Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Istoria unei furăciuni de presă măgăreşti

Istoria unei furăciuni de presă măgăreşti

– Jurnalul Naţional publică primul material în care se pomenesc nepoata şi şoferul.

– 13 zile mai târziu, începe bâlciul. Cotidianul îşi arogă cu tupeu o exclusivitate pe care n-o are (ulterior avea să revină discret), Realitatea preia-n cascadă, se scoală în sfârşit şi Antena 3 din somnul cel de moarte, iese panaramă naţională.

– Frica păzeşte pepenii. Iar eu sunt păţit, aşa că anunţ, din nou, şi la Antena 2, şi la Antena 3, că există o ştire pe care orbeţii nu-s în stare s-o scrie.

– Ca să nu rămân cu gura bătută de pomană, bag dimineaţa şi pe blog la mine. O zi întreagă, cea mai bună televiziune de ştiri pur şi simplu nu e-n stare (cu excepţia Alinei Petrescu, pe care o suspectez că se uită la televizor) să facă o ştire dintr-o informaţie pe care a avut-o în prime time pe post. Fiindcă meseria-i grea.

– Şi bine am făcut, că Mediafax preia lucrarea, o spală şi-o da ca nouă. După aia pleacă-n cascadă, la Oficină, la Gândul, la ZF şi la cine naiba o mai fi descoperit apa caldă de la bloc. Mişto e că aricii ăştia stau cu deştiu’ pe F5 la mine-n blog, da’ nu-s în stare să recunoască. O să încep să vă public IP-urile, lotrilor!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

57 thoughts on “Istoria unei furăciuni de presă măgăreşti

  1. Domnule Ciutacu va rog sa-mi iertati indiscretia si curiozitatea dar va intreb daca ati avut initial intentia de a participa aseara in emisiunea domnului Gadea si daca da, de ce v-ati razgandit ulterior?

  2. de vere, asa e la romania noasta. lasa-i sa copieze, ca cine se uita tot timpul la un post tv sau citeste acelasi ziar, tot la ele se uita/citeste, indiferent ca sunt altii care vin cu stiri copiate si de senzatie.

  3. @Alina: nu, n-am avut intentia. de ce m-as fi razgandit? eu sunt doar invitat ocazional in emisiunea lui Mihai Gadea, nu permanent. Ion Cristoiu era cel permanent si platit pentru asta, eu nu am onoarea si placerea.

  4. Va multumesc pentru raspuns si va asigur ca pentru multi dintre noi cei care va apreciem este o placere sa fiti prezent si la Sinteza desi va urmarim emisiunea.

  5. pot schimba si eu ip-ul tot dintr-o tasta , nu asta e problema.
    ati creat blogul asta ca sa aveti pe cine “da afara”?
    daca acesta este singurul dumneavoastra argument si singura arma , slaba inzestrare…

  6. @klm: eu zic sa nu faceti exercitii de ambitie pe nervii mei. ceva de spus pe tema data aveti sau doar simtiti nevoia sa mirc-uiti in contradictoriu cu mine?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.