Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Un om frumos întoarce un gest frumos

Similar Posts

14 thoughts on “Un om frumos întoarce un gest frumos

  1. Dnei Lavric sa ii dea dumnezeu sanatate si putere sa treaca peste toate greutatile vietii, iar voua tot ce va doriti voi.Saraca era asa emotionata, cand s-a vazut cu voi in emisiune.Bine nici prietenul Badea nu a fost prea linistit, era atat de emotionat de la atatea amintiri ce s-au perindat pe ecran, si de la cuvintele voastre frumoase.
    Bravo pentru gestul vostru si asteptam urmatorul sarbatorit(a).

  2. Doresc d-nei Lavric multă sănătate !Și dv. dl. Victor, la fel…sunteți unul dintre puținii jurnaliști care vă păstrați constant aprecierea în inima mea. Sper să ne bucurăm de prezența dv. f.f. mult timp…la fel ca și a prietenului Mircea.

  3. La multi ani Mircea! Apreciere maxima pt toti 3 si nu numai. Si sanatate multza doamnei Florica.

  4. Salut, Victor. Momente de acest fel ne amintesc ca mai suntem si altceva decat niste animale. Iar Mircea e mai mult decat brutalul cu vorbele la el, cum e perceput de multi. Nu stiu cati dintre noi am fi rezistat raurilor de mizerii care l-au inundat pe el ani si ani, mai ales in timpul din urma, cand gura lui a inceput sa conteze f mult. Tu vezi mai bine decat noi ca-ntr-o lume in care in tot ceea ce facem ne urmărim interesul, avantajul, “taranul” e printre f putinii care “se baga” cu acea candoare si lipsa de orice fel de calcul pe care multi nu le mai avem din liceu in proiecte sau demersuri de ajutorare a cuiva.Si-o face simplu si fara enfaza, ca doar e firesc sa fii om.
    Ii doresc ani buni si prieteni multi

  5. Mi-a placut emisiunea aceasta in care a fost sarbatorit “giumbix”
    La multi ani, Mircea!
    Doamnei Lavric ii doresc multa sanatate si multa forta in lupta cu boala. Sper din suflet sa castige aceasta lupta.

    Felicitari si tie pentru emisiunile tale.

  6. Il iubesc pe Mircea. In primul rand pentru starea de bine, pe care, cu generozitate, ne-o ofera in fiecare seara, si apoi pentru sufletul lui, pe care incearca sa-l ascunda,fara insa de a reusi, pentru ca noi, toti cei care il iubim, il simtim, il admiram,ne dorim sa semanam cu el. Eu l-am cunoscut cu multi ani in urma, invitata fiind la emisiunea pe care o avea cu Teo la Antena 1, impreuna cu cainele meu, un ciobanesc mioritic, care luase mai multe premii.Din momentul in care s-a asezat in fata cainelui, in patru labe, eu l-am iubit.Poate ca are retineri auzind ca-mi declar iubirea, avand in vedere episodul cu profesoara despletita…etc.dar,eu pe langa faptul ca am 64 ani, am un baiat de 38 si unul de 33, un nepot in clasa intai, si o nepotica la gradinita, iar mintea mea se afla inca in stare buna.Ceace vreau eu sa spun este ca va iubesc pe toti cei de la Antena 3, pe primul loc fiind totusi Mircea

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.