Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Mă scuzaţi de tot deranjul, meseriaşilor

Mă scuzaţi de tot deranjul, meseriaşilor

Dat fiind că, pe de o parte, mi-e extrem de silă, respectiv, pe de altă parte, am o stare (altădată) nefirească de bine, o să fiu foarte succint. Mica şi insignifianta mea emisiune, poreclită pe nedrept “Vorbe grele”, fără pic de influenţă-n piaţa de profil şi nebăgată-n seamă de nimeni dintre cei care taie cărţile-n politică, continuă să se desfăşoare – chiar şi fără isterii anticapitaliste – cu oameni îmbrăcaţi şi alfabetizaţi. Probabil că exact d-aia a fost singura unde a sunat Emil Boc (fără să fie căutat, ca în tot restul televiziunilor) să lămurească problema nepoatei şi a şoferului promovaţi în structurile guvernamentale. Motiv pentru care îmi prezint public scuzele tuturor profesioniştilor şi făcătorilor de rating şi artă în televiziune că i-am prins nepregătiţi şi i-am deranjat în timpul programului. Eu o să mă întorc în ungherul meu răcoros, unde nu deranjez pe nimeni, smerit şi umil.

Luaţi la liber şi scriptul & captura video. Dacă vreţi să preluaţi, nu vă sfiiţi, citaţi-l pe Boc fără sursă ori invocaţi, ca de obicei, “o emisiune de televiziune”…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Mă scuzaţi de tot deranjul, meseriaşilor

  1. Victor iti dai seama cat l-ai enervat pe Boc de a intrat in direct la emisiunea ta?!
    “Intelege mai omule” ! 🙂
    A fost “tare” interventia premierului, am ras de m-am…spart! 🙂
    Sunt curios daca o sa vina la tine in emisiune, doar ti-a promis! 🙂

  2. Si de l-ar unge cu miere si l-ar tavali presa prin fulgi, piticul penibil tot batos si de neoprit ar fi, e facut din aluat dur, nu si-ar indrepta spinarea, Doamne fereste! In deal, marele papusar i-a resucit cheita, i-a balanganit prin fata ochilor ornicul si apoi i-a dat drumul in lumea larga!

  3. Domnule Ciutacu,un pic de modestie nu va strica, preformanta dumneavoastra in emisiunea cu pricina nu a fost deloc “stelara”.Arumentele mele sint:
    1.Aducerea lui Ponta membru al coalitiei pentru asemenea discutie nu avea rost desi, era dispus sa vorbeasca in cazul Mantog.
    2.In dialogul cu Emil Boc asumarea nepoatei si numirea consilierului personal nu ati reusit sa acreditati ideea ca Boc este un fariseu, pledind pentru desfiintarea “nepotismului”5 ani in urma si practicind nepotismul acum. Problema consilierului personal a fost o alta nereusita a dumneavoastra.Caloitatile consilierilor personali fiind la aprecierea “jupinilor” nu a legii.Intrebarea : “nu ar fi fost mai bun un Phd de la universitati din lumea civilizata?” nu am auzit-o de la dumneavoastra.
    3. Ati scapat oportunitatea de a explora intrebarea : “de ce au nevoie guvernantii Boc, Ponta,Nastase, Chiuariu asa de mare nevoie de “incredere a colaboratorilor directi” de simt nevoia sa-si aduca la guvernare “gasca lor”???
    4.Un ziarist in “cruciada” cu “sistemul ticalosit” nu afirma ” apreciez solidaritatea dl.Ponta cu guvernul”.Desemeni, nu criticati o persoana publica ca nu vine la dvs. in emisiune daca nu ati invitat-o niciodata.
    5. In problema corpului de control unde dl. Ciovica a pus punctul pe “i” era de datoria dumneavoastra sa explorati cum se poate reconcilia “independenta ” corpului de control cu “puterea primului ministru de a da afara membrii acestui organism, de o importanta vitala pentru relatia noastra cu UE.
    In concluzie un pic de realism in evaluarea performantei dumneavoastra nu v-ar strica deloc!!

