Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Viata-i o mare curva, uneori simpatica

Viata-i o mare curva, uneori simpatica

Sunt momente-n viata cand surprizele placute vin de unde n-ai asteptari. De unde ai apar, in general, cele neplacute, c-asa-i viata, cam curva, uneori simpatica…

Noul Imn Al Lui DINAMO..
Asculta mai multe audio Muzica »

Comentarii

comentarii

Similar Posts

24 thoughts on “Viata-i o mare curva, uneori simpatica

  1. imi este greu sa inteleg cum mai poate fi treaza in unii oameni pasiunea pt fotbal in conditiile actuale, din copilarie sunt dinamovist, ascultam la radio cand a intrat Mircea Lucescu pe teren, dar acum imi vine sa vars numai cand il vad pe borcea si cand il ascult pe turcul avocatul. ps greata dubla. un imbecil radea umil la hahaitul altui imbecil caruia ii place sa aseze tari pe harta . amuzament amestecat cu nervi.

  2. Doamneeee…ce inima au astia de-au inventat chestia asta.Merge la fix ! Mai,mai ca iti vine sa te faci ciine.Rosu’.
    Da’nu ma fac.

  3. știau ca esti dinamovist…sa vedem daca o sa te mai invite si la meciurile din liga,dar acolo tre` sa mergi pana la piatra neamt,ca doar acolo pot juca pe teren omologat…
    spune-mi te rog,ce audiente au avut ieri marinarul si nasul? ca sa stiu daca mai are priza la public…

  4. La multi ani genialule si arogantule din partea unui alt genial arogant si direct. asa ca tine. am si eu un mesaj de transmis pt. toata lumea:
    De curand, Tribunul s-a cocotat, chiar si pentru cateva luni, pe scaunul de presedinte al Senatului, ca al tarii se afla inca la stadiul de visare. Asta in urma unui troc marca inregistrata “Tribun – restul “bocilor” ascultatori din marea portocalie”. Dintr-o data, el, Tribunul, cel care se regaseste in scrierile lui G. Bruno, al carui partid se afla in cadere libera, a incetat cu jecmanelile si susanelele indreptate spre marinarul de la Cotroceni si catre fata ocupata cu “succesurile” ei. Asta dupa trei ani. Din senin, a inceput chiar sa-l aprecieze.
    In schimb, in paginile Tribunului Vadim s-au scuturat cateva retete si au iesit tot mai multe atacuri asupra lui Ion Cristoiu. Cristoiu – un editorialist de seama al tarii, poate cel mai mare contemporan. Un om vertical, de numele caruia s-a folosit ani la rand oficiosul prezidential “EVZ”. Cazut in dizgratia liderului absolut din partidul de nici 5 la suta, facem referire la partidul lui Tribun, acuzat de colaborare cu securitatea comunista de Vadim, Cristoiu si-a vazut de treaba. Nu a lasat capul plecat si nici scandal in stil de nebun care a uitat sa isi i-a medicamentele nu a facut…
    Pesemne va intrebati de ce il ataca Vadim pe editorialistul Ion Cristoiu. Eu ma intreb, cu voia dvs: “cum a devenit Tribunul sluga a lui Base’?”. Pentru ca la fel cum baietii de la anticoruptie au fost folositi drept arma impotriva lui Nastase, la fel acum Vadim devine arma impotriva lui Cristoiu. De ce ataca pe analistul politic? Pentru ca maestrul Cristoiu este unul dintre principalii contestatari al PDL si al presedintelui. Iar Cristoiu scrie la cel mai citit cotidian din tara. Si este foarte credibil.
    Concluzia e mai mult ca sigur ca in urma verticalitatii sale si a spiritului de observatie a cazut victima in scandalul lansat de Vadim in prag electoral.

  5. La Multi Ani !
    … si sa va traiasca ce iubiti …

    P.S. Pana acum asta e prima (si sper ca va fi singura) dezamagire pe care mi-ati produs-o…
    Cum domle’ sa tii cu Dinamo…!!?? Urat…!

  6. 11 noiembrie-Sf.Mucenic Victor!
    La multi ani Omule.Iti doresc sa ai o viata lunga si sanatoasa,dupa cum spunea cineva,,in viata important este sa mori bine,nu sa traiesti mult”!

  7. acest asa-zis nou imn al lui Dinamo este de fapt o piesa compusa de 50 Cent. e piesa pe care intra in ring Floyd Mayweather la fiecare meci…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.