Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Mă scuzaţi de tot deranjul, meseriaşilor

Mă scuzaţi de tot deranjul, meseriaşilor

Dat fiind că, pe de o parte, mi-e extrem de silă, respectiv, pe de altă parte, am o stare (altădată) nefirească de bine, o să fiu foarte succint. Mica şi insignifianta mea emisiune, poreclită pe nedrept “Vorbe grele”, fără pic de influenţă-n piaţa de profil şi nebăgată-n seamă de nimeni dintre cei care taie cărţile-n politică, continuă să se desfăşoare – chiar şi fără isterii anticapitaliste – cu oameni îmbrăcaţi şi alfabetizaţi. Probabil că exact d-aia a fost singura unde a sunat Emil Boc (fără să fie căutat, ca în tot restul televiziunilor) să lămurească problema nepoatei şi a şoferului promovaţi în structurile guvernamentale. Motiv pentru care îmi prezint public scuzele tuturor profesioniştilor şi făcătorilor de rating şi artă în televiziune că i-am prins nepregătiţi şi i-am deranjat în timpul programului. Eu o să mă întorc în ungherul meu răcoros, unde nu deranjez pe nimeni, smerit şi umil.

Luaţi la liber şi scriptul & captura video. Dacă vreţi să preluaţi, nu vă sfiiţi, citaţi-l pe Boc fără sursă ori invocaţi, ca de obicei, “o emisiune de televiziune”…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Mă scuzaţi de tot deranjul, meseriaşilor

  1. Domne intr-un mod aproape incredibil, meseriasii de la A3 au reusit sa preia si ei stirea asta. Uluitor !
    Momentul a fost insa de exceptie, am ras cu lacrimi ” ma omule ” …

  2. Eu am convingerea ca toti jurnalistii respectabili va recunosc si va apreciaza valoarea desi se sfiesc sa arate publc acest lucru. In ce-l priveste pe domnul Boc, tupeul sau depaseste logica si ratiunea, el tinand acum cu orice pret sa-si refaca un capital de imagine pierdut in urma instaurarii sale la guvern si am convingerea ca pentru asta ar face orice. Indiferent cine ce l-ar intreba, Boc raspunde in acelasi stil demagogic doar ce vrea el. Este genul de personaj cu care doar in aparenta se poate purta un dialog, in esenta el transmitand doar mesaje prestabilite. Acest om niciodata nu va lamuri o problema deoarece el nu are aceasta intentie, singurul lui scop este ca prin invaluire sa se distanteze de orice situatie jenanta. Discutiile cu domnul Boc sunt in viziunea mea o pierdere totala de timp deoarece cu el nu se poate purta o discutie sau avea odezbatere serioasa. Propagandisti si mincinosi ca Boc nu raspund de fapt la argumente ci profita de orice aparitie publica pentru a spune tot ce vreau ei sa spuna.

  3. Ma bucur sincer pentru tine. Pe de alta parte mi-e ciuda profesional. Oricum esti bun.

    Florian Bichir, zis si Padre

  4. Am povestit si eu la mine pe blog impresii in urma emisiunii tale de aseara. Dar am avut bunul simt sa spun si UNDE am vazut cea mai tare faza de la TV din ultima perioada. Felicitari pentru felul cum ai gestionat…surpriza, MAI OMULE:)))))

  5. Ce tari sunteti voi ziaristii! Injurati si criticati politicienii, iar cand va dau atentie va lingeti pa bot si va laudati in tot targul ca v-au bagat in seama. Maine, daca suna Basescu ,pe care-l faceti albie de porci, sunt convins ca va imbatati de bucurie. Si sa va mai creada cineva, cand o faceti pa moralistii deontologi. Vorba lu Dinica-n Filantropica: Mari oameni, mari caractere!

  6. @zoli: banuiesc ca trebuia sa-l injur de ma-sa dupa gustul tau. scuza-ma ca te-am dezamagit aseara, dar ma straduiesc din rasputeri sa pastrez anumite standarde la tv. de obicei imi iese…

  7. Ce nu am inteles eu este de ce trebuie sa se simta PD-istii sau orice alt politician bine in emisiune? Pentru ca altfel nu mai vin ? Nu este suficient ca se simt bine in functiile lor foarte inalte? Pe oamenii obisnuiti nu-i intreaba acesti politicieni menajati cum se simt.

