Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Încă un an de împliniri măreţe :))

Încă un an de împliniri măreţe :))

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Pe 24 septembrie 2011 se face anul de la prima emisie Vorbe grele pe Antena 3. Şi voi sărbători cum ştiu eu, în felul meu, împreună cu un invitat la care acum 30 de ani mă uitam ca la un idol şi care acum mă onorează cu amiciţia lui. Dat fiind că nu am încă de gând să mă las, nu fac bilanţuri. Iar când mă voi lăsa ori voi fi anunţat (politicos au ba) că ţin degeaba ocupat spaţiul bilanţurile vor fi inutile şi patetice. Scriu doar că, la 90% procentaj de victorii în faţa concurenţei directe, care şi-a schimbat radical de vreo trei ori componenţa echipei care trebuia să-ntoarcă soarta meciului, orice comentariu e de prisos. Ba nu! Şi că decizia de a face săptămânal emisiunea asta, în formatul ăsta, fără măcar a-mi trece prin cap să încerc să mă cobor la menelismele şi meltenismele care inundă ecranele, a fost cea mai înţeleaptă decizie (şi, cu siguranţă, nu mă refer la aspectul financiar) din cariera mea. Am datoria să le mulţumesc încă o dată public Jenicăi Stănciulescu, Anielei Prunişoară şi Nadinei Câmpean, laolaltă cu ele tuturor celor care s-au intersectat cu Vorbe grele în ultimul an şi-i asigur pe toţi că voi rămâne la fel de ciufut şi greţos ca şi până acum.

Sorin Oprescu, Victor Ponta, Monica Iacob Ridzi,  Sorin Ovidiu Vântu, Emil Constantinescu, Crin Antonescu, Andrei Marga, Mircea Badea, Adrian Năstase, Bogdan Teodorescu, Cristian Preda, Alexandru Atanasiu, Mona Pivniceru, Grigore Leşe, Mircea Diaconu,  Adrian Cioroianu, Serghei Niculescu Mizil, Cristian Diaconescu, Victor Ciorbea, Daniel Marian Vanghelie, Alice Rotta, Tudor Gheorghe, Raluca Turcan, Mircea Geoană, Sorin Blejnar, Radu Mazăre, Ramona Mănescu, Norica Nicolai, Ioan Mircea Paşcu, Dan Puric, Iulian Iancu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Johnny Răducanu, Liviu Dragnea, Claudiu Săftoiu, Constantin Bălăceanu Stolnici, Mădălin Voicu, Dorel Vişan, Alin Teodorescu, Călin Georgescu, Mircea Albulescu, Nicolae Bacalbaşa…(lista rămâne deschisă)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

105 thoughts on “Încă un an de împliniri măreţe :))

  1. Felicitari domnul Ciutacu, la mai mare. In alta ordine de idei, imi puteti spune de ce s-a “schimbat” la fata Antena 3? Am ajuns acasa la ora 14, si n-am vazut nicio stire politica, nicio dezbatere. Alina Petrescu vorbeste mondenitati… Sper sa nu fie adevarat ce trambiteaza sursele portocalii, ca Opozitia trebuie sa plateasca de acum pentru aparitiile de la Intact. Ce pacat, eu am fost sigura ca oamenii astia au mai multa minte si se vor contra dupa ce-l dau jos pe Baesescu.

  2. Recunosc ca nu le am cu sportul,dar s-ar putea ca barbatii sa fie incantati.Cand te referi la concurenta directa ,te referi la realitatea?Le transmit celor din concurenta ca nu am rabdarea sa stau la chat.Asta daca invitatia era pentru asa ceva.Lasand astea la o parte,poate ar fi buna parerea invitatului in legatura cu ceea ce se intampla in fotbalul romanesc care s-a cam pierdut valoric,s-a manelizat.Cand eram mica ,jucam fotbal si ma intreceam cu baietii in draci,care da mai multe goluri.Emisiunea asta va fi un respiro.

