac mea culpa daca urechile mele, in aceasta viata
    n-au auzit despre d-l profesor Mang.

    Nu cunosc ce se intimpla in partide, dar probabil fiecare
    sta cu pusca la picior si cu ochii in ograda celorlalti;
    nu tin minte ca eu sa fi scris cumva “nimeni in drum”; nu
    stiu cit de “target” ar fi d-l de mai sus, cit noul cabinet.

  4. @ソリン pe 11 May 2012 la 17:09

    R U OK?
    Te vad extrem de nervos.

  5. Funeriu apartine trecutului. De ce il invocati mereu pe Funeriu ? Va stiu un om vertical, care atunci cand are ceva de spus, chiar daca e impotriva vantului antenelor, o spune. Ponta a format “cel mai cinstit guvern”. Nu vedeti cati incompatibili are ? In plus Diaconu, ce cauta acolo din moment ce si-a promovat abuziv sotia la el in institutie, si a ocupat doua functii incompatibile, nu mai vorbesc de “perla” cu ” mergem in parlament numai cand credem noi de cuviinta” sau ” intre noi si electorat exista un contract invizibil”. Poate ziceti ca nu e mare lucru. Dar cand afirmi ca e cel mai cinstit guvern, cauti oaqmeni fara pete. Au avut timp suficient in greva parlamentara sa-si facu guvernul. Pe de alta parte acest guvern e plin de incompetenti. Nu ma leg daca sunt buni in profesia lor, la locul lor de munca, numai ca Ponta i-a numit ministrii in alte ministere, nu cele legate de activitatea lor. Ex. prof.Marga, Corlateanu, R.Plumb, D.Nica, D. Chitoiu. Nu pot intelege sensul si scopul acestui ghiveci. In plus creaza 3 sau ministere in plus. Ma asteptam sa vorbiti despre aceste lucruri, nu despre Funeriu, despre care nici eu nu am parere buna, dar asa cum am spus, apartine trecutului.

  6. @Elis: Funeriu e consilierul prezidential pe probleme de Educatie, deci al dracu’ de actual. altfel, pe teme de componenta a echipei guvernamentale, eu n-am nici o vina ca ma cititi din trei in trei.
    @all: Mang a fost un om suficient de prezent, ca parlamentar, in studiourile de televiziune, mai ales pe subiecte legate de invatamant. daca voi nu va uitati, de unde ati fi vrut sa auziti de el, de pe facebook, de pe cerul albastru scris cu litere aurii?

  7. Cind e vorba de cercetare originala in matematica/computer science e usor sa te prinzi ca rezultatele sint copiate. O intrebare pt. viitorul fost ministru: care e definitia cimpului Galois de ordin 2 la a opta?

  8. @purcelix: de unde ai dedus ca as fi “extrem de nervos” ?
    De cind a-ti apara argumentat ideile inseamna “nervozitate” ?

    Daca asta e stilul tau de a ataca pe cineva / a apara pe
    altcineva, s-avem pardon…

  9. Senzational e si comentariul unui bou de pe Hotnews care sustine ca singura sansa a lui Ponta e sa puna ministru pe Funeriu sau pe Mungiu. Dupa ca a distrus sistemul de invatamant din Romania, si o spun in cunostinta de cauza, ar fi bine sa-l readucem pe Funeriu la minister. De parca ar fi ramas tara fara oameni competenti si onesti. Noroc cu portocalii cu pixel albastru la purtator.
    Oricum nu inteleg cu alege ponta ministrii la Educatie. Stiu cel putin 5-6 oameni din PSD sau apropiati de PSD care ar putea sa fie ministri (au experienta si nu au probleme la dosar).