  8. Extrem de bine organizat si de bun simt dialogul intre tine si Boc.
    Am observat si zambetul tau pe parcursul covorbirii,care iti confirma clasa de ziarist si care arata totodata(daca mai era nevoie)usoara relaxare cu,care poate un om cu experienta si talent, sa se ridice cu inteligenta si mult calm deasupra unei vadite iritari a unui om politic(de frunte).

  9. emisiunea a fost foarte buna,am mai spus… dupe parerea mea, e o performanta sa faci un talk-show,fara sa ai ca scop prea-marirea cuiva sau invers. cu talk-soaie din-astea se ocupa nasul,de ex.

  10. Acuma nu fi si tu modest.Ca nu e chiar nebagata in seama emisiunea ta.Doar ai fost bagat in seama de insusi maria sa Basescu e drept nu in direct,da no tot bagare in seama e.Oricum aseara cand asa pe nepusa masa ai anuntzat telefonul premierului de mi-ai fi vazut fatza cred ca radeai cu lacrimi.In orice caz iti spun ca de aveam ceva activitati de alimentat stomacul in momentul ala ori ma inecam ori imi pica lingura din gura.deci ce mai faza a fost tare de la debut.De acum incolo probabil nu o sa mai fi tonomatul cu ieuroi ci “mai omule”.Dar io sincer il inteleg,ca avea omu starea aia ca nu reuseste sa se faca inteles si a rabufnit.Trebuie sa vedem si noi musai cum vede don premier,adica degeaba ii spune o tzara intreaga ca e neagra rau,la el tot alba e si mai vrea sa ne schimbam si noi parerea .Si asa ca incheiere ca “ciutac”ce sunt la ce intra adversari aici si mai dau si cu noroi ca eu spre exemplu ieri am intrat la rahoveanu da la fel de repede am si iesit cred ca am lasat si “usa” deschisa poate il ia curentul saracul fara macar sa comentez ceva pe acolo.

  11. Salutare.
    Marturisesc ca nu prea reusesc sa te vad decat cand esti la Sinteza Zilei. Sunt curios totusi dupa ce s-a atacat micul prim ministru daca mai vine in emisiune.
    Bafta si week-end placut.

  12. Oricum acesti politiceni sunt lipsiti de orice responsabilitate publica si s-au obisnuit sa participe doar la emisiuni unde nu sunt luati la intrebari serioase si contrazisi deci daca presa s-ar conforma doar la ce vor politicienii, acesti indivizi vor confunda aparitiile tv cu mersul la spa. A nu se intelege ca prin asta sustin injurarea invitatilor sau tratarea lor nepoliticos dar in acelasi timp prea s-au obraznicit si vor ca la orice aparitie a lor sa cadem cu totii in admiratie.

  13. 1.”Mai omule” nu mai cheltui 1,19 euro cu mesaje.Vad ca nu se posteaza.
    In alta ordine de idei:
    2.Ca sa platesti un consilier din banii mei, trebuie sa ai discernamant in a-l alege si anume sa aiba experienta intr-un domeniu de activitate, ca d-aia se numeste “consilier”. Ca sa-ti plimbi foile dintr-o parte in alta, plateste o secretara daca vrei sa faci economie la buget.

  14. Pe vremuri, era o vorbă rea: nu poti sa fii sef la Bucuresti daca nu esti oltean. Acum s-a intors roata, cum se aude ca va mai fi rostd e o şefie vorba înţeleaptă zice: ” nu tşim cine va fi dar , neapărat, o să fei cineva din Cluj” Deocamdată, Clujul are la ativ Caritas-ul, alde oskany, iar cmai nou si mai nou, pe Boc. Medh, asta i mersul democraţiei încei 20 de ani de tranziţie ( de unde=? până unde?) adică de la Emil Bobu la Emil Boc. ân ceea ce priveşte şoferul lui Boc devenit … consilier , nimic de mirare, tot un ardelean fălos nevoie mare- Petru Groza-, vorba lui Păstorel:”mai sinistru/ boul ministru”. Serios vorbind, nu cumva avem de-a face cu un anume gen de discriminare , pe criterii de origine …geostrategică?! iar d-l preşedinte, atât de sensibil la “cercuriled einterese” nu are chiar nicio părere, în aceste cazuri?

