Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Încolonăm demnitarii la psihiatrie?

Similar Posts

61 thoughts on “Încolonăm demnitarii la psihiatrie?

  1. Buna…ziua(cred!) DA, desi ma bate gindul c-ar fi o mare si inutila pierdere de vreme: 1)-stiti, oare, ca la un psihiatru bun se asteapta cam 6-9 ore, si asta in conditiile in care ai programare pt ziua respectiva, facuta cu 2 luni inainte?
    2)- qui prodest parafa si stampila unui specialist, cind orice “John Doe” cu ceva ani de studiu – mai mult decit lunile anului, vede limpede, undeva sus, un comportament deviant cu atacuri schizo-paranoide, pe fond etilic, avind in stinga o schizofrenie mica, iar in dreapta o ditamai paranoia elenoceausista? Si asta ar fi doar Brelan-ul de asi… De ‘puhoi’ ce sa mai vorbim: ‘smintiti si misei’; unde mai pui ca impostura, mediocritatea infatuata, arogantza agramata, tradarea, etc, etc, nu vor putea fi niciodata diagnosticate de un psihiatru. cel mult, sesizate, dar atit.
    Si-atunci, revin: ARE ROST? (In Romania, clar)
    Va multumesc!

  2. am votat “sigur ca DA”, dar in realitate mi se rupe cum nu se poate mai tare! Nici nu ma mai intereseaza, serios….mama, dar cat de scarbit sunt de tot din jurul meu…

    Imi doresc sa iasa dinou Basescu, sa faca ceva sa modifice prostitutia, sau macar sa iasa elena si sa fie base premier…totul ca sa fie bine pentru tara asta!

    Numai bine, sanatate!
    Mamei i-a placut mult emisiunea cu doctorul! Eu nu m-am uitat 🙂

    bafta in continuare.

  3. am votata DA , pe noi ne cauta si in fund(scuzati expresia) anual trebuyie sa facem test psihologic la medicina muncii, si nesimtitii astia care stau pe o gramada de bani, nu ii cauta nimeni la cap, bine cu bani ar rezolva imediat, ca la noi spaga e la putere.Cat despre emisiunea cu dl. doctor de vineri asa cum v-am scris si in sms, faina si plina de umor. o saptamana frumoasa dana

  4. Neaprat, si nu numai, necesar si evaluarea IQ. Pentru ca astia de-i alegem fac legi…legile trebuie respectate… astea-s legi?! Guvernul e format din (cum le zice?) goarnele alea de la fotbalul din Africa; ministrii n-au nimic in cap (uita-te la Udrea.. cam unde i-ar sta bine?! uita-te la Igas, cam unde i s-ar potrivi?!…uita-te la Baconschi…cam ce-ar trebui sa faca?) si fac propuneri legislative… noi trebuie sa le respectam… astea-s legi?! Cine ne conduce? Cine ne reprezinta in Europa? Eba, Becali, ala de-i consul la Marsilia…maimutoiul ala.. Vai de mama noastra de masochisti, cum platim noi cohorte de nimici care sa-si bata joc de noi.

  5. Din pacate, intr0un sondaj obiectiv peste 50% ar raspunde “Mi se rupe”, tocmai de aceea psihopatii sunt la Cotroceni, in Palatul Victoria si cel mai mare spital de psihiatrie din Romania(si unul din cele mai mari din lume) este Casa Poporului.
    Asta se poate demonstra usor oriunde in ciuda celor ce se simt jigniti de aceasta catalogare, inclusiv in instanta, si iata cateva argumente: 1.exista mai mult de o lege votata in UNA-NI-MI-TA-TE IN PARLAMENTUL ROMANIEI(una cred ca este inca in vigoare),care nu se aplica(una era evident inaplicabila iar pt cealalta majoritatea celor care au votat-o au cerut sa nu fie promulgata); 2.in marea Casa de nebuni a Poporului, spre deosebire de Marea Adunare Nationala in care s-a gasit cel putin unul sa voteze altfel si s-a consemnat, se numara voturile nu dupa maini ridicate, si nici macar dupa cartele varate(in ultimul caz se poate maslui mai usor caci nu mai este nevoie sa fii prezent ca sa votezi) ci dupa buul plac al celui ce numara; 3. multi dintre cei de acolo au pierdut alegerile la ei in colegiu(conform numaratorii si oficiale si reale) dar ocupa fotoliul in timp ce castigatorul sta acasa s.a.m.d
    Din pacate doua avioane au ales ca destinatie Turnurile Gemene si altul Pentagonul; cred sincer si cu tarie ca ar fi mare minune daca cele trei mari case de nebuni consemnate mai sus ar avea aceiasi soarta cand sunt populate la maxim si fara spectatori(daca la votul unei lege inaplicabili nu s-a gasit nici macar unul care sa se abtina macar, sa nu-mi spuneti ca exista macar un suflet cinstit acolo care ar merita sa scape).

  6. Nu are rost. Aceasta regula se poate aplica doar in cazul in care am avea un sistem (justitie, parchet, politie,medical, etc) functional, este exact ca in cazul romanilor care urla ca sa se inaspreasca pedepsele pentru ….. Nu de pedepse duce lipsa sistemul legislativ ci de oameni care sa poata pune in aplicare aceste pedepse (cu respectarea legilor si procedurilor)

  7. Un control la cap ne arata ca respectivii au tendinte de paranoia, ca se simt nemuritori si invicibilii,ca lumea si adevarul sunt ale lor.ca cei care iau votat sunt niste viermi si niste dusmani ai statului daca te critica sau daca nu sunt de acord cu tine. Si mai ales ca oricum nu conteaza,Nu vi se pare cunoscut? Ce urasc eu cel mai mult la base este ca m-a adus la momentul in care ,desi am stat luni de zile pe strazi,la mitinguri si demonstratii impotrica unui anumit om,pe care l-am huiduit si urat zilnic din toata inima ,am ajuns sa spun ca ala era mai `ok~ ma refer la iliescu.Va dati seama ce mi-a facut mie si altora ca mine acest om.M-a facut sa ma indoiesc de mintea mea de atunci.Nu pot ierta si uita asa ceva.Rusine mai ~sa traim bine~ Iar pentru cei care nu locuiesc in Romania le cer sa nu mai voteze la alegeri,pentru o tara de care ii doare undeva.sa voteze acolo unde locuiesc ,si daca nu au cum ,sa vina sa locuiasca si sa voteze aici.Daca nu ciocul mic.

  8. Nea Ciutacu, eu zic sa-i izolam pe toti acolo, prin beciurile balamucului si deabea apoi sa vedem care n-are ce cauta acolo…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.