  10. deci toti sunteti de specialitate? ce bizar, cum m-oi fi ratacit eu pe aici? 🙂

  11. Victore, voi urmari pt prima data, de la cap la coada emisiunea din aceasta seara. Nu pt ca as fi un simpatizant ci pt ca sunt curios caat de mult de poate intinde pelteaua… Despre concluzii nu am indoieli!
    Pot intelege f usor impartialitatea ta, si este firesc sa fie asa. Pot intelege fara probleme ca ai simpatii, cu si altii au, ca ai un scop, si ai chiar un nume. Consider ca esti peste media jurnalismului autohton.
    Dar, totusi, sa te compari cu Robert Turcescu parca e prea mult si prea fortat… Te depaseste la capitolul jurnalism, si tu stii asta. Deocamdata el poate sa se angajeze oriunde ar vrea. Ceea ce nu este si in cazul tau. Stii cum este, mai e mult pana departe… Dar asta nu iti stirbeste din meritele tale, deci nu o considera o jignire.
    Spor la treaba diseara!

  12. O fi vinovat Mang, n-o fi, habar n-am şi încep să mă plictisesc deja. Virulenţa cu care atacă gunoaiele portocalii pe această temă mă fac însă să mă întreb dacă n-au de gând să-i ia pe rând pe toţi miniştrii lui Ponta. Adică, azi apare în presa căcănie ceva despre X, apoi despre Y etc, poate trece timpul şi n-aude lumea rezultatele auditului comandat de Ponta şi ceea ce mai reuşeşte el să îndrepte din prostiile făcute de ei. Sau nu mai are timp să facă auditul şi controale la Pinalti şi Flutur, de atâta analizat trecutul ministeriabililor săi.

  13. OMG, deci Turcescu este ză mastăr in materie de jurnalism ! woooow =))

  14. @purcelix: (erata) bre, 8 ore pe zi =))
    btw: mai subtireanu cu “nervozitatea” ca
    altfel te banuiesc ca esti membru de partid !

  15. @ソリン pe 11 May 2012 la 18:11
    M-ai banuitsi ai ghicit! Sint seful celulei PDL Rotterdam!

  16. @violet, nu e nicio problema daca se cauta si se gasesc lucruri compromitatoare la fiecare dintre membri guvernului. Asa si? Ce e rau sa dispara cat mai multi dintre hoti? Chiar a doar in cot de cum se numeste partidul care ii sustine. Dc e sa pice toti, sa pice. Cu cat mai multi si mai repede, cu atat mai bine. Adica hotul lui boc e mai cinstit decat hotul lui ponta? Nu! Sunt aceleasi lichele. Si doar nu o sa le lang de mila! Pai mang nu a fost in stare sa isi sustinaa coerent punctul de vedere. De ce l-as apara eu…?!

  17. deci tu coordonai bisnita aia din port care-l enerva pe Base 🙂

  18. @purcelix: eu ma gindeam la ailalti 😉
    Pacat ca nu mai avem “barcute”, luam vreo doua
    si le ciocneam ca pe oo in rada portului… 😀

  19. Vreau sa evidentiez lipsa ta de impartialitate, respectiv sa te provoc sa te declari partizan.

  20. @Victor Ciutacu pe 11 May 2012 la 18:20
    Si nu numa’ bisnita, la comanda marelui whatever am devenit si procuror. Adica am procurat si niste bacteri pe care le-am plasat in tirul cu flori ca sa porneasca scandalul. Vrei sa-ti marturisesc si contributia teoretica si practica din functia de pussy marketing specialist?

  21. @supastaru: pai am recunoscut-o demult. tu abia acum ai aflat? nasol de tine. n-as vrea s-o iei ca pe o jignire, ci doar ca o informare, da’ sa stii ca si Ceausescu a murit de vreo cativa anisori 🙂

  22. @ソリン pe 11 May 2012 la 18:25
    Bre, ma bucur ca nu mai esti nervos pe mine. Ziceai ceva de o bere pe Schiphol?

  23. @Victor Ciutacu pe 11 May 2012 la 18:46
    Iar pe tine sa sti ca sint foarte suparat: se poate sa te lasi tu depasit de tovarasul jurnalist Turcescu, ca se poate angaja oriunde, inclusiv se angajeaza sa pupe dublu pentru plata dubla? Rusine Victor Ciutacu!