  3. @mada_lina: de cand au devenit credibile sursele portocalii? dupa mondenitatile de rigoare, vad ca Alina tocmai vorbeste despre Schengen

  4. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Va felicit din toata inima pentru acesata emisiune,la aniversara!
    Imi facurati o bucurie imensa ,tocmai astazi,cand ne spuneti ca il aveti invitat pe Ilie Balaci!

    Si sa va spun de ce:astazi am vorbit cu cativa profesori si o parte din colegii mei de liceu,pentru ca organizam pe 28 octombrie intalnirea aniversarii a 35 de ani de la absolvire,la CRAIOVA;surpriza care este-am absolvit Liceul Industrial de Chimie/Grupul scolar de Chimie din Craiova,unde era elev si juca la Universitatea Craiova ,la tineret ,Ilie Balaci!!Nici nu stiti cat l-am admirat,mergeam pe stadion,la meciuri si ne mandream cu el, asa cum ne mandrim mereu.
    Cred ca isi aminteste de scoala facuta pe Str.Sineasca din Craiova.
    Felicitari pentru alegere,multe felicitari!

    Cu mult respect,
    IoanaP

  5. La mulţi ani!
    Aştept emisiunea “aniversară”, pentru că sunt sigur că veţi avea un invitat deosebit. (pot paria că nu e din politică sau, cel puţin, nu “s-a lansat” mai întâi ca politician)
    Să ne “vedem” cu bine şi la… majoratul emisiunii.
    Cu stimă.

  6. Victore,te-am mai intrebat,mai demult,si totusi insist,cand il poti avea ca invitat pe dl.Tiriac?Ar fi frumos sa vina la tine,este un exemplu de un bun roman si bun sportiv,ca de afacerist nu mai vorbesc.Felicitari.L-as intreba pe dl.Balaci ce au avut Ei si ce n-au astia,ce anume I-au motivat?!Pe atunci fotbalul se juca in viteza,acum parca sunt niste papusele fara vlaga.Despre blaturi,chestii,aranjamente,ordinul venea de Sus?!ORICE ASEMANARE NU\E INTAMPLATOARE.

  7. Victor, daca-mi permiti, “Adian Năstase” ? Sa nu se supere omul ca l-ai botezat si sa-ti ceara un miel. 🙂

  8. La mulţi ani de emisiune, asta sau oricare alta ai face! Să crape duşmanii ( ce-mi place să zic asta! , că noi tot ne ţinem scai de tine!

    P.S. Ciufut…hai, dar greţos? 🙄
    😀

  9. Frate, arata-i lu Badea, ce aproba prietenul lui, Patapievici…
    E penala rau!

    Scuze, dar nebunul si-a blocat comentariile pe blog, si abuzez de bunatatea ta… Chiar merita dezbatuta poezia

  10. in regimul comunist am trait decenii de impliniri marete…si …n-am murit… sper sa apuc la fel de multi ani …de impliniri marete la emisiunea vorbe grele… si sa mor cand aceasta se va opri…

  11. La multi ani!
    Mi-a plăcut fotbalul din copilărie si,chiar, tata m-a dus pe stadion,de multe ori.Desi fiind din Ploiesti am avut mereu o slăbiciune pentru Petrolul,echipa care m-a făcut să văd frumusetea acestui sport a fost Universitatea Craiova,dirijată magistral de Ilie Balaci.Va fi interesant de văzut la Vorbe Grele.