  4. In primul rand vreau sa va felicit pentru emisiune, in al doilea rand as dori domnule Ciutacu sa va intreb si daca se poate sa imi si raspundeti (pe mail sau blog daca avti timp de asa ceva) daca nu cumva ar fi mai bine sa incercati si dumneavoastra si domnul Gadea si restul domnilor ce participa la Sinteza Zilei, sa vă concentraţi pe lucrurile ce tin de functionalitatea aparatului administrativ, de planul executivului impotriva acestei crize economice,decat pe probleme minore care doar fac deliciul publicului mereu in cautare de subiecte OTV-iste. Din partea mea domnul Boc poate sa isi angajeze si femeia de servici consilier atata vreme cat lucrurile merg intr-un sens bun, daca lucrurile nu merg si guvernul nu poate sa faca fata crizei economice , atunci il tragem la raspundere pe Boc, si ii spunem ce ai facut, ai angajat la tine la birou pe tanti Tanta, pai vezi ma de aia nu merge treaba :).
    Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.

  5. “Mai omule” vad ca modestia nu e caracterul tau principal! ;-)) De obicei un om care e prins cu musca pe caciula se comporta exact ca si Boc. Si asta arata ca avem un premier de 2 lei (si un sfert) Un premier adevarat profesionist nu ar fi facut asta .

  6. sti ce mi-as dori sa te vad formind o echipa cu domnii gidea badea stan.sint satul sa alerg ca magarul lui buridan pe posturi daca “nu stiai” magarul a murit de sete si foame ca nu stia de sa faca mai inti sa bea apa sau sa manince.o sa te pun sa-mi cumperi baterii la telecomanda :).tu esti de vina.sa-ti spun si un bac referitor la asta.naste MARICICA o doamna moldoveanca vine ION la maternitate si ii zice.MARICICO esti divina.bai di vina sintem toti.nu l-am facut singura.in speranta ca zimbesti cu gura pin la urechi te salut si ne vedem la tembelizor.o zi buna in continuare.sa sti ca BOC are criterii de performanta dupa care se ghideaza.acesta este peste piciorul brostii.sau mai bine zis cit unghia broastii de balta

  7. draga domnule Ciutacu, nu este un comentariu, este doar un pic de realitate din tara asta a noastra ( sau nu mai e a noastra ? ) si un gand bun pt femeile din jurul nostru….

    Realitatea de dupa Epoca de Aur…

    O alimentara de cartier…o zi frumoasa de primavara timpurie. O coada respectabila la raionul alimente. O doamna intre doua varste cu un trening albastru ajunge in fata vanzatoarei :
    – astazi este ziua sotului meu, vreau si eu 2 rosii si 6 cabanosi.
    Amabila, vanzatoarea ii cantareste cele cerute.
    – va costa 6 lei si 30 de bani.
    – Vai, dar nu am decat 6 lei la mine, mai rupeti, va rog, dintr-un cabanos…
    – Nu se poate doamna, cine imi mai cumpara mie o jumatate de cabanos, raspunde indignata vanzatoarea.
    – Atunci, dati-mi numai 5, o sa mananc eu 2 si el 3, ca e ziua lui, raspunde doamna cu un zambet amar.
    – Face 5 lei si 70 de bani. Dar nu am sa va dau 30 de bani, va dau doua bomboane…
    – Multumesc, spune doamna, careia deja ii aparuse o lacrima in coltul ochiului…
    Cam asta ar fi, dupa 20 de ani de la revolutie, sarbatorim ziua sotului cu 2 rosii si 5 cabanosi. A, am uitat. Si 2 bomboane, probabil in loc de tort !
    In mod cert, in loc de « la revedere », vanzatoarea trebuia sa spuna « sa traiti, bine ! »

    Dar, pentru ca este o zi speciala, si pentru ca nu putem oferi tot ceea ce am dorii femeilor de langa noi, sa incercam ca alaturi de « La multi ani ! » sa incercam sa oferim un pic de fericire tuturor mamelor, sotiilor, fiicelor, prietenelor…

    FERICIRE

    Sa poti atinge stelele cu mana,
    Sa poti alerga prin iarba uda,
    descult…
    Sa poti canta cu vocea-ti primavara,
    Sa poti privi zambind, doar luna,
    cu ochii…
    Sa poti sari intr-un picior, ca un copil,
    Sa poti alerga in fiece colt,
    cu gandul…
    Sa poti saruta fiinta iubita,
    Sa poti s-o iei pe cea care-o iubesti,
    in brate…
    Toate astea, la un loc,
    Alaturi de alte lucruri minunate,
    ce sunt,
    Inseamna azi, pentru noi,
    Un singur minunat si cald cuvant :
    FERICIRE

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.