  24. @ionut: Turcescu poate sa se angajeze oriunde ar vrea si totusi s-a angajat la B1 ?! Ciudat… Da’, de cantat, care canta mai bine, daca tot te-ai apucat de comparatii ? Ca “Mitica la primarii” e hitul verii, pe cand cantarile lui Turcescu sunt ascultate doar de Oana Sarbu…

    Cat despre cine ar trebui pus ministru, in locul lui Mang, io-l vreau pe Hardau din nou !

  25. Haoleo, am gresit, “Mitica la brutarii”, aia cu primaria era o idee de-a mea, in caz ca nea Mitica ar vrea sa candideze la primarie.

  26. @purcelix: da-mi motive sa ma supar ! Muhahahaha ! >:)

    Cind mai am drum pe la piata p-acolo si “daca da
    d-zeu si maica d-lui” si nu ne baga jucatorul in
    vreo conflagratie cu Olanda, sigur ne vedem la o
    terasa, ceva.

  27. Ce bine ca il ai invitat pe noul ministru al educatiei!Cred ca daca as fi in locul tau as avea 100 de intrebari sa îi pun.Eu dau bacul anul viitor si de cand s-a schimbat guvernul sunt foarte, foarte ingrijorata,nici nu mai pot sa dorm noaptea, fiindca am auzit niste declaratii ale domnului in care spune ca ar vrea sa elimine camerele de la bacalaureat, ceea ce ar fi cea mai mare nedreptate pentru noi, cei care invatam de patru ani incontinuu.Te roooog din suflet sa îl intrebi ce are de gand sa faca incepand de la anul si sa îi spui sa nu-si bata joc de toata munca noastra de 4 ani pentru niste voturi.Si te mai tog eu mult de tot sa îl intrebi daca o sa schimbe ststemul conform caruia nu se mai pun mediile din liceu la intrarea la facultate.A si sa îi spui ca subiectele la examen sa fie cat mai GRELE sa nu mai ia bacul toti handicapatii.Îi spui?Te rog muuuult de tot.

  28. Majoritatea postarilor apartin publicului tinta sau acest public s-a ,,cernut,, pe masura ce numarul emisiunilor a crescut?

  29. @purcelix: stii ca ma-nclin respectuos in fata valorii
    @ionut: hai c-o dai in pedelisme. ai ceva de spus la obiect sau pleci la Turcescu?

  30. problema adevarata, de fapt, nu e Mang sau Funeriu

    problema este ca cel mai cinstit si competent guvern din Romania e de fapt cam plin de panarame

    intr-o saptamina s-au dus trei, urmeaza maestrul mare familist de la Cultura, si sigur cad si altii, uita-te la ei, Nica,Rus,etc…

    cam aveti de “impuscat” mult vinat, domnule Ciutacu

  31. Pai ,,obiectul,, il vedem diseara…! Restul e doar presupunere bazata pe statistica. Deocamdata domn’ ministru nu a raspuns la nicio intrebare.
    Da’ ma gandesc si eu, asa, ca un neavenit… Cum ai fi reactionat tu daca cineva iti spunea ca ai plagiat ceva, tu stiind ca nu aai facut asta! Probabil sareai in sus de 2metri si faceai scandal. Ori domn’ ministru…

  32. nu-i nevoie sa faci misto de mine. nu realizasem gradul si asumarea impartialitatii tale.

    atunci la emisiunea de diseara, sper sa ai o atitudine de bun-simt, chiar daca partizana.

  33. @supastaru:
    Tu, diseara, ti-ai fixat ca si obiectiv sa il urmaresti/monitorizezi pe Victor Ciutacu? Ce nelamuriri ai pe zona asta?
    Eu as schimba cadrul pe Mang…, desi prea multe nelamuri nu am. Dar o sa fie distractiv, oricum, chiar si cu intrebarile stiute!