  15. MA OMULE,te dai in barci cu Boculet?Prevad o emisiune de pomina cand o sa-l ai invitat,dar nu uita sa-l chemi si pe Voicu,o sa fie…o nebunie:-))

  16. Post Scriptum: văd pe agentii ca , la aceasta ora, la Palatul Victoria, dl preşedinte Traian Băsescu , discută cu prmierul Emiul Boc, despre descentralizarea in administraţia publică. Păi nu este această mutare a centruluid e greutate,d ela Buzcureti la Cluj ( sau viceversa?)tot o formăde descetrnalizare?

  17. Bravo Victor!
    Cred că pe tema nepotismelor ai avut cea mai pertinentă poziţie din tot ce am văzut la TV; şi oricum tu în general ai o viziune integratoare pentru că spre diferenţă de piţiflenderii aştelalţi de la TV tu ai fost în sistem (menţii legatura) şi vorbeşti în cunoştinţă de cauză. Să-şi asume nepoata! Adică trădare să fie dar s-o ştim şi noi! Nu?!
    Iar despre fina lu’ Ponta, Ioana Pop… dacă vrei îţi trimit CV-ul ei – eu cred că e supracalificată. D-aia zic că mi-a plăcut cum ai pus problema – în schimb Bădin m-a enervat cu spume. Se transformă încet încet într-unul din “deontologii” realităţii: foarte şters şi interesat doar de rating/trafic.

    Să ai multe “succesuri” şi să poţi edita cât mai multe fraze. (în speranţa că poate ajung şi eu euro-parlamentar)

    PS: Că tot veni vorba: E bine şi cu nepoţii… dar ce ne facem cu fiica?!? Pe semidocţii de gradul 1 nu-i vede nimeni?

  18. Caracteristica apropiatilor de la Cluj(cei mai granguri) ai lui Boc este aceea ca toti sunt agricultori sau zootehnisti. Apostu,Buda si Baba sunt absoloventi de agricultura la prima facultate si apoi de drept la a doua. Toti au absolvit facultatea intre anii 1990-1995 cand totul era vraieste,domnea bunul plac pilele nesimtire era in floare,tupeul nesimtit ridicat la rang de virtute(scuze pt cei onesti) Toti au doctorate rapide pe bani si sacose profitand de vidul legislativ in materie Toti s-au infipt in invatamantul universitar clujean unde era teren fertil de promovare a incompetentei datorita cresterii exponentiale a specialitatilor si a numarului de studenti. Toti sunt profesori universitari fara carti articole studii publicate toti au plecat din invatamant din dragoste de tara.
    Si vorba ceea agricultura salveaza Romania.

  19. Premisele acestei convorbiri telefonice live cu premierul, nu au fost prea roze pentru acest demnitar. Îmi aduc foarte bine aminte de emisiunile cu R. Niculescu şi Roberta Anastase, care nu au fost ocoliţi de întrebări incomode. Poate că tonul a fost mai elegant decât tonul folosit în lipsa lor sau pe acest blog. Telefonul nu trebuia să fie dat totuşi de ditamai premierul, ci de cei vizaţi de articolele cu pricina, ocrotirea de care a dat dovadă piticu’ de data asta, fiind leită cu aceea a unor fotbalişti, care spun după un meci pierdut: “E un rezultat inechitabil”. Da’ mi-a plăcut exrpesia lui Boc: “Asta-i viaţa ce să-i faci”… şi apoi ceva de putere şi opoziţie. Cât cinism de baltă…
    Şi ca să nu vă laud D-le Ciutacu, aţi fost pur şi simplu corect.

  20. Victor, deja este o dovada de invidie pentru ca nu beneficiem fiecare de cate un Sancho Panza. Domnul Boc saracul se bate in fiecare zi cu morile de vant si cu oamenii corupti ai mogulilor. Trebuie inteles ca aduce in apropierea sa oameni de incredere si super bazati intelectual.

  21. Omu’ si-a angajat cea mai de incredere persoana a lui pe post de secretar. E clar! Ce atata valva?

  22. Victor am o propunere pentru tine si pentru cei care-ti scriu des pe blog,(bineinteles e nevoie exclusiv de acceptul tau)!
    Odata,in viitor,cand vei avea timp,chef si dispozitie necesara, ar fi extraordinar(pentru mine cel putin) sa realizezi o emisiune cu 3-4 oameni(alesi de tine) ,de pe blogul tau personal!Poate suna o idee nebuna sau imposibil de realizat,insa sunt sigur ca cei care iti scriu constant pe blog vor fi incantati de idee si tie,cred eu, ti-ar folosi la identificarea unei mici parti din telespectatori! Astept,in limita posibilitatiilor,un raspuns!