  12. @Victor,
    hehe, de cind ai zis de d-l Cornel Dinu,
    am stiut ca-ti place cuvintul “ciufut”;
    acum chit ca-ti plac sau nu aprecierile
    (ok, mereu ai spus ca “spre `nu prea`”),
    zic ca ar fi un gest normal, avind in
    vedere ca te zgirii (aproape zilnic)
    vizual cu comentariile mele, sa-ti urez
    la multi ani emisiunii ca mai toata
    lumea de pe blog, continua ceea ce faci
    si mai zimbeste din cind in cind ! (^_^)v

  13. Pe langa uzualul “La multi ani!” iti urez ca pe viitor sa ai parte de o concurenta foarte puternica, pentru a fi fortat sa tii stacheta mereu sus. Nu poti zgaria perfectiunea daca nu razbati intr-o lupta “pe viata si pe moarte”. Din punctul asta de vedere se pare ca in ultimul an ai avut o concurenta cu adevarat puternica, pentru ca emisiunile tale au fost un fel de Nadia Comaneci la Montreal.
    Personal imi doresc sa ai ceva de sarbatorit la fiecare emisiune, pentru ca eu sa ma bucur de “arogantele” pe care le faci cu ocazii speciale, aducand numai invitati pe placul tau. Si eu fac parte dintre cei care in copilarie, cand jucau fotbal in spatele blocurilor se credeau Balaci sau Camataru, asa ca m-ai lovit la ficat cu emisiunea asta.
    Badea 7 ani, tu 1 ?!? Hmm….hai cu egalareaaaa!!! 🙂

  14. Apăi mno amu la ăst fain ceas aniversar Domnule Ciutacu să ştiţi că mie drag îmi este tare de dumneavoastră că uneori le ziceţi aşa fără teamă de ceva anume ăstora care sunt din tagma jefuitorilor şi din a ticaloşilor castă.

    Tocmai de aia vă doresc să rămâneţi la fel de dur.

    Că mai este încă loc de durităţi şi cinisme apăi o ştim da totuşi doar astfel ne vom putea feri de hiene…

    Doamne, ajută

  15. Victor, ce s-a-ntamplat cu Oana cea blonda? O vad la Realitatea ca si pe Miruna Munteanu…..
    Dintr-un alt film acum: convinge-l pe Mircea sa scoate “ban -ul” de la comentarii. E pacat pentru cei care chiar rezoneaza cu ideile lui.
    Si,desigur, felicitari pentru ceea ce faci aici si la Antena.

  16. Părerea mea este că succesul şi longevitatea acestei emisiuni constă în a nu accepta manelismul şi manelişti în emisiunile “Vorbe grele”. Fără discuţie, a fost una din cele mai înţelepte şi INTELIGENTE mişcări. Ptr. anul care-l împlineşte emisiunea, felicitări şi la mai mare, iar ptr. “faza” cu Balaci invitat, iarăşi ne-ai uimit !

  17. În privinţa ideii de regalitate şi monarhie, sunt perfect de acord cu tine. Contrastul dintre regele Mihai şi ghiorlanul Băsescu este atât de mare şi, în mod evident, îl deranjează pe cel din urmă atât de mult încât zic .” Trăiască Regele!”
    Cei trei km până la Peleş te fac de invidiat, cel puţin pentru noi, care ne străduim să ajungem în zonă cât mai des cu putinţă. Nu ne săturăm de împrejurimile castelului!

    Magda:

    Cred că suntem atât de mulţi care rezonăm cu Mirciulică ( fără frică, desigur 🙂 ), încât s-o fi săturat şi el de atâtea comentarii de aprobat.

  18. Dă șou mast gău uan! 🙂
    Nu vă felicit și nu vă urez succes, fiindcă n-aș face decât să folosesc niște clișee, pe care le urăsc! Deci vă rog, mergeți înainte!

  19. Poate intr-o zi o sa fie si Mugur Isarescu invitat – si nu nu ma uit la BNR ca la o raza de soare insa avand in vedere ca a fost guvernator al BNR pentru peste doua decenii mie unuia mi s-ar parea un caracter si un personaj interesant atata timp cat se face putin abstractie de subiectele actuale.

  20. Multumim pt calitate,perseverenta,promptitudine,seriozitate,valoare si ciufutenie.La multe emisiuni!

  21. pffoooa ce mai trece timpu’ – 1 an – la mai multi!

    p.s. astept cu interes emisiunea din aceasta seara.