  34. @ionut: la prima magarie de genul ultimelor doua cuvinte, zbori de aici fara nici o somatie!

  35. @Victor: intrebare pt d-l Mang: daca va dispune
    revenirea la sistemul initial de 12 (8+4) clase
    din preuniversitar, fara prostia aia de clasa 0 ?

    10x

  36. Sunt secrete?!
    Asumandu-ti partinirea voluntara a unei anumite tabere (de apreciat sinceritatea!) iti asumi si eventualele presupuneri…
    De abia diseara restul lumii va putea face aprecieri mai apropiate de adevar. Pana atunci doar putem sa ne imaginam. Acum nu contest ca multe dintre emisiunile tale au esenta, dar nu poti sa faci un titlu de glorie doar pt ca Mang a acceptat invitatia la a3…! Totusi, nu ne sfida inteligenta….

  37. Probabil ca o sa urmeze un ban (ai tot dreptul pt ca esti la tine in casa).
    Voi considera ca ai fi un jurnalist fara de pacat voit doar daca as vedea interviuri facute cu grei de genul Dan Voiculescu. Dar asa, cu vorbe grele, nu lucrate cum am mai vazut pe la altii… Pana atunci ramai doar un jurnalist talentat.

  38. @ionut: daca exista vreun singur om care a calcat la Vorbe grele in ultimii 5 ani dispus sa sustina ca a primit macar o singura intrebare de la mine, eu ies din meserie si din viata publica. altfel, n-am inteles unde ma laudam eu ca mi-a acceptat Mang invitatia.

  39. Victor, nu ma intereseaza ce sustine cineva! Absolut deloc! Ma intereseaza doar concluziile clare pe care le pot avea dupa o emisiune, intrebarile puse si cele omise. In rest, fiecare e liber sa sustina ce vrea.
    Imi cer scuze daca am interpretat gresit o afirmatie de-a ta, din primele comentarii, in care spuneai ca, totusi, Mang osa vina la a3 in seara asta!

  40. Victor, multumesc mult pentru articolele din ultima pagina de astazi din Jurnalul despre dementa securista din jandarmerie impotriva careia inca nu se ia nici o masura categorica de anchetare si stopare a abuzurilor demente ale acestor securisti

    p.s. ionut ti-a spus ca e fan turcescu… e normal sa gindeasca instinctiv catre emisiunile facute pe hirtie cu intrebari si raspunsuri stiute

  41. @ionut: sincer sa fiu, dincolo de presupunerile tale insinuant-ticaloase, mi se rupe ce fel de jurnalist ma consideri tu. dar te avertizez pentru ultima oara ca acest topic nu este despre mine si ca, daca vei continua sa deturnezi obiectul dezbaterilor de aici, te banez fara sa clipesc.
    P.S. apropo de intrebari stiute, intreaba-l pe idolu’ Turcescu nu daca a luat bani de la Becali, ci daca are vreo idee de ce s-a dus Geoana la Vantu?

  42. Daca voi avea ocazia il voi intreba! Multumesc pt sugestie! Ma asteptam sa intelegi ca este evident ca am preferinte, dar chiar sa inghit orice si de la oricine, indiferent cum s-ar numi, nu ma caracterizeaza.
    In rest, ai institutia ban-ului si toata libertatea sa o folosesti. Eu voi urmari emisiunea diseara, evident, cu Mang in rolul de actor principal si subiect al acestui topic.
    @Dan, exista totusi unele lucruri, nu multe, care te depassesc…!

  43. P.S.
    De ce s-a dus Geoana la Vantu?
    Sau mai exact, de ce s-a dus Geoana la Vantu ccu o seara inainte de confruntare, stiind ca a doua zi il va avea pe Tb in fata? Si de ce, indiferent de motiv, a raspuns atat de ezitant la iminenta intrebare?!

  44. Daca vom mai avea ocazia/posibilitatea, ne vedem dupa emisiune! Pe blog…
    Mult succes!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.