  23. Problema nu e ca doar Boc face asta. in orice institutie publoica e la fel.
    chiar si in in universitati. cazul prietenului lui Boc de la universitatea cluj nu e izolat…

    o sa vin eu cu cateva detalii pe mail
    in servicii, ministere, parlament… e la fel.

    asa ca, mai omule, care e problema? asa functioneaza tara asta…
    PCR cum ati zis si voi la Jurnalul …

  24. @ Dl Ciutacu Stiti de ce nu termina “alianta” numirile pe posturi ? – PD -ul nu reuseste sa gaseasca pentru fiecare post un penal .

  25. Super emisiunea! Super faza cu “mai omule”! Na, ca nu m-am putut abtine sa nu te laud! Da-i dracu’ de portocalii. Nu mai poti tu de ei!

  26. @Roxana Iordache: nu neg ca m-a bucurat interventia la mine. inseamna ca a durut. voiai sa fiu nefericit ca n-a intrat la Gadea sau Cretuleasca?

  27. Apropo Victore se stie cumva cand a facut si mister soferu’ facultatea,in timp ce sofa de la cluj la bucuresti si invers?Daca tot ne-am pricopsit la varf cu specialisti scoliti la seral macar sa o stim ,nu?sau mai rau la fara frecventza.Cred ca asta e cea mai plauzibila concluzie

  28. Daca reusiti sa-l aduceti in emisiune de dl Prim Ministru incercati sa-i ridicati acest mic comentariu de mai jos:

    stiu ca functionarii publici nu sunt iubiti dar v-as ruga sa va ganditi la urmatoarea problema:
    daca nu cumva faimoasa ordonanta de urgenta pe care o pregateste guvernul pentru taierea sporurilor va avea cumva efecte de bumerang asupra economiei si asupra bugetului.
    Cum sustin asta
    asa zisa economie de 1620 mil lei e posbil sa nu existe. acesti bani nu vor mai intra in consum -mare parte din ei se indreptau spre consum -automat statul castiga tva-ul aferent achzitiilor de marfuri din marile retele de magazine, nu mai vb aici de impozitul pe profit sau de alte taxe -accize. disparand acest consum automat vanzarile vor scadea-deci mare parte din producatori vor face disponibilizari. ca urmare veniturile persoanelor dispobilizate vor scadea si deci vanzarile scad in continuare pana se va ajunge la un nivel critit. ce vreau sa scot in evidenta este ca cel care va avea de suferit va fi bugetul de stat: scad vanzarile -avem scaderi de incasari la bugetul statului (TVA, impozit pe profit, pe salarii, cas, cass, etc., cresc costuri bugetului prin ajutorul de somaj care vor aparea inevitabil pentru persoanele disponibilizate din mediul privat afectat indirect de acest act normativ. in acest moment ma gandesc daca veniturile la buget scad? cu ce vor sustine masurile anticriza? consider ca nepunerea in aplicare a acestei ordonante ar putea intra tot in categoria masurilor de sprijin al economie -ca masura indirecta.

    nu cumva ne vor astepta alte surprize privind impozitarea? ex cresterea TVA-ului ?

    se pare ca acest act normativ va avea efectul de levier din mecanismele pietei de capital.

    PS1. cand m-am referit la bugetul statului nu am facut distinctie intre bugetul de stat si cel de asigurari social de stat
    PS: as avea o intrebare pentru toata lumea din Romania-de ce se face confuzie cand se vorbeste de functionari publici – mare parte din cei platiti de la buget nu sunt functionari publici -medici, profesori de ex. – si nu au restrictiile de incompatibilitate pe care le au functionarii publici.

  29. cei care lucreaza in administratie atat locala cat si centrala sunt functionari publici,medici si profesorii nu fac parte din administratie.unde e confuzia?!scuze Victore iar facem forum

  30. Ma bucur pentru dumneata domnule Ciutacu !
    Dupa cate se vede , piticul de gradina a inteles ca dumneata esti doar un ziarist care iti faci datoria sa prezinti derapajele puterii , nu un tonomat care functioneaza la comanda .
    Mult succes in continuare !

  31. Nenea Victor …aaa…scuzati-ma ca n-am vazut emisiunea matale cu nenea Boc,da’ am auzit ca -i buna… Felicitari ! Saru-mana !