  22. LA MULTI ANI pt 1 an de emisiuni frumoase si va doresc sa aveti viata lunga si sa ne incantati de fiecare data, chiar daca nu sunt microbista tot ce vine din vechea generatie scoatem palatia, tot ce e acum in fotbal nu am ce comenta.

  23. @all: pe langa anul de la Antena 3, mai am in spate trei ani si jumatate de emisiuni zilnice la Antena 2

  24. Felicitari si mult succes in continuare.
    Daca imi permiti, ca sugestie de invitati, mi-ar placea sa ii vad in emisiune pe prof. Mircea Beuran si Cornel Dinu.

  25. Nu prea ma omor dupa emisiuni cu fotbalisti, dar deseara o sa ma uit la Balaci, de dragul vremurilor in care incepeam sa insemnam ceva in lumea fotbalului. Mai am si acum, pe-acasa pe la ai mei, revista Fotbal ’84 (scoasa cu ocazia calificarii la europenele din Franta) cu poza lui Balaci pe coperta, numit “O cheie franceză a fotbalului european”.
    Si, daca tot esti deschis la sugestii, poate te gandesti sa-l inviti la Vorbe Grele si pe Octavian Andronic (un om pe care il ascultam destul de frecvent acum 10-15 ani). Sau macar sa apara pe la alte emisiuni ale A3, ca m-am saturat pana peste urechi de Bogdan Chirieac si Ilie Serbanescu. Mi-a devenit si mai simpatic dupa ce, el si cu nevasta-sa, s-au batut cu doi hoti care le calcasera casa, pana au ajuns toti patru cu salvarea la spital. 🙂

  26. Sa ne traiesti. Sa faci emisiunile care iti plac, cu invitatii care iti plac.
    Sa nu te lasi niciodata de scris pentru ca oricat de valoros realizator TV esti, nu reusesti sa te apropii nici pe departe de valoarea ta de scriitor. 🙂
    La mai mare! Sanatate!

  27. Un an in transee…si sa vezi la anul ca e an electoral cum o sa arunce astia cu grenade in tine…sa te tii….

  28. poti sa-i spui taranului de badea din blogroll-ul tau ca daca va tine mult prostia aia cu blocatul comentariilor vizitatorii se vor injumatatii de la o luna la alta; a intra pe blogul lui badea fara sa-ti exprimi o opinie cu argumente solide este ca si cum l-ai vedea pe tip la tv dar n-ai putea sa-l auzi. e adevarat ca multi giboni intrau pe site si cred ca asta este si motivul pt care a recurs la un gest ‘extrem’ dar in acelasi timp sunt ff multi oameni care rezoneaza cu el, cu ideile lui si postau comentarii inteligente – ca doar nu suntem toti cocalari basisti precum ala din Anglia – asa ca macar de dragul lor daca nu din alte ratiuni, spune-i sa redeschida comentariile sau sa inchida blogul.

  29. Domnule Ciutacu, nu va tenteaza sa-l aduceti si pe Adrian George Ilie in emisiune. Eu cred ca mai sunt multi care nu l-au uitat. Sau Ilie Stepan?

  30. La cât mai multe emisiuni!!!

    intreb si eu, ar avea loc la tine in emisiune un Tokesh sau unul asemanator lui ? macar un maghiar soft…?
    nu vor ?

  31. @ex: i-am tot invitat pe Kelemen, Borbely si Frunda, insa oamenii pleaca-n week-end in autonomia lor

  32. hihihi, Victore!

    acuma,cu riscul de a-i supara pe eventualii maghiari ce posteaza aici, un banc:

    Cică, s-a descoperit in arhive la muzeul din Miercurea Ciuc un desen sau o gravura veche ce reprezenta un secui ce se tinea de puţă făcând pishu, se pare, la coltul unei case, iar explicaţia de desubt: Ţinutul secuiesc !!!

    O seara relaxata cu Marele Blond !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.