  32. Mai nou , nu-i mai ascult cu pasiunea de altadata pe politicieni , interesul meu a migrat spre facatorii si comentatorii de stiri . Este mult mai interesant .Si chiar daca te flateaza atentia unui politician nu e bine sa te inmoi ca si colegii tai de la Reaitatea ,care sunati de tatal nepoatei adica a” puiului ranit “s-au transformat in bieti mielusei . Naivi .Si , eu cred ca orice act de nepotism si de favoritism nu trebuie doar asumat ci doar condamnat .Pana atunci nu avem nici o sansa sa fim normali .Punct .

  33. traim intr-o tara in care “interesul national” face ca cel care are sansa sa aiba catg.B,sa ajunga consilier personal al sefului de guvern,ca de…(intre timp a facut si facultatea la FR-cata stiinta),nu mai zic,daca ai permis de profesionist,deja ai asigurat fotoliul de cel putin,ministru-secretar de stat la transporturi.Merem mai gheparte….

  34. Inainte de a fi ceea ce este, domnul Boc este membru al unui anume cult religios. Cei din diaspora cunosc ca se ajuta foarte mult intre ei.

  35. Este normal sa lucrezi cu oameni in care ai incredere,iar d-nul Victor Ciutacu este un ziarist de exceptie,ptr care eu un simplu cetatean,nu pot avea un alt punct de vedere.

  36. Acuma c-o promis, vine? Şi dacă vine, cum faceţi să aflaţi traseu’ de dus hârtii al aghiotantului? (pentru una-alta, aranjamente, securitate, astea…)

    P.S. Ceva veşti de la Roberta? Nu?! OK!
    Revin… 🙂

  37. “Buna ziua domnule Ciutacu , vreau sa va adresez un link, nu are legatura cu topicul pus de dumneavoastra dar este vorba despre niste cetateni dintr-o comuna invecinata care au construit un pod , ca vechiul pod a fost luat de viitura de la sfarsitul lui iulie 2008. Autoritatile nu au fost in stare sa demareze lucrarile de constructie la noul pod. Este vorba de podul care face legatura dintre localitatile Radauti si Campulung Moldovenesc de pe drumul national 17 A din comuna Marginea. Cetatenii din comuna respectiva vazand ca autoritatile nu fac nimic s-au hotarat sa construiasca un pod de lemn provizoriu. Agenţia Naţională a Apelor Române a depus plangere penala impotriva acelor cetateni care au construit podul ilegal. Vreau sa fac cunoscut cazul acesta si as ramane recunoscator daca o sa publicati comentariul meu. Va multumesc anticipat”.
    Am postat acum cateva zile in urma stirea asta pe blogul dumneavoastra , se pare ca a devenit stire nationala ca a preluat-o si Evenimentul Zilei si Hot News-ul. Ma intreb daca Jurnalul National nu o sa o publice m-as bucura mult. Va multumesc mult

  38. “…smerit si umil…”. victore, hai ca te rasfeti. pe de alta parte, sunt convins ca stii si tu ca esti MULT MAI BUN ca gadea pe felia asta. am spus “mult mai bun” pentru ca a fi “mai bun” ca gadea mi se pare chiar usor…

  39. A remarcat cineva ca noi “nu intelegem”?Chiar nu-si da nimeni seama,inafara alesilor nostri desigur, cat suntem de batuti in cap?Nu intelegem,nu intelegem nimic despre inaltele comandamente ale politichiei?Imi amintesc ca si marele primare al Bucurestilor,Adriean raspundea,la intrebarile incomode(si care erau singurele care i se puteau pune)incepandcu “nu intelegeti!”.Ce drakku o fi de inteles altceva decat ca famiglia LOR este celula de baza a societii?Ma intreb unde naiba o fi soc.civ aia,i-o pregati lansarea in politica a magnificei luptatoare cu paharele,dna.Macovei?
    PS.Am o rugaminte.Colegii sau mai bine zis unii dintre colegii Dvs.de la A3 se balbaie ,stalcesc cuvintele de parca ar fi speriati ca vine sfarsitul lumii.In plus,uitandu-ma acum la stiri constat ca ar trebui ca cineva sa le explice celor din regie ca “ampenaj”este una si “apanaj”cu totul altceva!Credeti ca se poate face ceva pentru dumnealor?

  40. cifrele probabil ca semnifica audienta. si soacra-mea ar face rating pe o telviziune mai mare…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.